|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Ano, chociaz ja na swoja nie moge narzekac :-P
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam na co narzekać
![]() po ciąży wezmę się za siebie porządnie
|
#4233 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no można się pośmiać ale tak szczerze to jest mało zabawne. Jeszcze zrozumiem po zabiegu jak nie można jeść itd ale żeby kobiety w ciąży które powinny się dobrze odżywiac mają dietę i same muszą kombinować jedzenie:-/
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Oj powiem Ci że ja też. I już nie mogę się doczekać aż będę mogła się za siebie wziąć...
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj bede konczyc karuzele dla mlodej,ta taka do powieszenia w okolicach lozeczka
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4235 |
|
Rozeznanie
|
No mam trochę miękką, biorę 2 razy dziennie po 2 tabl. luteiny i od razu lepiej, brzuch mnie już nie boli. Ale szyjka zamknięta i niby się nie skraca. A co do sprzątania, to tż niech sprząta, bo to jego rodzice przyjadą :P
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Gratuluję nowych tygodni. Ewusia mam nadzieje ze uda się wózek kupić.. Mi włosy już przestały wypadać, wcześniej była tragedia. Tez właśnie myślałam że Dotka się nie odzywa, mam nadzieje że wszystko w porządku, a tylko odpoczywa. |
|
|
|
#4237 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje nowych tygodni, ja nie moge sobie już wyobrazić jak to będzie bez mlodej w brzuchu.
Ewusia kciuki za wózek, my tez sie musimy w koncu zdecydować. Mi włosy nie wypadaja, co wiecej uroslo mi sporo nowych i smiesznie to wyglada bo reszte mam prawie do pasa
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Cytat:
![]() Do nas dziś znajomi przychodzą więc też troche chate trza ogarnąć, chociaż nie jest źle ogólnie
|
|
#4239 |
|
Rozeznanie
|
U mnie z włosami raczej nie widzę różnicy, może trochę bardziej gęste ale nie jakoś wybitnie. Z cerą nigdy nie miałam problemów i to też się nie zmieniło a paznokcie faktycznie rosną jak szalone i są twarde.
|
|
#4240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chętnie bym też zrobiła, ale nie wiem jak.
|
|
#4241 |
|
Przyczajenie
|
Ja dzis koncze 31 tydz
aleten 32 witam w szpitalu :-( od wczoraj leze bo mi brzuszek twardnial i podobniez krotka szyjka macicy u mnie ale dzidzia wysoko.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4242 | |
|
Rozeznanie
|
Jakie słońce? U mnie zachmurzone bardzo i mglisto ;/
Cytat:
Smutno.Jak na razie wypadają tak jak zwykle czyli w umiarkowanych ilościach. Ale bardzo się rozdwajają ale to możliwe, że przez ich długość. |
|
|
|
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bedzie dobrze, ja juz drugi raz leze z powodu twardnienia macicy. Wczesniej moglam chodzi, teraz to tylko do wc.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4245 |
|
Konto usunięte
|
Witam dziewczyny w 32 tygodniu
we wtorek do lekarza, nie mogę sie już doczekać. Dzisiejszy dzień mega pochmurny spedzę w łóżku z książkami - posprzatane mieszkanie więc mam przyzwolenie na leżenie
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chciałam coś napisać co się może przydać przeziebionym z cukrzycą - przeczytałam gdzieś, że żurawina jest uznawana jako trzeci obok miodu i czosnku naturalny antybiotyk. A w rossmanie jest ekologiczny sok żurawinowy bez dodatku cukru, flacha prawie pół litra za 29 zeta. Moze być na przeziębienie ale i na drogi moczowe, a może da się stosować przy cukrzycy ciążowej.
|
#4247 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Gratulacje tygodni Powodzenia i zdrówka dla leżących I dla całej reszty miłego dnia i zrobienia tego co sobie na dziś zaplanowałyście, choć przy tej szaro-burej pogodzie ciężko do czegokolwiek się zmotywować |
|
|
|
#4248 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w ciąży włosy przestały wypadać a zawsze było ich pełno na szczotce i w odplywie wanny. Teraz super. Od początku ciąży nie czyscilam odpływu gdzie zawsze standard raz w miesiącu trzeba było wygrzebywac kłaki. .. paznokcie tez od początku super rosną. Cerę zawsze miałam problemową tak też idealna. Także ciąża mi służy. Jeszcze mam nadzieje ze po porodzie przestanę plamić między miesiączkami i uznam ze ciąża to najlepszy lek dla mnie
![]() Ja właśnie piekę ciasto i robie obiad. O 14 jedziemy odwiedzić małą kruszynke 1.5ms kuzyna. Taka próba generalna przed porodem dla nas z obsługi niemowlaka. ;-) U nas dziś bardzo ciepło. Wyszłam z psem w czapce i szaliku i się zgrzalam. Okazało się ze jest 15 stopni. Tylko Buro i szaro. Jakby słońce wyszło to normalnie wiosna. .. A i tez gratuluję nowych tygodni i mocno przytulam dziewczyny w szpitalu i leżące w domu. Ja jutro kończę 30 tydz zaczynam 31. Mam wrażenie za czas przyspieszył teraz. ... :0 Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-11-07 o 13:03 |
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Dzień dobry
Ewusia super zakupki i kciuki za wózek ![]() Iola ja nie zauważyłam poprawy włosów ale gorzej też chyba nie jest. Gratki wszystkich nowych tygodni
Edytowane przez niepozorna Czas edycji: 2015-11-07 o 13:11 |
|
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#4251 |
|
Rozeznanie
|
No to ładnie
mi chodzi o ten odpływ głębiej co jest, jak w brodziku z korkiem klik-klak, że trzeba drutem wygrzebywać .... bleeeee ....kret sobie z tym niestety nie radzi a woda wolno spływa. Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-11-07 o 13:46 |
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Weekendowy obiad, troche bardziej wypasny niz w tygodniu.
|
|
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4254 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie no czad ![]() Ja posprzątałam dom, ugotowałam krem z dyni
|
||
|
|
|
#4255 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona? Podczytuję Was już jakiś czas i myślę, że wypadało by się przywitać jestem z okolic Bielska i oczekuję na synka Kubusia. To moje pierwsze dziecko, a mam już 29 lat :banghead:Termin z Usg mam na 26 stycznia, a teraz leci mi już 29 tydzień. Z wyprawką jestem jeszcze w lesie, ale wrzucacie tutaj tyle pięknych rzeczy, że powoli Was nadrabiam
|
#4256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja również czekam na synka Kubusia
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
Crethka hej
Znowu ktoś z okolic Bielska! Ehh U nas dziś szaro. Sprułam dywanik (znowu ) i szydełkuję jeszcze raz, ale zapowiada się lepiej niż ostatnio, tzn. Tak się nie faluje. Mam nadzieję, że ten jeden dywanik robię już ostatni raz ![]() Malwi ktoś Ci donosi jedzenie?
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotka dalej sie nie odezwala,nie?
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Omg co za masakra
ja nie wiem jak ktos miałby "wyzdrowieć" na takim jedzeniuCytat:
ale dziewczynka
|
|
#4260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no wyzera konkretna. Masakra jakas
Cytat:
Dalej niestety milczy. Miejmy nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Widziałyście ze sa juz Lipcowe mamusie??? ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

a tu wypadają mi jak szalone

21.06.2014r.
chętnie bym też zrobiła, ale nie wiem jak.

Smutno.
bedzie dobrze, ja juz drugi raz leze z powodu twardnienia macicy. Wczesniej moglam chodzi, teraz to tylko do wc.

ja nie wiem jak ktos miałby "wyzdrowieć" na takim jedzeniu