|
|
#2521 |
|
polaczek cebulaczek
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)
kobieto, ja za 7 miesięcy wychodzę za mąż
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
ej faktycznie! czemu ja cały czas myślałam, że ty jestes 2017???
łohohoh, to zmieniam zdanie, nie masz dużo czasu ale ci zazdroszcze ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- dziewczyny, te buty które wam pokazywałam mają obcas 9,5 cm ![]() ALE wyczytałam w internecie, że można zmniejszyć o 1-2 cm obcas. Zamówie sobie te buty i zaniose do szewca - jak będzie można je zniżyć to ich nie oddam, a jak nie będzie można to się zastanowię. Bo straaasznie mi się spodobały i jestem w stanie zrobić wszystko żeby je mieć ![]() A zamówie z zalando a tam przesyłka i zwrot za free
|
|
|
|
#2523 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
tak, to już niedługo!
On oznacza, że chcę całować te same usta każdego ranka i każdej nocy przed pójściem spać. Jeśli odbierasz malżenstwo jako koniec wolności, to robisz to źle Edytowane przez zambeza Czas edycji: 2015-11-08 o 19:53 |
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
![]() generalnie coś tam kojarzyłam, że któraś z nas jest pm16 ale dopoki sie nie mowi o konkretnych terminach to tego aż tak nie czuć
|
|
|
|
#2525 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
trochę nas się przypałętało
|
|
|
#2526 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas chyba maluchy będą z rodzicami, te większe będą miały wydzielone miejsce - choć nie jesteśmy jeszcze pewni... więc pewnie przy zapraszaniu podpytamy U nas razem dzieci to chyba z 20 ma być-_- z tym, że w wielu wypadkach nie wiem, ile mają lat, więc raczej się okaże, że tych dzieci to z 8 będzie a reszta to bardziej młodzieżCytat:
Cytat:
Cytat:
Wolę zaoszczędzić pieniądze na podróż poślubną na którą się bardziej cieszę niż wesele )Cytat:
Jesteście w takim samym wieku jak my Gratuluję wizytówki, sama muszę w końcu swoją stworzyć![]() Ależ ci zazdroszczę... Czasem zastanawiam się czy nie przyspieszyć naszego ślubu na przyszły rok... Niby kończę studia, niby pracy do tego czasu nie szukam więc i z finansami słabo, więc mało realny byłby ten 2016 i kosztowałby mnie zbyt wiele stresu ale chciałabym ślub już, teraz |
|||||
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
musze chyba czesciej zagladac do naszego kalendarza
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
I tak wam zazdroszczę
|
#2529 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53389909]I ja też
Chociaż jak bym się zgodziła na myślenie Tż-ta to też bym była PeeMką 2016 [/QUOTE]a jakby TŻ zgodził się na moje myślenie to byłabym Peemka 2018 ![]() jak dobrze, że mi nie uległ i dalej brniemy w ten 2017
|
|
|
|
#2531 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Raczkowanie
|
Nasza wizytówka
![]() M&K Poznali się: 30.05.2009 Zaręczeni: 22.09.2015 Ślubować będą: 24.06.2017 Ona: '91 On: '88 Ona: studentka kosmetologii, miłośniczka zwierzaków, grafiki komputerowej i DIY. Chwilowo bezrobotna na własne życzenie, czeka z niecierpliwością na praktyki studenckie ![]() On: komputerowiec i maniak grzebania we wszelkiej elektronice i nie tylko Wspiera swoją TŻ, znosi Jej humory i szalone pomysły. Lubi Jej małe ZOOOna&On Szczęśliwi razem, często czas spędzają albo na podróżach albo ich planowaniu. Wszystko lubią robić wspólnie, czują się świetnie w swoim towarzystwie ![]() Ślub: cywilny lub cywilny+humanistyczny ( w różnych terminach) - na pewno w plenerze Wesele: Hotel Czocha (70-90 osób, planowo 90, ale czujemy że przyjdzie mniej)- z poprawinami i noclegami dla wszystkich Muzyka: DJ Basta - BastaProwadzi Obrączki : białe złoto - ale nie mamy póki co wybranych Kwiaty: Marzę o piwoniach, ale co będzie - okaże się. Kamerzysta: będzie ale jeszcze się wahamy Fotograf: jeszcze nie zdecydowani Motyw przewodni: hmm styl rustykalny + błękit Reszta w trakcie ustalania, będę uzupełniać Edytowane przez trzykropka_ Czas edycji: 2015-11-08 o 20:36 |
|
|
|
#2533 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2534 |
|
polaczek cebulaczek
|
laski nie ma co żałować czy zazdrościc, wy będziecie jeszcze przed ślubem gorączkowo oczekiwały na ten dzień a my już będziemy po. wtedy to już tylko garsony, wałki na głowie i dawanie cyca dla Brajanka i Dżesiki
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53389976]Ja wolę lato 2017 niż zimę 2016
![]() W ogóle to jak tam u Ciebie? Dajesz radę finansowo? Ja jakbym znowu mogla wybierac to chyba wybralabym wrzesien a nie lipiec i upaly, ale mloda i glupia bylam jak wybieralam termin ![]() U mnie ok! Jak tylko dowiedzialam sie jaka decyzja jest to od razu lepiej zaczelam sypiac. Niby decyzja byla na moja niekorzysc ale juz sie nie stresowalam tylko staralam sie przyjac to na klate. Generalnie o tej kasie ktora zostanie mi sie na zycie mowilam w wypadku braku pomocy mamy w sumie to juz chcialam rezygnowac ze studiow i isc do pracy albo przelozyc slub na 2018. Ale mama i TZ sie nie zgadzaja na ani jedna opcje wiec mam studiowac te dwa kierunki i miec wesele w 2017. Mama powiedziala ze bedzie sie starala wysylac mi 250 zl tygodniowo (bo jej praca zalezy od tego ilu klientow przyjdzie, a nie staly, comiesieczny dochod ) niedosyc ze bede mogla ogromna sumke pieniedzy odkladac co miesiac na wesele to jeszcze bede miala za co zyc aaaa i jeszcze z TZ ustalilam ze bedziemy sie widywac co tydzien, a nie co dwa. Bedzie do mnie przyjezdzal co dwa tygodnie w tygodniu w dzien w ktorym mam luzne zajecia i malo a co dwa tygodnie ja bede do niego jezdzila na weekend. Generalnie zaczyna sie wszystko ukladac! ![]() No i moze czuje sie tak fajnie bo od tygodnia nie kupilam sobie paczki fajek i z wyzulonych papierosow pale max 2 w ciagu dnia, dzisiaj np. tylko jednego zapalilam. I powiem szczerze ze tez mi jakos tak lepiej jak nie pale! Mam nadzieje ze nie zachwalam dnia przed zachodem slonca, musze chyba solidnie wszystko odpukac bo kolejnej zmiany planow nie zniose! |
|
|
|
#2536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chyba zdecyduje się na ten alkoholowy stolik, byłam na weselu, gdzie on był i to świetna sprawa [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53388076]Dziękuję za życzenia Renia się ucieszy bo będzie wiedziała gdzie można kupić Ja za Milkową Oreo nie przepadam Muszę ją jakoś przemycić na diecie bo nie przeżyje jak nie spróbuje idę jutro do żabki Cytat:
Pewnie zażyczą sobie dodatkową opłatę ja robię wesele na 60-70 osób, a w umowie jest zastrzeżenie, że jak nie ma minimum 100 osób to trzeba dopłacić daną kwotę Ale to szybko leci, zazdroszczę ![]() Cytat:
I tak już musi być
|
|
#2537 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Co do papierosów to jak się nie pali to wiadomo, że lepiej Ja niedługo rzucę i tak bo jak mi przedłużą umowę to szkoda mi będzie wydawać kasę na fajki a jak mi nie przedłużą umowy to nie będę miała za co palić więc problem solved Cytat:
Ja karmelową zjem całą bo Tż karmelu nie lubi ale ta druga cała dla niego w ramach rekompensaty ![]() A tak w ogóle to bardzo ładnie proszę o kciuki za mnie od 10 do 11:30. Jutro dzień sądu
|
|||
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
ja już na nogach bo do pracy idę po pracy szybko do dentysty jestem zmęczona całą noc słabo spalam jakoś bolal mnie brzuch zostało mi ostatnie 5 dni w tej pracy i.jakoś tak nie chce się tam chodzić szczególnie w niedzielę na 12 h
|
|
|
|
#2540 |
|
Konto usunięte
|
Hej
|
|
|
|
#2541 | ||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
D. przy omawianiu finansów na ten miesiąc też stwierdził, że będzie gorzej gdyż kupił mi już prezent na urodziny i co najgorsze ! On gdzieś w domu jest W sobotę była u nas moja przyszła świadkowa z córą - 6msc Jaaaka kochana dzidzia - uwielbiam ją Wczoraj nas zaszczycili obecnością przyjaciel D. z dziewczyna i córą - 3msc To Ci od chrztu Było okej, nawet bym powiedziała, że bardzo, aż się nie spodziewałam. Kuba się tak tulał do małej, buziaki jej dawał - słodki był.Byliśmy na zakupach Odwiedziłam rossmana Chciałam kupić sobie spodnie to kupiłam Kubie 4 bluzki, czapkę i rękawiczki, D. kupił też mu czapkę I D. kupiłam piżamę i bokserki w reserved, także tyle z moich spodni ![]() Co do usadzania dzieci, my oczywiście nie mówimy że chcemy bez, i dzieci będą siedziały obok rodziców. Już zdarzyło się że kilku ludziów powiedziało, że przybędzie bez :P ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- anulka ![]() Papaya - super ! Mam nadzieję, że tak zostanie i wszystko się ułoży !!
|
|
#2542 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2543 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Apropo, któraś mówiła o niskich:
http://wojas.pl/produkt/17259/czolenka-damskie-5357-34 ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Ja w pracy ![]() Tak mi się nie chciało iść.... W ogóle w nocy miałam koszmary i to takie chore Śniło mi się, że jakiś psychopata mnie porwał i torturował... i jak poszłam na policję to się okazało że on tam już był, pozakładał na posterunku jakieś podsłuchy i wszystko wiedział i dlatego umiał się przed nimi ukryć a na końcu ten posterunek miał pomieszczenia, które były wygłuszane i torturował mnie pod ich nosem bo nikt nic nie słyszał a część ludzi tam uspał jakoś... Uciekałam po jakiś galeriach przed nim... no dramat - obudziłam się zalana potem heh
|
#2544 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Muszę was nadrobić teraz. Dzisiaj właśnie odinstalowalam i znowu zainstalowalam aplikacje, bo się spieprzyła. Nie chciała mi łączyć z serwerem. Do mnie wczoraj na zajęcia przyjechał TŻ. Mieliśmy na zajęciach makijaż męski
a ja od paru dni w nerwach i w ogóle bo wczoraj @ dostałam :/ [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;5338400 7]Bardzo nadwyrezyl moje zaufanie do niego i ostatnie dwa tygodnie klocilismy sie o to. Musialam sobie dobrze przemyslec czy chce z nim nadal byc bo to co wyszlo teraz po 6 latach zwiazku bardzo mnie zaniepokoilo. Mam nadzieje, ze to tylko stres przed mieszkaniem razem odebral mu zdolnosc logicznego myslenia.[/QUOTE] Mam nadzieje ze to jednak strach przed zamieszkaniem razem i że uda wam się wszystko poukładać. ![]() Cytat:
Cytat:
) ale miałam za niski cukier i musiałam podwyższyć, a taka koła jest idealna.Ale ci się trafiło!!! Tez bym chciała tak tani kupić, ale u mnie nigdzie nie ma tak tanich. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sala traktuje 12+ jak dorosłego bo je jak dorosły. Ja bym brała od 13r.z. znaczy od gimnazjum. Ale nie mam takiej zagwozdki bo u mnie duży skok jest. Są osoby 20+ a młodsze to 2-7lat. Cytat:
Cytat:
widziałaś Mysza? Pierścionek zaraz zobaczę. Jestem na aplikacji i tu nie pokazuje mi obrazków
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dla potrzebujących ![]() zambeza rozbroiłaś mnie my z 2017 będziemy o rok dlużej ponętnymi narzeczonymi, jak Wy będziecie kurami domowymi w walkach i garsonach |
|
|
|
#2546 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Ja też jakieś głupie sny miałam, a dzisiaj idę na rozmowę, ale to taka średnia praca ale zawsze coś zobaczymy.
|
|
|
|
#2547 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
caree i tak
! ![]() Nudzę się... za godzinę przyjdzie klient... siedzę sama. nie lubię nic nie robić..Dzisiaj wychodzę o 15:20 bo idę do dentysty wyjąć lekarstwo z zęba i pewnie będą lepić dziurę
|
|
|
|
#2549 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Śmieję się, że niby kobiety po slubie zaczynają wyglądać jak kury domowe w walkach
Wczoraj przymierzyłam moje wdzianko co kupiłam jakieś 1,5 roku temu... ZA MAŁE mi jest ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Ja własnie jedną skończyłam... jeszcze mam 3
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

niedługo zaczniemy wszystkie wstawiać foty w sukniach

trochę nas się przypałętało
U nas razem dzieci to chyba z 20 ma być-_- z tym, że w wielu wypadkach nie wiem, ile mają lat, więc raczej się okaże, że tych dzieci to z 8 będzie a reszta to bardziej młodzież

albo przelozyc slub na 2018. Ale mama i TZ sie nie zgadzaja na ani jedna opcje wiec mam studiowac te dwa kierunki i miec wesele w 2017. Mama powiedziala ze bedzie sie starala wysylac mi 250 zl tygodniowo (bo jej praca zalezy od tego ilu klientow przyjdzie, a nie staly, comiesieczny dochod
ja robię wesele na 60-70 osób, a w umowie jest zastrzeżenie, że jak nie ma minimum 100 osób to trzeba dopłacić daną kwotę
zostało mi ostatnie 5 dni w tej pracy i.jakoś tak nie chce się tam chodzić szczególnie w niedzielę na 12 h