Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIX - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-11, 14:42   #1801
maartini92
Zakorzenienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIX

Wpadły bilety do kina na nocke z premierowym pokazem "Listy do M 2" ale się cieszę
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 14:43   #1802
Kruk Czarny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Wpadły bilety do kina na nocke z premierowym pokazem "Listy do M 2" ale się cieszę
Gdzie trafilas? Zazdro
Kruk Czarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 14:45   #1803
requiem29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
[/COLOR]

ja wysłałam 5 i może w ostatnim etapie od jutra coś wyślę mógłby chociaż bon wpaść. mam tylko nadzieję, że podadzą datę albo etap, w którym jeżeli w ogóle wygram, bo nie pamiętam już co pisałam [.
a piszesz hasła czy coś więcej? Ja filmiki i zdjęcia wysyłałam.

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 14:47   #1804
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez requiem29 Pokaż wiadomość
hasła, jakoś nie mam weny do zdjęć a filmików tym bardziej. pewnie nic nie wygram ale jak były paragony to szkoda nie zagrać.
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 14:50   #1805
ossoria
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze warto oszczędzać... może nie na mieszkanie, ale na czarną godzinę mieć jakąś gotówkę. ja chociaż nie zarabiam to jak dostaję jakąś kaskę to część wydam, a część odłożę, może to nie jest dużo, ale potem jak wyskoczy jakaś choroba i trzeba kupić lekarstwa to chociaż jest za co...
Ja też jakieś grosze staram się odkładać W ogóle mam małe potrzeby, więc np. taka kasa z urodzin potrafi mi pół roku leżeć na koncie Teraz mam zamiar wydać w rosku, ale dalej nie wiem na co Znaczy się na jakie cienie
Stary 2015-11-11, 14:52   #1806
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kruk Czarny Pokaż wiadomość
A jakie bazy i topy proicz semilac polecacie?
Oktawia, i wszystkie lekiery Ci utwardza? Bez problemu i nie musisz odwraca rak ? Za jednym razem cala plytke paznokcia utwardza? Jaki masz mostek?
Ja dopiero 3 tygodnie temu kupiłam ten zestaw, więc mam tylko lakiery Semilac. Kciuka utwardzam osobno i dla pewności utwardzam jeszcze lakier trzymając pozostałe palce lekko pod skosem w jedną stronę, a później w drugą, bo za pierwszym razem nie utwardziło mi boku w jednym paznokciu.

Ja kupiłam ten zestaw:

http://allegro.pl/zestaw-xxl-7x-semi...674497147.html

Dodatkowo dokupiłam sobie przedwczoraj bezkwasowy primer, patyczki drewniane do usuwania lakieru i efekt syrenki
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 14:54   #1807
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość
Ja też jakieś grosze staram się odkładać W ogóle mam małe potrzeby, więc np. taka kasa z urodzin potrafi mi pół roku leżeć na koncie Teraz mam zamiar wydać w rosku, ale dalej nie wiem na co Znaczy się na jakie cienie
ja nie używam cieni z drogerii... znaczy mam paletkę lovely, ale ona nie jest super jakości, mam też pojedyncze cienie z Revlona, które mają klips i można zrobić własną paletkę, ale dużo jest cieni metalicznych i mały wybór generalnie. lubię paletki z Revolution bądź Sleeka może poczekaj na DDD i wtedy zamów coś co nie ma w Rossmannie. bo takich fajnych paletek to w Rossie nie ma
Stary 2015-11-11, 14:56   #1808
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kruk Czarny Pokaż wiadomość
Gdzie trafilas? Zazdro
W takim lokalnym portalu informacyjnym, już drugi raz poprzednio na ladies night z "ugotowanym", wtedy wzięłam koleżankę, ale teraz tż nie ma wyboru i musi iść ze mną, bo 4 filmy będą więc skończy się nad ranem i będzie ciemno
Stary 2015-11-11, 15:14   #1809
ossoria
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie używam cieni z drogerii... znaczy mam paletkę lovely, ale ona nie jest super jakości, mam też pojedyncze cienie z Revlona, które mają klips i można zrobić własną paletkę, ale dużo jest cieni metalicznych i mały wybór generalnie. lubię paletki z Revolution bądź Sleeka może poczekaj na DDD i wtedy zamów coś co nie ma w Rossmannie. bo takich fajnych paletek to w Rossie nie ma
Ja niekoniecznie chcę paletkę, mogą być pojedyncze cienie, tylko nie wiem za jakie marki się wziąć A bazy pod cienie wchodzą na promocję?

