|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
Najlepiej rzeczywiście żeby rodzinny posłuchał i zdecydował. U nas na SR były dzisiaj warsztaty na temat technik łagodzenia bólu i udawanie skurczy ![]()
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2015-11-09 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | ||
Rozeznanie
|
Magda Śliczne choinki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Ruda, no dokładnie, po ciul mi antybiotyk, jak to jakaś wirusówka, albo zwykłe przeziębienie... Zwłaszcza, że Duomox w ogóle średnio na mnie działa, bo jako dzieciak jadłam go kilogramami, wg mojej rodzinnej ówczesnej, wlaśnie antybiotyk był na wszystko.
Malwi, gratki dla TŻta ![]() Med, super z magnezem! |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 30 km to nie tak dużo mój TŻ też tyle dojeżdża Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczny wózek ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A to przeziębienie trzeba wyleżeć niestety. Mnie cały tydzień trzymało, mąż wcześniej też chorował, i ponad tydzień też mu się ciągnęło. Także kocyk i leżenie (jeśli tylko zgaga pozwala, bo ja to półleżąco tylko chorowałam ![]()
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
RUDA, brałam najpierw chela mag b6 A potem magne b6 Max, czasem mieszałam w ciągu dnia.
Od 2 tygodni tylko magne b6 Max bo mi się inne skończyły. 3-4x dziennie po 2 tabletki DOTKA, najprościej byłoby zrobić wymaz z nosa i/lub gardła, wtedy nie będzie dylematu czy brać antybiotyk czy nie
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-11-09 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
Kasia super wózek
![]() Med jesteś wyjątkowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
KINGA, nie mam ponad normę tylko przekroczyłam w końcu dolną granicę normy
![]()
#4659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Super, super, bo to zwiększa bardzo moje szanse dotrwania terminu cc I to tak strasznie bardzo. Teoretycznie mogę schować walizkę szpitalną do szafy
#4661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4662 | ||||
Rozeznanie
|
Najgorszy dzień tygodnia dobiega końca więc ulga
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładna fura ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na półleżąco, bo raz, że zgaga + ulewanie, a dwa, że kaszel + katar i niemożność oddychania ![]() Cytat:
No ja dzieciństwo wspominam okropnie: 2 tygodnie antybiotyku, tydzień dochodzenia do siebie, tydzien 'względnie ok' i znowu antybiotk. No błagam, gdzie tu sens i logika ![]() Dopiero koleżanka mojej mamy, też z chorowitą córką, poleciła jej homeopatę. Tak, tak, wiem że to woda z cukrem i jak to ma działać, ale hmmm, działało ![]() P.S. Odkąd wróciłam, to mnie psina nie opuszcza na krok. Także tak sobie razem chorujemy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Też czytałam że, na górne drogi oddechowe jest dobry rosół, w sumie nie wiem dlaczego, ale jak się nie ma apetytu albo gardło boli to taki rosół to dobra sprawa, całkiem odżywczy. My sobie ugotowaliśmy w piątek gar
![]()
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wczesniej też mis ie zdarzało tak jak Tobie - 2 tyg antybiotyk/2 tyg "w miarę ok" i potem znów się cykl powtarzał, u mnie homeopatia nie zdziałała (też próbowali) ![]() Słodki psiak ![]()
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
Medeline, to ja też zrozumiałam, że jesteś nad normą w ogóle
![]() To ja ostatnio miałam w widełkach, ale z samopoczuciem w kratkę.
#4667 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie homeopatia wykonczyla prawie.. Lekarka mi ostre zapalenie zatok ponad 2 tygodnie homeo leczyla jak bylam w gimnazjum, wiec ponad 2 miesiace chorowalam,bo juz nawet antybiotyk nie mogl sie uporac tak mi zatoki zawalila. Mialam popekane wszystkie krwinki w oczach, kaszel, katar, bol glowy, ogolna masakra. Na mnie homeopatia w ogole nie dziala ![]() Moj maly bidulek ma czkawke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale wy szalejecie! Tyle stron od rana
![]() Gratuluję udanych wizyt! ![]() O wychowanie dziecka. SERIO. Ale już jest dobrze, byliśmy na romantycznej kolacji w.. McDonald. ![]() Była u mnie dziś babcia i jak zobaczyła te wszystkie pudła i pudełka, kleje, materiały i farby (wczoraj bawiłam się trochę) i jak powiedziałam jej, że robiłam to 6 godzin(!) to kazała to wszystko wyrzucić i kupiła mi koszyki wiklinowe z jysk'a ![]() A i pamiętacie ten pas ciążowy, który sobie kupiłam? Po 6 godzinach siedzenia nad tymi pudłami, nad maszyną do szycia itp. możecie wyobrazić sobie co przeżywał mój kręgosłup. Miałam okazję użyć tego pasa i sprawdzić czy rzeczywiście działa. I co? Działa ![]()
#4669 |
Zakorzenienie
|
Jak wam się dziś śpi, u mnie tragedia. Już po 3 a mi kompletnie nie chce się spać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zadomowienie
|
Witam się i znikam.
Zaraz szykuję się do diabetologa, a o 16:00 wizyta u gina. Ciekawe co u małej... U mnie przeziębienie się rozkręca i jest masakrycznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CANDY, ![]() ![]() UAO, ![]() BABY, rili? ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-11-10 o 05:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też już nie mogę spać gdzieś od godziny. Wczoraj miałyśmy dzień marudzenia, a dzisiaj chyba będzie dzień przeziębienia, bo mnie też coś bierze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
cześć ja też nie śpię od godziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zadomowienie
|
Widzę ze dzis ranne ptaszki... I klimaty świąteczne sie pojawiają... Ehhh ja o świętach nie myśle- troche sie ich boje w tym roku... Przez ta sytuacje
Dzis potrzebujemy kciuków duzo... Kolejny zabieg... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
kamilka ogromne kciuki!!!
my dziś po południu mamy iść ze znajomymi na bilarda do jakiegoś klubu myślicie że to dobry pomysł w połowie 33 tygodnia? ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy sztuczna choinkę i nie mamy bombek szklanych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do ciastek - jeśli nie mogę dać czegoś kupionego to staram się robić coś własnego ![]() ![]() Cytat:
będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- A no i dzień dobry piękne ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizyty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sie dobrze czujesz, brzuch Ci nie twardnieje, to idz. Przeciez ciaza, to nie jest stan przymusowego siedzenia w domu. Co innego jakbys miala jakies problemy.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Ja też już nie śpię od jakiegoś czasu. Przy okazji noc to miałam beznadziejną
![]() ![]() Dużo zdrowia dla każdej chorującej, niestety pogoda tak kiepska, że sprzyja takim dziadostwom. ![]() Powodzenia na wizytach! kamilka a za was permanentne kciuki ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.