Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby! - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-10, 08:44   #4681
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Moja też ma pokłute łapki... Biedactwa te maluszki

Dała mi popalić, bo około 4 zmieniłam jej pieluche i wybudzilam na karmienie a ona nie chciała cycka, darła się, aż położna przyszla i mi ją wyrwała z rąk, wmawiala mi, że na pewno jest głodna, a potem ze ma brudną pieluche, generalnie za dużo by pisać... Potem jak mała się uspokoila a ona wyszła to ja się poryczałam... Mężowi kiedyś też małą z rąk wyrwala bo akurat był obchód, a on za wolno z krzesła wstawał... Mąż się wkurzyl jak mu o tym powiedziałam i chce na nią skargę złożyć.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 08:46   #4682
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
A dawali skierowania do innych poradni/ specjalistów? Nie dziwię się, że Cię to męczy. Zastanawiam się, jaki tutaj lekarze mają cel.

A bazujesz na pomiarach z Kopernika? Ich usg strasznie zaniża.

Młody jest cały czas ze mną, do naświetlania ma taką lampę - wkłada się ją pod ubranie, co 3h zmieniam strony. Nie karmi się z tym ustrojstwem za wygodnie, ale dobrze, że dziecko jest obok. W nocy robi za zieloną lampkę

Jesteśmy po wieczornym ważeniu I waga zaczęła wreszcie rosnąć Z karmieniem też idzie lepiej, pomogły mi dwie rozmowy z polożnymi (jedna jest doradcą laktacyjnym i normalnie biega w niektóre dni na położnictwie - jest dostępna dla pacjentek).
Jeszcze tylko przyda się wieść o tym, że bilirubina spadła.

Któraś z Was pytała o poduszkę do karmienia - przydaje się, zwłaszcza po nacięciach (wygodniejsza pozycja do karmienia). Można ją też położyć pod plecy/kark. Jestem zadowolona.
do innych poradni dostałam skierowanie 2 razy więc nie ma co narzekać. Co do pomiarów to moje dziecko na każdym możliwym usg wychodziło na mniejsze niż wg terminu z OM.

Zaciekawiłaś mnie tą zieloną lampką czytałam u Searsów, że jest taki kocyk do naświetlań - biliblanket ale dobrze, że chociaż masz małego przy sobie cały czas

Gratki za odzyskiwanie wagi. Czy teraz mały musi wrócić do wagi porodowej żeby was puścili do domu (abstrahując od żółtaczki) czy jakie jest kryterium?

Dostałam taką małą poduszkę do karmienia jako gratis do materacyka, dobrze wiedzieć, że się przydaje
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Młodemu właśnie pobierają krew. Oby było lepiej...

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
Poznanianka Super, gratuluję!! nie ma to jak w domu
Ja ostatnio przesypiam całe noce, nawet na siku nie wstaje. Ostatni raz idę kolo północy i potem przed 6 zwykle

iclosemyeyes no mój tz jest też spanikowany. Tzn w domu jest spokojny, ale jak mamy gdzieś wyjść to już katastrofa... I siedzi i marudzi że nigdzie nie możemy wyjść,musimy siedzieć i czekać i że już go czekanie męczy. Ale jak mu mówię żeby poszedł ze mną pochodzić po schodach albo nawet że sama pójdę to nie. Jak mu mówię że seks przyspiesza to też nie. Bo się boi.
Był u nas jego znajomy z pracy to mówił że w pracy strasznie nerwowy, że cały Czas mówi o mnie i o dziecku,o ciąży,porodzie i wszyscy w pracy też już marudzą żebym już urodziła i żeby poszedł na urlop jest ich przełożonym więc napewno mają mocno przewalone

