|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
Cytat:
![]()
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
A więc oficjalnie ogłaszam Ada pozostaje narazie jedynaczką
Jeszcze chwilę mama chce odetchnąć![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Tylko gdzie ten okres, ale aż tak na niego już nie czekam, choć zawsze miałam regularne mocno. Madzia tak daję ten sok, raz więcej wypije raz mniej Wzuelam jeszcze dwa inne smaki ostatnio, wypróbuje. Podajesz ten sok przez 3 dni?? Czy krócej dłużej?---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Zawiodłam Was trochę, zawsze to ciekawiej by było hehe )
|
#3483 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() U nas 3 pobudki.i dentinox. I coraz czasciej Hania ze mna spi,musze to.ukrocic eh. Tylko jak sie budzi pol h -godzine po zasnieciu to ją biore na leżąco do siebie na kp i tez przysypiam 😒 HANKA, MAJKA Wy karmicie w nocy na siedząco? |
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do soku to tak na 3 dni akurat, bo taką miksturę daję 60 ml soku i 120 wody. Wczoraj dałam co prawda pól na pół ale nie wiem jak lepiej, niby sam sok też witaminy ma ale jednak wolałabym więcej wody żeby bylło
|
|
#3485 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Ja się tylko przywitam i dam znać, że żyjemy. Artek ma katar i od paru dni nie jest moim słodkim syneczkiem Ma napady płaczu, to chyba zęby bo widzę górną dwójkę, próbuję się przebić. I to tyle u nas. ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Aaa jeszcze pełza do tyłu i nauczył się schodzić z łóżka
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Padam na fejs :/ mloda dala czadu w nocy i teraz z rak nie schodzi. Probuje ja uspic bo widac ze zmeczona jest :/ CASH z malina mam deserki po 6 msc VIOLA ja karmie nadal miedzy posilkami ale juz mniej. Kombi fajne
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co taz mniej soku daje, z 40 soku i do 120 woda, ale tak mniej smakuje widzę ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Mówisz karmisz pomiędzy, Martynka małe porcje jje, to pewnie przez to częściej. ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Muślałam że wyjdziemy do południa na spacer- po kaszce, ale już trochę pada.
|
|
#3488 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE mozna wyrosnac ze skazy bialkowej ktora najczesciej wystepuje z azsem ale z samego azsu nie. Mati mial sama skaze a Bartek caly pakiet. Obecnie jest ok ale zdarza sie ze czasem po czyms mu sie sucha skora zrobi tyle ze teraz szybciej to znika. Nie jeden lekarz mi potwierdzal ze to na cale zycie jest.
BLACK my w domku siedzimy w sylwka chlopaki nakupia petard i bedzie dym o 24 MADZIX Termos butla i mm. Daje rade to ogarnac i zmiescic ja na wakacje z calym zestawem jezdzilam ![]() VIOLA bardziej mi to na popicie obiadu wyglada bo pije pare lykow a obiadu juz niechce no i jak mam sok lub herbate to tym zapija a mleka juz wtedy nie ruszy
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53393395]A nie macie cieplej w domu?
Dzień dobry ![]() U nas 3 pobudki.i dentinox. I coraz czasciej Hania ze mna spi,musze to.ukrocic eh. Tylko jak sie budzi pol h -godzine po zasnieciu to ją biore na leżąco do siebie na kp i tez przysypiam 😒 HANKA, MAJKA Wy karmicie w nocy na siedząco?[/QUOTE] Tak na siedząco Cytat:
Gratki nowych umiejętności i zdrówka! Cytat:
Violka - wprowadzilas napięcie i p.u.p.a. :P Dzień dobry Noc w miarę. Starszy raz zawolal pić ale Julo te noc wolal o smoka. Jedlismy 0.30 i 6.
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry :-*
Witam się i ja po absolutnie fatalnej nocy... nie mogłam wczoraj usnąć - meczylam się okropnie :-( - jak juz mi się udało położyć po 2 to Młody setna pobudka... Maz do mnie ze pewnie chce jeść a ja na to ze jadł 2 godz wcześniej... kuzwa teraz mi dziecko chce jest co 2-3 godziny w nocy czyli od 19 do rana do jakieś 3 razy no masakra... woda go się nie oszuka jak tylko zje butle to usypia... nie wiem co jest grane ? :-( poza tym budzi się non stop z płaczem ... w konsekwencji spałam od 4.20 do 6. Nie wiem jak ja będę funkcjonować dzisiaj :-( I najgorsze jest to ze on śpiący a przewraca się na brzuch calutki czas i zaraz ryczy bo sobie poradzić nie może żeby wrócić na plecy... Miłego dnia Kobitki :-* |
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Majka-a ja zapytam jeszcze o składanie Bebe Beni? dasz radę jedną ręką złożyć i rozłożyć? widziałam na filmiku, że przy rozkładaniu można tak szarpnąć i on jednym ruchem już jest gotowy
![]() wczoraj pokazałam mężowi wózek to mówi, że albo fiolet albo czarny. I w ogóle zdziwko po co nowy wózek jak mamy przecież ![]() kazał mi najpierw ten sprzedać to mówię, że sprzedamy w komplecie 3w1 jak Ala z fotelika wyrośnie ![]() z jakiego sklepu zamawiałaś? u mnie w mieście w jednym sklepie jest na zamówienie w dobrej cenie, ale nie mają na magazynie i trzeba czekać chyba sporo. U Ciebie w jakim czasie był?
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA oj zawiodłas kobieto zawiodłas! :p
GOCZEK ja zawsze karmie na siedząco na rogalu. NANCY no to zdrówka dla Arturka i gratki nowych umiejętności!
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Domima wcale nie wykluczone że pojadę na krew z czasem hehe
