Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku! - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-07, 21:53   #3271
marciar7
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Ja tylko podczytuje bo padam.po sprzataniu :-D kasia pewnie czeka :-D
Stary 2015-11-07, 21:54   #3272
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Ale tu dzisiaj ciiiisza chyba tylko JA miała dobry i pracowity dzień reszta padła bez odzewu Kasia już odlicza sekundy a reszta leży i nasłuchuje maluszka bo one tez dzisiaj nie ruchawe mnie Ninka cały dzień stresowała ale jak tylko tatę usłyszała to poszło parę kopniaków Dobrej nocki
Moja Nuśka już od kilku dni niemrawa, ale to tak samo jak jej matka

Ja tam miałam wczoraj pracowity dzień bo wiedziałam,że weekend będzie leciał na spotkania towarzyskie

DObranoc!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 22:02   #3273
Lola2828
Zadomowienie

Motyl śniło mi się dzisiaj w nocy że rozmawiałam z tobą o imieniu naszych małych Widziałam że coś miałam dzisiaj napisać ważnego
Stary 2015-11-07, 22:05   #3274
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

ja ogladam the voice of poland i mnie nie bylo, ale jakas taka i tak jestem niemrawa
Stary 2015-11-07, 22:30   #3275
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Motyl śniło mi się dzisiaj w nocy że rozmawiałam z tobą o imieniu naszych małych Widziałam że coś miałam dzisiaj napisać ważnego
I do czego doszłyśmy w tej rozmowie?

Idę spać, też padam;(

Stary 2015-11-07, 22:40   #3276
Aninis
Zakorzenienie

A ja się dopiero witam i zarazem napiszę dobranoc
Dobrze, że dużo nie napisałyście, bo z łatwością nadgoniłam.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 22:47   #3277
NanaR
Zadomowienie

Dziś rzeczywiście spokojnie ;-) ja dziś tez sprzątam przycinalam krzaki przed domem a potem byłam w mieście na zakupach kupiłam 2 kocyki i kilka ciuszków dla małego no i w rossmanie mój ulubiony tusz z rimmela dzięki przecenienia -49 za jedyne 14zl a teraz oglądam twoja twarz brzmi znajomo i w kime ;-) moj Dominik tez spokojny od 2 dni chyba to ta pogoda ;-p Dobranoc wszystkim mamusiom :-*

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 23:24   #3278
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
I do czego doszłyśmy w tej rozmowie?

Idę spać, też padam;(
Haha chyba nic istotnego ale dyskusja była
W ogóle czasem śni mi się że z wami gadam , a ten sen o imionach to chyba jakoś podświadomie bo cały dzien wczoraj o tym czytałam tzn o imieniu i szukałam szablonu ładnego bo chce imię na ścianę takie z ala poduszeczek juz zleciłam cioci wyrób na maszynie
Stary 2015-11-07, 23:50   #3279
Lucy31
Zakorzenienie

A ja się urobiłam jak świnka, po same pachi Dopiero skończyłam, nie czuję kręgosłupa. Ale od dawna już trzeba było odgracić pokoik dla maluszka, bo do teraz był on zawalony moimi rzeczami, w większości nikomu niepotrzebnymi Więc uzyskałam sporo miejsca dla bejbika i wynieśliśmy ze 3 tony śmiecia do śmietnika.
Padam na zasłużony odpoczynek
Stary 2015-11-08, 06:34   #3280
wykalacka
Zadomowienie

Dzień dobry! Dzisisj u rodziców i coś już nie mogę spać.

3 dni próbowałam nadrobić, ale w końcu sie udało
Doczytałam, że Marciar nadal nic nie wie i SzczęśliwaNarzeczona miała przygodę. Całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło!

