Mamy marzec 2016. Część IV :) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-09, 21:30   #4621
gosza82
Rozeznanie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)

Darkanddar ja też jak byłam na połówkowym lekarz powiedział że teraz usg i pomiary wskazują że dzidzia jest o tydzień młodsza ale kazał się nie martwić. Dzieci teraz róznie rosną...

Sowa to był pierwszy wózek jaki mi się spodobał nawet ten sam kolor.
Ja też się nad nim zastanawiam i nad bebetto flavio.

Ja dziś miałam jakiś przypływ energii w południe porządki a wieczorem gimnastyka właśnie skończyłam czuję się mega szczęśliwa w nagrodę kisielek

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Abii serniczek wygląda przepysznie!!!
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 21:37   #4622
Abii84
Rozeznanie

tak też smakuje )
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 21:55   #4623
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Abii84 Pokaż wiadomość
ja się żegnam i uciekam do wyrka, pochwalę się tylko, że sernik wyszedł świetny, a do tego udało mi się zrobić gwiazdkę z filcu więc już wstępnie jesteśmy przygotowani do warsztatów :P
Mmmm wygląda super podziel się przepisem bo mi jakoś serniki słabo wychodzą ;-)

Takie gwiazdki robilam z moimi dzieciakami w pracy Są bardzo efektowne Powodzenia na warsztatach
Stary 2015-11-09, 22:00   #4624
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
udało mi się zrobić gwiazdkę z filcu więc już wstępnie jesteśmy przygotowani do warsztatów :P
Super ta gwiazda dużo czasu Ci zajęła? Chciałbym w tym roku wesprzeć przedszkole i zrobić kilka rzeczy, które będą wystawione na kiermaszu świątecznym.
Stary 2015-11-09, 22:21   #4625
Abii84
Rozeznanie

no nad gwiazdką trochę siedziałam bo pierwszy raz robiłam z filcu i musiałam zszywać nitką bo klej nie chciał trzymać, prościej byłoby zszywaczem ale wtedy format gwiazdki musiałby być większy, w tamtym roku robiłam takie z papieru więc było o niebo lepiej, szybciej i w ogóle no ale i efekt inny :P

przepis na sernik znalazłam tutaj

już leżałam w łóżku i miałam się układać do spania ale głód mi nie pozwolił i wstałam na kolację :P

jutro mam wizytę u położnej, ciekawe co będzie opowiadać
Stary 2015-11-09, 22:27   #4626
Bonku
Wtajemniczenie

Sowa sliczy wózek w smyku tak?
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 22:31   #4627
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Dobranoc ja mam jutro wizyte z usg na 17. Mam pare pytan do lekarza a pewnie znow zapomne chyba musze to zapisac

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 22:38   #4628
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
no nad gwiazdką trochę siedziałam bo pierwszy raz robiłam z filcu
Jeśli korzystałaś przy pomocy jakiejś stronki to będę wdzięczna za linka oglądam właśnie filce, zamówię na allegro i porobię z nich różne rzeczy
Stary 2015-11-09, 22:40   #4629
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Ten sernik wygląda przepysznie

Ja powoli się kładę, mój brat nas na wieczór odwiedził, bo auto mu się zepsuło we Wrocławiu i nie miał jak już do domu wrócić. Dobrze, że w mieście siadło, a nie w polu pomiędzy miejscowościami. Śpijcie dobrze
Stary 2015-11-09, 22:40   #4630
_polly_
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczyny!

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 22:52   #4631
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Dobrze, że w mieście siadło, a nie w polu pomiędzy miejscowościami.
To przykre kiedy samochód się nagle zepsuje, a już w ogóle gdzieś na odludziu. Dobrze, że ma Was

Dobranoc laseczki kolorowych snów!
Stary 2015-11-09, 22:56   #4632
misia880
Zakorzenienie

Dark, mysle ze lekarz troche niepotrzebnie cie wystraszyl. Czesto zdarzaja sie rozbieznosci.
Mam nadzieje ze na kontroli za tydz, wyjdzie ze jest ok a maluch jest calkowicid zdrowiutki nie zamartwiaj sie

