|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Ja tez licze ze ja i Tz tez sie wkoncu zdecydujemy i zrobimy weselicho w przyszlym roku
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
No dziewczynki, wy tu o weselach, a ja za tydzien bede na wlasnym
![]() stres gdzies uciekl i jakos mi juz wszystko wsio ryba, bedzie co bedzie, czasem to mam wrazenie, ze to wesele to bedzie taki dluuugi sen ![]() Bo tyle juz o tym myslalam, ze jakies to nierealne sie zdaje, heh |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co takiego kupiłas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak ja ![]() jem tylko ciemne pieczywo( od 3 dni) nie jem słodyczy(od jutra ![]() I zobaczymy co z tego wyjdzie. Wszystkim i sobie życzę silnej woli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Jasne ze beda foteczki ale dopiero po weselu i jak Tz sciagnie mi je z aparatu,a pamiatke kupilam sliczna wiesz tam gdzie mieszkam jest na dole w bloku kwiaciarnia i babeczka robi piekne rzeczy,sama robi karkti pamiatki i wlasnie kupilam tala pamiatke recznie roboina jest sliczna tylko musze ja wypisac bo nie jest wypisana wiec musze cos na necie poszukac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Madziu nawet sie nie obajrzysz a juz bedzie po weselichu hihi,wiem wiem to pewnie duzy stres ale trzymaj sie cieplutko bedzie wszystko dobrze o pieknie sie wszystko uda zobaczysz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Zmykam zajrze do was poziej bo moj Tz wrocil i trzeba sie nim zajac hihih
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Gorace pozdrowienia dla was dziewczyny od Emi prosto z lasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Dziekujemy, a co nasza Emi robi w lesie?
Kachulko dziekuje, chcialabym juz miec to za soba, ale smiesznie jest, bo dotychczas bawilam sie na tylu weselach a teraz to goscie beda bawic sie na moim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Emi mieszka blisko lasu z tego co pamiętam wiec korzysta z tych uroków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Mijalea nie denerwuj się, tylko rozkoszuj się wydarzeniami , celebruj każdą minutę przygotowań, ciesz się nimi, uwierz, że wszystko pójdzie tak, jak sobie zaplanowaliście
Życzę tobie i TZ-owi żeby to wielkie wydarzenie do końca życia zostało w Waszych wspomnieniach. A ja bym chciała zobaczyć weselną kreację ![]() właśnie a co Emi robi w lesie o tej porze???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzieki...ten ostatni tydzien nie jest dla mnie tak stresujacy, bo po pierwsze jestem poki co z dala od domu i miejsca wydarzen, a po drugie zebralo mi sie na radosc i ciesze sie, ze doczekalam sie wymarzonego wesela i nie bede stara panna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niebawem moze nas odwiedzi, a nasza Gizelcia cicho siedzi nie wiem nawet co u niej słychac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ty Nikitka juz masz kosmate mysli o lesie, oj ty Kosmatko mala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, ja wczoraj widzialam tu w sklepie sliczna kurteczke jesienna i az mnie skrecilo, tz chcial mi kupic ale to az 100 Euro wiec dalam spokoj i powiedzialam nie.
A z Polski przywiozlam plaszczyk, wpadlam do Reservd na chwilke i akurat wisial moj rozmiar, a ze o takim marzylam to i kupilam i mam spokoj na jakis czas. Szary plaszczyk i kozaczki i od razu powazniej wygladam. Musze uwazac co ubieram, bo czasem wygladam jak dziecko ![]() ![]() Nie ma to jak zakupki, od raz humor lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu nastepnym razem jak taka samotna będziesz to możeby pogadac na skype czy na gg ja jestem do dyspozycji tylko daj znać wczesniej i bede ![]() a jak tam wasze tańce wychodzi coś ? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, jasne, ze pogadamy
![]() A tance wychodza jak tra lala normalnie jestem w szoku, bo po tygodniowej przerwie bylismy na lekcji i zatanczylismy jak nalezy, bez zadnych bledow w krokach, a wogole nie cwiczymy w domu, bo nie ma czasu i miejsca. Widac, ze regularne lecje przyniosly efekt, a jesli tak zatanczymy, to bedzie to najladnejszy taniec na wszystkich weselach w mej rodzinie. Uklad jest prosty, tanczymy w kolo sali, mamy opanowane 3 figury i nawet ladnie to wyglada podobno ![]() uczylismy sie do jednej piosenki i Misiek wyczul rytm i juz nie musze mu liczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zadomowienie
|
Nadiuś dziekujemy
![]() Mężatka masz racje jestem bardzo dumna z mojej dzidzi ![]() Mężuś cały czas zagaduje kiedy bede miec znowusz USG bo on bardzo chce fotkę Amelci A mnie dalej męczą nowe dolegliwości. Wczoraj wieczorem miałąm tak opuchnięte i obolałe nóżki że nie mogłam zasnąć. Masowałam sobie prysznicem, wcierałam oliwkę, kładłam na podusi i nic. Dopiero mężus jak wrócił późno z pracy to mi jeszcze zrobił mały masażyk i pomalutku zasnełam. Dzisiaj dałam się skusić na długi spacer i myślałam ze do domciu nie dojdę. Odrazu przebrałam się w wygodny dresik i połozyłam się z nóżkami do góry. W tak cudownej pozycji zasnęłam na dwie godzinki. Teraz czuję się znacznie lepiej ![]() idę jeszcze troszkę odpocząć z nóżkami w górze. Buziaczki dla wszystkich wizażantek ![]() A co tam słychać u naszej Ray?
#2242 |
Zadomowienie
|
Mijalea ile ja bym dała żeby mój mężuś dał się zaciagnąć na kurs tańca. Nie powiem bo na weselu pierwszy taniec bardzo ładnie nam wyszedł (nie chwaląc się)
![]() Oj jak ja bym chciała cofnąć się do naszego ślubu ...... biała suknia, tańce, nasz wieczór, no i oczywiście noc poślubna hehe... ![]()
#2243 |
Zadomowienie
|
czesc kocghane nie no jak tak bedziecie pisac to ja was nigdy nie nadrobie z czytaniem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
mężatka co tak cichutko siedzisz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Karolinko, malo tego, on tak nabral ochoty na taniec, ze juz sie pytal co powiem na to, jak tak dla hobby i przyjemnosci bedziemy raz w tygodniu na prywatna lekcje chodzic
![]() Emi, a co nazbieralas? |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
No prosze, rosnie nam prawdziwa grzybiarka
![]() A ja przywiozlam z Polski prince Polo-wafelki i wcinam jednego, bo jak tu obie odmowic... ![]() To tak apropos slodyczy , hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
chciałam ci poczta wysłąc to nie to chyba do mnie musisz przyjechac hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.