Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIX - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-09, 14:16   #811
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIX

Cytat:
Napisane przez beatrix_76 Pokaż wiadomość
Pochlipałam sobie dość solidnie i wróciłam na chwilkę. Przed godziną dzwoniła moja bratowa,że zmarła siostra mojej mamy, dobiło mnie to totalnie bo to już trzeci pogrzeb w tym roku, wcześniej zmarło jeszcze jej dwóch braci No co to za rok, niech już się skończy, masakra jakaś. Najgorsze było jak rozmawiałam z bratową i w tle słyszałam wręcz wyjącą mamę, nie życzę nikomu tego słyszeć, straszne. wybaczcie jak nie będzie mnie zbytnio przez kilka dni, albo tylko wpadnę na chwilkę. Jak tylko TŻ wróci z pracy to jadę do mamy.
trzymaj się tulę mocno
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Obiecałam foty przed i po, sama nie wiem czy jest ok czy nie, te dlugie wlosy mi sie podobały jako byt, ale nie umialam z nimi funkcjonować, więc zawsze związane nie spelniały swojej funkcji upiekszającej scielam na prosto, a po przyjsciu do domu z przodu lekko wycięłam, bo mi bylo dziwnie prawdopodobnie za jakis czas udam się na cieniowanie

wybaczcie kadr i jakoś zdjęć, robilam sama w dodatku w kiepskim swietle, bo ponuro dzis a w przedpokoju mam akurat swiatlo w przeciwną stronę skierowane i

dwa są przed, w bialym czymś jest po
zawsze po wizycie u fryzjera płakałam za swoimi włosami to teraz będę płakać za Twoimi chociaż już widać że im lżej gdzie chodzisz do fryzjera?
Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
No to czekamy do wieczora na Wawla... biedronka moglaby puścić kolejne przelewy z mocy nagród, byłoby na podkłady w rossmannie bo popłynęłam dzisiaj z prezentami gwiazdkowo-mikołajowymi dla maluchów
co kupiłaś? bo szukam inspiracji dla 1,5 roczniaka, 10 i 13 latki i dla siebie

Zazdroszczę Wam tych hodowli ja to nawet sztuczne kwiaty potrafię zabić rok temu zasadziłam Różę Pustyni i tak się cieszyłam że tyle wytrzymały i co? zaczęły schnąc
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:17   #812
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Pochlipałam sobie dość solidnie i wróciłam na chwilkę. Przed godziną dzwoniła moja bratowa,że zmarła siostra mojej mamy, dobiło mnie to totalnie bo to już trzeci pogrzeb w tym roku, wcześniej zmarło jeszcze jej dwóch braci No co to za rok, niech już się skończy, masakra jakaś. Najgorsze było jak rozmawiałam z bratową i w tle słyszałam wręcz wyjącą mamę, nie życzę nikomu tego słyszeć, straszne. wybaczcie jak nie będzie mnie zbytnio przez kilka dni, albo tylko wpadnę na chwilkę. Jak tylko TŻ wróci z pracy to jadę do mamy.
Trzymaj się ciężko sobie wyobrazić co czuje Twoja mama.

Paula myślałam,że metamorfoza będzie bardziej spektakularna a tu tak zachowawczo tylko 10 cm ale różnica w "noszeniu" takich włosów jest spora. wiem po sobie, choć ja standardowo co 3-4 miesiące ścinam tak po około 3-5 cm, bo moje rosną jak szalone. Ale mam dość krótkie, sięgające do ramion.
aknelam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:17   #813
ossoria
Zakorzenienie