Cytat:
W takim lokalnym portalu informacyjnym, już drugi raz poprzednio na ladies night z "ugotowanym", wtedy wzięłam koleżankę, ale teraz tż nie ma wyboru i musi iść ze mną, bo 4 filmy będą więc skończy się nad ranem i będzie ciemno
Weź Mu podusię
Stary 2015-11-11, 15:17   #1810
mairi
Wtajemniczenie

Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIX

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Takie odkladanie jest super ja na razie powoli skladam grosz do grosza, zeby kiedys kiedys kupic jakiś kąt z tżem aczkolwiek zauwazylam, ze wizaz dzieli sie mniej wiecej po rowno na tych oszczędzających i na tych przepuszczających wypłatę do cna kazdy wedle wlasnego uznania, ale ciekawe są wpisy o tresci "jestem mloda, nie mam zamiaru oszczędzać, zacznę jak postanowię kupić mieszkanie" Powodzenia

Ja z tych oszczędzających, dlatego wszelkie promocje i wygrane mnie cieszą Chociaż na razie listopad słabo

A tak w ogóle to myślałam nad promocją w rosku, ale właśnie robię porządki w łazience i chyba zamiast tego powinnam na wątek "denkowy" się wybrać. Samych próbek mam ponad 200...

Edytowane przez mairi
Czas edycji: 2015-11-11 o 15:19
mairi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 15:19   #1811
93dad7021e4de390d80a2e72f3399ef862b6c477_6095c6af310ca
Konto usunięte

Hej dziewczyny Widziałam ze jedna z Was była chętna do przekazania paragonu z Wawel? Byłabym bardzo wdzięczna Ja swój wyrzuciłam bo nie wygrałam a zapomniałam ze grałam jeszcze na chlopaka... Pooomoocy! :pro si:: prosi::pros i:
93dad7021e4de390d80a2e72f3399ef862b6c477_6095c6af310ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 15:20   #1812
ossoria
Zakorzenienie

Wygrałam zestaw kosmetyków na blogu
Stary 2015-11-11, 15:22   #1813
Agamede
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Wygrałam zestaw kosmetyków na blogu
Gratki dla Was U mnie coś ostatnio cisza
Agamede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 15:24   #1814
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niekoniecznie chcę paletkę, mogą być pojedyncze cienie, tylko nie wiem za jakie marki się wziąć A bazy pod cienie wchodzą na promocję?
wchodzą a z cieni nie wiem jakie ci doradzić, bo ja nie kupuje teraz już mam tyle cieni, że mi styka a i tak używam tylko beży, brązów i szarości musisz sama pooglądać maybelline, rimmel, astor mają dobre cienie z tego co wiem, ale nigdy ich nie miałam
Stary 2015-11-11, 15:26   #1815
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Ja tż nie mam, pracy wciąż szukam i o kupowania jakiegokolwiek mieszkania nawet nie myślę. Nawet jeśli znajdę gdzieś pracę, to nie mam gwarancji że już w niej zostanę i lepiej być mobilnym... Dobrze że rodzice mnie z domu nie wyganiają Godzę się z byciem skazanym na wynajem albo mieszkaniem w rodzinnym domu, jako singielka w kredyt na 30 lat się nie będę pakować, a odkładać będę na emeryturę, wg moich profesorów mój rocznik i młodsze nie mają co liczyć na jakiekolwiek pieniądze z ZUS...
Pollinaa, ale ja w zadnym wypadku nie krytykuję tego, ze ktos nie oszczędza na mieszkanie nie kazdy musi je mieć, nie kazdy chce, nie każdemu jest ono potrzebne. Mówię tylko i wyłącznie o osobach, które żyją w utopii trwoniąc wypłatę w imię szaleństw młodości, a w głowie snują wizje, ze jak postanowią kupić mieszkanie to wtedy zrobią magiczne stop i zaczna oszczędzać na to własnie mieszkanie i pyk pyk jest uskladane . Dla mnie to pobudka z ręka w nocniku, no ale kazdy zyje po swojemu.

Na emeryture bede odkladac jak juz bede miala wlasny kąt bo nie licze na zadne pieniądze. W sumie wolałabym, zeby nikt mi skladek nie obcinał i sama bym sobie zadbała o zabezpieczenie finansowe na starość. Jak system dziala kazdy widzi, więc srednio mi odpowiada obcinanie pensji tylko po to, zeby kiedys zostac z niczym.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 15:30   #1816
nitramsch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MalgorzataD Pokaż wiadomość

Fajna sprawa My też właśnie odłożyliśmy te "ekstra" kwoty od rodzinki z chrzcin i jak się urodził to dostał pieniążki, ale nie wszystko, część zostawiliśmy na tzw. "drobne wydatki" jak jakieś ciuszki czy zabawki - ma je w skarbonce w pokoju
Co miesiąc odłożonej drobnej kwoty się nie odczuje, a po kilkunastu latach uzbiera się ładna sumka, tylko mam nadzieję, że nie przepuści na głupoty, kto wie co Mu do głowy potem przyjdzie

-------------------------------------------------------------------

http://www.royalcanin.pl/weekend-promocji/ - jamniczy weekend w wybranych miastach
W razie czego pójdzie na medycynę, bo lekarz w domu się zawsze przyda. Szału na koniec nie będzie, ale zawsze coś
nitramsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 15:32   #1817
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgorzataD Pokaż wiadomość
http://www.royalcanin.pl/weekend-promocji/ - jamniczy weekend w wybranych miastach
może i bym z moją jamniczką pojechała, ale jak teraz jest taka chora to nie ma takiej opcji
Stary 2015-11-11, 15:36   #1818
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pollinaa, ale ja w zadnym wypadku nie krytykuję tego, ze ktos nie oszczędza na mieszkanie nie kazdy musi je mieć, nie kazdy chce, nie każdemu jest ono potrzebne. Mówię tylko i wyłącznie o osobach, które żyją w utopii trwoniąc wypłatę w imię szaleństw młodości, a w głowie snują wizje, ze jak postanowią kupić mieszkanie to wtedy zrobią magiczne stop i zaczna oszczędzać na to własnie mieszkanie i pyk pyk jest uskladane . Dla mnie to pobudka z ręka w nocniku, no ale kazdy zyje po swojemu.

Na emeryture bede odkladac jak juz bede miala wlasny kąt bo nie licze na zadne pieniądze. W sumie wolałabym, zeby nikt mi skladek nie obcinał i sama bym sobie zadbała o zabezpieczenie finansowe na starość. Jak system dziala kazdy widzi, więc srednio mi odpowiada obcinanie pensji tylko po to, zeby kiedys zostac z niczym.
Wiem że nie krytykujesz Gdybym miała bardziej ułożone życie to tez już bym odkładała każdy grosz czy na mieszkanie, czy na budowę domu
A tak odchodząc od tematu - patrzę na transmisję Marszu Niepodległości i jestem w szoku, że w tym roku tak spokojnie to przebiega W ostatnich kilku latach przypominał walki uliczne
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 15:38   #1819
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

No i my nie mamy opcji nawet czasowego mieszkania z rodzicami, więc ciagle idą pieniądze na wynajem i tak juz będzie póki nie kupimy swojego za kilka lat. W moim planie kupno mieszkania jest, więc do niego dążę Wiadomo, ze to nie nastąpi w ciągu roku czy dwóch, ale taka jestem, ze zawsze malymi krokami do przodu i wcale mnie to nie zniechęca, ze na razie nie moge odłożyć kilku stów miesięcznie, bo wolę odlozyc coś niż nic chyba sie taka urodzilam ale nie wydaje mi sie, zebym byla np dusigroszem

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez mairi Pokaż wiadomość
Ja z tych oszczędzających, dlatego wszelkie promocje i wygrane mnie cieszą Chociaż na razie listopad słabo

A tak w ogóle to myślałam nad promocją w rosku, ale właśnie robię porządki w łazience i chyba zamiast tego powinnam na wątek "denkowy" się wybrać. Samych próbek mam ponad 200...
U mnie tez bez szalenstw, kupilam tylko to czego potrzebowalam, w naturze tez a "zaszalalam" i kupilam 3 cienie do powiek po piątaku.
Stary 2015-11-11, 15:43   #1820
madziaa2809
Zakorzenienie

Ja kupuję kosmetyki tylko właśnie na takich akcjach jak w Rossmannie tak to tylko podstawy czyli szampon, odżywka, balsam itp. ale też patrzę na promocje czasem z czymś zaszaleję i sobie zamówię. ostatnio sobie kupiłam pędzle Hakuro, ale to jest moim zdaniem inwestycja i mam na razie wszystkie co potrzeba czyli 6 pędzli teraz sobie dałam pułap 150 zł na Rossmann, ale 50 zł dostałam w bonie na urodziny i będzie na mój ulubiony podkład Na razie wydałam 65 zł
Stary 2015-11-11, 15:44   #1821
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupuję kosmetyki tylko właśnie na takich akcjach jak w Rossmannie tak to tylko podstawy czyli szampon, odżywka, balsam itp. ale też patrzę na promocje czasem z czymś zaszaleję i sobie zamówię. ostatnio sobie kupiłam pędzle Hakuro, ale to jest moim zdaniem inwestycja i mam na razie wszystkie co potrzeba czyli 6 pędzli teraz sobie dałam pułap 150 zł na Rossmann, ale 50 zł dostałam w bonie na urodziny i będzie na mój ulubiony podkład Na razie wydałam 65 zł
Pewnie, ze inwestycja. Mój płaski jest w uzytku od kilku lat, mam tez do bronzera, nic się nie niszczą. Jedyne co to mam taki jajowaty z czarnym wlosiem i z niego leci niestety. Ale wciąż sie nadaje do uzytku, kiedys go wymienie na inny model.
Stary 2015-11-11, 16:04   #1822
nitramsch
Raczkowanie

Cytat:

Takie odkladanie jest super ja na razie powoli skladam grosz do grosza, zeby kiedys kiedys kupic jakiś kąt z tżem aczkolwiek zauwazylam, ze wizaz dzieli sie mniej wiecej po rowno na tych oszczędzających i na tych przepuszczających wypłatę do cna kazdy wedle wlasnego uznania, ale ciekawe są wpisy o tresci "jestem mloda, nie mam zamiaru oszczędzać, zacznę jak postanowię kupić mieszkanie" Powodzenia
Ważny jest cel. My mega oszczędzamy. Dlatego zaczęłam się w konkursy bawić, bo wiele rzeczy bym sobie nie kupiła.
My mamy cel, aż uskładamy do pewnego punktu plus wewnętrzna pożyczka z pieniędzy młodego- ale on skorzysta na zakupie i mu oddamy. Oddamy, bo ja jestem u nas księgową. A musimy w ciągu najbliższych miesięcy cel zrealizować, nim wrócę do pracy.
Ale wolałabym jak inni wydawac wszystko.

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Wiem że nie krytykujesz Gdybym miała bardziej ułożone życie to tez już bym odkładała każdy grosz czy na mieszkanie, czy na budowę domu
A tak odchodząc od tematu - patrzę na transmisję Marszu Niepodległości i jestem w szoku, że w tym roku tak spokojnie to przebiega W ostatnich kilku latach przypominał walki uliczne
Życie mnie nauczyło, że zawsze trzeba odkładać, bo zawsze coś się może wydarzyć. Ja jestem skąpa- dlatego prowadzę budzet domowy. Dwa lata temu nie mieliśmy na nic, a potem jakoś poleciało na plus. Potem znowu szczyścliśmy się do zera, ale przynajmniej było z czego, a efekty, czyli remont widać, co codziennie poprawia mi nastrój.
Od zawsze oszczędzam, od stypendium naukowego, kieszonkowego od rodziców. Ale za to realizuję te większe cele, bo nie wydaję na drobiazgi.
nitramsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 16:18   #1823
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nitramsch Pokaż wiadomość
Życie mnie nauczyło, że zawsze trzeba odkładać, bo zawsze coś się może wydarzyć. Ja jestem skąpa- dlatego prowadzę budzet domowy. Dwa lata temu nie mieliśmy na nic, a potem jakoś poleciało na plus. Potem znowu szczyścliśmy się do zera, ale przynajmniej było z czego, a efekty, czyli remont widać, co codziennie poprawia mi nastrój.
Od zawsze oszczędzam, od stypendium naukowego, kieszonkowego od rodziców. Ale za to realizuję te większe cele, bo nie wydaję na drobiazgi.
Zgadzam się, dlatego na wyprzedaży w Rossie wydałam do tej pory 6zł z groszami
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 16:22   #1824
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie też wysłałam zgłoszenie w tym etapie kaufa.. łącznie już 6 :/ mam nadzieję, że chociaż bon wpadnie.
Cytat:
ja wymyślałam co tydzień aż w tym tygodniu zapomniałam i posiałam gdzieś paragon co cóż teraz jest ostatni tydzień i może coś wymyślę mam tylko nadzieję, że jeżeli coś wygram to mi powiedzą z którego to etapu jak zechcą paragon

ja wysłałam 5 i może w ostatnim etapie od jutra coś wyślę mógłby chociaż bon wpaść. mam tylko nadzieję, że podadzą datę albo etap, w którym jeżeli w ogóle wygram, bo nie pamiętam już co pisałam

Pradip o tutaj o tym piszą:

Aby wziąć udział w Konkursie, Uczestnik powinien:
a) dokonać w okresie trwania konkursu jednorazowych zakupów w jednym z marketów
należących do sieci Kaufland (Organizatora) na kwotę nie mniejszą niż 50 (pięćdziesiąt) złotych,
zakupy dokonane w czasie trwania określonego etapu Konkursu – zgodnie z § 2 ust. 3 powyżej
- uprawniają do wzięcia udziału w tym etapie; nie uprawniają one do wzięcia udziału w innym
etapie Konkursu,
Co Wy tam kupujecie? ja rzadko kiedy jestem w tym sklepie ale w innych to i tak rzadko wydaje powyżej 50zł na raz więc gdzie tam mój jeden do Waszych 5 czy 6
Dzięki Madzia już wyłuskałam ten punkt
Cytat:
już całkiem mnie dobiłaś bo ledwo hasło skleciłam a na zdjęcie czy film to już całkiem pomysłu nie mam i właściwie to nawet nie wiem jak miałabym zabrać się do zrobienia filmiku
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 16:30   #1825
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:

Weź Mu podusię
wezmę chyba, bo może nie dac rady albo przed pójdziemy na drinka
Stary 2015-11-11, 16:30   #1826
requiem29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Co Wy tam kupujecie? ja rzadko kiedy jestem w tym sklepie ale w innych to i tak rzadko wydaje powyżej 50zł na raz więc gdzie tam mój jeden do Waszych 5 czy 6
Dzięki Madzia już wyłuskałam ten punkt

już całkiem mnie dobiłaś bo ledwo hasło skleciłam a na zdjęcie czy film to już całkiem pomysłu nie mam i właściwie to nawet nie wiem jak miałabym zabrać się do zrobienia filmiku
my często kupujemy jajka, mleko, mąki, makarony, bo mamy dużo bonów i rodzice TŻ dają mi paragony , bo wiedzą, że biorę udział w konkursach ale nie wiedzą czy jakiś się nada. Starałam się przyłożyć do tego konkursu ale coś mi mówi, że będzie wiele , genialnych prac i nie mam szans.

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29

Edytowane przez requiem29
Czas edycji: 2015-11-11 o 16:32
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 16:31   #1827
maartini92
Zakorzenienie

dla tych co potrafią oszczędzać mi niestety nie wychodzi... staram się, ale jestem podatna na promocje i pokusy

Edytowane przez maartini92
Czas edycji: 2015-11-11 o 16:32
Stary 2015-11-11, 16:36   #1828
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
dla tych co potrafią oszczędzać mi niestety nie wychodzi... staram się, ale jestem podatna na promocje i pokusy
oj kazdy ma swoje grzeszki ja ostatnio wyszlam z lidla z torbą orzechow za to nie kupilam nawet jednego lakieru w rosmanie, a uwielbiam lakiery i mam ich duzo i jestem z siebie dumna
Stary 2015-11-11, 16:37   #1829
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Mi sie udalo zaoszczedzic z pracy wakacyjnej na depilator i drukarke z kazdej wyplaty (dostawalam tygodniowo) odkladalam po 50 zlotych. Poza tym wszystko to co nam z wakacji w lebie zostalo odlozylismy na następne i na turniej snookera w lutym wiadomo i tak trzeba dolozyc ale zawsze troszkę mniej
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-11, 16:41   #1830
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
oj kazdy ma swoje grzeszki ja ostatnio wyszlam z lidla z torbą orzechow za to nie kupilam nawet jednego lakieru w rosmanie, a uwielbiam lakiery i mam ich duzo i jestem z siebie dumna
A ja mam taką słabość, że jak widzę piękną pomadkę w promocji to myślę od razu "kupię młodej, będzie do prezentu świątecznego" i tak ciągle.. to dla mamy "na prezent" i tym sposobem daje zawsze każdemu dużą pakę drobiazgów (na siorki mam już 2 pomadki, błyszczyk, 2 mini paletki cieni, masło do ciała, słodkie skarpetki i nie wiem co tam jeszcze a do świat ponad miesiąc). Jakoś nie potrafię się powstrzymać...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości