|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II
Cytat:
__________________ Miłośniczka dobrej pizzy Bo pizza to mój afrodyzjak Pizze piekę w piekarniku Dobre blachy do pizzy lub na kamień do pizzy Edytowane przez cukierniczek Czas edycji: 2015-11-13 o 13:24 |
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Kojarzycie może jakiś tusz podobny do Maybelline Colosal Volume Express 100% Black?
|
#2523 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ponawiam pytanie- czy promocja obejmuje krem bb z eveline?
|
|
#2524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za odpowiedź. To zapowiada się fajnie ten cc bell. A jak odcienie? Znajdzie sie cos jasnego w cieplej lub neutralnej tonacji? Zastanawiam się też nad rimmlem LF ale ten w tubce nude, jako kryjąca alternatywę. Czasem moja skora ma gorszy dzień i wolę wtedy wiecej ukryć. Ponoć ten rimmel ma dobrą pigmentacje i cienka warstwa dobrze kryje. Myslałam tez nad cc bourjois ale ten drugi kolor wydaje mi się dość ciemny i juz sama nie wiem
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy osławiony tusz z Maybelline Lash Sensational faktycznie taki fajny? Szukam na mamy czegoś przede wszystkim wydłużającego, broń boże pogrubiającego o konsystencji bardziej mokrej.
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajny, aż się zdziwiłam. nie mam cery aż tak bladej a słyszałam, że bladziochy go używałam, ale ładnie się wtapia. jakby tak każdy się wtapiał
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki. wlasnie testowalam dzis na ręku obie wersje rimmla i ta w buteleczce za gęsta dla mnie nalozylam też odrobinkę cc bourjois na linii zuchwy i się nie odcina. Chyba kupie dwa cc![]() Lash Sensational kupilam w sobotę i jeszcze nie używałam. Ale konsystencja wydaje się bardzo mokra. Szczoteczka wyglada mi na wydluzajaco podkrecajaca. |
|
|
|
|
#2531 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam ten żel do brwi z loreala. I nie jestem zadowolona. Z szuflady wzięty , z folii wiec nowy a mimo to jakis taki suchy. Na brwiach mam wrażenie robi mi skorupę , jakieś takie sztywne . Nie polubimy sie
testowałam, fakt ze na ręce bo juz miałam podkład na twarzy ten podkład astora. Ale mi sie pomarańcz zrobiła. Przejdę sie z któryś dzień bez podkładu i mazne po twarzy. Oczywiście w sklepie wszyscy wszystko otwierają , na czele z ekspedientkami. Paranoja.
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zmywam tusz i krechę z eyelinera to mam czasem oczy pandy |
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale to nie jest do końca to czego szukam.
Kurczę, to chyba nic w końcu na tej oczowej promocji nie kupię. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mokry jest ten LS? Ja osobiście uwielbiam wręcz suche tusze, które spokojnie można nakładać warstwami bez sklejenia rzęs, ale moja mama tylko lekko mazia rzęsy i zależy jej na mokrej formule, bo już So Couture jest dla niej za suchy.
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Możesz przeczytać opinię jeśli masz ukończone 18 lat ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=846
|
|
#2537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Buahahahah
|
|
|
|
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!
Dziś byłam się obkupić w tusze i cienie do powiek i wpadła w moje ręcę odżywka do rzęs z płynem micelarny w promocyjnej cenie 69zł!! Odżywka do rzęs long 4 lashes i tej samej firmy płyn jestem happy bo do tej pory używałam innej odżywki do rzes lashvolution i po skończeniu własnie chciałam long 4 lashes zacząć używać! U mnie były dwie ostatnie szt tego zestawiku więc kto jest zainteresowany to niech spieszy się do swojego Rosska
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko bo ja nie bywalczyni promocji, raz trafiłam przypadkiem, teraz przegapiłam. Widzę, że początek promocji na rzeczy do oczu już minął, a lezę chora w domu i nie wiem czy jest sens się zwlekać. Chciałam kupić sobie ten nowy tusz Rimmela, co reklamują jako efekt zalotki - myślicie, że jest jeszcze szansa, że coś się uchowało, czy nowości już dawno nie ma na półkach?
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to nie wiem, chyba na inną partię trafiłam, bo mój egzemplarz skorupy nie robi, utrwala brwi, ale spokojnie można nimi ruszać i tynk nie odpada.
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
może mi też za jakiś czas nie będzie pasował, ale teraz w okresie ogrzewania i takiej pogody to podkład jest dobry. może nie super, ale dobry
ciekawe jakby się wpasował rimmel lasting finish nude w tubce nie wiem czy ryzykować, bo żaden podkład z rimmela mi nie pasuje. z Bell zresztą też nie pasowało a tu proszę, więc się motam i pewnie zdecyduje w sklepie
|
|
|
|
#2544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Należy do grupy mokrych, zresztą So Couture też i on ma jakby żelową formułę, która otula każdą rzęsę, ale dzięki fajnej szczoteczce ładnie rozczesuje. LS podobnie otula, przy zmywaniu to najbardziej widoczne, nic mi nie posklejał. Mi się łatwiej dokłada warstw mokrymi, ale tu dużą rolę gra szczoteczka. Cytat:
|
||
|
|
|
#2545 |
|
luckygirl
|
Ja polecam eveline celebrities
|
|
|
|
#2546 |
|
Makeup challenge winner
|
Jak nie jest potrzebny prasowany puder, to fiksujący z Wibo.
Eveline nie jest taki transparentny znowu.
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten Maybelline LS i jest jak dla mnie bardzo mokry mam go 2 msc i dopiero zasycha. Moja mama jest zadowolona z Max Factor 2000 Calorie color brązowy, bo też lubi delikatnie pomiziać rzęsy i lubi proste, zwykłe szczoteczki. Wpadłam dziś na chwilę do Ross i u mnie w cenie na do widzenia są pomadki Kate Moss za 4,99 i wpadł mi do koszyka odcień 006 Natomiast Pani ekspedientka dobierała kolor swojej koleżance na jej ustach i prawie wszystkie szminki "zmacane" tragedia... |
|
|
|
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja testowałam transparentny, mam długie włoski w brwiach i nie czułam jak był użyła żelu do włosów, w sumie takie nic :P |
||
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
jakby ktoś chciał to dziś na stronie kosmetykizameryki. pl jest akcja, że wysyłka do paczkomatów bądź kurier in post jest za 1 gr. dużo kosmetyków mają tańszych i najważniejsze to niezmacane. widziałam też te tusze l'oreala ale nie jestem pewna czy to o te chodzi w każdym bądź razie są chyba za ok. 30 zł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

do krycia to ja korektora używam, bo po co mi ciężki podkład na całą twarz
ładnie się wtapia, nie widać go, nie jest to tępy mat ale też nie jest to błysk, miałam gorsze podkłady jak np rimmel lasting finish w butelce i ten to dawał błysk jak nakladalam. CC bell nie jest tłusty, nie podkreśla suchych skórek a tych trochę mam w tym okresie tylko ładnie nawilża, puder jest potrzebny zresztą ja zawsze używam pudru. Tutaj nakładam puder ryżowy paese i jest ok, bo z innymi podkladami mi tam nie współgra a z tym daje rade. Ładnie wygląda, trzyma się, nie mam czegoś takiego ze dotykam palcem i czuje smalec, owszem trochę się błyszczy twarz po jakimś czasie ale po dotyku nadal jest to mat. Na co dzień podkład jest ok, na większe imprezy to jednak coś innego. Ja jestem zadowolona, pierwszy podkład od bell który mi pasuje a mam cerę tłustą

testowałam, fakt ze na ręce bo juz miałam podkład na twarzy ten podkład astora. Ale mi sie pomarańcz zrobiła. Przejdę sie z któryś dzień bez podkładu i mazne po twarzy. Oczywiście w sklepie wszyscy wszystko otwierają , na czele z ekspedientkami. Paranoja.

Jak zmywam tusz i krechę z eyelinera to mam czasem oczy pandy