|
|
#4351 | ||
|
przyczajony tygrys
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
![]() pudry, róże, bronzery. Cytat:
|
|
#4352 |
|
Rozeznanie
|
Aplikacja nazywa się MOJA CIĄŻA
. Jeszcze jest monitor skurczów, kontrola wagi
|
#4353 |
|
Wtajemniczenie
|
Nieznajoma , mi ten False Lash Effect nie wydawał się mało wydajny, dzisiaj go właśnie kupiłam to sprawdzę. Ale kupiłam go tylko ze względu na cenę, bo od długiego czasu uzywam YSL Babydoll, jest rewelacyjny ale ten to dopiero jest mało wydajny!
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zdrowo my też odwiedzamy teściów średnio raz w miesiącu.
|
|
#4355 |
|
Wtajemniczenie
|
My też, a właściwie to pewnie nawet rzadziej, raz na dwa miesiące może. Moich rodziców też rzadko, bo mieszkają daleko.
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam mamę często odwiedzam, lub ona mnie. Teściów tez mamy pod ręką, ale są w miarę ok, wiec nie narzekam.
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... obecnie nie używam nic do brwi z Rossmanna. Bo tam mają głównie kredki, a nie podoba mi się ten woskowy efekt na brwiach.
Chociaż teraz chcę kupić sobie żel utrwalający do brwi z L'oreal albo maybelline.Nie z rossmanna mogę do brwi polecić z Inglota Brow Gel lub cienie do brwi z Golden Rose. Biorę się za robienie ciasta drożdżowego. ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Ja swoich teściów odwiedzam minimum raz w tygodniu. Ogólnie widzę się z nimi częściej niż z moimi rodzicami.
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki właśnie coś muszę kupić, a kompletnie się nie znam na produktach do brwi. Popatrzę na te co poleciłaś
|
|
|
|
|
#4359 | |||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
. Jeden "zwykły", a w drugim- starym mam wsadzoną kartę aero z darmowym netem![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() O 13 TŻ wraca z pracy, pewnie po 14 pojedziemy do mnie. A ja w proszku. Jeszcze się muszę ogarnąć i machnę pazurki. Ostatnio dorwałam fajny nudziakowy lakier do paznokci, który mi kryje po jednym malowaniu i się w nim zakochałam
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4361 |
|
przyczajony tygrys
|
Dobra zmykam. Jak dobrze pójdzie do przed 17 będziemy. Odezwę się we wtorek
I oczywiście za jutrzejsze wizyty i połówkowe
|
#4362 |
|
Konto usunięte
|
Witam się niedzielnie, jeszcze z łózka w piżamce
Ale lubię czasami tak poleniuchowac rodzinnieWczoraj bylismy na 40-ce kolegi, mega fajnie zorganizowana impreza, dostałam masse komplementów, od facetów szczególnie Mąż zachował się jak prawdziwy gentlman , chyba po moim marudzeniu 2 dni przed, wrócilismy jak tylko powiedziałam jedziemy po 22 już w domku.kallina_2014..."ugotuję kaszę pęczak, którą uwielbiam" zainspirowałas mnie, lubię pęczak i nawet kiedyś kupiłam jadłam lata temu' magda-... i wpadl do pokoju i dal tablet kazal wybrac zloty pierscionek" ale fajnie, zazdroszczę Ja dostałam kwiaty po 1 porodzieDarkanddark ja swojemu daję do zrozumienia, dosć wyrażnie- że wtedy i wtedy taka okazją, i że pasowało by dostać to i to.. U nas niedawno zepsuła się lodóka, teraz pralka, i tv pada ![]() monikmi;- a ja nienawidze jak mój piję! On o tym wie, niby się pyta czy może, czasami się zachowa jak chce, ale czsami jak się uchleje to tyle co ja nerwów strace jego picie nie warte.. Zawsze rzyga pół nocy, lub jeszcze łazi za mną i wkurza, jeśli stan pozwala ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- A jeszcze w temacie prezentów za urodzenie dziecka, zgadzam się z Dorką, ale jeśli się ma takiego faceta Ja mam takiego przyjaciela, marzenie a nie facet. 2mieś. wstecz urodziła mu się córa, był akurat w Szwajcarii na delegacji jak żona zadzwoniła że odeszły jej wody, wziął najbliższy lot do PL i przyleciał do niej do szpitala, zdązył na poród, oczywiście mieli wspólny. Przez 5 dni był z nią w szpitalu non-stop, w spec-pokoju. Rano idzie do pracy a jak wraca bierzę córę, żona w tym czasie idzie do kosmetyczki, na ploty, zabiera ją do teatru kina, kolację, posługują się babcią, nianią.. Zajmuje się córką przez całą noc, ją nosi( bo nie śpi nocami tylko w dzień) Za urodzenie kupił jej auto wartości 300 tyś. I to realny człowiek, którego znam doskonale! Więc co ja będę chwalić się swoimi kwiatami i jednym dniem w którym mąż zachował się po ludzku, jak kolejne miesiące może nadał zachowywac się zwyczajnie.. |
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na ciacho i kawę.
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Podkłady.
Też go polecam mój nr 1, z tańszych 2000 calorie lub maybelinne collosal |
|
|
|
#4365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do rossmanna też jakoś zawitać nie mogę - może w przyszłym tygodniu |
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz wzięłam na wyprobowanie maybelline lash sensational, mam nadzieję, że będzie ok.
po wypłacie zrobię też sobie mały zapas Loreal million lashes so couture, jest świetny!
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
Hmm . Rzadko dostaje prezenty,czesto musze sie prosic,ewent na przeprosiny. Oczywiscie urodz, gwiazdka, rocznica slubu ok dajemy cos sobie. Chwale to sobie nawet jesli to drobiazg. Ale coz z tego jak sama musze powiedziec co chce dostac. Czasem bym chciala byc zaskoczona.dlatego jest mi milo ze chce zrobic mi przyjemnosc i kupic pierscionek ,czuje sie doceniona za trud całej ciazy 5 mies wiszenia nad kibelkiem i porod ktory latwy nie bedzie
on za mnie tego nie przezyje a na codzien pomaga oczywiscie ale to normalne jestesmy razem i wiekszosc rzeczy zawsze robimy razem. Tak czasem mysle.. to jak z zareczynami oczekujemy pierscionka a po co? Przeciez wiemy ,ze nas kocha
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Podkłady.
Też go polecam mój nr 1, z tańszych 2000 calorie lub maybelinne collosal |
|
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
I wiem wydatki na dziecko ,ale musimy tez pamietac o sobie
tz czesto ma jakies fuchy na boku wiec odklada ,ja nie zaluje mu na zegarek 600 zl jak sobie na niego uzbiera nie kazdy moze sobie na to pozwolic ja tez nie bo moja wyplata to rachunki i glupio by było wybierac mi wspolna kase na prezent dla niego ale czasem cos tam uzbieram ;p
|
|
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i to trochę inna sprawa, ale nie ma co tutaj roztrząsać takich spraw, bo każda z nas ma inne podejście i będzie swojego jak lew bronić Ale mi się żebra wbijają w brzuch jak siedzę W ogóle jakoś humoru nie mam..
|
|
#4371 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w piękną niedzielę. Ja spałam długo, później śniadanie i zrobiłam sobie przedpołudnie dla siebie. Kąpiel, peeling, maska na włosy i stopy itp
Miałam czas tylko dla siebie bo mąż pojechał na skałki się wspinać. Niedługo wraca i jedziemy do rodzinki na obiad. Ja osobiście bym ciała dostać prezent po porodzie. Może dlatego że to przez namowy męża zaczęliśmy się starać o maleństwo. Ja bym jeszcze trochę w życiu poszalała gdybym sama decydowała ale że sytuacja życiowa jest w sam raz na powiększenie rodziny a ja nie byłam bardzo przeciwna to jest córcia. Bynajmniej, dziecko = wiele wyrzeczeń dla nas kobiet, cierpienia i rezygnacji z siebie więc doceniane tego przez męża na pewno byłoby więcej niż miłe.
|
|
|
|
#4372 |
|
Zadomowienie
|
Malinka
oczywiscie,ze tak kazdy ma swoje podejscie do pewnych spraw. Kazal wybrac wiec nie powiem mu,ze nie chce bo szkoda kasy przyjme podarek z miła checia sama tez bym nie wpadla na pomysl zeby wiercic mu dziure,ze chce cos dostac Cos tu dzis cicho u mnie sosik wieprzowy powoli dochodzi ,a wczesniej zalewajka ze wczoraj.
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, mam nowy piekarnik i go jeszcze nie rozgryzłam, jeśli chodzi o pieczenie.
piekę krócej, niż jest napisane w przepisie, a spód ciasta przypieczony. ale ciasto wyszło pyszne.
|
|
#4374 |
|
Zadomowienie
|
Polly
Dopiero to przeszłam . Trzeba sie taraz nauczyc piec metoda prob i bledow ja tez pieke krocej niz na przepisie ale jak juz widze ze zarumieniony to zmniejszam troche temp i ewent pieke chwile dluzej bo tez spalałam. Ale kwestia kilku ciast i dojdziesz do wprawy.
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
też dziś nie mam... TŻ na uczelni, rano strasznie lało... teraz się w miarę wypogodziło, poszłam na spacer troszkę, przy okazji jakieś brakujące składniki do obiadu kupiłam, ale nie mam weny żeby gotować... w ogóle nic mi się nie chce, najchętniej bym sobie popłakała
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że u mnie nie ma kto tego jeść. zapakuje jutro pół blachy Tz do pracy. tylko odkroje ten spalony spód.
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jak się wypłaczesz, to będzie Ci lepiej? Dzisiaj w nocy strasznie wiało, że aż gwizdało w oknach. I mój pies miał w nocy atak paniki. Od 3 się z nią męczyliśmy. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Nie ma sprawy.
|
|
|
#4379 |
|
Zadomowienie
|
Polly
wczoraj upieklam ciasto a dzis polowy tortownicy nie ma. Tz kocha ciasta a ja pieke od wielkiego dzwonu chociaz mi to wychodzi a drozdzowe .. mniam wylewa sie na piekarnik :p dziewczyny to moze jakis film,ksiazka na poprawe humoru ? |
|
|
|
#4380 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie się wydaje że nie ma co oczekiwać czy sugerować tego partnerom. Zwłaszcza że sytuacja finansowa bywa rożna. Moj TŻ zawsze ma problem z prezentami wtedy kiedy powinien kupić (ostatnio prezent gwiazdkowy dostałam w styczniu )za to własnie czasami bez okazji mi coś kupi bo uzna że mi się przyda albo że pasuje do mnie. Cytat:
ale bym sobie ciasto zjadła ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

. Jeszcze jest monitor skurczów, kontrola wagi
Chociaż teraz chcę kupić sobie żel utrwalający do brwi z L'oreal albo maybelline.

za jutrzejsze wizyty i połówkowe 

zapakuje jutro pół blachy Tz do pracy.
)