U mnie po wizycie ok Igor przez tydz przybral 100 gram, teraz wazy 490

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 23:31   #4633
eeyesblue
Zadomowienie

podczytuje was od wczoraj, ale jakos nie mam nastroju kompletnie.. chyba depresje jesienna zlapalam nic mi sie nie chce, chodze przybita i smutna, czesto reaguje placzem ;/ pogoda nie do zniesienia!! wczoraj bolala mnie glowa, dzis podbrzusze jak na okres prawie przez pol dnia (przeszlo, ale juz sie martwilam) i ciagle cos. najwazniejsze, ze moja mala kopie, wiec jestem spokojniejsza. nie bede juz smecic, trzymajcie sie

darkanddark kochana jestesmy z toba nie martw sie, poczekaj tydzien, zobaczysz ze bedzie dobrze a na ostatniej wizycie wszystko bylo w porzadku? bo mialas niedawno jak ja?pamietam, bo czekalysmy na poznanie plci co wtedy lekarz mowil? nie przypominam sobie zeby bylo cos nie tak, a teraz nagle dziecko zle sie rozwija? hmm..
Stary 2015-11-09, 23:38   #4634
karolciakarola
Raczkowanie

Czesc dziewczyny nadrabialam was i nadrabialam ale udalo sie.
Brawa za udane wizyty
Dark Glowa do góry musi byc dobrze.
Weekend zlecial mi nawet nie wiem kiedy. W sob miałam iść na warsztaty z chustonoszenia i co zapomniałam dopiero dzis sobie o tym przypomialam.
W sob mam urodziny i robię przyjęcie bedzie 14osob wiec troche pracy przede mna ale jz wszystko mam zaplanowane a to polowa sukcesu.
Emma nie uwierzysz co zrobiłam pomalowalam to łóżeczko i wyszlo ladnie i mowie to tz żebyśmy je skręcili i zobaczyli jak wygląda i co patrzę i patrzę na nie a ono jakies takie duże poszlam po miare i nie wierzylam 70x140 a takie duże mi nie wejdzie do sypialni. Tz byl posikany ze śmiechu tyle pracy i jeszcze materac i inne rzeczy kupiłam 60x120 ale trudno mam nauczkę ze trzeba zmierzyć a nie od razu malować. Zadzwoniłam do mamy ze łzami w oczach z tej niemocy i tego wkurzenia a ona ze mam sie w ogóle nie martwic i wybrac łóżeczko a ona wnuczce kupi.

Poza tym zrobiłam zakupy ochraniacz modulowy do łóżeczka, przescieradla, posciele przybornik i falbanka wiec łóżeczko (bez lozeczka) gotowe.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Aaa i wynalazlam 3sukienki za20zl na olx i pojechalam po nie i co przepadlam nakupowalam od tej Pani rzeczy dla fasolki za 200zl lacznie 43szt ale takie piękne ze nie mogłam sie oprzeć wiec wyprawke ubraniową juz mam

I tz zgodził sie na Blanke wiec będzie Blanca
karolciakarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 23:53   #4635
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

super

sowa fajny ten wózek, też mi wpadł w oko w Smyku.

Byłam dzisiaj w galerii sobie polatać trochę Łaziłam po Smyku i patrzyłam co mi potrzeba jeszcze.
W Rossmannie się obkupiłam kupiłam dwa tusze, jeden z Loreala Feline, takie zielone opakowanie, jakaś nowość to będę testowała, i drugi do wypróbowania Rimmel "Wake me up", za pół ceny to można próbować , pędzle do różu i cieni, paletkę cieni, eyeliner brązowy, korektor pod oczy i takie tam pierdołki

wzięłam sobie jeszcze perfumy z Bourjois, po promocyjnej cenie, a co jak szaleć to szaleć

Dobranoc wszystkim.
Stary 2015-11-10, 00:00   #4636
moonunit
Wtajemniczenie

Abii84 dzięki za przepis

Dobranoc i dobrych snow dziewczyny
Stary 2015-11-10, 00:29   #4637
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

gratuluje udanych wizyt
Dark
Teściu maluje salon i niedługo my z mężem będziemy mogli swój salon malować, urządzać
Dobranoc mamuśki
Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 07:15   #4638
Abii84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Jeśli korzystałaś przy pomocy jakiejś stronki to będę wdzięczna za linka oglądam właśnie filce, zamówię na allegro i porobię z nich różne rzeczy
nie korzystałam bo robię je już od lat, ale specjalnie dla Ciebie znalazłam filmik jakość trochę tragiczna ale myślę, że wystarczająca
spróbuj najpierw zrobić sobie taką gwiazdkę z papieru bo z filcu jest trochę trudniej, no i mam nadzieję, że masz ostre nożyczki bo ja wczoraj musiałam od młodego pożyczyć :P

