|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Pingi-moje włosy są błyszczące,ale po umyciu-te to już niezbyt świeże
![]() aaa...zapomniałam,że było JEDNO twoje zdjęcie w stroju kąpielowym ![]() ale to było lata świetlne od Twojej obecnej figury temu ![]() dziękuję dziewczonka za komplementa od razu mi lepiej ![]() no i same widzicie,że mam już co dźwigać ![]() Rzabbko-postaram się zmierzyć tylko nie wiem gdzie mam miarkę-pewno koło setki już jest ![]() a u Ciebie zupełnie nie widać tych cm.serio ![]() może dlatego,że wysoka jesteś i te chude udka i doopka orzeszka Pingi-a czemu nie pasuje Ci kolor? nie czujesz się? bo chyba wyglądałabyś dobrze jakby co-zrób zdjęcie i puść na all ![]() Iwonko-podobno pod koniec października ma śnieg spaść ![]() udanych zakupów! Beatko-wypoczywaj,wygrzewaj się,myśl o nas i rób wszystko to na co przeyjdzie Ci ochota no i żeby autko chodziło jak powinno
Edytowane przez annLee Czas edycji: 2007-09-21 o 18:21 |
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Ann Słonce... dobiłas mnie
SNIEG ja nie chceeeeeeee |
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
małżyk nadal cierpi,ale jest chyba lepiej
dzisiaj wprawiałam się w miksowaniu warzywek ![]() z frycem niestety nie mam za bardzo czasu ostatnio,żeby pogadać,ale może jutro w każdym razie pamiętam Navi-ale w grudniu ma być ciepło ![]() poza tym oni nie umieją przepowiedzieć pogody na 3 dni do przodu ,więc nie przejmowałabym się tymi prognozami ![]() bo co stacja/strona to inna |
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w grudniu w grudniu.. ja chce zeby pazdziernik byl cieply! tata przyjedzie i w kozuchach bedziemy zwiedzac? ![]() tez sie nie przejmuje, aczkolwiek takie prognozy nie napawaja optymizmem ![]() a ja zaraz musze wrocic do pracy na troche.. ehh
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Navi-świetna fotka
no i oczywiście wyglądasz najlepiej-a jakże ![]() Ewcia-wyglądasz ślicznie w tych włoskach! cieszę się,że jesteś zadowolona ach! jaka Ty śliczniutka jesteś-jak laleczka |
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nikogo nie ma ![]() Źle was poinformowałam: jutro jedziemy pomalutku do Bratysławy, sobie ją obejrzymy i pośpimy w niej, całą niedzielę Wiedniu a dopiero potem do Chorwacji. Sama nie wiem gdzie jadę
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Pinguś, a może zrób sobie w niej fotkę i ocenimy
![]() Annuś, Ty masz taką śliczną malutką piełeczkę i piękne błyszczące włosy Laleczka... . . . . . . . . . laleczka Chucky ![]() Bea, cudownej zabawy
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
E dziękuję, ale za tę laleczkę to oberwiesz
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
wlasnie robie kawusie i zabieram sie do robotki... milion razy bardziej wole pracowac o takich porach niz rano!!Beatko ale super
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Navi świetny pomysł i niezła Victoria z Ciebie
![]() A to ja
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Nie mam szans na nadrobienie zaległości, ale jeśli wydarzyło się w wątku coś epokowego
to zlitujcie się i mi napiszcie Moje życie przypomina ostatnio labirynt, łatwo się zgubić i jest nieprzewidywalnie, więc obawiam się, że mało będę do Was zaglądać, ale na parę minut dziennie na pewno Brzydko schudłam i jednak od początku października zrobię przyzwoitą i konsekwentną masówkę (Pingwinie, dobre rady mile widziane Dzięki za zdjęcia, choć przyznam, że przez te różne moje zawirowania to większość nie nawet nie obejrzałam jeszcze ![]() Muszę uciekać. Ściskam Was wszystkie mocno |
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
E-ta pierwsza nawet troszkę podobna
![]() piękne blond włoski,wyraziste oczęta,zadarty nosek i porcelanowa śliczna buzinka ! laleczki są śliczne przecież ! moja mordka to chyba zawsze już taka wyrazista i wredna będzie ![]() a piłeczek to ja mam więcej różnych ![]() ale udaję,że ich nie zauważam Beatko-tak czy siak zapowiadają dobrą pogodę na weekend,więc sobie wypoczniecie i co-nieco zobaczycie zarówno Bratysława jak i Wiedeń potrafi urzec ehh...też bym sobie pojechała gdzieś
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, Ty wyglądasz znacznie lepiej
Pani V. to się silikon uszami leje, a wysuszona jest na wiórek i wcale, ale to wcale nie wygląda apetycznie!!!Midi, obejrzysz później Uszy do góry A może być ode mnie coś na tę masówkę wzięła? Chociaz z 5 kg. ![]() Zmykam, papa!!!