Uff, trochę trwało nadrabianie Was Fajny temat był o księżach U mnie była totalna kicha. Jeden ksiądz z dzieckiem i kochanką na boku, drugi zrobił dziecko, ale tyle dobrze, że zrezygnował z kapłaństwa, trzeciego wywalili, a był to na prawdę świetny ksiądz i czwarty, który pisał mi smsy, że siedzi w wannie, pachnie i ma pełno świeczek i czy dołączę Podrywał parę dziewczyn, w końcu jedna z jego parafii pokazała smsy swojej mamie i konsekwencje miał tylko takie, że przenieśli go do innej parafii. Aktualnie mam lepszych księży w parafii, proboszcz stara się dekorować kościół i wygląda teraz bardzo ładnie, bo wcześniej beton i ławki, no i bierze faktycznie co łaska. Na kolędzie zwraca kopertę, bierze jedynie jak mu się ją na siłę wciśnie. Ale gorzej na spowiedzi, bo próbował mnie moralizować, to ja mu powiedziałam o tych przypadkach z księżmi, to on mi na to: wie pani, jest przed świętami, spora kolejka, może porozmawiamy innym razem

Wiadomość do Gillette podziałała, Mama dostała maszynkę przed weekendem (3 etap)

Cytat:
Napisane przez aknelam Pokaż wiadomość
ja jestem rudzielcem ale nie takim typowym. Coś pomiędzy rudym a brązem. Dziwny kolor i niestety jak osiwieję to będzie ciężki do odtworzenia. Standardem u każdego fryzjera jest pytanie czy to mój naturalny kolor, zdarzały mi się też pytania jaką farbą malowałam
Mnie się też pytają, jaki to kolor i nie wierzą, że naturalne Mam blond ze zloto-rudymi refleksami A jedna laska kiedyś na imprezie chciała się wykazać "wiedzą" i powiedziała, że będzie mi lepiej w brązie, bo taki kolor to za jasny. Jak jej powiedziałam, ze natura wie, co tworzy, to się zamknęła na dłuższą chwilę

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
Tez mam winka i naleweczki, aktualnie robi się pigwowka swojskie wedlinki tata tez co jakiś czas robi a w szafie mam wino z wiśni i nalewkę z aronii moja szafa ma same ukryte skarby haha
W mojej szafie nalewka z wiśni i goździków, szampan i spirytus

Cytat:
współczuję
Stary 2015-11-09, 14:21   #814
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość
W mojej szafie nalewka z wiśni i goździków, szampan i spirytus
O właśnie mam jeszcze mini szampana z akcji CK Eternity Now i wino od Faktorii Win. no imprezka jak nic
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:22   #815
weronkaa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość
Uff, trochę trwało nadrabianie Was Fajny temat był o księżach U mnie była totalna kicha. Jeden ksiądz z dzieckiem i kochanką na boku, drugi zrobił dziecko, ale tyle dobrze, że zrezygnował z kapłaństwa, trzeciego wywalili, a był to na prawdę świetny ksiądz i czwarty, który pisał mi smsy, że siedzi w wannie, pachnie i ma pełno świeczek i czy dołączę Podrywał parę dziewczyn, w końcu jedna z jego parafii pokazała smsy swojej mamie i konsekwencje miał tylko takie, że przenieśli go do innej parafii. Aktualnie mam lepszych księży w parafii, proboszcz stara się dekorować kościół i wygląda teraz bardzo ładnie, bo wcześniej beton i ławki, no i bierze faktycznie co łaska. Na kolędzie zwraca kopertę, bierze jedynie jak mu się ją na siłę wciśnie. Ale gorzej na spowiedzi, bo próbował mnie moralizować, to ja mu powiedziałam o tych przypadkach z księżmi, to on mi na to: wie pani, jest przed świętami, spora kolejka, może porozmawiamy innym razem

Wiadomość do Gillette podziałała, Mama dostała maszynkę przed weekendem (3 etap)

Mnie się też pytają, jaki to kolor i nie wierzą, że naturalne Mam blond ze zloto-rudymi refleksami A jedna laska kiedyś na imprezie chciała się wykazać "wiedzą" i powiedziała, że będzie mi lepiej w brązie, bo taki kolor to za jasny. Jak jej powiedziałam, ze natura wie, co tworzy, to się zamknęła na dłuższą chwilę

O fuj
weronkaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:23   #816
madziaa2809
Zakorzenienie

w klubie moja nivea pojawił się nowy test pomadek
Stary 2015-11-09, 14:23   #817
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które noszą okularu lub po prostu są zorientowane w temacie.

Od dłuższego czasu gorzej widzę z daleka. Wczoraj przez przypadek koleżanka dała mi na chwilę swoje okulary -0.75 i po prostu szok mam wadę, bo przymierzając jej okulary widziałam ostro z daleka.

Stąd moje pytanie: najlepiej czekać w kolejce (pewnie trochę długo) do okulisty na kasę (wtedy chyba są refundowane szkła) czy iść do salonu optycznego i tam wtedy chyba lekarz za darmo zbada mi wzrok, ale będę musiała kupić u nich okulary?
Jestem całkowicie zielona w tym temacie, więc bardzo proszę o rady.
okulista jest od chorób oczu, jeśli nie odczuwasz innych dolegliwości to optyk.

Cytat:
ale ja mam zamiar nosić okulary nie cały czas tylko w czasie czynności, gdzie najbardziej doskwiera mi to, że widzę jak przez mgłę, więc chyba lepiej okulary prawda?
bardzo zły pomysł bo bardzo szybko ci poleci wada.

Cytat:
na pewno o to zapytam, ale kiedyś slyszalam, że jak nosi się stale, to oczy się nie wysilają i wada może się pogłebiać.
Oczywiście nie wiem ile w tym prawdy
odwrotnie.

Cytat:
Napisane przez weronkaa84 Pokaż wiadomość
W małych , prywatnych salonach optycznych nie ma osób, które badają wzrok (przynajmniej w mnie w mieście). To jest chyba tylko w sieciówkach praktykowane
są osoby, u mnie w większości jest ktoś na stałe. a nie jest jakieś ogromne miasto.

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie kupujcie okularów u optyka ani w salonach! Ja byłam głupia, że to zrobiłam, bo odkryłam outlet o nazwie Stokki. Ostatnio kupiłam oprawki zamiast za 700 to za 220! i do tego szkła dokupiłam i wyszło o wiele taniej niż w salonie!

To nie są podróby, warto popatrzeć na ich stronę, ale w salonach jest więcej.
ja u optyka dostałam rabat na oprawki praktycznie 90%, więc to żadna reguła.

Jestem świeżutko po optyku, godzinę temu wróciłam. I nie polecam zwlekania, bo ja zwlekając plus z winy pani okulistki załatwiłam sobie mega oczy, ale udało sie wyrównać ładnie, teraz tylko ćwiartkę więcej mam.
Stary 2015-11-09, 14:24   #818
Angel1090
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Oszzzz Ty, jak to zrobiłaś? Ja nie mam weny, ledwo 3 naskrobałam od tygodnia. Muszę się zrelaksować
Dobra... przez cały tydzień to ja jakieś 30 zgłosiłam...
Nie wiem właśnie jak to zrobiłam i kopuła mi paruje Ale niektóre takie bzdetne, że ja nie wiem czy coś wygram no ale jak mężu kody przynosi, no to je wysyłam...
W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania
Angel1090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:25   #819
Agamede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monkakon Pokaż wiadomość
Ahh Ci faceci, na konkursach daleko by nie zajechali
Poprosiłam mojego o wierszyk do Łaciatego.... tylko same seksualne i niecenzuralne mu przychodzą do głowy

beatrix_76 - bardzo mi przykro

aknelam wiesz możne kto wozi cukierki? wszyscy kurierzy już ulicą przejechali, a cukierków brak. Dostałaś swoje?
Agamede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:27   #820
requiem29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agamede Pokaż wiadomość

aknelam wiesz możne kto wozi cukierki? wszyscy kurierzy już ulicą przejechali, a cukierków brak. Dostałaś swoje?
nie do mnie ale czytałam , że TNT.