filmik tutaj
Stary 2015-11-10, 07:28   #4639
_polly_
Zakorzenienie

Dzień dobry! Dzisiaj Tz zaspal do pracy, to wstalam razem z nim żeby mu kanapki zrobić. I juz pozniej nie zasnelam, nieśpię od 6.:P Ale trzeba już wstawać, ogarniac się i jechać do apteki i do lumpka

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 07:34   #4640
201704101323
Konto usunięte

Hello, wczoraj przeczytałam co się działo tu wieczorem, ale na starym lapku nie mogę odpisywać

Dark
- nie zamartwiaj się aż tak, wiem że na Twoim miejscu też bym przeżywała, jak i każda z nas, ale ten sprzęt często przekłamuje, a i dziecko zmienia się z tygodnia na tydzień. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze, bo nawet jesli wyniki są prawidłowe, to przecież lekarze będą zapobiegać.Właśnie po to robimy te wszystkie badania. Uspokój się i myśl pozytywnie, tego teraz potrzebuje dzidzia, a nie placzącej pesymistycznej mamy Nooo

milenujdka;zazdroszczę morza, nigdy nie byłam nad Bałtykiem

Abii84- a ja to myślałam jakie ciasto by upichcić, teraz juz wiem będzie sernik . Dzieki Abii narobiłas mi smaku, że w nocy go czułam

karolciakarola;- haha z tym łożeczkiem to nie zły numer, współczuję zresztą. Powiem Ci że też niejednorazowo miałam takie nauczki

fasolka1987- ja coś się boje do Rossmana wchodzić, znając siebie . I tak powstrzymuję się jeszcze..Ale tusz by mi się przydała i pedzle i wiele innych.
Jaki korektor kupiłaś i jakie pędzle?
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 08:01   #4641
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Ogólnie dziecko jest dużo później 10 centrala, ma małą główkę i kilka innych wymiarów. Wiek z om to 22tc, z pomiarów to 19tc. W tej chwili nie jest w stanie powiedzieć czemu tak jest. Wagowo tez wg doktora jest malutka. Za tydzień mam się zgłosić na powtórzenie badania, żeby sprawdzić czy rośnie. To nie tak ze jeden pomiar wyszedł zły, bo wiem ze jest granica błędu. Ale jak wszystkie wychodzą źle?

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Może pomyślcie ze przesadzam, ale dla mnie najważniejsze dla matki jest to, czy dziecko jest zdrowe i się dobrze rozwija.
Nie przesadzasz. Ale wierz mi przechodziłam w poprzedniej ciąży przez to samo, lekarze straszyli, nawet wylądowałam w szpitalu, od 30 tyg ciąży Radek nagle bardzo zwolnił ze wzrostem, pod koniec ciąży przestał rosnąć w ogóle. Mimo wszystko cała reszta (organy) rozwijały się prawidłowo, dodatkowo miałam mało wód płodowych. Radek urodził się malutki (2170, i 43 cm) ale był zdrowy. Życzę i Tobie aby obyło się tylko i wyłącznie na strachu tak jak i u nas.

A tak w ogóle to dzień dobry, w ogóle w tej ciąży jakoś non stop mam zabiegany czas, wczoraj pół dnia sprzątałam dzisiaj będę kończyć a na jutro zostanie mi jeszcze tylko trochę ogród ogarnąć. Radek też daje w kość, bo mimo że w dzień nic się nie dzieje, to w nocy budzi go okropny kaszel i nie wiem już co mu może dolegać. Dzisiaj jeszcze muszę jechać na miasto, zmienić adres zamieszkania w jednym miejscu i skoczyć do drogerii, także nie odpocznę jeszcze dzisiaj. Ale liczę że w weekend może w końcu się uda

Podziwiam dziewczyny że macie cierpliwość do takich ręcznych robótek. Ja nigdy nie miałam do tego ciągot ani talentu
Stary 2015-11-10, 08:03   #4642
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
A ja sie chciałam pochwalić ze od dzis jestem posiadaczka nowego pojazdu adamex jogger 3 w 1 takiego jak ten http://allegro.pl/adamex-jogger-alu-....html#imglayer
super

