|
|
#481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chętnie poznam Kobietę
Cytat:
![]() A co się będę
|
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Posłodziłeś ![]() Własnie Żabek na naszego nowego kandydata Może napiszesz cos o sobie- bo juz wiemy, że lubisz kumkać wieczorami- jakie to romantyczne
|
|
|
|
|
|
#483 | ||
|
Rozeznanie
|
Miałam nic nie pisać , ale napiszę bo nie interesuje mnie co o mnie pomyślisz.
Cytat:
Nie nazywaj siebie Mężczyzną , bo Mężczyzna to by na wstępie przedstawił się Kobietom , chociażby z imienia . Zgodzę się , że jesteś mężczyzną arrio. W końcu to Ty wszedłeś w towarzystwo kobiece a nie odwrotnie. Poza tym zaprzeczasz sam sobie . Szukasz kobiety dojrzałej po przejściach.? Kobiety dojrzałe i po przejściach nie potrzebują wrażliwego 29letniego chłopca , który cyt .”pieprzy farmazony „ tylko konkretnego Mężczyzny . Który będzie stał u jej boku i pomagał jej w trudach codziennego dnia . Taka Kobieta wie ,czego chce od swojego partnera. Z takimi elokwentnymi tekstami , to faktycznie powinieneś przenieść się na randkowy portal gdzie siedzą 15latki lub wykorzystywać je w pracy .( Nie w każdej ) Oczekujesz od kobiety , żeby zaakceptowała Ciebie takim jaki jesteś kochała i wzdychała do Ciebie ? Wydaje mi się , że Ty nie wiesz na czym polega związek z drugą osobą . Polega na ciągłych kompromisach , i poświęceniach . Powiem Ci dlaczego . Bo związek to dwie osoby , pochodzące z różnych domów, różnych środowisk, mające różne wartości w życiu itp. Tu nie wystarczy się dobrać i zaakceptować . Związek to praca , ciężka praca . Jak sam napisałeś życie to nie bajka . Tylko mam wątpliwości czy rozumiesz słowa „wypowiadane” przez siebie . I na koniec powiem , że tu nie jedna 20 latka jest dojrzalsza od Ciebie . Dojrzała 27 latka po przejściach . Cytat:
Pozwolę sobie tutaj wkleić Twój ulubiony i często używany przez Ciebie emoticon P.S Popracuj nad swoim poczuciem humoru.....mężczyzno. Edytowane przez Agaaa-a Czas edycji: 2007-09-21 o 14:43 |
||
|
|
|
|
#484 | |
|
Rozeznanie
|
dodam jeszcze
Cytat:
Takie teksty utwierdzają mnie tylko w przekonaniu , że nie każdy facet nadaje się na chłopaka , narzeczonego i męża. Kawalerowie też powinni być , przynajmniej byłoby mniej bolesnych rozstań i rozwodów. |
|
|
|
|
|
#485 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prośba do moderatora: prosimy o zmianę tytułu wątku na "Kolor lakieru do paznokci a pora roku" lub "Jestem nieziemsko wierna swojemu mężczyźnie" |
|
|
|
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
No to wystraszyliście kawalera
|
|
#488 | ||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Jak tam chcecie Tylko proszę ze mnie desperata nie robić Cytat:
|
||
|
|
|
|
#489 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Y... dlaczego czuje jakby ominela mnie jakas super impreza? Wr...
|
|
|
#491 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#493 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5340611]Witamy Żabka!!!
Witam |
|
|
|
|
#495 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wizaż to jedyna strona, od której jestem (chyba) uzależniona, więc znam Twój ból...
|
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5341212]Oj... nie martw się! Coś się wymyśli!
![]() [/QUOTE] A tam zamiera Pan arrio pożegna nas w niedzielę swoim ostatnim postem i wtedy będzie dopiero koniec wątku. Chociaż ja będę jeszcze długo opłakiwać swoją porażkę.A tyle kasy na choreografa wywaliłam
|
|
#497 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo to w nich tkwi cały sekret...... To czy po ostatnim poście Arrio vel Pana Rodzynka wątek umrze to się dopiero okaże, coś czuję, że nasz Książe jest na wyczerpaniu... Sam już nie wie co pisze i o co mu chodzi, zapetlił się i tyle. W niedziele nam pewnie napisze parę brzydkich słów, wie że Go za to zaBANują dlatego dał nam znać, że to będzie jego ostatni post... |
|
|
|
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5341539]A kupiłaś sobie białe lakierowane (lateksowe?) kozaczki??
Bo to w nich tkwi cały sekret...... [/QUOTE] No i koniecznie różowe bolerko
|
|
|
|
|
#499 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie no, jak możesz!! arrio i brzydkie wyrazy?? nu nu przecież on jest WRAżLIWY, SZARMANCKI, on jest ZA DOBRY dla nas, kobiet, słabych istot, nad którymi z poświęceniem się pochyla i pozwala do siebie wzdychać... arrio kochanie one Cię zdradziły ja Cię zawsze będę bronić pamiętaj o tym |
|
|
|
|
|
#500 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5341539]A kupiłaś sobie białe lakierowane (lateksowe?) kozaczki??
Bo to w nich tkwi cały sekret...... To czy po ostatnim poście Arrio vel Pana Rodzynka wątek umrze to się dopiero okaże, coś czuję, że nasz Książe jest na wyczerpaniu... Sam już nie wie co pisze i o co mu chodzi, zapetlił się i tyle. W niedziele nam pewnie napisze parę brzydkich słów, wie że Go za to zaBANują dlatego dał nam znać, że to będzie jego ostatni post... No, ni ma u mnie lakierowanych kozaczków ![]() Ale mam z zeszłego roku w panterkę - myślę że też będą odpowiednie. A nasz arrio przewidział ostatniego posta, bo on oprócz tego, że jest ideałem, wrażliwcem i takie tam farmazony, to ma tez szklaną kulę, która mu pomaga w wyborze partnerek życiowych ![]() Żabekale ja mam tylko kozaczki w panterkę. Myślisz, że różowe będzie pasowało do panterki? Czy lepiej złote bolerko ubrać? Bo koleżanki mówią, że pasuje, ale wiesz jakie są kobiety - zazdrośnice, specjalnie mi źle doradzą.
|
|
#502 |
|
Przyczajenie
|
A JA NIE ROZUMIEM CZEMU MOJE KONKRETNE PYTANIA, KTÓRE NA PEWNO NIEJEDNĄ PIĘKNIE KROCZĄCĄ PANIA TU INTERESUJĄ, ZOSTAŁY ZIGNOROWANE???
ZATEM PONAWIAM: 1. Czy jesteś kawalerem czy rozwodnikiem, ewent.wdowcem? 2. Jakie masz wykształcenie i czym się zajmujesz zawodowo? 3. Czy jestęs wierzący (jaka religia) i jak dużą wagę przykłądasz do życia religijnego? 4. Jak wyglądasz?: a) wzrost b) waga c) kolor oczu d) kolor włosów (ewent. łysy) 5. Hobby, pasje 6. Inne ważne informacje Skoro oczekujesz, że to kobieta ma pierwsza napisać, to warto by było cokolwiek wiedzieć na początek Pozdrawiam |
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc on woli pozostać nieodkrytą tajemnica i poza tym nie daje nic..poza nadzieją. Więc my czyli kobitki możemy mieć nadzieję, że arrio jest taki jakiego byśmy chciały ![]() Tak wywnioskowałam z jego wcześniejszych postów.
|
|
|
#504 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj nie liczyłabym na odpowiedzi, nie liczyła...
|
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Na miejscu Arrio to bym w ogóle już tu nie wchodziła
pociesza mnie,że nie tylko ja uznałam wypowiedzi Pana-Idealnego za nadzwyczaj mętne,a jego samego za niezdecydowanego i zagubionego w skomplikowanym świecie relacji damsko-męskich Ciekawe,co napisze w niedzielę(jak wejdzie,rzecz jasna)-może coś w stylu"Żadna z was nie jest tą,której szukam"...A na marginesie-jakby jakaś z nas mu podpasowała,to zamiast robić zamieszanie,dawno powinien pisać PW...No dziewczynki,chwalić się, któa dostała PW od naszego Księcia z Bajki? Ja nie przynajmniej na razie...może się jednak chłopak namyśli |
|
|
|
|
#506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Żabek stanowisz silną konkurencję dla Arrio-przynajmniej ktoś konkretny
.A ja nie mam kozaków w panterkę i różowego bolerka![]() Ale pozdrawiam gorąco |
|
|
|
|
#508 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A co z moim pytaniem???Hmm ja też nie mam ani różowego bolerka, ani lateksowych kozaczków, ani niebieskiej torebki.... jejku jejku jejku...!!! Żabek mam pomysł na wątek dla Ciebie: "Żabek chętnie pokuma z Panią Żabkową!" |
||
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5343201]
Hmm ja też nie mam ani różowego bolerka, ani lateksowych kozaczków, ani niebieskiej torebki.... jejku jejku jejku...!!! [/quote] Nie jestem sama,uff co za ulga ![]() Maromavath też się nie odniosłaś do mojej wypowiedzi -pisałam,że można pisać,nie trzeba się mnie bać pozdrawiam koleżankę bez bolerka i odpowiednich kozaczków
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stara sie zniechęcić nas do Arrio, a skrycie pisze do niego PW o treści "a może jednak wolisz poznać Mężczyznę który cię rozumie? odpisz skarbie, mrau "
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

, żeby wytknąć mu, że pisząc w ten sposób wychodzi na desperata. Nawet próbują mu to dowieść, na co wskazują 464
posty w tym wątku.

przynajmniej na razie...może się jednak chłopak namyśli
stara sie zniechęcić nas do Arrio, a skrycie pisze do niego PW o treści "a może jednak wolisz poznać Mężczyznę który cię rozumie? odpisz skarbie, mrau