Dzisiaj że tz nie ma to zrobiłam ponad 40 minutowy spacer z psem i przeszłam się na 10 piętro
o kurczę, to u Ciebie podobny klimat - mój też by już chciał ale z drugiej strony jak mówię cokolwiek co by wskazywało na zbliżający się poród to już ma strach w oczach w pracy nie wiem jak się zachowuje, pewnie aż tak bardzo tego nie okazuje, bo nie ma tam takich bliskich znajomych. Nie zazdroszczę współpracownikom Twojego TŻ Ale jesteś teraz praktycznie pierwsza na naszej liście porodowej więc na pewno niedługo ruszy
Stary 2015-11-10, 08:55   #4683
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

Dała mi popalić, bo około 4 zmieniłam jej pieluche i wybudzilam na karmienie a ona nie chciała cycka, darła się, aż położna przyszla i mi ją wyrwała z rąk, wmawiala mi, że na pewno jest głodna, a potem ze ma brudną pieluche, generalnie za dużo by pisać... Potem jak mała się uspokoila a ona wyszła to ja się poryczałam... Mężowi kiedyś też małą z rąk wyrwala bo akurat był obchód, a on za wolno z krzesła wstawał... Mąż się wkurzyl jak mu o tym powiedziałam i chce na nią skargę złożyć.
co za babsztyl.. nie dziwię się mężowi że chce na nią skargę złożyć.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-11-10, 09:09   #4684
201802011557
Konto usunięte

Cytat:

Okropna baba, ja sie wlasnie. Boje ze tez trafie na takich ludzi, nie wiem jak bym sie zachowala.
201802011557 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 09:49   #4685
Kasiula8708
Rozeznanie

Kurcze czlowiek spi a tu znowu akcja na watku

Aasik limonka ogromne gratulacje dla was i zdrowka dla malenstw czekamy na wiecej szczegolow i zdjec szkrabow

Poznanianka nie ma jak w domku,swietne wiesci

Dziaka ropucha jestes the besciara pewnie gdybys mogla to bys nam zdawala relacje na zywo z porodu trzymaj sie dzielnie

U nas bez zmian,nudy co ja bede dzis robic to nie wiem,sprzatac mi sie nie chce,wyjsc za bardzo nie ma jak bo leje,pewnie znow na lozku bede gnic i sobie pytanie zadawac: CORKO KIEDY WRESZCIE WYJDZIESZ
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 10:14   #4686
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Dzika Ropucha pisała po 10: " A ja jeszcze ze skurczami sie mecze. I bolami krzyzowymi. Zero znieczulenia bo nie ma. Ale daje rade "

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-10, 10:16   #4687
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiula8708 Pokaż wiadomość
Kurcze czlowiek spi a tu znowu akcja na watku

U nas bez zmian,nudy co ja bede dzis robic to nie wiem,sprzatac mi sie nie chce,wyjsc za bardzo nie ma jak bo leje,pewnie znow na lozku bede gnic i sobie pytanie zadawac: CORKO KIEDY WRESZCIE WYJDZIESZ
U mnie podobny "plan" na dziś Generalnie czuje się jakby po mnie walec przejechał. Miałam nadzieję, że po wczorajszym maratonie po mieście, chociaż zasnę spokojnie.. a tu nie Ja jak mam noc nieprzespaną, to bolą mnie wszystkie mięśnie, i nie mam siły na nic..

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 10:24   #4688
fasterka90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Dzika Ropucha pisała po 10: " A ja jeszcze ze skurczami sie mecze. I bolami krzyzowymi. Zero znieczulenia bo nie ma. Ale daje rade "

Szalona że dalej daje znać twarda babka

Tz się ze mnie śmieje że pewnie będę Wam pisać "widać główkę!" o ile mnie ból nie pokona to może być i tak

Boli mnie krocze,niech się coś zaczyna...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 10:25   #4689
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

Cytat:

Dziewczyny a jak wasi TZ znoszą te ostatnie dni oczekiwania? Bo mój niestety jest strasznie zestresowany moim porodem, chyba gorzej się boi niż ja. Normalnie taka nerwowka z nim teraz jest ze wolę jak jest w pracy i mam spokój niż jak się w domu irytuje o wszystko chyba mu dzisiaj melise zaparze.