Ja w piatek wracałam z koleżanką i jej 4 m-czna córeczką ze spaceru,a na przecieko nas z krzaków wyleciały dziki! 1 duży i 5 mniejszych. Leciały na wprost nas i kawałek przed przeleciały na drugą stronę ulicy. Nawet nie było gdzie się schowaç, bo tylko ulica, chodnik, kawałek trawki i wysoki płot! Nie mam pojęcia skąd się tam wzięły!
A wczoraj wracałam z mamą od siostry (przywiozłam 2 kartony ciuszków dla małego ) i dobrze że mama wolno jechała, bo mgła była , a przed nami na drodze stado dzików! Ze 20 sztuk conajmniej!!
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 09:02   #3281
butterfly20
Zakorzenienie

Nie-dzień dobry. Zatłukę starego

Wykalacka ja mam pod domem lasek i często mamy tu dziki, złażą z gór:/

Stary 2015-11-08, 09:04   #3282
marciar7
Zakorzenienie

Wylalacka ale historie=-O. Ja wracam do wawki. Milo sie spalo u siebie
Motyl wdech wydech z tymi osobnikami inaczej sie nie da haha
Stary 2015-11-08, 09:44   #3283
lamia12344
Rozeznanie

Melduje się z rana...
Malowanie w toku, a mój TŻ pojechał po wałek i jak zwykle go wcięło Więc siedzę sobie w moim rozpierduchu i marzę o zabraniu się za szorowanie podłóg i sprzątanie Wczoraj udało nam się wymalować kuchnię i pół dużego pokoju, na dzisiaj zostało drugie pół i pokój Młodego.

Dzisiaj po raz pierwszy od długiego czasu powietrze w Krk i okolicach nadaje się do oddychania, a my zamiast na spacer będziemy gonić z walkami

Zuziek dzisiaj wyjątkowo aktywny. Obudziła mnie o 4 rano i kopie z przerwami do tej pory...

Z dzikami tez miałam ze 3 lata temu przeprawę. Wracałam z pracy w zimie, późno już było strasznie. Jeszcze mieszkaliśmy z teściami, głucha wiocha i zero jakiegokolwiek oświetlenia, poza księżycem. Idę i słyszę chrumkanie. Obracam głowę a tam ze 3 m ode mnie 3 dziki ryją w śniegu. Dostałam takiego pędu że w minutę znalazłam się w domu... TŻ się śmiał że zatrzymałam się dopiero na drzwiach balkonowych na piętrze Mnie wcale nie było tak bardzo do śmiechu
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 09:58   #3284
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Melduje się z rana...
Malowanie w toku, a mój TŻ pojechał po wałek i jak zwykle go wcięło Więc siedzę sobie w moim rozpierduchu i marzę o zabraniu się za szorowanie podłóg i sprzątanie Wczoraj udało nam się wymalować kuchnię i pół dużego pokoju, na dzisiaj zostało drugie pół i pokój Młodego.

Dzisiaj po raz pierwszy od długiego czasu powietrze w Krk i okolicach nadaje się do oddychania, a my zamiast na spacer będziemy gonić z walkami

Zuziek dzisiaj wyjątkowo aktywny. Obudziła mnie o 4 rano i kopie z przerwami do tej pory...

Z dzikami tez miałam ze 3 lata temu przeprawę. Wracałam z pracy w zimie, późno już było strasznie. Jeszcze mieszkaliśmy z teściami, głucha wiocha i zero jakiegokolwiek oświetlenia, poza księżycem. Idę i słyszę chrumkanie. Obracam głowę a tam ze 3 m ode mnie 3 dziki ryją w śniegu. Dostałam takiego pędu że w minutę znalazłam się w domu... TŻ się śmiał że zatrzymałam się dopiero na drzwiach balkonowych na piętrze Mnie wcale nie było tak bardzo do śmiechu
Umarlabym ze strachu =-O. Ja to chyba drzemne się. Tz poszedl do pracy a ja ske nie wyspalam :-P.
Stary 2015-11-08, 10:07   #3285
Lola2828
Zadomowienie

Witam się z rana przy kawusi i po jajeczniczce Marta nie ma jak u siebie duuuzo lepiej się śpi Nie zazdroszczę tych przygód z dzikami My wczoraj walczyliśmy z grzybem bo schylając się do kontaktu w sypialni zauważyłam w rogu za szafą i skroploną wodę tam A za szafą zielono... tż się wkurzył bo nie mogę spać w takim pokoju i był atak odgrzybiaczem suszenie no i późno poszliśmy spać ale wróg się oddalił puki co sąsiadujemy z takim dziadkiem tą ścianą i on chyba nie grzeje my grzejemy no i buum tak sobie myślę... miłego dnia
Stary 2015-11-08, 10:09   #3286
agaczilla21
Zakorzenienie

