|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak się nie sprawdzi to najwyzej mnie zbijesz
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam takie pytanie, jaki bronzer byście polecały? Potrzebuje czegoś w chłodnym odcieniu brązu. Bez drobinek.
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chlodny to bronzer z kobo tylko on w Naturze i do 10listopada promocja jest na niego. Ja chce dokupic cieply odcien bronzera najlepiej z 3odcieniami taki jak z sensique tylko tez nie mam pomyslu ktory jest ok.
Mysle nad ktoryms z wibo lovely lub miss sporty. |
|
|
|
#2346 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie czy da się zwrócić/wymienić tusz? Kupiłam dziś so couture i so black (jeden na prezent) i obydwa są zeschnięte
:/ nie sprawdzałam w sklepie, bo nie otwieram tuszów, poza tym nie miałam czasu, zakupy w biegu... wzięłam pierwsze z półki i takie coś ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Wiem, że moja wina, ale kurcze... one nie są macane, tylko zwyczajnie zaschnięte jakby miesiąc (albo 3) tam stały otwarte. Jestem po prostu wściekła.
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Dorwalam trzy kolory maybelline matte cream. Prosto z szuflady bo wyłożonych nie było. Musiałam się mocno naprosic żeby Pani sprawdziła czy są te kolory których szukam bo upierała się ze serii matte nigdy nie mieli.
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja specjalnie byłam rano w Miedzeszynie po tusz z Loreala, bo tutaj to wiedziałam, że może być ciężko kupić te popularne kosmetyki
|
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam rano, specjalnie poszłam o 9, na samiutkie otwarcie bo zależało mi na świeżych, niemacanych tuszach i towaru było sporo. No w szafie Eveline brakowało tuszy i nie było nowych CT ale poza tym raczej spoko Faktycznie dobry jest ten Ross, cieszę się, że jest w miarę duży a nie taki "bylejaki" jak w Miedzeszynie (choć lepszy jakikolwiek ross niż żaden ).Ale fakt - Miedzeszyn jest jakoś mniej uczęszczany i jak jest jakieś promo to tam się więcej towaru uchowa.
|
|
#2351 | |
|
Zadomowienie
|
To chyba jakieś jaja! On jest serio cały zeschnięty, w środku nie ma grama mokrego tuszu :/
Cytat:
Za to kupiłam ct taupe i chociaż z tego jestem zadowolona, idealny do brwi.
|
|
#2352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A do "naszego" Rossmanna przejdę się jeszcze jakoś po weekendzie, to może trochę towaru dołożą Plusem są szafy Eveline, Wibo i Revlon, które są nie w każdym Rossie A w Miedzeszynie brakuje mi Bourjois
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2355 |
|
Raczkowanie
|
Bourjois tusz so black z twistem nowa wersja czarno- zlota
Tusz rimmela Paletka cieni classic z lovely Tusz do rzes z lovely wszystkim znany so curly zolty !
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w Miedzeszynie mieli kiedyś szafę Bourjois ale potem zamiast niego wsadzili Sally Hansen i chyba lovely albo Manhattan.
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie nawilża cerę a o to mi chodziło, bo teraz mam cerę sucha trochę, bo ogrzewanie i ta pogoda źle na mnie działa, wiec na ten okres się nada na co dzień, bo na wyjścia pewnie trochę za słaby.
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę teraz znaleźć nigdzie indziej, ale ten spełnia Twoje wymagania: http://www.allekosmetyki.pl/makeup-r...cy-p-8633.html Jeśli z roska to może to? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...low-puder.html Tylko nie wszystkie są matowe. Chyba nr 3 ma drobinki. Inne opcje to mały bronzer Astor. Taki poczwórny. chyba nazywa się Brunette. Albo z droższych Dr Eris.
|
|
#2359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z drugiej tury wycieczki w R. i dokupiłam kolejny kolor nowego matowego Color Tattoo, tym razem Creamy beige
koniec zakupów, wydałam ok. 85 zł...Cytat:
![]() Cytat:
właśnie dzisiaj kupiłam, bo skończyły mi się zapasy.
|
||
|
|
|
#2360 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Powinni wymienić, bo to jest jakby nie było niepełnowartościowy produkt, nie nadaje się do użycia, a nie wysechł w ciągu jednego dnia.
|
#2361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dam Wam znać jutro i apel, nie bądźcie głupie i sprawdzajcie tusze. Trudno, skoro nie zaklejają, to każdy może sobie otworzyć i zobaczyć, co kupuje.
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sprawdzam powolutku wyciągając szczoteczkę - sprawdzam po tym, czy jest ubrudzony otwór lub ten "patyczek". To co wyprawiają niektóre klientki przy szafach, to aż głowa boli...
|
|
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
To nie zawsze działa... Ostatnio kupiłam zafoliowany tusz, więc na pewno nikt go nie macał. Otwierałam w domu, dwa czy trzy razy i wszystko było czyste i dopiero po pierwszym malowaniu pobrudził się otwór i szyjka. Także pewności nie ma żadnej, chyba że jest folia.
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja patrzyłam po tuszach przed promo i większość była otwierana. Jak się dotknęło opakowania to widać było, że ktoś wpuścił powietrze do środka, można wyczuć, że np. szczoteczka pompuje powietrze wewnątrz jak nacisnąć na tusz od góry. Fabrycznie szczoteczka jest unieruchomiona a tusz zakręcony na styk.
Poza tym kobiety jak odkręcają to nawet nie dokręcają potem. Jak dla mnie kupowanie tuszy, zwłaszcza tych najbardziej polecanych jak so couture na tej promocji to spore ryzyko. No chyba, że dostaniecie z szuflady z opakowania zbiorczego. Inaczej chyba nie warto ryzykować. ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Ja z tuszy lubię te z YR bo są fabrycznie zabezpieczone folią.
Proszę zajrzyj do tego wątku i wypełnij ankietę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733894 Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2015-11-07 o 19:55 |
|
|
|
|
#2366 | |
|
no witam
|
Cytat:
ale jeśli chodzi o pomadki, eyelinery, cienie itd. to zawsze otwieram w przypadku, kiedy wiem, że kupię, jeśli produkt okaże się nietknięty. nie przesadzajmy też, przecież jak otworzymy zmacany wcześniej produkt, to nic się nie stanie a oszczędzimy sobie rozczarowania w domu.
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
ja byłam w rossie po zajęciach ok 16, leciałam bo myślałam że zachłanne baby wszystko wymiotły a tu.... kilka osób na cały rossmann i peeełne szafunie
wziełam tylko żel do brwi z L'oreal (kupiłam w srebrnym opakowaniu, kobieta mi powiedziała że zmienili szate graficzną) i kredkę cielistą z MF. Nic więcej nie potrzebowałam, nowe matowe cienie CT mam, wcześniej zamawiałam dwa tusze. Nie robie zapasów bo już nie mam gdzie tego trzymać
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
moje zakupy:
- Maybelline gel eyeliner - lasting drama w słoiczku (używał ktoś?) - tusz Eveline celebrites złoty -tusz Miss Sporty Studio Lash Instant Volum różowy - odżywka Advance Volumiere z Eveline - działa to w ogóle? - biała kredka mini me eye liner Miss Sporty - kredka brązowa Soft Kohl Rimmel - baza pod cienie Wibo - paletka cieni Lovely nude make up kit - jakie te cienie, fajne są?? - poczwórne cienie Eveline 06 - trwałe??? - zachwalany Color Tattoo - creme de nude - ale jakoś sceptycznie jestem nastawiona :P
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Ten jasniejszy. Ciemniejszy to dla dziewczyn z ciemniejsza karnacja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

jak się nie sprawdzi to najwyzej mnie zbijesz

:/ nie sprawdzałam w sklepie, bo nie otwieram tuszów, poza tym nie miałam czasu, zakupy w biegu... wzięłam pierwsze z półki i takie coś 

tp