|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Cytat:
serio serio od 15 juz nic jesz ??? ja bym z głodu umarła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3872 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3873 |
Zadomowienie
|
Elena nie martw się wszystko będzie dobrze i więcej jedz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3874 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za mile slowa. Czuje sie okropnie i darujs chyba sobie jutrzejsza uczelnie. Pojedziemy do donu jak tz wroci z pracy tzn na podlasie bo w pt mam wizytę.
W ogole tz baaarszo sie mna opiekowal i opiekuje. Wszystko mnie az bolalo od tej choroby i zrobil mi masaz ![]()
#3875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie waga też dużo podskoczyła, niestety, tylko jak widać na wagę dziecka to się nie przekłada ![]() Co dziwne, od piątku ważę mniej o około półtora kg, do tej pory ważyłam sie na swojej wadze, potem u gina i było zawsze tyle samo,dziś wchodzę na wagę, bo widzę, że jakoś legginsy luźniejsze i się wałkują a tu mniej pokazuje ![]() Mój Maluszek na wizycie 1.5miesiaca temu waga odpowiadał zamiast na 22 to n 21 tc a już miesiąc później waga odpowiadała tygodniowi wiec nie ma co się przejmować Twoja dzidzią nadgoni każde Maleństwo rośnie swoim tempem ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- A ja właśnie wróciłam z tż z kina ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Nana ja też o listach myślę...może nam się uda pójść w przyszłym tygodniu jak kogoś do dzieci skołujemy 😉
Ide spać bo cos tu dzisiaj spokojnie 😉 dobrej nocki 😘 |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
My dzis mielismy isc..
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry 😊 zasnęły o 18, wstały 6.20 😊 ja zasnęłam gdzieś kolo 23 i nawet się wyspałam. Tylko najgorsze to ze nie dośpią do rana u siebie i oboje się na mnie wpychają...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Rozeznanie
|
Agaczilla21 masz wesoło z tymi Twoimi dzieciaczkami
![]() Miłego dnia Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- A ja właśnie wróciłam z tż z kina ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ja bym chciała iść na listy !!! ![]() Ale tu nie mam szans. Może jakimś cudem do świąt będę już online ![]() Dzień doberek dziewczynki ![]() Tż pojechał a ja jeszcze w łóżku leżę ☺ Dzisiaj miałam durny sen i się obudziłam - jakieś trąby powietrzne mi się śniły ![]()
![]() |
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie ze daruj sobie, jeśli tylko mozesz sobie pozwolić to odpoczywaj to duze obciążenie dla organizmu. Wiem co czujesz bo dopiero kilka dni temu zazegnalam ten syf ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Dzien dobry ![]() Jutro wizyta. Nie moge sie doczekać o denerwuje sie troche bo Lilka jakas taka mniej aktywna ostatnio no i te wirusy mnie przeorały, mam nadzieje ze ok z młoda.. Miłego dnia! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko będzie dobrze! ! ![]() Ja mam wizytę dopiero za 3 tyg. I do tej pory nie wiem ile moja waży ![]() Dopiero teraz na wizycie mają to mierzyć i spr. ..... No nic pozostaje mi czekanie ![]()
![]() |
#3883 |
Rozeznanie
|
Witam się z rana... Jestem od wczoraj wściekła i wkurzona
![]() ![]() Zaczynam coraz poważniej rozważać wyprowadzkę, ale jak popatrzyłam wczoraj na ceny mieszkań na wynajem w Krk to szczęka mi opadła ![]() Wczoraj pojechaliśmy na szczęście do mamy i od biedy przeniesiemy się na parę dni do teściowej, chociaż my 2 pod 1 dachem na dłużej niż kilka godzin to nie jest dobra kombinacja, ale cóż zrobić. Mamy powiedziane że z wody mamy korzystać na minimum, aż do likwidacji awarii ![]() ![]() Z poprawiaczy dennego nastroju- mama wczoraj mi sprezentowała kombinezon i komplet kombinezon, śpiworek do wózka i kocyk ![]() ![]() ![]() Elena nie przejmuj się tak waga malucha z USG, bo to tak jak z prenatalnymi wszystko szacunkowe. Mój Michał przez całą ciążę był mniejszy niż zakładał wiek ciąży, przed porodem lekarze straszyli mnie, że dziecko jest za małe bo w 41 tygodniu Usg wyliczyło wagę zaledwie 2700 g. A urodziło się całkowicie normalne zdrowe dziecko z wagą 3500 g ![]() ![]() Teraz z kolei wygląda, że rośnie mi całkiem spora baba bo ostatnia wizytę miałam 24t +0 i z USG wyliczył mi wagę 864 g ![]() ![]() Marciar zdrówka, oby szybciutko się poprawiło. Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2015-11-12 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co ci powiem ? Dobrze ze wam. Nic nie zalalo ![]() Ja dwa lata temu jak się wyprowadzałam do niemiec to popakowalam dokumenty w kartony i pochowalam w piwnicy żeby mamie nie zawalaly w. Mieszkaniu. I któregoś dnia mama dzwoni z płaczem ze nie wie co będzie bo rura pękła w bloku i jej piwnice szambem zalało! !! Mówiła ze moje dyplomy ze studiów pływają w g***** ![]() Ale.skończyło się na szczęście na podmokłych kartonach tylko ![]()
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
Kwitne od 35 min w lab w kolejce do rejestracji, druga tak samo dluga do pobrania.... ciezarne, male dzieci i wszyscy czekaja a na to wchodzi dziadek i od wejscia wola ze on poza kolejka bo on przed operacja. Grupe krwi i wymaz z gardla robi.... jedynie co to ludzie kobiete z dzieckiem na oko 2 miesiecznym przepuscili. A wlecze sie to.... z 15 ludzi raptem 10 zarejestrowala w te 35 min.... a na pobraniu nie lepiej....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Rozeznanie
|
Paula całe szczęście że nic z naszych rzeczy nie leżało w piwnicy, a rzeczy sąsiadów z góry mi nie szkoda, bo same kłopoty z nimi tylko. Problemy z kanalizacja zaczęły się też po ich wprowadzeniu się.