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
to już kawał chłopa z Twojego syncia

Dzień dobry.
Wczoraj wieczorem znów mnie ból podbrzusza złapał i wzięłam no-spe forte w nocy znów pobolewało jak siku wstałam i rano coś czułam, ale teraz (odpukać) jest chyba już ok. Wiem, że może schizuję i mąż uspokaja i powtarza, że przecież wszystko mi się rozciąga w środku więc ma prawo boleć, ale ja w głębi ducha się i tak martwię jak mnie coś boli..

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

gosiaczek, NADIA za wizyty dzisiaj
ktoś jeszcze dziś ma wizytę?
Stary 2015-11-10, 08:09   #4643
sowa2806
Rozeznanie

Bonku nie wiem p co chodzi ale u nas w smyku nie ma wózków.... Sa moze ze 2 spacerówki i na tyle. Hurtownia maluszek- jest ich trochę w Polsce.ceny konkurencyjne
sowa2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 08:23   #4644
Bonku
Wtajemniczenie

Aha bo patrzyłam na allegro i ceny tych wózków ok 1500zl 3w1
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 08:30   #4645
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Zapraszam na ciacho i kawę.
Oj narobiłaś smaka na to ciasto drożdżowe, dziś piekę
Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Też go polecam mój nr 1, z tańszych 2000 calorie lub maybelinne collosal
też lubię 2000 calorie

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość
nieznajoma0; karty ruchu płodu - nie mam
Jaki tusz do rzęs/ eyeliner/ kredkę polecacie - dla każdego co innego, to Ci powiem na pewno. Zastanawiałam się dziś po co marnuje czas na YT i te filmiki urodowe, jak i tak połowa lub niedostępna dla mnie finansowo, lub nie pasuje dla mnie. Tusz - ja szukam tanich kosmetyków do makijażu, drogie kupuje tylko kometyki pielęgnacyjne.
żółty z Miss sporty, lub Lovelly, eyiliner - ja mam pisaki bo innymi nie potrafie malować aktualnie Catrice
Dziękuję. Ja na yt nie oglądam nic. Bo włąśnie tak jak piszesz - paletki, pędzle poza moją granicą cenową
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Moje dziecko dzisiaj szczęśliwe bo matka zjadła na kolację naleśniki z nutellą i bananem
narobiłaś smaka. Muszę sięprzywitać z warzywniakiem w drodze z rossmana

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcia naszych zakupów i mojego brzuchola
ładny brzusio, podobny do mojego

Wróciliśmy wczoraj. Szybko padłam. Spałam 11h . NIe wiem czy to przez te lekarstwa czy przez co, ale jestem rozdrażniona, zmęczona i bez sił na nic. Najchętniej bym sobie popłakała

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 08:51   #4646
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
chodze przybita i smutna, czesto reaguje placzem ;/ pogoda nie do zniesienia!!
Zrób coś dla siebie, to zawsze pomaga. Zakupy lub kosmetyczka, posłuchaj muzyki, zjedz coś obłędnie pysznego
Cytat:
Napisane przez karolciakarola Pokaż wiadomość
Emma nie uwierzysz co zrobiłam pomalowalam to łóżeczko
O kurcze, szkoda.. skoro jest ładnie pomalowane to może uda Ci się je sprzedać
Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Teściu maluje salon i niedługo my z mężem będziemy mogli swój salon malować, urządzać
Masz już jakąś koncepcję na swój salon? Pochwal się
Cytat:
nie korzystałam bo robię je już od lat, ale specjalnie dla Ciebie znalazłam filmik
Dziękuję nie pomyślałam o poszukaniu filmiku i oglądałam instrukcje na zdjęciach

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Radek też daje w kość, bo mimo że w dzień nic się nie dzieje, to w nocy budzi go okropny kaszel

Podziwiam dziewczyny że macie cierpliwość do takich ręcznych robótek. Ja nigdy nie miałam do tego ciągot ani talentu
Byłaś z małym u alergologa? Skoro kaszle tylko w nocy to może mieć problem z alergią i trzeba ją szybko zacząć leczyć bo zamieni się w astmę. Często bierze antybiotyki?

