![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Witam z rańca po śniadaniu i kawce i zaraz zasuwam na zajęcia
![]() Madzia szkoda, ze nie bylo fajnej imprezki. Chyba w tamtym roku wysylalas nam zdjecia tych latarni i super to wyglądało Beata trzeba czasem troche ponarzekać na nasz ciezki los ![]() Buldog no widzisz!!! Juz schudlas z nami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja melduję zaliczony rowerek 45min (20,3km) i do tego Killer ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Daga tak pokazywałam wam, a teraz nie zrobiłam żadnego zdjęcia bo było tak sobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Zuzka To mamy drugą osobę co lubi kijki, Agafisia też je uwielbia
![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Ja właśnie wcinam płatki zbożowe z mlekiem, śliwkami i orzechami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Raczkowanie
|
Magda uwielbiam śliwki
![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Oj sliwki nie dla mnie - a suszone to już w ogóle. Ja tak naprawdę za bardzo owoców i warzyw nie lubię. Niestety jestem mączna i to mnie gubi. Dzis na śniadanko dwie kromki ciemnego pieczywa z serkirm kanapkowym i ogórkiem. Do pracy jest jogurt Activia i kanapka z ciemnego chlebka z sałatą i drobiową szynką. Na obiad będzie zupa buraczkowa a na kolację jajko gotowane albo serek wiejski z pomidorkami koktajlowymi. Zaczęłam czwarty dzień mojej walki z kg i póki co jest fajnie. A może ja tez mam szansę ujrzeć 6 z przodu...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
Hej,
po tygodniu diety zanotowałam -0,9kg ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#459 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny. Tylko wczoraj nie zaglądałam a tu tyle naskrobane! I mnóstwo nowych osób.... Poczytałam was ale nie ogarnę żeby was zacytować....
Melduję swoje wczorajsze ćwiczonka - 40 minut rower i 30 hula hop, no i zjadłam jednego rogala (ale tylko jednego ![]() Moja waga w końcu też drgnęła 56,7 kg ale puki co nie ekscytuję się za bardzo bo to może tylko na chwilę....
#460 |
Zakorzenienie
|
Fajnie poczytać jak dziewczyny piszą o spadku na wadze
![]() Ja uciekam na kurs, miłego dnia ![]() Ja mam 1124min w tym miesiącu zaliczonych ćwiczeń, czyli reszte miesiąca mogę się obijać? ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-12 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() NIE, żadnego obijania ![]()
![]() |
#462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Ja dopiero teraz zapytałam wujka googla co to w ogóle jest ![]()
![]() |
#463 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
też chciałabym pochwalić się sprężystym ciałem w Sylwestra! Wiem, że zostało mało czasu. Mam 158, ważę 48 kg. Ale moje ciało przeszło wiele i nie wygląda zbytnio zachęcająco. Po ciąży mam nadmiar skóry na brzuchu, jak z tym się uporać? Jestem na diecie bezglutenowej z racji nietolerancji. Ale nie specjalnie jem zdroworozsądkowo ![]() Brakuje mi motywacji by zacząć ćwiczyć. Mam też problemy z biodrami i krzyżem, nie chciałabym sobie dokładać cierpienia. Mam nadzieję, że coś mi Drogie doradzicie, pozdrawiam Karolina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Już dwa razy dziś w pracy wbiegałam na 5 piętro - czy to się liczy do ćwiczeń?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zadomowienie
|
Witaj Karolina.
A dawno temu rodziłaś?Na pewno wszelkiego rodzaju ćwiczenia pozwolą ujędrnić ciałko. Ćwiczysz coś teraz?
![]() |
#466 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Daga, zobaczysz w końcu się uda ![]()
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
Już 4,5 roku temu ale dopiero teraz dostrzegłam znaczne pogorszenie stanu jędrności swojej skóry. Czy to już starość?
![]() Aktualnie nie ćwiczę, nie zażywam żadnych suplementów, nie używam kremów czy innych cudawianek. Może znacie kogoś sympatycznego z yt, kto ma przyjemnie i ciekawe ćwiczenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Dziewczyny na ujędrnianie i cellu polecam koncentrat cynamonowo-kofeinowy z bingo spa+folia spożywcza i tak co 2-3dzień po godzince, oczywiście bez ćwiczeń się nie obejdzie ![]()
![]() |
#470 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#472 |
Przyczajenie
|
a nie lepiej samemu przyrzadzac sobie takie pilingi z naturalnych produktow? ja sobie czasami robie i sa swietne i bez zadnej chemii lacznie z maseczkami na twarz,np piling cellu: fusy z czarnej kawy,cukier,cynamon,oliva .jest swietny skora po nim jak niemowlaka
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
to co ja mam to nie jest peeling ale koncentrat, to zupełnie co innego
![]() |
#474 |
Przyczajenie
|
a nie lepiej samemu przyrzadzac sobie takie pilingi z naturalnych produktow? ja sobie czasami robie i sa swietne i bez zadnej chemii lacznie z maseczkami na twarz,np piling cellu: fusy z czarnej kawy,cukier,cynamon,oliva .jest swietny skora po nim jak niemowlaka
pelno takich przepisow w necie |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! :Hi: ja na cellulit polecam głębokie przysiady z obciążeniem
![]() Ja dalej korzystam z chorobowego. Siedzę w słońcu na tarasie z kawą i śniadaniem (ciemne,pełnoziarniste pieczywo z domowej roboty twarożkiem z chrzanem i żurawina, szynka z piersi indyczej i pomidor ) Po śniadaniu, musze sie zameldować z nowym adresem wiec podjade do rynku, a w drodze powrotnej zrobie jakaś rundkę rowerowa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
KarolinaMagdalena Witaj
![]() LilyLo, KarolinaMagdalena Ja nienawidzę się owijać folią, kiedyś miałam duże ambicje, kupiłam sobie nawet w promocji 2 sztuki folii i co? Leży w kuchni i zawijam w nie kanapki do pracy ![]() ![]() ![]() DagaJusta Trzymam za Ciebie kciuki! Niebawem też zobaczysz swoją 6 ![]() Magda Ja Ci dam obijać się ![]() ![]() ania8628, LilyLo; gratuluję spadku ![]() Zuza_kg a u mnie znowu owoce to przekleństwo... ja mogłabym wieczorami usiąść przed telewizorem i wcinać plasterki jabłek jak chipsy bez opamiętania... ale niestety Pan Trener pozwolił owoce tylko do 12 więc jem tylko do 12 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- mnie chyba by szlag trafił jak bym miała takiego faceta - zjedz to, zjedz tamto, tego ci nie wolno - jak mój mi czasami wytknie że miałam nie jeść słodyczy, a np pozwoliłam sobie na jedno ciastko to mnie wnerwia
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
ania8628 sama prosiłam go o wsparcie, dopingowanie, motywowanie i ewentualne zwracanie uwagi jak będę prosić o milkę caramel
![]() ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-12 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że masz takie wsparcie. Ja robiąc kolacje dla córki fantazjuję o śniadaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
A ja dorwałam w pracy komputer
![]() Wiecie co, zrobię dzisiaj ciasto marchewkowe ![]() ![]() Ania86, mnie tez denerwuje jak moj tz mi tak wypomina, nawet w żartach i nawet jak go przez pol dnia nudze, ze jestem gruba ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.