Hej. Pospaliśmy do po 6. Nawet dzwony mnie nie obudziły co codziennie o 6 bija wiec spanie bylo twarde. W kościele też juz bylam. Na obiad będzie wczorajsza pomidorowa, ziemniaki ogórek i kotlet mielony. Za tydzień o tej porze M juz będzie w PL i będę odliczac godziny 😊
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 10:14   #3287
wykalacka
Zadomowienie

Lamia też bym padła ze strachu! Ja się boję, bo to nieobliczalne, nie wiem totalnie ska się wzięły w mieści przy dosyć ruchliwej ulicy zabudowania z każdej strony
Stary 2015-11-08, 10:39   #3288
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Dzisisj u rodziców i coś już nie mogę spać.

3 dni próbowałam nadrobić, ale w końcu sie udało
Doczytałam, że Marciar nadal nic nie wie i SzczęśliwaNarzeczona miała przygodę. Całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło!

Ja w piatek wracałam z koleżanką i jej 4 m-czna córeczką ze spaceru,a na przecieko nas z krzaków wyleciały dziki! 1 duży i 5 mniejszych. Leciały na wprost nas i kawałek przed przeleciały na drugą stronę ulicy. Nawet nie było gdzie się schowaç, bo tylko ulica, chodnik, kawałek trawki i wysoki płot! Nie mam pojęcia skąd się tam wzięły!
A wczoraj wracałam z mamą od siostry (przywiozłam 2 kartony ciuszków dla małego ) i dobrze że mama wolno jechała, bo mgła była , a przed nami na drodze stado dzików! Ze 20 sztuk conajmniej!!
O masakra !!!!
Dobrze ze na strachu się skończyło

My niedawno w staliśmy
Juz jestem po śniadaniu. Mała kopie tak ze mi brzuch skacze )))

Dzisiaj może nie będzie padać to pójdziemy na spacer

A póki co zalegamy przed tv

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 10:45   #3289
Lola2828
Zadomowienie

Wczoraj tż opowiadał mi o tej koleżnce co urodziła w domu w pracy mówili zadzwonili na pogotowie że ma skurcze i czy jechać a oni że jeszcze można troche poczekać , poszła do toalety zobaczyc czy jej wody odeszły bo miała mokro i wyszła z dzieckiem na rękach nie wiem czy się śmiać czy płaka 3 min i po wszystkim karetka przyjechała ojciec z dzieckiem na rękach a moja koleżanka pępowina między nogami ale nie jestem zdziwiona że to jej się przydarzyło człowiek przypał ale są całe i zdrowe i to najważniejsze !
Stary 2015-11-08, 11:02   #3290
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj tż opowiadał mi o tej koleżnce co urodziła w domu w pracy mówili zadzwonili na pogotowie że ma skurcze i czy jechać a oni że jeszcze można troche poczekać , poszła do toalety zobaczyc czy jej wody odeszły bo miała mokro i wyszła z dzieckiem na rękach nie wiem czy się śmiać czy płaka 3 min i po wszystkim karetka przyjechała ojciec z dzieckiem na rękach a moja koleżanka pępowina między nogami ale nie jestem zdziwiona że to jej się przydarzyło człowiek przypał ale są całe i zdrowe i to najważniejsze !
o kurde poród expres

normalnie jak w TLC zawsze ogladałam "ciąże z zaskoczenia" - nadaje sie na polska edycje :brzyda l:

właśnie ogladam laktatory bo bede musiala jakis zamówic ale nie mam pojecia jaki

mam ksiazeczki z canpolu i tam sa fajne opisane rożne, ale pewnie mega drogie :conf used:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 11:03   #3291
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
dobre

znam też taką z ekspresowym porodem. Urodziła co prawda w szpitalu na IP, ale tylko dlatego, że jej się nudziło w domu to stwierdziła, że pojedzie na KTG dzień wcześniej. Jak weszła do gabinetu to już miała główkę miedzy nogami
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 11:31   #3292
Elena_22
Wtajemniczenie

Dzień dobry w tym pięknym i słonecznych dniu , u nas jest ponad 15 stopni i błękitne niebo.

