|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVII
Cytat:
|
|
#3122 |
|
Przyczajenie
|
Polecacie jakiś korektor pod oczy i na wypryski dla nastolatki?
|
|
|
|
#3123 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Pod oczy wibo w srebrnym opakowaniu
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
Odnośnie daty promocji piątku czy soboty to jest jednak ważne. Chciałabym kupic podkład i nie wiem, czy zwalniać się w piątek z pracy czy nie. U mnie w mieście niestety wszystko już jest wykupowane w pierwszy dzień promocji, a potem nie ma już tego odcienia, który chcę. Dostaw też nie ma. Tak więc czy ktoś może mi powiedzieć, od kiedy ta promocja na pudry?
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zadomowienie
|
Clearface warto upolować w internecie, na ekobiecej zawsze po taniości mocno kupowałam, ale widzę, że teraz go nie ma ;/
Od siebie polecam jeszcze ten 2in1 perfect teint. Mam pytanie do dziewczyn, które używały Affinitone nr 03 lub 09 - jak te odcienie mają się do 51 z Healthy mix? ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Gorzej ma się sytuacja w CH Dw. Wileński, tam to już trzeba się bić
|
|
#3128 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie czy któraś z Was używa silikonowych wypełniaczy zmarszczek? Mam taka malutka dziurkę jakby bliznę na twarzy i jak się pomaluję to jeszcze bardziej ją widać i sama już nie wiem jak to zakryc, pod kamuflazem tez widać. Zastanawiam się czy np baza silikonowa z Sorayi by się do tego nadawała? Bo tych silikonowych wypełniaczy jest mało i jak czytam to też mało skuteczne.
|
|
|
|
#3129 | |
|
no witam
|
Cytat:
Oczywiście nie jestem za macaniem produktów, ale jeśli wiem, że chcę daną rzecz kupić, to zawsze sprawdzam, czy nie była przypadkiem macana. Jeśli okazuje się, że była, to nie kupuję, a jeśli wszystko z nią ok, to biorę, więc nikt nie ucierpi przez to, że otworzyłam produkt. A przecież nic się nie stanie, jeśli otworzę zmacany wcześniej kosmetyk, nic go już nie uratuje ;p A dzięki temu oszczędzę sobie rozczarowania.
|
|
|
|
|
#3130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, bo właśnie przeglądam tę stronę i nie ma żadnego pudru
|
|
|
|
#3132 |
|
Raczkowanie
|
Ale Wy męczycie. Promocja na podkłady, bronzery, pudry i róże jest od soboty, a nie od piątku
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
on jest tylko w jednym kolorze? mocne ma krycie?
Z Rossmannowych korektorów polecam Loreal True Match i Maybelline Affinitone ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
|
|
#3134 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam tej informacji na piśmie, ale potwierdziły mi ją panie ekspedientki z trzech różnych Rossmanów w moim mieście, które w ostatnim czasie odwiedziłam w celu dokonania zakupów ;-) Poza tym, gdy tylko trafiam w internecie na jakąś notkę, wpis na blogu odn. tej promocji, to też wszędzie piszą o 14.11. jako o początku promocji. I jedynie na Wizażu jest jakiś niepokój. Ja trzymam się tego, co mowili pracownicy Rossmanna i też wolę sobotę, bo do najbliższego sklepu mam 40km i w piątek już bym się nie wybrała na zakupy
Edytowane przez ekspres do kawy Czas edycji: 2015-11-11 o 17:23 |
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Też wolałabym sobotę, bo w piątek jestem w pracy a tak to mogłabym iść od razu na otwarcie
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do pogrubionego to wcale nie wszędzie, bo w GAZETCE ROSSMANNA jest informacja o 13.11 i takie też są plakaty.. po co siejesz pogłoski i to jeszcze takim pewnym tonem?
|
|
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
w moim rossie panie twierdzą, że w gazetce jest błąd i promocja będzie od soboty
|
|
|
|
#3138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja rozumiem, że błędy się zdarzają i mogła pójść gazetka do druku z data 13, ale to mogli chociaż to na stronie poprawić, i na plakatach 13, na grafikach w necie Ktoś dzwonił i potwierdzili 13go, no jakieś jaja i jak tu coś zaplanować Ciekawa jestem co przyślą w mailu |
||
|
|
|
#3139 | |
|
maskott
|
no właśnie
bo my tu pitupitu, że zmacane, ale aby kupić niezmacany, który nie ma folii od producenta to trzeba otworzyć tę pomadkę czy eyeliner czy tusz.sama chciałam kupić wczoraj kobaltowy eyeliner z eveline, ale obydwie sztuki w szafie miały uwalone szyjki. to ja dziękuję, nie odkręcam dalej, ale oczy nie są warte ryzyka, że nie ma tam czyichś zarazków. Cytat:
akurat z pomadką można mieć pewność, że nieużywana, tylko trzeba się jej przyjrzeć z extralasting lovely tak samo: jeden miał ubrudzone wejście (czyli ktoś otworzył i niechlujnie włożył szpatułkę) a drugi był czysty i go kupiłam.a w cnd widziałam 3 tusze z ProVoke. po 30kilka złotych były ale nie czytałam wcześniej recenzji, nie wiem, czy warto
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2015-11-11 o 18:25 |
|
|
|
|
#3142 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale moim zdaniem bez sensu jest mówienie z pewnością czegoś, czego się nie wie.. ![]() Cytat:
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
W jednym, jest rozswietlający, rozowy. Mam spore cienie pod oczami i uważam, ze to bardzo dobry produkt. Nie jest mocno kryjący, jest niepozorny a wygląda naprawde dobrze. Z rossmanowych mialam np. art scenic, ktory w porównaniu do tego wg mnie nie robi nic i jak na zlosc jest strasznie wydajny
Ale dla osób lubiących szpachlę to będzie pomyłka.
|
#3144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak jednak jakimś cudem promo zacznie się w piątek, to jakoś to zniosę ;-)
|
|
|
|
|
#3145 |
|
Zadomowienie
|
Przecież napisałam, że aktualnie nie ma go w ofercie
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
Wibo fixing powder i ten diamond skin. Jest różnica w działaniu tych sypkich pudrów ?
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Jest rozswietlajacy i nadaje kolor...niestety dość ciemny
|
#3149 |
|
Raczkowanie
|
O diamond skin nawet nie słyszałam, planuję kupić ten sypki z wibo. Miała go któraś z Was? Warto?
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Podsumowując, dodaję zdjecie moich zakupów z tego tygodnia, brakuje na nim jeszcze dwóch eyelinerow w pisaku z eveline i żółtego tuszu z lovely, bo zostały u mojego Mężczyzny. Z przyszlotygodniowej promocji planuję kupić tylko rozswietlacz z bell, ten puder sypki z wibo i róż chyba też z wibo lub lovely, taki rozświetlający, polecany przez RLM Edytowane przez ekspres do kawy Czas edycji: 2015-11-11 o 19:25 |
|
|
|
#3150 |
|
Raczkowanie
|
Dodaję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

Układają się jak wachlarz, uwielbiam go! W maju kupiłam pierwszy raz, teraz dwa na zapas. Aktualnie używam jakiegoś Eveline i jest beznadziejny, ale chcę go wykończyć, żeby wrócić znowu do Lasha.

mam porównanie z Białymstokiem, gdzie Rossmannów jest mniej, głównie są zlokalizowane w galeriach, więc tam to sodoma i gomora się wyprawia.

Ktoś dzwonił i potwierdzili 13go, no jakieś jaja i jak tu coś zaplanować
Ciekawa jestem co przyślą w mailu