Mam nadzieję, że jakaś firma szybko się tym zajmie... Figa współczuję. U nas w diagnostyce tez wiecznie takie kolejki i rejestracja do badania która trwa w nieskończoność... Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2015-11-12 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba w końcu wstanę z łóżka ![]()
![]() |
#3888 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ,
starałam się nie martwić wagą dzidzi, ale niestety cała noc męczyły mnie koszmary, teraz głowa mnie boli. Jak już na spokojnie zasnęłam, to śniły mi się najpierw wakacje na Karaibach a za chwilę, że musiałam kurnik czyścić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Współczuję problemów z kanalizacją. Nam kiedyś wybiło toaletą na mieszkanie.. nic przyjemnego ;/ Dywany, podłogi, wszystko do wywalenia i zmiany. Smród nie z tej ziemi. Ja się też na badania wybieram, ale oczu. Mam na godzinę, to może źle nie będzie. Po lekarzu planuję napad na szmateks ![]()
#3890 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Agata, ja robię bardzo podobne pierniczki, tylko kakao już nie dodaję, one sa dobre od razu, ale masz rację- im dłużej leżą, tym są lepsze. Jak robię takie w ciągu roku, to bez dekoracji, ale na święta całą trójką dekorujemy je lukrem, perełkami i kolorowymi pisakami cukrowymi ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Z tego wszystkiego wczoraj wcisnęłam w siebie kanapkę przed 18stą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() Właśnie z takiego powodu mój gin nie tylko nie zachęcał, ale wręcz odradzał (bo rodzice, częściej matki chcą drążyć temat), skoro powodu do niepokoju o stan zdrowia dziecka nie było. Sam miał takie przypadki, niestety. ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maluszek ma tyle ile powinien miec, a jak zechce to utyje ![]() ![]() ja wlasnie wstawiłam posciel do prania i biore sie za porzadki ![]() u mnie sloneczko swieci od rana to od razu jakos inaczej ![]() no i ustawie sobie piosenki swiateczne , a co! ;D ![]() ![]()
![]() |
#3892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śliczności w załączniku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam, ja jak zwykle nieprzytomna z rana... dzisiaj muszę iść na bazarek jakieś lepsze zakupy zrobić na kilka dni bo żadnego zielicha nie mam.
![]() |
#3894 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Lamia, cudne te rzeczy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Zapłakałabym się, gdyby dokumenty i dyplomy poszły w p...du. ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
U mnie na szczęście nie ma kolejek, czasem dwie osoby, ale najczęściej, jak wchodzę do poczekalni, to jest pusto. U nas nie ma oddzielnie rejestracji do badan, tylko wchodzi sie od razu do gabinetu, i tam babka bierze skierowanie a potem pobiera krew itp. W jednej placówce luxmedu w gabinecie były dwie panie- jedna zajmowała sie robotą papierkową, druga w międzyczasie wszystko przygotowywała do pobrania, i było błyskawicznie. Teraz chodzę do innej placówki, ale też luxmed, bo bliżej mam, to jest tylko jedna pani, ale źle nie jest. ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas też fajnie z pogodą, o 6:14 było 12 stopni, zero wiatru i deszczu ![]() Szalejesz ![]() Ja już słuchałam świątecznych piosenek, ale nie dużo, co by do świąt się nie znudziły. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze coś zjeść ![]()
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
Oglądam właśnie porody...i rozwalił mnie tekst "rozweselający gaz zwany także głupim jasiem"
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 |
Wtajemniczenie
|
Witam się po kolejnej pobudce po jakiś 9 godzinach snu
![]() Zabieram się za coś, bo znowu przesiedzę cały dzień na tzw "nicnierobieniu" :P lamia współczuję z tą kanalizacją, ale dobrze, że macie się u kogo zatrzymać na ten czas, no bo jak bez wody ![]() Ciuszki są przecudowne.. ![]() Wiesz co ja codziennie robię? Siadam na pufie i wyciągam trochę ciuszków żeby się napatrzeć, z czego mój TŻ zawsze się śmieje ![]()
#3899 |
Zakorzenienie
|
Po 2h jestem po pierwszym pobraniu, a dwa przedemna... Zal mi tych malych dzieci, niektore polprzytomne w tej kolejce.... a oni teraz zaczeli na 2 pobierac....
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Ciezko mi sie na tel czyta:/ Lamia nie zazdroszcze sytuacji z kanalizacja... Ja wczoraj upolowalam na allegro 6 pajacow, 3 z cartersa i 3 z nexta na 56 i 62 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogole wlasnie tz dzwonil ze gadal z moim bylym szefem i ten moze załatwi tz nadgodziny ![]() ![]() ![]() ![]() kazde dodatkowe E teraz sie przyda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.