Nie mam talentu plastycznego ale poświęcę się dla dziecka
Dodatkowo znalazłam instrukcję jak zrobić takie cudo dla moich córeczek.Jest to banalnie proste, materiały kosztują niewiele, a ceny oryginalnych w sklepie wołają o pomstę do nieba
http://martelka.pl/pomponowe-love-cz...ulowe-pompony/
Można je delikatnie prać więc nie będą typowymi zbieraczami kurzu. Dla Oliwci zrobię przywiązywane do łóżeczka.
Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Bonku nie wiem p co chodzi ale u nas w smyku nie ma wózków.... Sa moze ze 2 spacerówki i na tyle. Hurtownia maluszek- jest ich trochę w Polsce.ceny konkurencyjne
Nasz Smyk też nie ma wózków wielofunkcyjnych, jest kilka spacerówek i to wszystko, a jest naprawdę duży.

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Witajcie mamuśki. Myślałam, że wczoraj poszłam spać ostatnia ale się myliłam W mieszkanku porządek, pora iść po jedzonko do sklepu ale mam pomysłu na obiad no nic może w sklepie coś wymyślę, idę bo jestem głodna(pączka).
Stary 2015-11-10, 09:01   #4647
michalina_84
Raczkowanie

Hej dziewczyny, my tez witamy się z nad wietrznego Bałtyku😉

Dzisiaj wizyta na szczęście po dzidziuś coś mało aktywny od 2 dni a i brzuch mnie pobolewa jakoś 😕

Wczoraj będąc w supermarkecie poczulam już święta pełno gażdzetów i zabawek dla dzieci. U nas grudzień obfituje w same urodziny i imieniny najbliższych, i jak co roku mam dylemat może coś doradzicie potrzebuje pomysłu na prezent dla mamy i teściowej obie maja wkrótce urodziny 😧
michalina_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 09:09   #4648
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki. Myślałam, że wczoraj poszłam spać ostatnia ale się myliłam W mieszkanku porządek, pora iść po jedzonko do sklepu ale mam pomysłu na obiad no nic może w sklepie coś wymyślę, idę bo jestem głodna(pączka).
ja z racji, że zapomniałam wczoraj sobie kupić bagietki na dzisiejsze śniadanie a nie chce mi się do piekarni wychodzić (to nic, że mam po sąsiedzku, drzwi w drzwi) zrobiłam sobie owsiankę z jabłkiem i cynamonem

Cytat:
Napisane przez michalina_84 Pokaż wiadomość

Dzisiaj wizyta na szczęście po dzidziuś coś mało aktywny od 2 dni a i brzuch mnie pobolewa jakoś ��
widze, że nie tylko ja mam ostatnio pobolewania brzucha..
Trzymam za wizytę i daj znać po

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Właśnie sobie uświadomiłam, że lada moment i u nas zaczną się studniówki, a potem to już z górki odliczanie pójdzie i będziemy pierwsze dzieciaczki witać
Stary 2015-11-10, 09:10   #4649
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Od wczoraj Małej nie czuję, ale liczę, że gdzieś się poprzekręcała i lada moment matkę uspokoi Idę zaraz coś zjeść, TŻ ma dzisiaj drugi wolny dzień. Nawet się nie pokłóciliśmy o nic od soboty
Stary 2015-11-10, 09:11   #4650
fasolka1987
Zadomowienie

Hej Dziewczyny Dzień Dobry wszystkim.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty u lekarza NADIA, Gosiaczek

NADIA kupiłam- pędzel do różu ellite models taki czarno-biały, pędzel do różu- For your Beauty(taki tańszy rossmannowski do brązera), i pędzelek dwustronny do cieni Dual Eyeshadow Ellite Models, nie mam jakiś specjalnych zdolności ale chcę przycieniować trochę policzki bo mi "spuchły" od ciąży będę oglądała filmiki na youtube może Maxineczki i zobaczę czy będę umiała to ogarnąć a korektor z Astora, też do wypróbowania, z witaminą C może coś rozjaśni moje wory pod oczami

miłego dnia Dziewczyny ja lecę szybko na miotle bo teściówka z ciotką wpadną wcześniej niż sie zapowiedziały

* u Nas w Smyku w Rzeszowie są 2 piętra i wszystkiego full można sobie pomacać i oglądnąć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości