|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII
Dziewczyny, widziałam wczoraj Alinę. Gdyby nie była ze swoim partnerem to nawet nie skojarzyłabym, że to ona. Jestem zdziwiona jak wielka różnica jest między zdjęciami a tym jak wygląda na żywo.
Nie sądziłam, że ma takie zmarszczki a jej włosy nie przypominają tych prawie że idealnych ze zdjęć. |
|
|
|
#4082 |
|
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=zmAdNtYJgIU
nowy vlog Szusz Czy ktoś mi wyjaśni bo może jestem jakaś głupia i hejtuję ale dlaczego ona go wyciąga do kina i nawija o tym pół filmiku? Skoro nie chce to nie może iść z jakąś koleżanką? Traktuje go trochę jak mama synka, który nie chce iść do dentysty... |
|
|
|
#4083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez studiuje w Londonie i szczerze nie wiem czy drugi raz poszlabym na studia za taka kase za rok. Chyba robilabym kursy.
|
|
|
|
|
#4084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Juz kiedys dyskutowalysmy na temat retuszu u Aliny-na zdjeciach cholernie zazdroszcze jej wlosow, a na zywo bardzo przypominaja moje sianko.
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=WyMA_9yQ4g4 SoKAYKA z idelana gimnastyką na rano
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na serio myslalam, ze ma taka ladna cere i piękne włosy na zywo, skoro tyle rzeczy zachwala i po tym, co pisze, mozna bylo odniesc wrazenie, ze zna się na rzeczy. Oraz ze rzeczywiscie taka pielęgnacja jej służy... Dla mnie niezły zonk to, co tu piszecie. Co prawda juz dawno jej nie czytam - przestalam, bo czulam sie jakbym czytala jedna, wielka ulotke reklamową. ThePinkRook i farbowanie wlosow. Ja takiego tapiru w zyciu bym nie farbowala - balabym sie, ze farba sie nalozy jakos nierownomiernie, no i ze tego nie rozczesze... Ale jej kolor bardzo mi sie podoba.
Edytowane przez stotek Czas edycji: 2015-11-08 o 12:59 |
|
|
|
|
#4088 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
PRzeciez wiesz, ze na tym watku siedza niecwiczace pasztety #zaglebiezlych emocji #zaglebietlustychcial
|
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od niej wieje przeróbką, ulepszaniem, ubarwianiem rzeczywistości na kilometr i to od dawna jak można wierzyć komuś kto co dwa tygodnie używa nowego kremu/tuszu/ szamponu/pudru i za każdym razem pisze, że to najlepszy produkt jaki używała(a przynajmniej coś w tych klimatach) |
|
|
|
|
#4090 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53384456]Jakis przytyk w strone grubych hejterek z czipsami w dloni?
PRzeciez wiesz, ze na tym watku siedza niecwiczace pasztety #zaglebiezlych emocji #zaglebietlustychcial[/QUOTE]Hahhaha nie ![]() Rozciąganie też dobre dla grubego paszteta ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Nowy vlog u Laury https://www.youtube.com/watch?v=5Navrdx2WsQ |
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, czy osiągała to kremem bambino czy super eko pro cośtam ze wspolpracy nie bylo dla mnie istotne, bo kupiłam to jak wygląda ![]() Wieeem, naiwna bywam.
|
|
|
#4092 | ||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w związku z tym mnie nie dziwi, że rzeczywistość jest inna.
|
|
|
|
|
#4094 | ||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Wyobraźcie sobie, że słyszycie przez ścianę ten kawałek na ripicie od 8:15 cały czas... i jeszcze blok drży od basów. Jakies młoty się wprowadziły. Lubię nowe produkcje Tedego, ale ILEŻ MOŻNA? Obrzydzili mi już drugą piosenkę w przeciągu dwóch miesięcy :< ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Dziołszki, szukam torebki tak do 150 ziko, ale z długim paskiem, sporej, ładnej i prostej, w kolorze czarny, najlepiej emerald - czy gdzies, któraś widziała? Łażę po tych sklepach i mam dosyć, bo wszystkie torebki na przegub, a ja nie znoszę nosić torby na zgiętym łokciu lub w dłoni, jak aktówki :< Ratujcie, bo już nie mam pomysłu, gdzie szukać, najbardziej podoba mi się ta z Reserved, ale no za krótki ten pasek :< -> http://www.reserved.com/pl/pl/woman/.../mk276-67x/bag |
|
|
|
|
#4096 |
|
Konto usunięte
|
Co do szusz - nie wyobrażam sobie byc z kimś 4 lata i nie wiedzieć ze ma epilepsję
Chyba ze to kolejny supersmieszny żart, heheheh, którego nie skumałam |
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety robią. Moja znajoma odkąd urodziła już nie ma na imię Ania, tylko Mama Julki. Nawet jak mi wysłała życzenia to podpisała się Mama Julki, a nie Ania.
![]() Cytat:
|
|
#4098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jeśli te śmieszki żarcoiszki są tylko do kamery to jeszcze gorzej o nich świadczy |
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53384403]Ja dotrwalam tylko do mowienia o kredycie studenckim. Dopoki nie zaczne zarabiac, nie musze go splacic. Szkoda, ze on potem obniza zdolnosc kredytowa, no ale jak sie nie zarabia, to sie kredytami czlowiek nie przejmuje
Ja tez studiuje w Londonie i szczerze nie wiem czy drugi raz poszlabym na studia za taka kase za rok. Chyba robilabym kursy.[/QUOTE]z jednej strony nieco może być obniżona zdolność kredytowa, ale to zalezy od banku. na pewno jednak taki kredyt buduje pozytywną historię kredytową
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzałam te we wspomnianym zakresie cenowym i nie bardzo mnie cokowiek zachwyciło ale dziękuję
|
|
|
|
|
#4102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czy jest na tym wątku ktoś mieszkający w Berlinie?
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Cytat:
ja od 2 miesiecy męcze utwór Kieru wspolny numer
|
|
#4103 |
|
Konto usunięte
|
jak dlugo Szusz jest z Tomkiem?
edit: 4 lata??? tO CHYBA GO dlugo ukrywala, bo mnie sie wydawalo, ze tak max. 2-3 lata Edytowane przez 201610310857 Czas edycji: 2015-11-08 o 12:00 |
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
W ostatnim vlogu mówiła, że 4 lata.
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
czy w Rossmannach wielki szał na te promocje makijażowe? planuję w poniedziałek kupić osławiony tusz z loreala i eyeliner, a nie wiem, czy warto się fatygować?
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam gdzieś tu na forum że nie dało się wczoraj dostać do szaf. Ale w tygodniu może się przerzedzi.
|
|
|
|
#4107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie chcę robić dochodzenia, ale... nie mówiła przypadkiem kiedyś, że zeszli się na tym słynnym wyjeździe, po którym nagrała płaczliwego vloga: https://www.youtube.com/watch?v=NWngubZt8SA ? (styczeń 2013)Może ZNAJĄ SIĘ 4 lata. ![]() Wydawało mi się też, że Szusz w czasach prowadzenia I Love Original i swojej przeszczupłości była właśnie sama... A to było 2-3 lata temu. https://www.youtube.com/watch?v=MSI3yVIJfTI |
|
|
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=zmAd...t=WL&index=115 Kinowa Szusz czas. 8:26 Wiecie gdzie można kupić ten szalik?
|
#4109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całkiem wypadłam z obiegu ostatnio..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Ja tez studiuje w Londonie i szczerze nie wiem czy drugi raz poszlabym na studia za taka kase za rok. Chyba robilabym kursy.

#zaglebiezlych emocji #zaglebietlustychcial

od niej wieje przeróbką, ulepszaniem, ubarwianiem rzeczywistości na kilometr i to od dawna 

w związku z tym mnie nie dziwi, że rzeczywistość jest inna.
ale dziękuję
(styczeń 2013)
całkiem wypadłam z obiegu ostatnio..