U mnie to mąz jest tą spokojna osoba która zapewnia ze bedzie wszystko dobrze, ze na pewno poradze sobie z bolem po CC, ze malutki napewno sie skusi na mamine cycuszki :P itd itd

Ja ostatnio mam tyle skrajnych emocji ze szok. Potrafie siedziec wyobrazac sobie co bede robila o tej porze np. pora kąpieli i ze bedzie ekstra przezycie i cudowny widok a za chwile mysle ze sobie kompletnie nie poradze ze wszystkim, z karmieniem, z przebraniem, z placzem... Ehhh

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
Dzika Ropucha sobie świetnie poradzi napewno jak przy 6cm i skurczach co 4minuty pisze że jest ciekawie i daje rade
Haha jaki hardcore
już sie nie moge doczekac jej opisu porodu bo pewnie bedzie mega pozytywnych Czekamy na wiesci

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
No nie 😁 cisza cisza i nagle bum! Prawie 3 bejbików nam się pojawiła ?
Pięknie dziewczyny ! Gratulacje 😘

A za mną kolejna nieprzespana noc.. Nie wiem cała ciąża zero problemów ze snem, a tu kilka dni przed porodem i takie akcje 😐 Może się szykuje na coś 😎

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
U mnie to samo :/ o 3 zasnelam dopiero, mąż chrapał jak nie wiem co a ja mu plecki wydrapałam, wysmyrkalam za wszystkie czasy ;D tylko szkoda, ze tego nie czuł bo taki mial twardy sen :P No ale cos było trzeba robić

Cytat:
Wychodzimy dziś razem do domu
Super wiadomość ! )

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 10:25   #4690
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Hehe Fasterka no na taką relację czekamy

Mnie też w kroczu ciągnie a jestem w galerii na małym szopingu. Jeszcze porobilam przysiady w Rossmannie przy szafach

Stary 2015-11-10, 10:47   #4691
czekooczekolada
Zakorzenienie

ja nie planuję brać ze sobą telefonu jak będę na sali porodowej zostawiam w torbie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-11-10, 11:31   #4692
Kasiula8708
Rozeznanie

Cytat:

NIE NO ONA JEST NIESAMOWITA mowilam ze bedzie relacja na zywo z porodowki,juz niedlugo i bedzie Kornelia z nami

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
U mnie podobny "plan" na dziś Generalnie czuje się jakby po mnie walec przejechał. Miałam nadzieję, że po wczorajszym maratonie po mieście, chociaż zasnę spokojnie.. a tu nie Ja jak mam noc nieprzespaną, to bolą mnie wszystkie mięśnie, i nie mam siły na nic..

No wlasnie ja tez wczoraj polazilam po sklepach i tez mialam nadzieje ze padne a tu nic,standardowo ok 2-3 zasnelam,juz to normalka od jakiegos czasu,ale wieczorami sie zloszcze z bezsilnosci bo juz nie wiem co robic ja jednak nie leze dzis,pierdziele,jakiegos powera dostalam i ogarniam dom,rozloze sobie juz posciel na lozeczku,posprzatam w dokumentach i w ciuchach,przynajmniej czas szybciej zleci

Cytat:
Hehe Fasterka no na taką relację czekamy

Mnie też w kroczu ciągnie a jestem w galerii na małym szopingu. Jeszcze porobilam przysiady w Rossmannie przy szafach

Co tam kupilas ciekawego na promo?

