|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVII
Ja pójdę po wypłacie. Chcę kupić tusz i czarną kredkę.
A bazy pod cienie też wchodzą na promocję? |
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tłumy. Oczywiście cienie Maybelline musiałam wygrzebywać i patrzeć na plomby, czy ktoś nie otwierał. Pernament Taupe tak dziwnie wyglądał, jakby ktoś otworzył i palcem po wierzchu przejechał. Ale plomba była cała - jako jedyny słoiczek. Tak samo sprawa się miała z innymi cieniami.
Nie mogłam przejść obojętnie jak dwie dziewczyny zaczęły otwierać tusze i mówią jedna do drugiej "czemu te tusze są takie suche zawsze". |
|
|
|
#2763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Wchodzą.
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
mi dziś weszła baza pod cienie z Wibo
![]() Zakupy zrobione, tłumy u mnie były umiarkowane. Jakieś baby otwierały każdy tusz po kolei, ale to już mnie nawet nie dziwi. Zwróciłam uwagę i oczywiście babki mnie zaatakowały, że przecież co majo zrobić, jak ni ma testerów ![]() Kupiłam Maybelline Color Tattoo On and on Bronze, granatową kredkę Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer i bazę pod cienie z Wibo, dodatkowo skorzystałam z tej promocji Tic Tacowej
|
#2765 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na promocji pomadkowej trochę się spieszyłam więc brałam co potrzebowałam, starałam się brać z tyłu (chociaż nie ma reguły, że tam będą lepsze). Jak w domu otworzyłam jedną z pomadek to aż mi się gorzej zrobiło i odechciało jej używać, bo była tak rozpaćkana, że aż boję się, co ktoś z nią robił. ![]() Pracuję w małej drogerii. Tłumów nie ma takich jak w Rossmann, więc mogę indywidualnie podejść do klientów i nawet przy mnie, kiedy pokazuję im tester, potrafią otworzyć kilka tych samych pełnowartościowych produktów. Po co?! Zwracam grzecznie uwagę, a problem i tak wraca. Cytat:
|
||
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXVII
W Naturze w Puławach wszystkie tusze i pomadki są zaklejone taśma bezbarwną. I tak jest od dobrych kilku lat. Kupiłam ostatnio bazę pod cienie z Catrice oraz błyszczyk w tubce a'la Clinic i też były zaklejone. Myślałam, że tak we wszystkich Naturach jest... Jak nie wierzycie to kiedyś zdjęcie zrobię w kilku szafach.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2015-11-07 o 11:38 |
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie niestety takich nie ma a bywam w trzech...
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko po baze pod cienie wieczorem wyskocze do Rosska za miastem, tam zawsze masa towaru
|
|
|
|
#2770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O la boga, przenoszę sie do pulaw |
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
na kosmetykach catrice jest cos takiego, chyba ze serio widzialas zwykłą taśme, to zwracam honor i ciesze sie razem z tobą
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
W Naturze, do której chodzę, też są pozaklejane wszystkie kosmetyki kolorowe zwykłą taśmą
Super, że tam tak dbają o higienę i o klienta, nie to, co w Rossie
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja jednak kupię tusz w internecie, bo nie chcę zmacanego
![]() z resztą chcę z loreala VML so couture so black, który w internecie kosztuje tyle co na tej promocji w rossmanie, przynajmniej nerwów sobie zaoszczędzę ![]() czekam na podkłady i korektory
|
|
#2775 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś przeżyłam sytuację dramatyczno-komiczną.
Pani kasjerka ulokowała się w kasie blisko szaf z kolorówką a ja jako pierwsza podeszła do niej z "łupami oczowymi" a kasjerka: -ale wie pani, że dziś nie ma promocji na tusze, od jutra jest... Ja normalnie czuję ucisk w klatce piersiowej a poziom stresu sięga max, stoję wryta, za mną przy szafach cisza. Kobitki normalnie zamarły. ja: od dziś jest ta promocja, od soboty kasjerka: nie, od jutra Z tyłu zaczyna się szmer i narastające w sile głosy: "od dziś", "od soboty", "dziś jest 7listopada".... Stoję między tłumem buczących kobitek a kasjerką, widzę, że kasjerka załapała swój błąd a sytuacja jest zabawna na tyle, że wybucham śmiechem i machając teatralnie rękami jako przedstawicielka buczącego z tyłu tłumu mówię "my wiemy lepiej, to dziś!" Wszyscy zaczynają się śmiać... i sytuacja wraca do normy, czyli harmider przy szafach zaczyna się od nowa. Normalnie byłby lincz ![]() Dodam, że u mnie l4l nie wszedł na promo |
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Tez nie ogarniam, to tylko kosmetyki
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
dorka- niezle
"wiemy lepiej"![]() co do tuszy i innych ogólnie kolorowych kosmetyków- mało się maluję, ale ... nigdy nie widzę sensu otwierania masy kosmetyków. Mam upatrzone rzeczy. Po co otwierać fool, jak i tak nie kupią wszystkich, a pewnie 1-3 sztuki ![]() aha- mam ze 4 szt. ochronnych i pewnie będę katować je ze 2 lata, smaruję się Nivea klasykiem po domu raczej
Edytowane przez Iwona 25 Czas edycji: 2015-11-07 o 12:47 |
|
|
|
#2779 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2780 | ||||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Dobrze, że promo na lakiery sie skończyła
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest to samo. Podkłady, cienie, bronzery, róże, lakiery napewno z Catrice, Essence, MySecret. Kupiłam bronzer z kasetkę z Kobo i też były zaklejone. Kredka Jumbo z MySecret też była okejona taśma.
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXVII
Przy cerze tłustej lepiej sprawdzą się podkłady zastygające. Myśle, że całkiem nieźle sprawdziłby się Revlon ColorStay, Astor Perfect Stay, Bourjois Flower Perfection. Słyszałam wiele dobrego o Match Perfection, ale nigdy nie miałam podkładów z Rimmela, więc się nie wypowiem.
![]() [1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;53377264]Treść usunięta[/QUOTE] Wiesz, w każdej niemal drogerii zdarzy się taka ekspedientka. To zależy już od konkretnej osoby.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2015-11-07 o 13:19 |
|
|
|
#2784 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak na serio-same tego chcą, szkoda tylko, że robią szkodę wszystkim, a nie tylko sobie. Ale cóż-hulaj dusza, piekła nie ma, bo Rossmann nic nie robi w tej sprawie.Cytat:
![]() Widocznie pracownice Rossmanna, które teoretycznie są najlepiej doinformowane i powinny zawsze być na bieżąco, nie siedzą na wizażu.
|
||
|
|
|
#2785 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś też nie wytrzymała i zwróciłam kobiecie uwagę bo podchodziła do szaf i ottwierała tusze po kolei. Na moje " to nie są testery " spojrzała mi w oczy i wypaliła " wiem " .
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Z innej beczki, pytanie do dziewczyn, które mają problem z tłustymi powiekami. Czy któraś ma/miała bazę pod cienie w Wibo? Zastanawiam się, czy się na nią skusić. Dodam, że u mnie nawet color tattoo zbiera się z załamaniach.
|
|
|
|
#2787 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Mam na myśli Match Perfection żelowy, w szklanym słoiczku.
|
|
#2788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Każdemu mogą się dni pomylić :PL4L nie ma na liście obejmującej rzeczy w promo, więc nie wejdzie. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2789 | |
|
Zadomowienie
|
A ja do ross mam zamiar iść dopiero w poniedziałek. Straszycie tymi tłumami, że boję się, że nic nie zostanie z tego, co chcę.
![]() Tusze sobie odpuszczę, bo to jednak przegięcie jest, z tym, jak każdy otwierają. Miałam podobną sytuację do tej, którą opisała sandrek. Babka otworzyła z 10 tuszy, a potem: chyba wezmę tylko jeden, bo one się tak szybko psują. Na co druga, otwierając pełnowartościowy tusz: rzeczywiście, ciekawe dlaczego. Meh! ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
W sumie fajna opcja, jakby wystawione były same testery, a dop przy kasach odbiór produktu, ale niestety za dużo zachodu i sprzedawczynie by się nie wyrabiały.
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Do do odżywki L4L to teraz jest w promo w aptekach DOZ za 49zł.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

Wchodzą.

Po co?! 

U mnie niestety takich nie ma a bywam w trzech...