|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
misia te ciuszki z txm to trochę lipa... ja w sklepie stacjonarnym znalazłam jedynie kocyk i jest ok, a ciuszki raczej słabej jakości
![]() Darkandark oprócz tacierzyńskiego, Twój mąż może dostać urlop na opiekę nad żoną po porodzie, max tydzień płatny 100% jak normalne l4 Mój Tż spodnie kupuje albo z Levisa albo w Reserved, a jak eleganckie jakieś to głównie Bytom ale spodnie to jedyna część garderoby którą kupuje sam, resztę zaopatruje ja
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie ostatnio nie było tych ręczniczków, a też szukałam. ![]() Zastanawiałam się też nad pieluchami tetrowymi i flanelowymi z pepco.
|
|
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może być w klubie ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
no właśnie, o pieluchach też można pomyśleć...
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzisz Monia żadne fitnesy Ci niepotrzebne Zanim kupisz poczytaj opinie o nich bo tetrowe muszą być grube(podwójnie tkane) bo inaczej po kilku praniach wyglądają gorzej niż szmaty trafiłam kiedyś na takie byle jakie i z kwadratów zrobiły się prostokąty z prześwitami
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, wrzucę jak tylko TŻ neta naprawi, bo póki co na komórce działam ![]() Dobranoc, zmęczona dzisiaj jestem
|
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te pieluchy, to raczej takie cienkie są. Więc odpuszczę.
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Ah, czyli w marcu trzeba robić wałówę, pierogi ulepić do zamrożenia, mięsko przygotować.. Ja nawet o tym nie pomyślałam szczerze mówiąc ;x
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno coś przygotuję, ale wiem, że moja mama i teściowa będą nas bombardować jedzeniem.
|
|
|
#4451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój miał 10 dni |
|||
|
|
|
#4453 |
|
Konto usunięte
|
Witam, z rana, dziś znów pobudka o 4 z bólu ręki, zazylam polopirynę, i na 2 godz. ból ustąpił. Wiec do 6.30 w łóżku, teraz kawa , i pakuję się do przedszkola.
Wczoraj byliśmy u szwagra i jego 3-go dziecka Lilianki, mówią że nie dziecko a anioł śpi je i tyle. Ze jak na razie to bardziej daje w d...upę najstarszy synek 5-latek, bo biega jak szalony po domu i o wózek zahacza. Jutro mam to polówkowe i szczerze mówiąc nie moge doczekac się i trochę się boje.Generalnie nie przejmuje się przed badaniami, ani wizytą ![]() Darkanddark;Emma- nooo... w summie przydało by się jakiś zapas zrobić do zamrażalki, ja w summie zawsze taki mam na dzień lenia, ale u mnie bardziej o produkty bo gotować może dam radę, co najwyżej łatwiejsze dania.Polly- dzięki bardzo, miałam ostatnio robić zamówienie z GR, bo szminki i kredki, cienie mnie kuszą i szukałam infa na cień do brwi bo dużo opini pozytywnych na yt tylko miałam problem z odcieniem. |
|
|
|
#4454 |
|
Rozeznanie
|
Monicca wczoraj ziemniaki ieczorem kurczak w warzywach i kapusta kiszona, a dzis makaron + filet ( był w sosie śmietanowym ale ja wygrzebywałem same mięsko) i buraczki
|
|
|
|
#4455 |
|
Rozeznanie
|
witam się z rana, naskrobałam posta i szlag go trafił więc na razie życzę miłego dnia i idę młodego do szkoły szykować :P
|
|
|
|
#4456 |
|
Rozeznanie
|
Monicca wczoraj ziemniakikurczak w warzywach i kapusta kiszona, a dzis makaron + filet ( był w sosie śmietanowym ale ja wygrzebywałem same mięsko) i buraczki
|
|
|
|
#4457 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis od 5.30 spac nie moge
zaraz podniose sie na sniadanie. Mam troche prania chyba sie wezme bo tz ma wyjazd i wroci wieczorem. Skocze i ja po tusz i do fryzjera na podciecie sie zapisze przy okazji wstapie do kolezanki ona w ciazy starszej o 2 tyg do piatku blysk w chalpie musze zrobic wpadaja znajomi z bialegostoku z rocznym synkíem na weekend nie widzielismy sie 2 lata a poznalismy sie w podrozy poslubnej na Rodos tego samego dnia brali slub
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Byliśmy wczoraj na spacerze wieczorem i jak mnie zaczęło boleć w pachwinie promieniujący aż do kolana, myślałam, że nie wytrzymam. Na szczęście przeszło, ale dziś znów coś zaczyna boleć W dodatku kłuje mnie w podbrzuszu i jakby w szyjce boli jak na @ też.. eh...zaczynam chyba schizować (szczególnie po przestudiowaniu neta), a do wizyty jeszcze 2 tygodnie.. Jakoś trzeba wytrzymać i koniecznie gin o wszystko wypytać.. Malutka wczoraj cały dzień skakała jak szalona Chyba odpoczywa po wczorajszych tańcach
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-11-09 o 08:28 |
|
|
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
Ja już od rana w laboratorium czekam bo jutro wizyta a wczoraj zaczęłam 25 tydzień 😀 Niestety od wczoraj pobolewa mnie głowa pogoda mi nie służy 😕 Byliśmy wczoraj synkiem w kinie na Hotel Transylwania 2 nawet udało mi sie bez problemu wysiedzieć 😉 W CH tłoki ale jak zwykle skusiłam sie na malutkie zakupy dla córeczki, w sumie mam braku tylko w czapeczkach nie mam ani jednej jeszcze ale zdążymy. Mój mąż kupuje spodnie w Reserved jakoś rozmiarowo i fasonowo zawsze mu pasują. Jak z rana nie czuje głodu tak dzisiaj jak na złość jeść mi sie chce 😡 |
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ale brzydka pogoda za oknem, piękną jesień szlag jasny trafił z dnia na dzień ![]() U mnie w planie kino dzisiaj i wizyta w Orange, bo na konto Neostrady nie mogę się dostać, a pomoc telefoniczna od wczoraj nie działa. Miłego poniedziałku
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
ja już zdążyłam w Rossmannie być. Wzięłam żel do brwi z L'oreal. Ma fajną, małą szczoteczkę, podobną jaki ma MACowy żel do brwi. Jak zobaczyłam szczoteczkę w żelu do brwi z Maybelline, to sobie odpuściłam, wielka jak od tuszu do rzęs, jeszcze z jakąś dziwną kulką. Po użyciu tego na pewno bym miała czoło uwalone.![]() A i drugie podejście do połówkowego dzisiaj. Muszę zaraz iść pod prysznic i łeb umyć. Chciałam jechać tam sama, ale tż się uparł, że jego tata mnie zawiezie.
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Zdążyłam już zrobić porządek i odkurzyć, zjadłam śniadanko. Teraz czekam na kuriera, który będzie lada moment Malinka rozumiem, że Cie boli ale nie możesz się takimi rzeczami przejmować w sensie, że coś grozi Twojemu dziecku. W taki sposób do marca wypadną Ci włosy.. Jedyne co powinno Cię teraz niepokoić to regularne i bolące skurcze, czy krew na bieliźnie. Reszta to niestety normalne objawy ciąży. Ruchy na razie są nieregularne więc jeśli mała Cię już raz kopnęła to nic tylko się cieszyć. Moja jeszcze śpi ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg ![]() Moje usg w czwartek i nie mogę się doczekać żeby zobaczyć moją pchełkę nie wiedziałam jej od początku września i jestem ciekawa, czy cipucha nadal jest cipuchą
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam sobie nogi wydepilować, zrobiłam 1/4 łydki i depilator padł.
Emma, to Ty długo małej nie widziałaś. Dla mnie miesiąc to za długo i gdybym mogła i miała wystarczająco dużo kasy, to codziennie bym chodziła prywatnie na usg.
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brali w tym samym dniu ślub co my, tyle że oni 6 lat wcześniej.Dzisiaj wolne, mąż dopiero na 11 do pracy, uwielbiam takie poranki przy wspólnym śniadaniu i kawie
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
W pierwszej ciąży miałam usg co trzy tygodnie, a teraz
. Chyba nabyłam cennej cierpliwości, której kiedyś mi brakowało![]() Przyszły buty. Bardzo wygodne, ciepłe. Podeszwa jest super, będę bezpieczna na śliskim chodniku zamówiłam też skarpetki bo uwielbiam te z decathlonu.
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę sobie buty na zimę kupić. Nienawidzę kupować butów.
|
|
#4467 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie, leje u nas od rana, nie chce mi się wyjść z łóżka.. A mąż w pracy i muszę wstać i sama sobie zrobić kawę. Jak żyć?
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej właśnie tymi bólami się przejęłam, bo pierwszy raz aż tak bolało i wszystko na raz się złożyło. Ale już się uspokoiłam i póki jak piszesz nie mam skurczy regularnych i żadnej krwi czy silnych bóli w brzuchu nie mogę panikować, bo szkodzi to Malutkiej i pewnie też przez to cichsza się robi ![]() ojej strasznie długo nie widziałaś swojej Malutkiej, nie dziwię Ci się, że doczekać się nie możesz ![]() Tak w ogóle to kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie potrafię chodzić na obcasach.
Całe życie w płaskich butach.![]() Kuzynka mi wysłała zdjęcia. Jej mama, a moja chrzestna, zaczęła robić zakupy dla małej. ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

ale spodnie to jedyna część garderoby którą kupuje sam, resztę zaopatruje ja 

20 zł można poświęcić, a pewnie i tak będzie na zmarnowanie...
może być w klubie

Całe życie w płaskich butach.