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:31   #821
ossoria
Zakorzenienie

Może mi pomożecie Dziewczyny. Usunęłam z komórki świetne zdjęcie Próbowałam przywrócić je różnymi programami, ale żadnej nie dał rady, albo programy nie mogą zadziałać, bo nie mam zrobionego roota czy jakoś tak. Miałyście kiedyś taki problem i udało się Wam odzyskać pliki?
Stary 2015-11-09, 14:31   #822
weronkaa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krzaki_w_stodole Pokaż wiadomość

są osoby, u mnie w większości jest ktoś na stałe. a nie jest jakieś ogromne miasto.
.
No widzisz, a u mnie w mieście są trzy salony i żadnym wzorku się nie zbada. Trzeba do okulisty po receptę i dopiero wtedy do optyka.
weronkaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:38   #823
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Angel1090 Pokaż wiadomość
Dobra... przez cały tydzień to ja jakieś 30 zgłosiłam...
Nie wiem właśnie jak to zrobiłam i kopuła mi paruje Ale niektóre takie bzdetne, że ja nie wiem czy coś wygram no ale jak mężu kody przynosi, no to je wysyłam...
grałaś o 30 kubków??
Stary 2015-11-09, 14:41   #824
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

beatrix_76 - Przytulam.. Wyrazy współczucia..

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:42   #825
Angel1090
Wtajemniczenie

Cytat:
grałaś o 30 kubków??
Wiesz co, nawet nie wiem o co bo na to 20 tys za lipnie pisałam Po prostu - kody z nieba spadały to musiałam napisać, bo mąż mi zaznaczył że jak starych nie wyślę to nowych nie przyniesie
Stary 2015-11-09, 14:42   #826
madziaa2809
Zakorzenienie

na stronie kosmetykizameryki. pl dziś jest akcja, że wysyłka za 1gr do paczkomatów bądź kurier in post ja przeglądałam, ale aż tak nic nie potrzebuję, bo to co chciałam kupiłam w rossmannie
Stary 2015-11-09, 14:44   #827
Agamede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez requiem29 Pokaż wiadomość
nie do mnie ale czytałam , że TNT.
Dzięki
Agamede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:47   #828
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Angel1090 Pokaż wiadomość
Wiesz co, nawet nie wiem o co bo na to 20 tys za lipnie pisałam Po prostu - kody z nieba spadały to musiałam napisać, bo mąż mi zaznaczył że jak starych nie wyślę to nowych nie przyniesie
Ach, bo tam główną wygraną jest kasa. Nie gram to nawet nie wiedziałam. Chodziło mi o to,że tam w każdym etapie jest inna nagroda i dziewczyny sobie wybierały czy wolą bardziej kubek, talerzyk a może filiżankę Ale spoko jak Ci kubkami sypnie to będzie w czym herbatę pić

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Agamede Pokaż wiadomość
Poprosiłam mojego o wierszyk do Łaciatego.... tylko same seksualne i niecenzuralne mu przychodzą do głowy

beatrix_76 - bardzo mi przykro

Już widziałam,że requiem napisała,że TNT. Ja swoich jeszcze nie dostałam.Może jutro, gdzieś czytałam chyba,że wszystkie przesyłki powinny dotrzeć do końca tygodnia. Pewnie nie wysłali ich na raz, tylko w kilku etapach.
Stary 2015-11-09, 14:49   #829
car00lina
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, bo tam główną wygraną jest kasa. Nie gram to nawet nie wiedziałam. Chodziło mi o to,że tam w każdym etapie jest inna nagroda i dziewczyny sobie wybierały czy wolą bardziej kubek, talerzyk a może filiżankę Ale spoko jak Ci kubkami sypnie to będzie w czym herbatę pić
A jak tam jest z wynikami? Ogłaszają cały etap i później w razie jak się kilka razy wygrało można kilka kodów w jednym liście odesłać? czy na bieżąco lecą?
car00lina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:49   #830
madziaa2809
Zakorzenienie

nie tu to miałam wkleić
Stary 2015-11-09, 14:51   #831
Angel1090
Wtajemniczenie

Cytat:
Ach, bo tam główną wygraną jest kasa. Nie gram to nawet nie wiedziałam. Chodziło mi o to,że tam w każdym etapie jest inna nagroda i dziewczyny sobie wybierały czy wolą bardziej kubek, talerzyk a może filiżankę Ale spoko jak Ci kubkami sypnie to będzie w czym herbatę pić [COLOR="Silver"]
Spokojnie, i na talerzyki przyjdzie czas
A ja ten konkurs już doszczętnie znienawidzę za pytanie konkursowe
Stary 2015-11-09, 14:53   #832
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
zawsze po wizycie u fryzjera płakałam za swoimi włosami to teraz będę płakać za Twoimi chociaż już widać że im lżej gdzie chodzisz do fryzjera?
No wlasnie nie chodzę, poszlam pierwszy raz 5 min od domu mam fryzjera z fryzjer.me to poszlam

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Trzymaj się ciężko sobie wyobrazić co czuje Twoja mama.

Paula myślałam,że metamorfoza będzie bardziej spektakularna a tu tak zachowawczo tylko 10 cm ale różnica w "noszeniu" takich włosów jest spora. wiem po sobie, choć ja standardowo co 3-4 miesiące ścinam tak po około 3-5 cm, bo moje rosną jak szalone. Ale mam dość krótkie, sięgające do ramion.
ee co ty, nie szalejmy tak od razu one muszą muszą muszą miec funkcję wiązania na czubki glowy, bo inaczej bym zwariowala
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 14:54   #833
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez car00lina Pokaż wiadomość
A jak tam jest z wynikami? Ogłaszają cały etap i później w razie jak się kilka razy wygrało można kilka kodów w jednym liście odesłać? czy na bieżąco lecą?
Ja nie mam pojęcia o tym. Nie gram w tej loterii, ale może inne dziewczyny podpowiedzą
Stary 2015-11-09, 15:02   #834
madziaa2809
Zakorzenienie

a tak odbiegając od tematu widzieliście nowy skład rządu?
Stary 2015-11-09, 15:03   #835
Iwoka
Zakorzenienie

Dotarły kosmetyki La Luxe () oraz zestaw Pixie

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 15:04   #836
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
a tak odbiegając od tematu widzieliście nowy skład rządu?
Tak... no ale ktoś na ten pis głosował. Skoro są już u władzy to zobaczymy co będzie...
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 15:08   #837
nitramsch
Raczkowanie

[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;53395440]Bo soczewki stacjonarnie zawsze są drogie ja zamawiam przez internet i jest dużo taniej [/QUOTE]

czesto w sp są rewelacyjne promocje, ostatnio 2 pary w cenie 1 i krople do oczu w cenie. jak ktoś ma możliwość zakupów tam, to polecam.
nitramsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 15:13   #838
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nitramsch Pokaż wiadomość
czesto w sp są rewelacyjne promocje, ostatnio 2 pary w cenie 1 i krople do oczu w cenie. jak ktoś ma możliwość zakupów tam, to polecam.
a są tam Acuvue?? W sp nigdy nie szukałam, bo wydawało mi się,że mają tylko jeden rodzaj, coś jak w rossmanie. Kiedyś skusiłam się na polecane soczewki, ale innej firmy i tańsze od moich i nie mogę ich nosić. Zakładam, czuje piach na oczach, od razu łzawią, są czerwone i nic nie pomaga. Myślałam,że się do nich przekonam, ale za drugim razem było to samo. Więc teraz tylko te Acuvue i nie kombinuję.
Stary 2015-11-09, 15:13   #839
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Tak... no ale ktoś na ten pis głosował. Skoro są już u władzy to zobaczymy co będzie...
Macierewicz ministrem obrony narodowej mnie dobił... będą jaja, czuję to.
Stary 2015-11-09, 15:17   #840
nitramsch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weronkaa84 Pokaż wiadomość
WOW Ja mam tylko cytrynę, ale uparła się i nawet jednego owoca nie chce urodzić
Ja jestem z mojej bazylii dumna. Nigdy nic mi nie wyrosło, a bazylia zawsze jak szalona... A potem na kanapeczki albo pesto hmmm
nitramsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości