|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53420689]
Ja też bym aż chciała leżeć w łóżku i nic nie robić, a tu cały czas coś [/QUOTE]Uwierz mi, że byś nie chciał. Ja musiałam leżeć na początku i doskonale rozumiem teraz dziewczyny, to jest coś strasznego i fizycznie i psychicznie. |
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
Niepozorna śliczne zamówienie. Mietowe w kropeczki szczególnie mi się podoba.
Kinga będą myszkowe szkraby kupowałam wszystko w secendzie. Dużo masz tych ciuszków. To może ja nie mam aż tak dużo. ... wiec mogę kupować dalej ; D bo juz sobie zakaz zrobiłam ![]() Magda tez masz sporo ubranek. Teraz mamy poukładane a zobaczymy jak to będzie później wyglądać Właśnie idę po ziemniaki do mamy bo nie mam a sklepy zamknięte. .. może uratuje to leczo bo słone. ... :/ Musze zobaczyć co to ten pinterest bo nie znam ... hmmm
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
MALWI ja niby moge ale chodzenie trzymając w gorze kroplówkę zbyt wygodne nie jest... Wiec tylko tyle co do toalety i kuchni... Z oddziału bede mogła wyjsć dopiero jak mnie odłącza. Zreszta nawet bym sie nie wybierała bo strasznie sie trzęsę po lekach
Dzis to chyba w ogóle najcięższy dzień z wszystkich jakie tu spędziłam... Dobrze ze sa książki- choć na chwile odrywam sie dzięki nim od moich problemów... I jak pomyśle ze juz w sumie 5 tyg w szpitalu... Ehhh a przed nami jeszcze duzo wiecej... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie chodzę do szkoły rodzenia
![]() Super macie te szuflady! Inspirujące i stresujące :P, bo ja mam tylko troszkę ubrań. Teraz przepadłam na ebayu i tam poluję na okazję. Dużo rzeczy i tak będę musiała kupić nowych, ale może uda się coś wylicytować .
|
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
Boże Kamilka jesteś bardzo dzielna. Przytulam mocno.
|
|
|
|
#156 |
|
Konto usunięte
|
Ja od samego początku ciąży dzień w dzień gdzieś muszę biec. Ostatnio mialam taki kryzys - wsiadłam do samochodu i bek ;p masakra.
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
86ewula tą myszkę też mam używaną własnie
Ja mam tylko tą jedną szufladę z ubrankami i kombinezony mi wiszą w szafie. Właśnie zarejestrowałam się w szpitalu i 9 grudnia mam pójść powypełniać papiery i później już tylko jechać i rodzić. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-11 o 14:23 |
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeze mnie przepadłaś? [1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53420806]Ja od samego początku ciąży dzień w dzień gdzieś muszę biec. Ostatnio mialam taki kryzys - wsiadłam do samochodu i bek ;p masakra.[/QUOTE] ja tak wczoraj miałam....jak sąsiadka mi zrobiła awanturę o hałasy remontowe...bo w związku z tym że tu dużo osób ma przerwę w pracy pomiędzy 13 a 17 to robią sobie siestę i ona by chciała móc się położyć na te kilka godzin dziewczyny leżące - każdego dnia coraz mniej wam zostało, więc uszy do góry
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w grę wchodzi lewy bok- na plecach mi gniecie wszystkie wnętrzności i tylko chwilkę daje radę, a na prawym zaraz zgagę mam. Ale tyle dobrze ze wstać choć na chwile mozna i pozycje zmienić bo tak by było cieżko...
Dobrze ze ktoś na bierząco moze wpaść... Ja miałam przez pierwsze 3 tyg super dziewczynę na sali... W nocy urodziła Teraz leze z wścibskim babsztylem który wszystko wiedziec musi- nawet jak położna nad ktg stanie i cos skomentuje to ta zaraz po jej wyjściu przychodzi i kontroluje moje ktg sama. Panikuje jak nie wiem. Kurna ja skurcz mam a ona panikuje... Wszystkie płoty z oddziału znosi... Jak byśmy miały mało problemów... Ale ona tez do końca ciazy wiec sie jej szybko nie pozbędę... Ale przedwczesnego porodu nikomu nie życzęWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i od dwóch lat układam rzeczy w szafie Jeszcze walczę z nawykiem zostawiania brudnych naczyń w zlewie na noc, ale to mi idzie ciężej ![]() Cytat:
A te kombinezony strasznie dużo miejsca zajmują Ojej już Co mam sobie zamówić do jedzenia? Pomysły? |
||
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
możecie mi przypomnieć skąd prześcieradła do wózka brałyście?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka to tez niefajnie, ja mam sasiadke na sali ok. 40 ktora oglada nawet powtorki tych wszystki pseudoseriali trudne sprawy, dlaczego ja, a nie ktos inny
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie one strasznie dużo miejsca zajmują i dlatego je powiesiłam normalnie w naszej szafie. 9 grudnia to tylko papiery, tutaj wcześniej się załatwia cała papierkową robotę, żeby później jak przyjeżdżasz już tego nie robić chyba, że chcesz coś zmienić.
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Takich współlokatorek też współczuję, mnie tam się zawsze najlepiej wspomina pobyty w szpitalu jak miałam szczęście sama leżeć - ale to ja jestem chyba taki odludek. Najgorzej jak się jakaś gaduła trafi, co to nie wie kiedy zamilknać. Raz miałam dziewczynę co z mamą oglądały filmy na laptopie, chyba trzy pod rząd. Myślałam, że mi wtedy głową odpadnie...
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka może się jakoś do niej przyzwyczaisz, tez nie przepadam za takimi ludźmi
|
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Hehe skądś to znam- u mnie na szczescie włączają dopiero wieczorem- ale tak głośno to wyje ze makabra... DobrZe ze wizaż jest... To sie podczytuje i leci...
Ja sie ciesze jak na laptopie filmy ogłada- przynajmniej sie zamknie na ten czas :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ciągle nie mogę czegoś odnaleźć w tej ilości postów
Pochwal się czy się zdecydowałaś na coś ![]() Cytat:
Ja już po obiadku. Zrobiliśmy dzisiaj tortille. Teraz leżę z brzuchem do góry, bo się tak najadłam jak nie wiem
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko jak jest sama jedna do tego laptopa to kulturalnie byłoby sobie słuchawki podłączyć, żeby innym nie przeszkadzać...
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Na lapku zwykle tak robi- albo jest cichutko włączone i nie przeszkadza za to tv sie drze niemiłosiernie...
Jutro pewnie dostaniemy nowa dziewczynę to mam nadzieje ze ktoś normalny bedzie :p Ja mam w domu 2 suszarki- ale większość ciuchów prasować musze- a jako ze prasować nie cierpię to sie mi to zawsze zbiera.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Malwi teraz doczytałam ze ty też leżąca. ... masakra. .. jak jeszcze raz ktoś mi powie ze ciąża to nie choroba. .. Fakt zarazić się nie da ale statystycznie to przez 10 lat pracy nie przechorowalam tyle dni razem wziętych żeby leżeć jak teraz. A wy to już w ogóle. .. w chorobie to człowiek weźmie tabletkę i leci do pracy a tu świadomość że nasze decyzje wpływają na dziecko. Trzymam za Was kciuki. Juz bliżej niż dalej. .. i będziecie tulić maleństwa. ..
Ja sobie zażyczylam na nowym mieszkanku dużej szafy. I teraz wszystkie bluzki sweterki wieszam na wieszakach. Szybciej i wygodniej. Dłużej tez zachowują świeżość. I jakoś przejrzyście teraz. Tez robie to od razu przy ściąganiu z suszarki. Za to mąż zostawia pranie i leży tygodniami w koszu pod jego szafą. Ja mu prania nie składam bo kiedyś mi zwrócił uwagę że on będzie to robił bo on inaczej chce... . Ok. , he he pedant ![]() Teraz nie ma na to czasu, chęci ale ja juz jego prania nie ruszam. ; D jak się słowo rzekło ... Teraz się śmieje bo mu szafa nie potrzebna. A ma taką samą jak ja. Bo zrobiliśmy w sypialni zabudowę nad drzwiami. Ciuchy wyciąga z kosza pod szafą
Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-11-11 o 15:40 |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Ewula noo ja tez tyle w sumie nie lezalam co teraz. Dzisiaj juz tz marudzilam, ze juz chce sie rozwiazac, chociaz wiem, ze jeszcze 3 tygodnie.
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mały ma dziś dzień lenia. Praktycznie się nie rusza, a jak już to tak delikatnie ze musze się wsłuchać i przypatrzeć Czy wy też tak macie ze nie wszystkie ruchu czujecie ja czasami patrzę, że brzuch się tak powolutku rusza, a ja tego nie czułam.
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga nie, ja wszystko czuje.
aaa wlasnie mialam sie pytac macie problem z oddychaniem, jak sobie z tym radzicie?
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też dzisiaj ma dzień lenia może dlatego że cały czas siedzę? Pitolca zaraz dostanę - pranie zrobiła, poprasowałam, posprzątałam, seriale oglądnęłam i już nie wiem co ja mogę robić |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

[/QUOTE]
będą myszkowe szkraby

no i od dwóch lat układam rzeczy w szafie

Będę gruba, ale to przez Tż
Pochwal się czy się zdecydowałaś na coś