|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Warsaw Shore - Ekipa z Warszawy (część II)
Cytat:
Inteligenci niech się zgłaszają do programów typu "1 z 1o". Do "Warsaw Shore" są potrzebne osoby pokroju Małej, Magdy czy Stiflera.
|
|
#3092 | |
|
żona bez ogona
|
Cytat:
Co innego Stifler, który faktycznie się bawi, pije, imprezuje, a co innego Mała czy Magda, które są zwykłą patologią z blokowiska, agresywne, wiecznie mają do kogoś problem, od razu rzucają się do innych z łapami, a do tego są po prostu chamskie i niewychowane W żadnej innej ekipie nie widziałam takich prostaczek jak te dwie
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
no coz pod wzgledem agresji i ilosci seksu z weloma osobami z pewnosc przebijaja ich ci z acapulco shore, a pod wzgledem patologi chociazby the Walleys. Poza tym sama nie wiem czy gorszy jest taki Stifler od Charlotte, ktora conajmniej kilka razy sikala pod siebie a w ostatnim odcinku chyba nago czolgala sie po podlodze. Wiec wcale u nas az tak zle nie jest (chociaz to nie znaczy, ze ich popieram).
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JWoww też była agresywna, nie raz kogoś uderzyła. Sammy i JWoww i Snooki z Angeliną biły się między sobą, wyrywały sobie włosy i łamały paznokcie. Ronnie uderzał Sammy, ona jego, rzucali w siebie meblami. I to często na trzeźwo, świadomi tego co robią. Cardiff to były czyste orgie - Stifler bez majtek się przy nich chowa. ![]() Charlotte nie raz zsikała się w majtki, w pościel, a raz nawet do zlewu. :P W "Gandia Shore" Core i Ylenia też się biły i kłóciły. To co się dzieje w "Warsaw Shore" to pikuś. ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() Cardiff było tak głupie, że aż śmieszne. :P Naobiecywali im kariery modelek i piosenkarzy, a Ci wierzyli we wszystko jak nasz Stifler. Golizny to tam było najwięcej. A bliźniacy z polskimi korzeniami robili obrzydliwe rzeczy. :P ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Aż zatęskniłam za Gandia Shore... ;P Tam to przynajmniej było na kim oko zawiesić...
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
No weź... w zawodówce to wiedzą co to jest sake i Armenia
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne wygląda
![]() Ale czar pryska jak się odezwie
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda raz mi się podobała, na randce z alanem, teraz w tych włosach i z paroma kg więcej już nie jest sexy. Najsmutniejsze dla mnie jest to ze przedwczoraj w wiadomosciach widzialam dziewczynę 21 lat, opiekujaca się chorą babcią, wujkiem i niepełnosprawnym bratem, mieszkają w ruderze z latryna na dworzu, bez łazienki, a tutaj chata przeznaczona dla ws często demolowana, zarzygana, ciągły syf, na takie mieszkania/domy pieniądze sa, na pomoc biednym ludziom już niekoniecznie...
Kiedy kobieta ma na sobie uśmiech, cała reszta to tylko dodatki do stylizacji ![]() Kocham i jestem kochana ![]() ♥14.12.2015♥ Moje malutkie-największe szczęście Edytowane przez kleo_4 Czas edycji: 2015-11-08 o 17:37 |
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo ciekawa dzisiejszego odcinka.
Wszystkie znaki na niebie mówią, że Mała przespała się z Wojtkiem. :P
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Swiat nigdy nie byl sprawiedliwy.
BTW... Zgadnijcie kto to ![]() https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...f2&oe=56B8BA6C
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto i gdzie wrzucił takie zdjęcie? :P
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
na fanpage Prawdziwe damy z warsaw shore czy jakos tak
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie było: polemika Elizy z Karoliną Korwin - Piotrowską
![]() http://pudelekx.pl/eliza-z-warsaw-sh...orytetem-49181 Któraś z Was czytała oryginalną wypowiedź dziennikarki?
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mnie fizycznie pociąga
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Sprswdzaloby się więc to, co Ewelina pisała jakiś czas temu o Małej
![]() W ogóle zaskakujące jest to jak kreują bohaterów, Mała we wcześniejszych sezonach była pokazywana jako dość porządna dziewczyna, która nie uprawia seksu w programie, a tu nagle wielka zmiana? |
|
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
JAk dla mnie Wojtek w ogole nie pasuje do Małej!
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Bo oni to tacy "friends with benefits" ;P z tego co Wojtek ostatnio mówił w programie. :P
|
#3109 |
|
żona bez ogona
|
Mała faktycznie z Wojtkiem...
I widać po ich zachowaniu, że to nie pierwszy raz ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- No to Magda dała mi pewność, że Mała wcześniej się pypała w programie, ale pierwszy raz przed kamerami
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu Duża też dostała "1" na tej ich tablicy? Czyżby zaliczyła kogoś?
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazali seks Małej i Wojtka? Bo mi przerywa co chwilę. :/
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Bo udawała bzykanie z Klaudią. :P
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Meh, a już myślałam
![]() Pokazali ruszającą się kołdrę+dźwięki
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe dlaczego Alana nie było w klubie.
|
#3115 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie obejrzalam 4 odcinek. Stifler tak mnie obrzydza że już patrzeć na niego nie mogę. W poprzednim sezonie był naprawdę fajny, szkoda że to wszystko go przerosło i tak się stoczył.
|
|
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie mogę znieść Magdy w tym sezonie...jest poprostu obrzydliwa,wiecznie rozczochrana,wygląda jak menelka no nie wiem...i ta jej chrypka...
Duża Anka jakoś mało jest pokazywana.
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie obrzydza Kuba, fujjjj. Po jakiego grzyba pokazywali jego reakcję na tę pracę i ten jego odruch wymiotny. |
|
|
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
Wszyscy jacyś tacy obleśni w tym sezonie
Już każdy z każdym, fuj... Ciężko mówić o poziomie tego programu, ale nawet jeśli jakiś był w poprzednich sezonach, to teraz nie ma żadnego ;/ Chociaż i tak wydaje mi się, ze z 90 % akcji jest im narzuconych przez reżysera i udawanych, jak chociażby ten "seks" Wojtka i ChlAni. |
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie wtedy, co Stifler zniszczył jego zegarek, to nie widziałam tam nigdzie Alana.
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- "Klasyczny Stifler: dwa ruchy, wór suchy" hahaha A na łóżku po drugiej stronie Gangster uprawia miłość z poduszką. :P hehehe
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

Co innego Stifler, który faktycznie się bawi, pije, imprezuje, a co innego Mała czy Magda, które są zwykłą patologią z blokowiska, agresywne, wiecznie mają do kogoś problem, od razu rzucają się do innych z łapami, a do tego są po prostu chamskie i niewychowane
(chociaz to nie znaczy, ze ich popieram).

tp
Zgadzam się.