Stary 2015-11-10, 11:35   #4693
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Kasiula, tylko odżywkę do rzęs, bo nie było ani tych cieni ani żelu do brwi które chciałam. Mogłam chociaż kupić pampersy małej, ale nie chciało mi się nosić paczki ja też mam dziś plan poukładać ciuszki w szafie, bo chcę wreszcie kącik małej urządzić. Ale póki co włączam 600 g szczęścia, muszę sobie poleżeć po spacerku

Stary 2015-11-10, 11:36   #4694
201802011557
Konto usunięte

Ja ostatnio zasypiam szybko i nie bylo by problemu gdyby nie biodra, naprawde juz nie wiem co mam robic, bol jest okropny az sie plakac chce. Jak by ktos na zywca chcial je wyrwac. Moja mala juz drugi dzien jakas malo sie rusza, jak by jej sie nie chcialo, czy wasze dzieciaczki tez takie spokojne.?
Stary 2015-11-10, 11:38   #4695
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Gratuluję nowym mamusiom!!!
I trzymam kciuki za następne porody :-*

Sorki ze się nie odzywalam ale musiałam się odnaleźć w nowej rzeczywistości ;-) wyszliśmy w piątek pod wieczór. Mały ma lekka zoltaczke a tak to wszystko ok. W nocy budzi się dwa razy, w dzień też ok, do południa jest aktywny. Wstajemy ok 9 :-D
Leos pokochał brata, był taki zachwycony jak go zobaczył
Ciągle chce go na rece, głaszcze, tuli <3 już nawet próbował poczestowac mandarynka

Miałam lekki nawal ale chyba już opanowany, ciepły prysznic i laktator mi pomogły...

Mamy trochę zleconych kontroli z małym mam nadzieję że wyjdą ok...
Nie mogę z tego jaki filip jest podobny do Leo do tego cześć ciuszków ma po nim więc już całkiem to widać;-)

Teraz czekam na położna...

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:39   #4696
Robusta
Wtajemniczenie

U mnie jakos TZ nie daje po sobie poznac ze sie stresuje. Smieje sie zebym tylko nie w tym tyg rodzila ;-) a tak to raczej jest wyluzowany. My z TZtem wiedzac ze nic sie nie dzieje to chodzimy czesto na zakupy, po galeriach, przytulamy sie od czasu do czasu wiec staramy sie wykozystac czas

Co do planow to ja generalnie lezakuje i przez to tyje :/ ale co tu robic jak albo smog albo pogoda do dupy :/ dzis bylam na zakupach i zapomnialam jogurtu naturalnego i musze leciec od nowa :P
Jezeli chodzi o TP to wydaje mi sie samej ze przrchodze bo ns KTG nic nie ma no i ja nic zbytnio nie czuje oprocz parcia na odbyt/szyjke od czasu do czasu. Reguralnie chodze do wc nawet i 2 razy dziennie i nic :P

Assik i Limonka
Wielkie gratulacje !!! Duzo zdrowka dla was i dzidziusiow

Dzika ropucha

Kciuki !!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:48   #4697
beautifuldream
Rozeznanie

Dziewczyny gratuluję Wam z całego serca maluszków! Dopiero zaczynałyśmy pisać na forum a tu już tyle Skarbów się urodziło

DzikaRopucha chyba sobie dobrze radzi na porodówce, skoro ma jeszcze siły pisać

Monik46 może jedź wieczorem na ip i to sprawdź. Mój akurat jest bardzo ruchliwy. Na ostatniej wizycie lekarz bardzo mnie prosił, żebym zwracała szczególną uwagę na ruchy i jeżeli tylko mnie coś zaniepokoi to od razu mam jechać na izbę. Mówił, że nie chodzi tylko o brak ruchów, ale także o to że będą słabsze. Powtarzał mi to kilka razy, bo mówił, że teraz już dziecko może żyć samodzielnie i bardzo ważne jest aby niczego nie przegapić. Także ja bym to sprawdziła na Twoim miejscu

Wojtuś jest już z nami
beautifuldream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 12:04   #4698
Kasiula8708
Rozeznanie

Cytat:
Kasiula, tylko odżywkę do rzęs, bo nie było ani tych cieni ani żelu do brwi które chciałam. Mogłam chociaż kupić pampersy małej, ale nie chciało mi się nosić paczki ja też mam dziś plan poukładać ciuszki w szafie, bo chcę wreszcie kącik małej urządzić. Ale póki co włączam 600 g szczęścia, muszę sobie poleżeć po spacerku