Rano obudził nas teść, przywiózł mi zamówioną rybę (teściowa pracuje w kompleksie hotelowo- restauracyjnym i zamówiła nam po cenie hurtowej)- 7 kg! Już wszystko rozpracowane i siedzi w zamrażarce .

Mąż z córcią w kościele a ja gardło kuruję, kataru już nie mam ale coś mnie to gardło trzyma .

Widziałam ciekawy temat dzików, ja strasznie się boje tego cholerstwa , kiedyś byłam z tata i siostrami w lesie na grzybach, okazało się, że jest polowanie, myśliwi postrzelili samicę dzika i potem trzeba było wszystkich ludzi z lasu ewakuować .

Jestem z siebie dumna, wczoraj usiadłam i na gemini powybierałam wszystko, czego mi brakuje i maluchowi, wyszło niecałe 200 zł , oczywiście jeszcze nie kupiłam, ale samo to, że się zebrałam oznacza, że jestem na dobrej drodze .

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Dziś rzeczywiście spokojnie ;-) ja dziś tez sprzątam przycinalam krzaki przed domem a potem byłam w mieście na zakupach kupiłam 2 kocyki i kilka ciuszków dla małego no i w rossmanie mój ulubiony tusz z rimmela dzięki przecenienia -49 za jedyne 14zl a teraz oglądam twoja twarz brzmi znajomo i w kime ;-) moj Dominik tez spokojny od 2 dni chyba to ta pogoda ;-p Dobranoc wszystkim mamusiom :-*
Nana, jaki tusz brałaś? Ja uwielbiam ten różowy scandaleyes xtreme, przydałoby się już kupić nowy . Na szczęście mam na tyle zdyscyplinowane rzęsy, że nie robi im różnicy, czy to będzie tusz za 9 zł czy 100 zł , gorzej z cerą, mam suchą i dobrze wygląda jedynie z podkładem z bazą, wtedy nie ma łusek.
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 11:34   #3293
esor
Mamusia Luty 2016

Dzien dobry mamusie

Melduje sie i ja - ciagle zarobiona dlatego sie nie odzywam W piatek mąż skrecal caly dzien meble do salonu (w BRW jak w Ikei wszystko w czesciach) i mamy takie cudne meble Stare poszly na razie do pokoju Hani, nie sa nowoczesne, ale nie sa tez zniszczone i sa pojemne, a Hania na poczatku i tak bedzie mieszkac z nami w sypialni, wiec jej pokoj urzadzimy pewnie dopiero za rok

Dzis w Krakowie jak już Lamia pisała w koncu normalne powietrze, otworzylam wszystkie okna i nadrabiam

Hania tez ciagle niemrawa, dobrze, ze ja w czwartek zobaczę

Milej niedzieli!

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość

Nana, jaki tusz brałaś? Ja uwielbiam ten różowy scandaleyes xtreme, przydałoby się już kupić nowy . Na szczęście mam na tyle zdyscyplinowane rzęsy, że nie robi im różnicy, czy to będzie tusz za 9 zł czy 100 zł , gorzej z cerą, mam suchą i dobrze wygląda jedynie z podkładem z bazą, wtedy nie ma łusek.
Ja tylko nie polecam Rimmela z Lycrą (taki zielony) Też mam spoko rzęsy, nie są może długie i grube na 6, ale tak na 4+ już tak, takze nie moge narzekac i kazdy tusz sprawdza sie na nich przynajmniej znosnie - oprocz wlasnie tego Rimmela. Szczoteczka duza i gruba a naklada tuszu jak na naparstek, efekt wlasciwie tylko zaczernienia rzęs
Za to polecam bardzo taki złoty Eveline, 12-15 zł kosztuje a wyglada bosko - moja siostra tez go chwali

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 11:34   #3294
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Hej. Pospaliśmy do po 6. Nawet dzwony mnie nie obudziły co codziennie o 6 bija wiec spanie bylo twarde. W kościele też juz bylam. Na obiad będzie wczorajsza pomidorowa, ziemniaki ogórek i kotlet mielony. Za tydzień o tej porze M juz będzie w PL i będę odliczac godziny 😊
Agata, ja nie wytrzymałam i narobiłam kotletów mielonych, głównie, żeby je pojeść na chlebie z keczupem .
Wczoraj mąż był na szkoleniu, wrócił z chińszczyzną, bo zapomniał, że miałam spaghetti robić, więc chińczyk był na obiad a makaron na kolację.
A ja się dziwię potem, że rosnę wszerz .

Strasznie szybko ten czas leci, przecież niedawno wstawiałaś zdjęcia wałówki, którą przygotowywałaś dla męża a już wraca
Stary 2015-11-08, 11:42   #3295
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry w tym pięknym i słonecznych dniu , u nas jest ponad 15 stopni i błękitne niebo.

Rano obudził nas teść, przywiózł mi zamówioną rybę (teściowa pracuje w kompleksie hotelowo- restauracyjnym i zamówiła nam po cenie hurtowej)- 7 kg! Już wszystko rozpracowane i siedzi w zamrażarce .

Mąż z córcią w kościele a ja gardło kuruję, kataru już nie mam ale coś mnie to gardło trzyma .

Widziałam ciekawy temat dzików, ja strasznie się boje tego cholerstwa , kiedyś byłam z tata i siostrami w lesie na grzybach, okazało się, że jest polowanie, myśliwi postrzelili samicę dzika i potem trzeba było wszystkich ludzi z lasu ewakuować .

Jestem z siebie dumna, wczoraj usiadłam i na gemini powybierałam wszystko, czego mi brakuje i maluchowi, wyszło niecałe 200 zł , oczywiście jeszcze nie kupiłam, ale samo to, że się zebrałam oznacza, że jestem na dobrej drodze .

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Lash sensational wodoodporny pierwszy raz kupiłam go jakieś 4lata temu na promocji 2w cenie 1 w Holandii później długo czekałam żeby go w pl upolować bo były zwykle nie bylo wodoodpornego ale teraz już są tez nie mam trudnych rzęs ale na początku ciąży zrobiłam sobie sztuczne rzęsy i nie dość że mi przeszkadzały to wypadały na potęgę o okazało się ze nie do końca były robione metoda 1:1 i czekałam aż wszystkie mi wypadną na szczęście dorosły w międzyczasie nowe tyle ze juz nie tak gęste :-(

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 11:50   #3296
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
o kurde poród expres

normalnie jak w TLC zawsze ogladałam "ciąże z zaskoczenia" - nadaje sie na polska edycje :brzyda l:

właśnie ogladam laktatory bo bede musiala jakis zamówic ale nie mam pojecia jaki

mam ksiazeczki z canpolu i tam sa fajne opisane rożne, ale pewnie mega drogie :conf used:
Też bym taki szybki chciała, ale jednak nie w domu .

Ja wybrałam laktator ręczny taki zwykły basic z canpolu , kosztuje niecałe 36 zł. a ma bardzo dobre opinie.

Tak samo jak czytałam tę listę wyprawkową, co tu była wstawiana i poprawiana i nie mogę się zgodzić z jednym punktem, tzn. odnośnie nożyczek dla niemowląt, ja miałam i nadal mam z canpol takie zwykłe a służą córce ( i mężowi czasem ) już 6 lat i są ciągle ostre i to nie żaden badziew. Teraz też będę takie brała .
W zyciu bym się nie odważyła obcinać pazurków takich maleńkich normalnymi nożyczkami a te z canpol super się sprawdzają .

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
dobre

znam też taką z ekspresowym porodem. Urodziła co prawda w szpitalu na IP, ale tylko dlatego, że jej się nudziło w domu to stwierdziła, że pojedzie na KTG dzień wcześniej. Jak weszła do gabinetu to już miała główkę miedzy nogami
Boże kochany! z drugiej strony to tylko pozazdrościć

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Dzien dobry mamusie

Melduje sie i ja - ciagle zarobiona dlatego sie nie odzywam W piatek mąż skrecal caly dzien meble do salonu (w BRW jak w Ikei wszystko w czesciach) i mamy takie cudne meble Stare poszly na razie do pokoju Hani, nie sa nowoczesne, ale nie sa tez zniszczone i sa pojemne, a Hania na poczatku i tak bedzie mieszkac z nami w sypialni, wiec jej pokoj urzadzimy pewnie dopiero za rok

Dzis w Krakowie jak już Lamia pisała w koncu normalne powietrze, otworzylam wszystkie okna i nadrabiam

Hania tez ciagle niemrawa, dobrze, ze ja w czwartek zobaczę

Milej niedzieli!

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Ja tylko nie polecam Rimmela z Lycrą (taki zielony) Też mam spoko rzęsy, nie są może długie i grube na 6, ale tak na 4+ już tak, takze nie moge narzekac i kazdy tusz sprawdza sie na nich przynajmniej znosnie - oprocz wlasnie tego Rimmela. Szczoteczka duza i gruba a naklada tuszu jak na naparstek, efekt wlasciwie tylko zaczernienia rzęs
Za to polecam bardzo taki złoty Eveline, 12-15 zł kosztuje a wyglada bosko - moja siostra tez go chwali
Lubię w mieszkaniu zapach nowych mebli , forte też są w częściach , mamy takie i takie i są ok jak na naszą kieszeń. Ja poluję na promocje, córce udało mi sie kupić meble ( tyle, ze to było 3 lata temu) z nowej kolekcji o 1000 zł taniej, a to jest jak dla mnie bardzo duża różnica .

Moja siostra też eveline chwali . Ja z rimmela miałam tylko ten różowy, poza tym albo maybelline albo vipery, takie zwykłe tanie, dla moich rzęs b. dobre.
Stary 2015-11-08, 11:55   #3297
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Lash sensational wodoodporny pierwszy raz kupiłam go jakieś 4lata temu na promocji 2w cenie 1 w Holandii później długo czekałam żeby go w pl upolować bo były zwykle nie bylo wodoodpornego ale teraz już są tez nie mam trudnych rzęs ale na początku ciąży zrobiłam sobie sztuczne rzęsy i nie dość że mi przeszkadzały to wypadały na potęgę o okazało się ze nie do końca były robione metoda 1:1 i czekałam aż wszystkie mi wypadną na szczęście dorosły w międzyczasie nowe tyle ze juz nie tak gęste :-(

Ja jakoś nie bardzo lubię te wodoodporne, kiedyś tak, jak byłam nastolatką, to koniecznie a teraz coś mi się pozmieniało .
Ja jak kiedyś będę miała nadmiar kasy, zrobię sobie rzęsy, jeszcze nie wiem co, ale tak, żeby wyglądały jak firanki i czarne jak smoła .
Stary 2015-11-08, 12:10   #3298
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Masakra!!

Cytat:

U mnie też piękna pogoda tylko wieje mocno
W rossie juz chcialam brać jeden tusz za 30zł po znizce, ale jednak muszę poczytac opinie, bo dzień wcześniej nacielam się na lakierze z sally hansen, bo chciałam je wypróbować.
Stary 2015-11-08, 12:31   #3299
butterfly20
Zakorzenienie

Łojeju na tuszach to ja się nie znam Mam jakiś byle jaki do dolnych rzęs, a górne przedłużam już tam długo,że nawet nie pamiętam jak się to to maluje

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Melduje się z rana...

U nas to jest na porządku dziennym Mój mąż już w cholerę razy spierniczał przed dzikami. Jak my chcemy przejść na skróty do teściów ( a to ulicę obok) to właśnie idziemy przez ten lasek. Często są sarny i to jest ok, al niestety i dziki się zdarzają
Jak 2 lata temu wyjeżdżaliśmy nad ranem na wakacje to jeden nam stanął tuż przed maską i nie chciał zejść z drogi. No i mieliśmy burzę mózgów czy zostawić światła włączone, zgasić, trąbić... bo nigdy niewiadomo co takiemu strzeli do głowy

Cytat:
OMG a to pierworódka?

Stary 2015-11-08, 12:42   #3300
Lola2828
Zadomowienie

Tak pierwszy poród A jej siostra też w ciąży i pracuje ze mną więc pewnie ręce zaciera że może też jej tak szybko pójdzie ale mieszka w moim mieście a tu do szpitala 1h jazdy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości