|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. VI
Cytat:
wracaj tu...sukni mniej...jakos PM2015 nie zaspamowały tego watku ale jak widac juz 2016 sie pojawia )kochana,jak bede miala wiecej zdjec to Ci wysle ;* ) dziekuje dziekuje!! przekaze też meżowi
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
sQ jak będziesz miała jeszcze jakieś zdjęcie to się pochwal.
|
|
#153 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Krononka koronce nie równa ![]() Faktycznie, gęstość i wzór tej koronki wygląda dosyć firankowo. Może poszukaj od innych producentów ? Ja osobiście koronki też uwielbiam i moja suknia jest koronkowa ![]() W tym kroju może przypadnie Ci do gustu np. Laren od Pronovias ? http://www.pronovias.com/wedding-dre...tit-pois-tulle (lub inne ich koronkowe modele )Co do pleców, osobiście źle bym się czuła z tak mocno odkrytymi plecami, ale to już kwestia Twojego samopoczucia i to Ty powinnaś dobrze się w niej czuć ![]() Nie mniej jednak jeśli masz wątpliwości - to warto się zastanowić czy to ta. Podobno jak ubierzesz tą jedyną to nie masz wątpliwości, nie możesz przestać o niej myśleć itd - u mnie się to sprawdziło
|
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też bym wyrzuciła ten paseczek i bez stanika będzie miodzio, masz idealną figurę do tego nieosiągalnego dla wielu dziewczyn kroju |
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątpliwości mam jak zostanie odebrana przez resztę po prostu. Ale już się zdecydowalam tu jeszcze dwa inne zdjęcia w niej.
08.2017 (8tc)[*] 12.2017 (15tc)[*] Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama 2021 2022 Edytowane przez fioleciasto Czas edycji: 2015-09-30 o 13:37 |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie opinie
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i o to chodzi! gratuluje! teraz moesz byc pewna ze masz te jedyna! ![]()
|
|
|
#158 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Będziesz piękną Panną Młodą
|
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Suknia śliczna, w podobnej wystąpiła moja koleżanka (również bez paseczka ) i zebrała wiele pochwał. Gratuluj wyboru
|
|
|
#160 |
|
lubi eks swojego męża
|
Szanowne Panie, jako że pojawiła się nowa kolekcja Anny Kary, to proponuję uruchomić dyskusję na ten temat
![]() Ja jestem trochę rozczarowana tym, że projektantka popełnia kolejną widowiskową autozżynę, czego dowodem może być model Ever 2016 (foto 1, 2) nieomal identyczny z modelem Joy 2015 (foto 3, 4). Do tego trochę poklepania najnowszych trendów, czyli koronkowe góry z krótkim rękawkiem, czy przezroczyste góry (foto 5) - i jest kolekcja. Moim osobistym faworytem zostaje Elie 2016 (foto 6), ale niezbyt to odkrywcze - inne polskie salony miały już takie sukienki w 2014, a koronka, choć z daleka ładna, z bliska wydaje się przypominać firanę. Czuję się zawiedziona, bo po fajnej kolekcji w 2014, która moim zdaniem wniosła ciekawe modele, które nie były dostępne nigdzie indziej (Arya, Corriander) i zachwycające materiały (Dahlia, Maya, Arya, Lilly), liczyłam, że Anna Kara będzie ciekawą odskocznią od ślubnej masówki, zaskakującą pomysłami. A mam odczucie, że pomysły się skończyły i teraz w nieskończoność będzie piłowanie wizerunku rusałki poprzez klonowanie sukienek i podmienianie im koronki na nieco inną. Szkoda. Btw, kolekcja 2014 została w sprzedaży, więc pewnie nieźle się sprzedaje. Nie zdziwiłabym się, gdyby sprzedawała się lepiej niż 2015 i 2016 razem wzięte.
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak na szybko przejrzałam - są ładne literki A, ktore sa od talii zaznaczone (troche przypomina mi elizabeth passion)
zwrocilam uwage na dekolt tej http://www.annakara.com/#kolekcja/kolekcja-2016/nadia ![]() a tak to...standard... jakby ktos postawil kolekcje 2013 i 2014 to odroznilabym na 99% ![]() a pozniej juz wszystko i to samo... i ta bardzo mi sie spodobała ![]() http://www.annakara.com/#kolekcja/kolekcja-2016/gilli ciekawa ciekawa ![]() i to tak na szybko i nie wiem czy doszłam do konca kolekcji bo mi sie nie chce ladowac ale ogolnie na jedno kopyto... brakuje mi w jej kolekcji czegos z koraliczkami...jakimikolw iek czy to perełkami (perełki by tam weszły niezle) nie podoba mi sie ze wzór hm "haftu" pojawia sie ten sam co w poprzedniej kolekcji...
|
|
#162 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla mnie dość jaskrawym przykładem jest Thea White - http://www.annakara.com/en/kolekcja/...016/thea-white - coś, co od kilku sezonów jest obecne w kolekcjach, a co jest sztandarowym modelem innej marki (Nabla). Brakuje mi świeżości starszych kolekcji.
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej zdziwiło, że szumnie ogłaszali "coś nowego", a tymczasem kolekcja wiele nie różni się od poprzednich. Ogólnie podobają mi się sukienki AK i w najnowszych modelach też widzę kilka modeli "dla mnie", ale faktem jest, że projektantka trochę idzie na łatwiznę i nie zaskakuje niczym nadzwyczajnym.
|
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też czuję niedosyt po prezentacji ten kolekcji, ale większośc moich typów już widziałam na żywo i mierzyłam
![]() Może ta szumnie ogłoszona nowość to ta kolekcja Poppy "w atrakcyjnych cenach"? http://www.annakara.com/suknie-slubn...kolekcja-poppy Jeszcze jej nie było w salonie tydzień temu... |
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Poppy się wiele nie różni od reszty kolekcji, model Jamie to prawie Joy z 2015...
|
|
|
|
|
#167 |
|
Przyczajenie
|
Przecudowne są z długim wąziutkim rękawem !
Mi również podoba się wiele sukienek od AK ale rzeczywiście sporo z nich się dubluje. Ja znalazłam piękna w Laurelle http://laurelle.pl/kolekcja-slubna-2014-2015/# Justine i jestem w niej zakochana. Edytowane przez Julia10000 Czas edycji: 2015-10-29 o 11:40 |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładna suknia!
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Justine też jest na mojej liście
świetna sukienka. Podobną można zakupić też z firmy Gala, nawet kolor zbliżony
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pomocy. Długi koronkowy rękaw w sierpniu? Tego roku na początku sierpnia były najgorsze upały, boje się, że będzie gorąco i nie wytrzymam.Poza tym jakieś komentarze rodziny, typu że tak gorąco, a ja w długim rękawie... z drugiej strony, myślę, żeby skrócić i zrobić takie zakrywające ramiona, ale boję się, że suknia straci swój urok.
Może jakieś doświadczenia z letnim ślubem i długim rękawem?
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze możesz założyć koronkowe bolerko z długim rękawem
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
w PM2015 była jedna dziewcyzna w długim w sierpniu
powiem tak - bylo w sierpniu tak gorąco ze laski w sukni Twojego typu, ale bez bolerka, czyli faktycnzie suknia "nic" ledwo ogarniały, łącznie z tym ze nie klekały bo było im słabo wiec mysle ze rekaw wiele nie zmieni co do komentarzy rodziny - juz teraz wbij sobie do glowy ze masz je gdzies. najlepsza poradaVision - zrob tą gorę w formie bolerka. nie powinno byc problemu ale wtedy musisz zmienic tył (watpie zeby bez bolerka suknia z takim tyłem sie trzymała...
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
A suknia śliczna
|
|
#174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie bardzo wiem ja można by było tę koronkę odłączyć od sukienki, ale podpytam w salonie dzięki!
Edytowane przez absolutely Czas edycji: 2015-11-02 o 21:39 |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
no koronka stanowiłaby osobną koszulkę nakładaną na suknie - tona takich modeli jest przecież
![]() kwestia tylko tego tyłu...
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
piękna suknia! ja bym jej nie rozdzielała!
|
|
#177 |
|
Przyczajenie
|
Świetna suknia. Mi tez wydaje się , że te suknie, których koronka jest integralną częścią z reguły wyglądają lepiej
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Eh ja juz zglupialam z ta suknia. Na pierwszych poszukiwaniach bylam z mama. Jestem mala i drobna (160 cm i 50kg) a tam wszystkie kiecki do przymierzania rozmiar 38. Teksty typu: prosze sobie wyobrazic ze tego wszystkiego bedzie mniej.
Boje sie ze bedzie beza w falbankach bo spodobala mi sie princesska a wolalabym w fasonie A. Niestety w tym salonie nie da sie przerobic calego fasonu. Suknia ma piekna gore. Urzekl mnie gorset, koronka no wszystko! Poza tym ze to princesska... Wesprzyjcie duchowo. |
|
|
|
|
#180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tak samo, też jestem drobna i nie umiem sobie wyobrazić jakby było gdyby suknia pasowała. Więc nie jesteś sama!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

jakkolwiek CIĄGLE tu zaglądałam, żeby zobaczyć Ciebie 
wracaj tu...sukni mniej...jakos PM2015 nie zaspamowały tego watku ale jak widac juz 2016 sie pojawia 

też bym wyrzuciła ten paseczek i bez stanika będzie miodzio, masz idealną figurę do tego nieosiągalnego dla wielu dziewczyn kroju