Ja to siebie nie poznaje,jakos dla siebie nic na zakupach nie ogladam tylko dla malej bym cos ciagle kupowala wczoraj ogladalam na stronie h&m fajne sukieneczki i chyba jej zakupie,tym bardziej ze wyplatke dzis dostalam

Cytat:
Napisane przez monik46 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zasypiam szybko i nie bylo by problemu gdyby nie biodra, naprawde juz nie wiem co mam robic, bol jest okropny az sie plakac chce. Jak by ktos na zywca chcial je wyrwac. Moja mala juz drugi dzien jakas malo sie rusza, jak by jej sie nie chcialo, czy wasze dzieciaczki tez takie spokojne.?

Jesli tak bardzo Cie boli to mozna chyba priszka wziasc,ja tez pare razy juz apap bralam bo tak mnie nogi bolaly ze wytrzymac nie moglam,ale staram sie jednak obyc bez.Moja mala za dnia to tak malo ruchliwa,za to wieczorem bardzo aktywna jest,az mnie boli to jej rozpychanie,ale trzeba teraz czuwac nad tym i jesli jestes zaniepokojona to jedz na ip,tylko najpierw sprobuj ja rozruszac moze slodkim

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Gratuluję nowym mamusiom!!!
I trzymam kciuki za następne porody :-*

Sorki ze się nie odzywalam ale musiałam się odnaleźć w nowej rzeczywistości ;-) wyszliśmy w piątek pod wieczór. Mały ma lekka zoltaczke a tak to wszystko ok. W nocy budzi się dwa razy, w dzień też ok, do południa jest aktywny. Wstajemy ok 9 :-D
Leos pokochał brata, był taki zachwycony jak go zobaczył
Ciągle chce go na rece, głaszcze, tuli <3 już nawet próbował poczestowac mandarynka

Miałam lekki nawal ale chyba już opanowany, ciepły prysznic i laktator mi pomogły...

Mamy trochę zleconych kontroli z małym mam nadzieję że wyjdą ok...
Nie mogę z tego jaki filip jest podobny do Leo do tego cześć ciuszków ma po nim więc już całkiem to widać;-)

Teraz czekam na położna...

Widzialam na face naprawde maluchy jak 2krople wody fajnie ze masz juz w miare ogarnieta sytuacje i maly spokojny jest a ty jak sie czujesz? Widze ze jednak laktator sie przydaje,ale chyba poczekam,maz najwyzej kupi jak bede w szpitalu

Stary 2015-11-10, 12:10   #4699
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to siebie nie poznaje,jakos dla siebie nic na zakupach nie ogladam tylko dla malej bym cos ciagle kupowala wczoraj ogladalam na stronie h&m fajne sukieneczki i chyba jej zakupie,tym bardziej ze wyplatke dzis dostalam

Jesli tak bardzo Cie boli to mozna chyba priszka wziasc,ja tez pare razy juz apap bralam bo tak mnie nogi bolaly ze wytrzymac nie moglam,ale staram sie jednak obyc bez.Moja mala za dnia to tak malo ruchliwa,za to wieczorem bardzo aktywna jest,az mnie boli to jej rozpychanie,ale trzeba teraz czuwac nad tym i jesli jestes zaniepokojona to jedz na ip,tylko najpierw sprobuj ja rozruszac moze slodkim

Widzialam na face naprawde maluchy jak 2krople wody fajnie ze masz juz w miare ogarnieta sytuacje i maly spokojny jest a ty jak sie czujesz? Widze ze jednak laktator sie przydaje,ale chyba poczekam,maz najwyzej kupi jak bede w szpitalu
A dzięki dobrze :-* głową trochę boli a tak to nic. No może jestem jeszcze trochę osłabiona ale i tak kupę lepiej niż przed porodem ;-)

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 12:13   #4700
201802011557
Konto usunięte

Cytat:

Tez staram sie juz nie brac prochow. Wlasnue chodzi o to ze juz nie kopie tak jak wczesniej, chiciaz i tak nigdy mnie mocno nie kopala, tylko sie rozpycha jak cos, wlasnie wieczorami az boli. Zjadlam ciastko i zobacze. Jej ta koncowka to naprawde stresujaca jest, zazdroszcze dziewczynom ktore juz maja dzieciaczki przy sobie.
Stary 2015-11-10, 12:16   #4701
Robusta
Wtajemniczenie

Moja Mielnka tez dzis spokojniejsza. Zauwazylsm ze jej ulubiona pora do wygibasow jest popoludnie/wieczor.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 12:30   #4702
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Kasiula ja też widzialam fajne sukieneczki już na święta

Monik to chyba to że nie kopie a się przeciąga i rozpycha to normalne, w końcu już nie ma tyle miejsca moja też zawsze była delikatna w kopaniu, a teraz czuje tylko jak kręci głowa albo przesuwa nóżki

Poziomkowa, miło się czyta ze tak się fajnie u was układa

Robusta ten smog jest koszmarny, podejrzewam że od niego mam codziennie bóle głowy

Stary 2015-11-10, 12:34   #4703
cynamon_
Zakorzenienie

Limonka i Ropucha urodzily?? Kurcze ale jestem nie na bieżąco:/
Stary 2015-11-10, 12:34   #4704
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Ropucha jeszcze rodzi

Stary 2015-11-10, 12:48   #4705
201802011557
Konto usunięte

Noo ciasteczko podzialalo i eska, krolewna ruszyla tyleczek to ropucha juz sie troszke meczy, ja myslalam ze juz urodzila i odpoczywa.
Stary 2015-11-10, 13:07   #4706
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Tzn jeszcze nie dawała znać, ze już jest po a może już tuli maleństwo.

Stary 2015-11-10, 14:33   #4707
Soul89
Zadomowienie

Czy tylko mi wizaż nie działał ? 😉 mam nadzieję, że ta cisza to przez awarie forum, a nie że wszystkie rodzą 😁

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 14:36   #4708
wonderka
Zadomowienie

Ja tez mam z forum jakiś problem. Wczoraj i dzisiaj. Nie wiem co ja mam za bóle, boli mnie jak na okres ciągle na dole, coraz to mocniej. Na porodowe to te bóle mam za nisko. Strasznie mnie wkurza, że nie wiem jak i gdzie powinno mnie boleć.
wonderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 14:38   #4709
201802011557
Konto usunięte

Mi tez nie dzialal, myslalam ze to wina mojego tel.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez wonderka Pokaż wiadomość
Ja tez mam z forum jakiś problem. Wczoraj i dzisiaj. Nie wiem co ja mam za bóle, boli mnie jak na okres ciągle na dole, coraz to mocniej. Na porodowe to te bóle mam za nisko. Strasznie mnie wkurza, że nie wiem jak i gdzie powinno mnie boleć.
Mi sie tak zaczynal porod, jak starsza corke rodzilam. Bolalo tylko dolem na poczatku.
Stary 2015-11-10, 15:39   #4710
wonderka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monik46 Pokaż wiadomość
Mi tez nie dzialal, myslalam ze to wina mojego tel.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Mi sie tak zaczynal porod, jak starsza corke rodzilam. Bolalo tylko dolem na poczatku.
No to może to to. Myślę, że nie umiem rozpoznać tych przepowiadaczy. Brzuch mi się chyba napina, chyba mnie boli. Ale nie jestem pewna na bank tego. Albo mam wysoki próg bólu i tyle, po prostu nie boli mnie. Czuję dyskomfort jakiś bardziej...W poniedziałek mam wizytę to zobaczę, czy rozwarcie mi się zwiększyło. Wczoraj byłam tylko na przepływach.

Przyszedł mój leżaczek Tiny Love Kupiłam używkę za 150 zł na olx.
wonderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości