|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
My byliśmy raz na takim balu. Było ok ale na trzeźwo nie polecam
było tylko okropne jedzenie ale my jesteśmy wybredni jeśli chodzi o kuchnie, bo ja nieskromnie mówiąc dobrze gotuje |
|
|
|
#1742 |
|
Zadomowienie
|
Mój mąż jest poprostu genialny!
pytam się w czym ma problem żeby kupić teraz wózek a ten ze mamy jeszcze pół roku na to pytam jakie pół roku a ten no a co niemowlaka wsadzisz do takiego wózka a ja mówię a co nie zmieści się a ten ze bo to jest za małe dziecko do takiego wózka to wybuchlam śmiechem ze jak ma dwa tyg to już na mały spacer idziesz a ten oczy na mnie ze jak to no tak to a on ze to jego pierwsze dziecko o którym wie i się nie zna
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaproponuj mu niech poczyta co konieczne jest miec przed pojechaniem do szpitala sam sie doedukuje to bedzie sie z tym lepiej czul:PDziewczynki do ogladniecia na dzis: https://www.facebook.com/bizimyolinf...5087976557808/ <3
|
|
|
#1744 |
|
Winter is coming
|
heh patryska to on niech lepiej siedzi cicho i się cieszy, że ma ogarniętą żonę
a co on myślał, że z dzieckiem się w domu siedzi jak jest małe?My na sylwestra wstępnie jesteśmy umówieni do kuzynki mojego chłopa, będzie też jedna para, która oczekuje 3 dziecka, więc nie będę samotna w niepiciu. Znajomi nas namawiali na wyjazd, ale chyba odpuścimy, bo to kasa, a po drugie co to za przyjemność, jak nie mogę nawet szampana na rynku wychylić W sumie to nie przepadam za sylwestrem, na bale nie chadzamy, zawsze domówki. Ale gdybym miała wybierać to najchętniej bym pojechała w góry do jakiegoś schroniska ![]() Polinezyjka zazdroszczę pizzy omnomnom Ja zaliczyłam dzisiaj basen, pusto było, cały basen mój A teraz spadamy do mojej mamy na obiad, bo ja z racji remontu nie mam możliwości gotowania za bardzo. Co wcale mnie nie martwi ![]()
Edytowane przez velika Czas edycji: 2015-11-11 o 13:31 |
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Polinezyjka no odrazu uśmiech na twarzy mi sie pojawił :P
|
|
|
#1746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oplułam sie jedzac mandarynke! Nie wierze ![]() ![]() Tego jeszcze nie grali ![]() ![]() ![]() Postaw na swoim, nie daj sie
|
|
#1747 |
|
Zadomowienie
|
Z mężami/niemężami tak to jest, że ich trzeba uświadamiać...
Moj TZ ma zabieg kardiologiczny, bo ma maly defekt w serduchu- my tez w Dem wiec dzis normalnie pracuja... Tzn powoli pracuja, bo on bez jedzenia i picia czeka od rana w szpitalu. Mialam z Emilka potem do niego jechac, ale jak bedzie tak pozno z powrotem na sali, to z moja energiczna dwulatka to nie wypali. cloche- tez bylam dzis u rodzinnego, pobrala mi krew, bo non stop lapie jakies infekcje. Pewnie i tak nic nie wyjdzie, tylko wszytsko przez ciaze. U mnie data z OM pasuje idealnie do USG. Tez wiem dokladnie, kiedy mialam owulacje.
|
#1748 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny mam cos dla Was - tych zainteresowanych plakatem Aniele Bozy a ktore jeszcze nie zamowily... Sprobowalam sama zrobic projekt i oto co mi wyszlo kolor strony mozna sobie zmienic na dowolny. Sa tez dwie rozne czcionki - wlasnie, one sie wyswietlaja w Wordzie jak macie niezainstalowane? Jesli nie to podaje linki do czcionek - http://fonty24.pl/d/13034/elementarz.zip i http://fonty24.pl/d/13163/upirpaw.ziphttp://sendfile.es/pokaz/565553---szuq.html http://sendfile.es/pokaz/565554---ed3i.html Aha zrobilam na razie tylko ten mniejszy format - nie wiem w sumie czy to duzo roboty przerobic na wiekszy, ale jakby ktoras chciala to moge zrobic
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() Dawidek 31.10.2018 Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2015-11-11 o 14:14 |
||
|
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Gosiaczek ja tez jadę na sylwestra do Zakopanego
i tez jestem wybredna co do jedzenia bo uważam sie za dobra kuchare Nue boje sie eksperymentów i nowych potrawKrew pępowinowa My pobieramy póki mamy takie możliwości finansowe to korzystamy. Od zawsze o tym myśleliśmy. Przywileje U mnie nic na razie dla osób postronnych nie widać wiec i przywilejów nie ma Waga 2 kg na plusie do mojej wagi sprzed ciazy
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2015-11-11 o 14:19 |
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam na kilku balach w swoim zyciu, były lepsze i gorsze. Na tym ostatnim to wróciliśmy głodni, a tyle kasy zapłaciliśmy
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jadę do Zakopanego
![]() Jedziemy do swieradowa ![]() A moje plakaty wczoraj przyszły
|
|
|
|
#1752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jak zadowolona? ️
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
wygrałam licytacje na allegro 40 szt za 71 zł
Mam tylko nadzieję że jakośc będzie taka jak na fotosach
Edytowane przez GGI Czas edycji: 2015-11-11 o 15:45 |
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bardzo ładne
ale efekt bedzie dopiero jak ramki kupie. Narazie lezą zwinięteCytat:
super... Mi sie nic ńie podoba z tych licytacji jakoś... Jedynie te mega zestawy, ale to sobie życzą powyżej 200 zł. Czasem sie opłaca, ale trzeba długo szukać
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
gosiaczek owszem jest wiele szajsu... Najgorsze jest to że nie zobaczysz na żywo. Te duże paki po ponad 100 szt są rewelacyjne ale właśnie ponad 200 zł ale jak przeliczysz ilość rzeczy na cene to średnio Ci wychodzi 2 zł za sztukę więc się naprawdę opłaca.
jak dojdzie mi paka to napisze czy warta była...
|
|
#1756 |
|
Raczkowanie
|
Hej
w końcu dzis mam czas zeby troszkę nadrobić my dzis zaczęliśmy 5 miesiac u mnie 2 kg na plusie ImageUploadedByWizaz Forum1447256926.021876.jpg
|
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
My jeszcze nie wiemy co będziemy w sylwestra robić ale myślimy nad wyjazdem
na pewno odpadaja imprezy w klubach itp
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
Krew pępowinowa
Chyba nię będziemy przechowywać Wózki Jeżeli Wam się jakiś wózek podoba, to można kupić, ja bym nie słuchała opinii, że za wcześniej, potem mogą wyskoczyć inne wydatki czy jakieś inne sytuację...ja się cieszę, że już mam, bo patrząc na moje obecne wydatki na zakup wózka mogłabym sobie pozwolić dopiero przed samym porodem... Termin Ja liczę tp z om, wiem kiedy mniej więcej doszło do zapłodnienia, mój lekarz też sugeruje się terminem z om Cloche dużo zdrowia! Gosiaczek, ale macie fajnie plany wyjazdowe ![]() Patryska faceci rozumują na swój sposób
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
Serio mały? A ja wstawiłam bo chciałam sie pochwalić ze w końcu widać hahahah
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1762 | |
|
Winter is coming
|
oo Izery zazdro
Tym bardziej, że zanim się dziecię nada do jakiegoś nosidła, to nas zima zastanie ;]Cytat:
i ciąży w ogóle nie widać
|
|
#1763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jestes zgrabna mój zaczyna wywalać dziś jest 19t5d i oto mój bębenek ImageUploadedByWizaz Forum1447259872.766683.jpg
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje kochane jesteście
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Czy ktoś wie dlaczego przez aplikacje nie mogę otworzyc zdjeć? ;( |
|
|
|
#1765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w telefonie tez nie mogę albo otwierają sie zamazane i od zawsze tak było
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
Piękne i malutkie macie te brzuszki, ja przy swoim +5kg w 19t3d mam wielki brzuch
![]() Jest już na tyle widoczny, że ostatnio jak byłam z mężem w restauracji, to pani kelnerka życzyła mojemu męzowi "dużo zdrowia dla przyszłej mamusi" .. dziwnie się poczułam ![]() krwi pępowinowej nie będziemy pobierac ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Co do Sylwestra to my w tamtym roku bylismy z mężem u znajomych w Karpaczu, w tym roku raczej spędzimy go w domu, bo jak mieszkamy w nim od 3 lat to jeszcze w domu nie bylismy w Sylwestra ruchy.. czuje łaskotanie, pukanie, moje maleństwo coraz częściej bryka
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Krwi pępowinowej nie będziemy pobierać.
Trisdom i zdrówka dla męża.Cytat:
Mój niby wie, że od razu będzie potrzebny wózek ale też się ociąga z zakupem. Na sylwestra jedziemy do mojej siostry, razem posiedzimy w domu. Na żadne imprezy nie mamy nawet ochoty. Mam doła, dzisiaj się dowiedzieliśmy, że 2 letni kuzyn tż ma białaczkę Najpierw lekarze wykryli gronkowca, później sepsę, a teraz to
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Mam doła, dzisiaj się dowiedzieliśmy, że 2 letni kuzyn tż ma białaczkę
Najpierw lekarze wykryli gronkowca, później sepsę, a teraz to [/QUOTE]Kochana nie denrwój się bo w naszym stanie to nie wskazane. Bardzo mi przykro
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
H[ATTACH]6086500[/ATTAC]
Hej. Zastanawiam sie czy tego typu oswietlenie w pokoju dzieciecym moze byc niezdrowe dla niemowlaka? Jest to jednak oswietlenie bez abazuru i jak sie patrzy na takie zarowki to troche bola oczy. |
|
|
|
#1770 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
---bale sylwestrowe---
bylam raz na takim. zarcie bylo... ok. tylko ok. ale moglam pic przynajmniej potanczyc tez troche... ale dziwnie, bo niektore dziewczyny w balowych sukniach, jak slubne tyle ze w kolorze, inne bardziej tak skromnie... a ja nie wiedzialam o co kaman i poszlam tak raczej w malej czarnej i zakiecie... dalej nie wiem, co nalezy tam ubierac. myslalam, ze jak wesele, to wesele, sylwester - takie to bardziej a'la party heeej pijemy ![]() Cytat:
maz juz przyjal pozycje gotowa do biegu z kanapy... ale sie jakos uratowalam i zyjemy ![]() Cytat:
![]() hehe, tez sie usmialam - to bardzo zarazliwe i brakuje troche na codzien... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() bo ta aplikacja jest do d..py ![]() Cytat:
coraz wiecej rakow u maluszkow, przeraza mnie to... ja jedyne co moglam zrobic, to zapisac sie do banku szpiku kostnego. wam tez polecam, zawsze to cos...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

było tylko okropne jedzenie ale my jesteśmy wybredni jeśli chodzi o kuchnie, bo ja nieskromnie mówiąc dobrze gotuje 
pytam się w czym ma problem żeby kupić teraz wózek a ten ze mamy jeszcze pół roku na to pytam jakie pół roku a ten no a co niemowlaka wsadzisz do takiego wózka a ja mówię a co nie zmieści się a ten ze bo to jest za małe dziecko do takiego wózka to wybuchlam śmiechem ze jak ma dwa tyg to już na mały spacer idziesz a ten oczy na mnie ze jak to 
zaproponuj mu niech poczyta co konieczne jest miec przed pojechaniem do szpitala

i tez jestem wybredna co do jedzenia bo uważam sie za dobra kuchare Nue boje sie eksperymentów i nowych potraw

️
super... Mi sie nic ńie podoba z tych licytacji jakoś... Jedynie te mega zestawy, ale to sobie życzą powyżej 200 zł. Czasem sie opłaca, ale trzeba długo szukać

i od zawsze tak było
i zdrówka dla męża.