|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy cz. III
Ok ja spadam do szkoly
Milego dnia
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa witaj
![]() gajne to Obsesion uwielbiam Hiszpanie i wsyztsko co z nią związane
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.Mnie tez sie Obsession podoba a najbardziej jak babka śpiewa.
Ja dziś idę do szkoły tylko ubezpieczenie zapłacić
|
|
|
|
#1354 |
|
Zadomowienie
|
O widzę od rana ruch
witam juz mnie nie boli gardło |
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez już gardełko nie boli katarek tez już minimalny
|
|
|
|
#1356 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam antybiotyki na jeszcze 5-6 dni
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam antybiotyki ale na te jajniki. Właśnie sobie robie pyyyszne tosty
podzielić sie z wami?
|
|
|
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
Ja chcę
![]() wczoraj sobie robiłam te... no takie kromki obmoczone w jaju i mleku i smażone :P mniam
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
hello własnie wrocilam od kolezanki z nocki
ona dzis wyjezdza na studia na jakies spotkania poszukiwaczy do mirowa zostane sama na weekend a w poniedzialek jade do wrocka wiec zobacze ich dopiero w czwartek NIE?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#1360 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() slucham sobie RHCP- by the way i mysle co by tu dzisiaj na randke zalozyc ![]() Hmm, narazie umalowalam paznokcie na czerowono-rozywo-bordowy, no taki ciemny jakby buraczkowy kolor, bardzo ladny i przyczepilam pare blyskotek, takich malych kuleczek na serdecznych paluchach ![]() jak by sie tu umalowac.. u czy wywinac koncowki na zewnatrz... ![]() ![]() help
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
#1361 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze postepy myszko <czasami jakis znak interpunkcyjny sie pojawiana Waszym miejscy poszlabym od razu do dyrektora a nie do wychowawcy... Cytat:
![]() co Ci gin powiedzial?? Cytat:
tez mi czasami jakies peknie ale najczesciej samo sie zamyka<jestesmy jeszcze mlode > jesli chcesz przyspieszyc "wsiakanie" to kup jakis kremik na naczynka![]() Cytat:
Cytat:
ok zakochac sie moge ale nie chce juz tak bardzo jak teraz,ze normlanie schizy mam:|wrocilas ![]() ![]() Cytat:
![]() w ogole jestem w szoku wczoraj przes 12 zeszlam z kompa i dopiero teraz weszlam > pozniej sie szykowalam na randke< > o 18 wyjechalam i wrocilam po polnocyi po drodze zobaczylam roberta.....a nie powinnam go zobaczyc ale eh..nie bede smecic
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
A o co chodzi z tym robertem? bo ja niewtajemniczona
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
to jest moj ex z ktorym hmm..mam dziwny"uklad"?? niby jestesmy "przyjaciolmi": a zachowujemy sie jakbysmy nadal byli razem
dluuga historia![]() ale musze to zmienic, bo sie wykonczy psychicznie.....jest jak byc nie powinno
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
faktycznie dziwny układ
![]() ja myślałam przedtem, że to Twój tż |
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
moim tz byl przez 2 lata..od jakiegos czasu jest"przyjacielem"....
edit: dola zlapalam...ide sobie zrobic budyn
Everybody grab somebody Music is gonna make your body get down ![]() Najwazniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić. Edytowane przez adulka.p Czas edycji: 2007-09-21 o 13:05 |
|
|
|
#1366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wczoraj jadlam bananowy
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
wlansie zauwazylam ze nie mam mleka,wiec musialam sie troszke ogarnac i ide do sklepu
![]() ps. wiecie dziewczyny ze istatnio zapominam.....JESC??:conf used: w ogole glodu nie czuje;/ u mnie to naprawde nienormalne bo jeszcze niedawo jadla CALY czas z nudow...a teraz nawet tostow mi sie nie chce jesc
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
ja bede jesc smietankowy...czekoladowy tez mam<
> ale niestety go nie zjem bo nie jem nic z kakaem, bo chce buzke w koncu wyleczyc<nawet nie wiecie jaka to meczarnia dla kogos kto jest uzalezniony od czekolady...>
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
A w Stanach Zjednoczonych siedziałam. A jak było? BOSKO
|
|
#1372 | |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
w końcu weekend i mogę trochę na wizaż wejść... chociaż nie na długo bo jutro rano jadę nad morze ![]() Cytat:
słuchałam jej nałogowo z 2 lata temu.. jak widać za dużo ![]() ja się zakochałam w vayamos companieros szczegóły
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Adulka Oj dużo by opowiadać. Bosko było, szybko zleciało i aż szkoda było wracać. Zwłaszcza, że przedemną kłucie do poprawki. W wolnej chwili napiszę więcej, a tymczasem spadam na pierwsze od 3 miesięcy ploty z psiapsiółą.
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Ada natychmiast musimy pogadac siostrzyczko
! ![]() Ja ide sobie zapalić i ide z mama na miasto jak cudownie było dziś nie iść do szkoły...
|
|
|
|
#1375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaraz sobie sciagne;p
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
||
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziś byłam na 1 lekcji
pomyliły mi się godziny i tym sposobem uciekła mi 1 lekcja a z w-f'u byłam zwolniona więc tylko niemiec...zaraz będę musiała robić za fotoreportera siora ma urodziny a mama nie umie robić zdjęć lustrzanką.. więc kto? tak,tak...
|
#1377 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1378 |
|
BAN stały
|
ja juz po szkolee
.w ogole dziewczyny moge zapytac do ktorej moglyscie byc na miescie jak bylyscie w moim wieku (15 lat)? bo mi sie wydaje że moi starzy troche przesadzają czasami....
|
|
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Kurde widzę tutaj opuszczanie lekcji jest nadzwyczaj popularne
u mnie by to nie przeszło
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miałam 15 lat to od roku miałam TŻta wiec z nim praktycznie zawsze byłam. Na imprezach to roznie byłam czasem do 23 czasem do 1 ale tak na polku do raczej do 12 moglam byc. oczywiscie nie codziennie Fructi obczaiłaś zdjecia z wczoraj
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Milego dnia

uwielbiam Hiszpanie i wsyztsko co z nią związane

podzielić sie z wami?

NIE?

...No to siedzimy i kolezanka sie pyta "mozemy sie przejsc wokol bagier z pania?" a ona "chyba Cie poje***" a kol "aha;/." a potem ona "Zawolaj ta dziewuche " a inna kolezanka "powiedz jej ze nie przyjde (po cihcu ale ona uslyszala;/" i mowi "masz biegac za kare dookola " a kol "ale mam uszkodzony staw skokowy" (to prawda) a ona "BIEGAJ!!!" a kol "jest pani u pani dyrektor" a ona takie oczy i mowi jej ze i tak nie wygra...a wogule jak biegalysmy wracamy i mowimy,że nas faceci zaczepiali starzy a ona "pocisneliscie im?" a kolezanka "yyyy..to nie pedagogiczne co nam pani mowi" a ona "toście glupie" a my wogule oczy na nia
I jakby to wyglądało włosy bez koloru nad czołem
I martwię się też, że znowu zaczną mi wypadać, bo nawet po Castingu leciały...

.