![]() Znowu ja i moje pytanka Na pierwszy raz lepiej rybka czy królik? Co dawaliście?Czester podobno zadowolony w przedszkolu, tak ganiał ze wszystkie fotki rozmazane. Zrobił popis podawał łapki itd dzieciaki zachwycone Tylko jak jechali 30 km to się bal- pewnie myślał że do weterynarza jedzie.---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- A i przepraszam za mój występek Zwalniam miejsce komuś innemu
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA czytałam teraz Twój post jakbyś pisała o moim Filipku jakis tydzień temu też tak robił dokładnie jak Olaf w nocy. Teraz juz nie budzi się z płaczem ale postekuje wiec musze go brać na ręce. Lulanko niestety nie pomaga i w zasadzie kończy się na cycu. Czasem possie tylko kilka minut i zasypia czasem ja usypia razem z nim bo pije 15 minut.
Biedna ze tak spać nie mogłaś prawie całą noc :/
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę jak tak czytam Was to sie zastanawiam jak to jest, ze to moje dziecko w nocy nic nie je
niby wg poradników to właściwe ale jestem z tym osamotniona i mi tak dziwnie
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ale wczoraj naskrobalyscie! Nadrobie w wolnej chwili 😉 u nas pracowita niedziela. W końcu smog przewialo, więc zaliczylysmy z Małą długi spacer, później obiadek i Zosia została z babcią, a my ruszyliśmy szturmowac sklepy. Z meblami do kuchni nic nie zalatwilismy, bo sklep zamknęli 20min po naszym przyjeździe, wiec tylko rzucilismy okiem. Później pojechaliśmy do Toys "R" us (sklep rozmiaru dużej Biedry z samymi zabawkami) i wybraliśmy prezent na Mikołaja i Gwiazdkę 😀 jeszcze nie kupione, bo tam ceny kosmiczne i dużo taniej w sklepach internetowych. Wybraliśmy tez fotelik, musimy tylko podjechać jeszcze moim samochodem i sprawdzić czy do niego i tez pasuje. Do mezusiowego elegancko, wiec jak do Opla tez podejdzie to bierzemy 😀 Maclarena tez na żywo pomacalismy, Tż ucieszony, że tyle zaoszczędzimy na wózku biorąc używke od znajomego 😀
Edytowane przez kana158 Czas edycji: 2015-11-09 o 09:56 |
|
|
|
#3500 |
|
Zadomowienie
|
DOMIMA współczuję nocki
U nas też noc średnia. Młody się budził z płaczem, niby głodny, niby jadł ale płakał przy tym. I też się na brzuszek przewraca ale pojęczy i zasypia w tej pozycji. Trochę się boję jak on tak śpi z głową w podusi. Cieszę się, że z Olafkiem wszystko ok i gratki zdanej teorii (sorry, że tak późno). To kiedy wsiadasz do czerwonej eLki? A co do mobilność Artka to tak, trzeba mieć oczy dookoła głowy. Tżowi już spadł z łóżka a mnie wczoraj przyprawil prawie o zawał. Majka, Hania
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Viola-ja dałam krolika pierwszego
potem cielęcinke i indyka ![]() My dzis zółtko 1 raz-mam pytanie, ile min je gotujecie w wodzie i ile podać na pierwszy raz ? A w ogóle to ile razy tygodniowo dajecie ??
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dostepny od reki. W ciagu 3 dni byl. Ja go nie skladam ale nie wydaje mi się ze 1"reka da sie. Trzeba nad koszem taki klik zrobic. Jest filmik chyba ze sklepu urwisViolka - krolik indyk. Rybka moze uczulacni np.gerbera jest fajna ale ma tez pomidor w składzie wiec lepiej zaczac od jarzynowej z królikiem
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
... rany bardzo bym chciała taki spokój chociaż w nocy... tylko w nocy... o noc więcej nie proszę...
|
||
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy-u nas Ala tez pol nocy na brzuchu spała, obrocila sie, bo zasnela na pleckach, gdzieś po 2 sie obudziła i na rączkach sie podnosiła ale dałam smoka i przekręciłam na plecy wtedy bo tez sie boje :/
Oo i Arturek tez spadł, ostatnio to jakas plaga na wizażu :/
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx, myślę, że Zosia pomału tez planuje nie jeść w nocy... A mi to nie bardzo pasuje, bo noc jest jedyną porą kiedy chce pic mleko...
|
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde z tym spadaniem dzieci :-( - no nie upilnuje się :-( Dziękuję za miłe słowa... czerwoną eLke dosiade 26 listopada :-(... jak o tym myślę to mam żołądek w gardle :-D |
|
|
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodziłam od kilku dni na smyka i myślałam czy coś brać, ale nic mi nie pasowało jakoś zbytnio. Wczoraj mieli wieczorem juz pustki. Dziś zajrzałam rano i chyba była dostawa wiec zamówiłam ten 3-pak bodziakow co Black brała, spodnie jeansowe na 86 i bluzę polarowa z podszewka i kapturem
![]() Miałam jeszcze spodnie dresowe ale nim złożyłam zamówienie to już brakło.
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-11-09 o 10:05 |
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn składanie to trzeba wlasnie klik zrobic ale rozłożyć mozna jedna ręka, na filmiku sklepu urwis rzeczywiście cos kombinuje nad koszem ale na rosyjskiej stronce laska taki gwałtowny ruch robi i on zaskakuje Aaha i jak autem jedziesz to potem wpinasz fotelik w stelaż 3w1?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

jeszcze w łożku jesteśmy.

)

U nas też noc średnia. Młody się budził z płaczem, niby głodny, niby jadł ale płakał przy tym. I też się na brzuszek przewraca ale pojęczy i zasypia w tej pozycji. Trochę się boję jak on tak śpi z głową w podusi.