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Midi-no to nie wiem czy gratulować czy nie-skoro nie jesteś zadowolona
![]() wyślij najlepiej zdjęcia to ocenimy nic ciekawego się chyba w wątku nie dzieje spamujemy jak zwykle ale ja już ledwo na oczy widzę i słabo myślę to moze coś ważnego mi umknęło ![]() 3maj się kochana |
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak masowka to masowka! tez oddaje 5 kg papa edit: Ann chyba Ci nic nie umkneło ![]() Midi bidoku |
|
|
|
|
#2687 |
|
sophisticated
|
wpadłam tylko na chwileczkę Beatkę ucałować przed drogą
super wakacji Kochanie a teraz zmykam, bo Aragorn wzywa
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko, no ładnie
![]() to miłego wieczoru Brewko ![]() moj Aragorn wyruszył w podroz po morzach i oceanach
|
|
|
|
#2689 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
małża Aragornem nie nazywam a nawet gdyby to w życiu bym tego publicznie nie ogłosiła ![]() w telewizorze Aragorn, prawie prawdziwy ![]() a Ty się w ogóle nie przejmuj tym wyjazdem podrzutka, korzystaj z okazji, odpocznij trochę od niego |
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
ARAGORN??? a co / kto to?? zlitujcie się nad ciemnotą... |
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zem sie wyhyliła tak samo jak myslalam ze dla Rzabbki jej malz jest jej ideałem... oj gdzie ja mam glowe ![]() sorki, ja tv nie ogladam to nie wiem co tam dają ![]() ale moze zaczne ![]() tez mialam taki plan, ale cos zawodzi ![]() edit: no nie no... MIDI! ![]() masz kobieto ucz sie! http://web.mit.edu/kayla/Public/Back...ragorn%202.jpg
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko moja ukochana
Dziewczynki ja jeszcze jutro mam nadzieję z Wami kawkę wypić, ale jakbym już nie zajrzała z powodu nieprzewidzianych okoliczności typu awaria net czy coś tam innego, to całuję Was wszystkie gorąco i upraszam o pamięć przy wysyłaniu fotek Odebrałam dziś wyniki z tomografii zatok i mi napisali" "Jamy oboczne nosa bez zmian. Obramowania kostne regularne. Skrzywienie w lewo przegrody nosa." Tak więc oprócz tego ze mam krzywy nos to chyba z resztą ok![]() Edit: Dostałam płytkę CD na której jest moja głowa, a raczej czaszka , ojej dziwnie się czuję jak patrze na tego kościotrupka ![]() Idę jeszcze podłogi umyć, pod prysznic i do łóżka książkę poczytać. Domek sobie posprzątałam, grzyby od teścia pomroziłam, wyprałam pranie, wykupiłam ubezpieczenie, byłam w bibliotece i na zakupach jedzonkowych. Trochę się zmęczyłam
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko szalejesz
![]() ja wrocilam z pracy, skusilam sie na sernik ktory mama przywiozła (wez tu sie czlowieku nie skus na ciacho z truskawami i galaretką ) a teraz wieszam pranie i zmywam
|
|
|
|
#2694 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
No cóż. Nic nie kupiłam
![]() Okazało się, ze Łodzi w sklepie H&M nie ma tak drogich butów one występują w wybranych sklepach, pani nie umiała mi powiedzieć któż to został wybrańcem mokasynów. W Łodzi, żeby była jasność występują buty w cenie do 120zł w Łodzi jest tylko jeden ich sklep.Zmęczyłam się tymi wywodami i tłumami ludzi i zadowalając się brakiem butów pojechałam do podrzutka. Nawiasem mówiąc dłużej szłam do auta na parkingu niż byłam w centrum handlowym, hehehehe. Cytat:
Ja rozumiem Navi Twoją tęsknotę ![]() Cytat:
![]() Może być i śnieg wszystko mi jedno, jak nie ma lata ![]() Cytat:
nie ma to tamto ![]() Cytat:
Cytat:
fajna wycieczka! duuuużo fotek proszę cykać!Same piekne miejsca będziecie zaszczycać swoimi osobami ![]() Cuuudnie się Wam wypoczynek zapowiada jednym słowem Część Midi Ojejku to chyba nie będę gratulowała spadków, za to zyczę powrotu na ścieżkę zdrowia i wymarzonych osiągnięć Cytat:
może gadasz przez sen do małża niby do Aragorna?? szczególnie po TYM filmie? Ooo widzę, że z wiekiem to się człowiek cieszy z chwili samotności hehehehe bo ja też tak pomyślałam i miałam napisać Navi.Cytat:
![]() Aleś Ty się dziś naprawcowała, jak mróweczka ![]() Bawcie się i odpoczywajcie ![]() Cytat:
nie lubię ciastek z galaretkami hehehe ale truskawki baaardzo lubię.
|
||||||||
|
|
|
#2695 |
|
Rzabbocop
|
Brywieczór
![]() Beatko jakby co to szerokiej drogi i udanego wyjazdu A ja dzisiaj byłam z Misiastą na bilansie a potem z małżem w banku, żebysmy wspólne konto mieli. A potem na obiadku i kawce Pinguś ja uwielbiam lawendowy i zapach też |
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to jest bilans Misi??Cieszę się, że nie jestem jedyną, która lubi lawendowy kolor ![]() Zapach ja średnio, kojarzy mi się z odstraszaczami moli
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko znowu same po nocy spamujemy
![]() wlasnie mialam Ci powiedziec, ze w HM moze tych butkow nie byc, ale zpaomnialam no, ale i tak musialas sie przekonac ![]() siłownia ja sie nie umiem znudzić to jest naprawde fajne, weszło mi juz w krew i dziwnie sie czuje jak nie pojde. poza tym, kolega fajn(y)ie pokazuje cwiczenia ![]() to miło ze nie tylko ja jestem taki teskniący 'zboczeniec' ![]() podrzutek napisal, ze corka kolegi ojca brzydka i nudna ![]() a na dobranoc napisal mi ze chcialby juz ze mna zamieszkac pijany czy co ![]() tez nie lubie galaretki... ale tak ladnie wygladalo a co do kupowania rzeczy to nawet nic nie mow Iwonko.. glupio mi bedzie znowu ehh ![]() edit: o przepraszam, jednak nie same ![]() wlasnie wyslalam tacie prezentacje urodzinową.. w koncu juz po polnocy trzymajcie kciuki zeby mu sie udalo otworzyc
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile lat tata kończy?? ![]() Navi, ale o co chodzi z tymi butami w H&M?? nie rozumiem. na stronce podają po co?? skoro nie ma?? No widzisz, nie ma się co martwić na zapas ![]() A co do prezentów od taty to jemu też jest na pewno miło i chciałby Ci też pewnie w taki sposób wynagrodzić stracone lata, tym bardziej, ze ma taką śliczną i super córę
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś mierzenie, ważenie i sprawdzanie czy rozwija sie prawidłowo. Tutaj robi sie bilans na 8 m-cy i 2 latka
![]() Helena z nowym przyjacielem
|
|
|
|
#2700 |
|
Rzabbocop
|
i jeszcze jedno
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

ja nie chceeeeeeee 

a co / kto to?? 

) a teraz wieszam pranie i zmywam