|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Cytat:
ale wynik masz w normie ? Cytat:
dobrze że od ręki dostępny Lola mam jak i Ty najmniejsze rzeczy wrzuciłam do organizera za małe na większe układanie
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-11-07 o 15:38 |
||
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra my z grubsza wszystko sprzatneliamy mama konczy podlogi
jeszcze mi przeniosa lozko i mozemy dzis spac. Nasze wyposazenis pokoju to fotel kanapa i dywan :-D
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez dzisiaj jakaś nie do życia. ...
Może to pogoda ale u nas ciepło bo 18 stopni jest. Tylko pochmurno ![]() Nic mi się nie chce. Tż się śmiał ze to depresja pierwszego dnia bez pracy
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Patrze kazdybdzis jakis wumeczony :-D
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też te maciupcie mini rzeczy trzymam koszach na półce, tego się nawet złożyć nie da ni nic
|
|
#3246 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie w państwowej przychodni jest wielka kartka " pacjentki w ciąży przyjmowane są w pierwszej kolejności" ja przeważnie czekam, bo jest gdzie usiąść a ludzi jest bardzo dużo ( wiadomo jak badania są na nfz ). Tylko jak miałam glukozę to poleciałam pierwsza a i tak widziałam te skwaszone miny ludzi . Nawet wyszła pielęgniarka i powiedziała, że jest zarządzenie dyrektora i mam pierwszeństwo.
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak
ale w koncu ruszyłam dupsko i ogarnelam mieszkanie ![]() zaraz zadzwonie na skypa do mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() a jaki kolor wziełaś ?
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie brałam, bo u nas są praktycznie od ręki dostępne. A muszę podumać nad turkusem (mój faworyt) a taką drobną jasnoszara pepitką. Bo też ładny. A Ty jaki masz?
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a że teraz mega modne sa białe rame i wszelkie odcienie szarosci to kupilismy taki : IMG_0545.jpg
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadlam dzis normalne sniadanie, drugie sniadanie, obiad, podwieczorek Bez postu ![]() Rano wyprawilam TZ i core na wycieczke, pozniej posprzatalam lazienki, pomylam podlogi, pozniej na regulacji brwi, pozniej zakupy na targu, ugotowalam pyszny rosol i potrawke z cieleciny na drugie, nazarlam sie i poszlam spac na 1.5h Pozniej 30 min sesja jogi i teraz chyba cos obejrze ![]() Zdecydowanie nie mam depresji pierwszego dnia bez pracy
|
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też coś ogarnęłam z grubsza ale to z grubsza ale porządek z ciuszkami zrobiłam a to było mega absorbujące mój dzień a potem 2 h z ciocią na skajpaju i jakoś zleciało zaraz tż będzie z pracy to będzie lepiej
|
|
#3255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A wózek, łóżeczko i wanienka i te inne gabaryty są u teściów, bo siostra męża jak przyjeżdża ze swoją córeczką, to korzysta z nich. Ja już postanowiłam w grudniu zacząć uzupełniać to, czego mi brakuje. Wcześniej coś czuję za nic się nie zbiorę. |
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
posprzątane, zakupy zrobione naleśniki z pieczarkami jeszcze zrobiłam i teraz małe spa i na dziś koniec chyba
|
|
#3257 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak wróciłam wresCie Teraz jesCze trzasnęłam sobie amatorski mani i pedicure nie umiem tego robic zupełnie ale cos tam wyszło ![]() Spa te chyba trzasne ale to jak juz przyjedzie młoda bo musE ja powitać wielkim buziakiem jak wejdzie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- W poniedziałek ide do fryzjera podciąć włosy akurat teraz i jeszcze raz przed porodem zaraz zeby było na dłużej bo pozniej kiedy znajdę 2h tylko dla siebie to nie wiem ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Kurka pedicure w zimę czy jesień jest z czapy bo zimno w stopy jak lakier schnie ![]() Co tu taka cisza dzisiaj? ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię w zimie malować paznokci ale co poradzić ja pod koniec miesiąca się wybieram też obciąć chce za długie już mam
|
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemka
![]() Lucy- świetny bodziaczek ![]() Paskudny dzisiaj dzień... my dzisiaj spędziliśmy go na zakupach. Najpierw pojechaliśmy kupić ten nieszczęsny akumulator (bo zacznę rodzić a znów samochód nie odpali Byłam w C&A i pierwszy raz zrobiłam mega zakupy nie przymierzając ani jednej rzeczy . Kupiłam sobie legitki (największe), 2 bluzki basicowe na teraz i resztę rzeczy już typowo wiosenno-letnich bo są duże wyprzedaże(wszystko w zakresie 10-20 zł). Także będę miała motywację, żeby się w to wszystko po ciąży zmieścić. Dla Margaret też kilka bluzek wzięłam i dla Najmniejszego w całej rodzinie też- dwupak bodziaków kopertowych (68). Trochę się spłukałam ale jakoś tak mi lepiej tylko jakoś głowa mnie boli. Miałam tyle rzeczy zrobić w domu a nic przez tą głowę nieogarnę.W ogóle w Rossku jest promo -49% na kosmetyki do oczu - ale ja w tygodniu podskoczę bo był duży ruch.
|
|
#3261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie myśle ze bedzie cieżko czas zorganizować pewnie przez pierwsze 3 miesiące. Z jednym pewnie inaczej ale z dwójka to nie wiem czy ktoś sie odważy zostać ![]() Ja rzadko chodzę do fryzjera w sunie obylabym sie bez do stycznia ale ide dla relaksu tez troche ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
Ja ostatnio często taj kupuje - bie bierze tylko biorę, a pozniej jakby co oddaje ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
To sama zadecyduj i juz jak taki mądry ![]() Fajnie ze juz niedługo bedziecie miec swój kąt ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z mama 2 godziny gadałam na Skype a potem zjadlam obiad a raczej dwa bo taki pyszny tż zrobił )Teraz leżę i nie mogę. Nogami ruszyć - tak się na jadłam )Rodzice za 2 tyg odbierają swojego pieska - ma już prawie miesiąc . Wzięli shitzu - nie wiem jak to się pisze. Miniaturkę. Będzie jak trampek wielkości ![]() Chłopczyk - charlie ![]() Tata juz kupił mu łóżeczko i takiego koguta dlugasa do gryzienia
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- A tż-owi się nic nie podoba...
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale uważam też , że turkus będzie się nadawał zarówno teraz dla chłopca jak i potem dla ewentualnej dziewczynki, jeśli by przyszło mi taką mieć Więc stąd rozumiesz mój dylemat
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, ale jestem nieteges:/
Ale Tuśka miala dzisiaj fajny dzień, dużo się wybawiła, poprzytulała z chłopakami i padła Jutro powtórka z rozrywki-szkółka niedzielna i urodziny bratanka![]() Cytat:
Chyba jednak pogoda, każdy kogo dzisiaj spotkałam taki jakiś niedorobiony ![]() Ech ja na żele idę we wtorek.Już mam mega odrosty Ale mam o tyle fajnie,że kuzynka mojej koleżanki robi paznokcie, umawiamy się u tej koleżanki w domu i jak mi robi paznokcie to koleżanka sie zajmuje dzieciakami, a jak jej robi to ja się zajmuję. WIęc przynajmniej nie ma problemu z kim zostawić
|
|
#3269 |
|
Raczkowanie
|
Ale tutaj dzisiaj spokój
w końcu mogłam na spokojnie wszystko nadrobić |
|
|
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
Ale tu dzisiaj ciiiisza
chyba tylko JA miała dobry i pracowity dzień reszta padła bez odzewu Kasia już odlicza sekundy a reszta leży i nasłuchuje maluszka bo one tez dzisiaj nie ruchawe mnie Ninka cały dzień stresowała ale jak tylko tatę usłyszała to poszło parę kopniaków
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

ale wynik masz w normie ?
najmniejsze rzeczy wrzuciłam do organizera 

.