![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
Zocha zawsze chce lampę księżyc na ikei, jak będziemy jej na wiosnę robic pokój to chyba kupie. Moze to nie byc podpucha, moja chce telefon jak tylko wstanie, odpala aplikację - jakieś tam rysowanie z Peppa i śmiga po ekranie. Potem życzy se do tatusia dzwonić, potem do babci.... ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Oliwka u nas jest tekst - Tato! Zspomniales moje robaki zębołaki wygonić!
![]() |
#2642 |
Zadomowienie
|
O rany! Dziewczyny dzięki za uświadomienie z tymi bajkami
![]() ![]() Klementyna ![]() ![]() Oliwka rosnie Ci powazna konkurencja w walce o tytuł PPD ![]() Moderna jak nocka? Sorce wow jaki profesjonalny bałwan ![]() U Lolka w żłobku ostatnio rwali kawalki brązowej wycinanki i przyklejali te ścinki do narysowanego na kartce grzybka. Fajny pomysł. Ja to w ogóle nie mam wyobraźni do niczego ![]() Zestaw do sprzątania w niczym mi nie przeszkadza. Nawet zastanawiałam się nad kupnem, bo K. bardzo się podobał jak byliśmy u znajomych. Przerażające te lalki. Z tą stojącą w łóżeczku nie zostalabym na noc w jednym pomieszczeniu. Toż ona zabija samym wzrokiem ![]() Mi najbardziej podobają się szmacianki. Byou prześliczna jest ta co ją wstawilas Zuzia jak miała 2-3 tygodnie dostała lale z Lamaze. Jak pomyślę, że była tylko troszkę większa od tej lalki, to mi się płakać chce. Za szybko ten czas leci Chlopa siostrzenicom na dzień dziecka kupiłam Lalki Masze i były bardzo zadowolone. Spały z nimi, chodziły do przedszkola itd ![]() ![]() Więcej styczności z lalkami na razie nie miałam. Oczywiście nie licząc swoich z dzieciństwa. Miałam swoją ukochaną Arielke, która miała okazję pływać w Wiśle w Warszawie. O mały włos jej nie straciłam ![]() Gdzie moje załączniki... już są
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2015-11-12 o 04:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na pocieszenie - teraz nawet z gęstego kataru i kaszlu wychodzi sam (z lekką moją pomocą) w 3 dni. Teraz właśnie oboje się wykurowaliśmy raz dwa ![]() ![]() ![]() ![]() a to tata niedobry ![]() Filip naklejał ![]() ![]() My się sporo bawimy w takie plastyczne zabawy (tak mi się wydaje). Właśnie naklejanie wycinków, albo z papieru kolorwego wycinam podstawowe kształty i robimy z nich rysunki (domki, budy, autka etc). Ciągle mam z pracy wielkie rysunki więc jak rysujemy to też rzadko na A4. Zabawa z tymi flagami wczoraj też była przednia, a potrzeba było papier i stare pałeczki od chińszczyzny ![]() Bardzo lubiłam się bawić w ubieranie ludzików (z tekturki gołą postaći na to się z takimi zakładkami robiło ubranka, butki, akcesoria), ale na to jest stanowczo za mały jeszcze. Chociaż widziałam takie gotowe zestawy, a to frajda największa z tworzenia - potem zabawy 5 min ![]() Dzisiaj o mało nie rozniosłam facetów od śmieciarki. Wyją tym swoim samochodem, wjeżdżają pod same kosze na śmieci jak idioci - jeżdżą nam po "ogródku" bo na zakrętach nie mogą się wyrobić i już zniszczyli krawężniki, roznieśli taki tłuczeń ozdobny i zmasakrowali iglaka. A we wtorek jak wyjezdżałam z garażu mnie nie zauważyli i gdybym nie zaczęła trąbić to pewnie by mnie ładnie staranowali... Spokojnie mogliby stanąć na podjeździe i te 20-30m koszem podjechali pod wóz...
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() często, jak przychodzę po Michała, to on bawi się wózkiem dla lalek. a ostatnia afera (bo od 1,5 tygodnia mój bezproblemowy syn stał się przedszkolnym aferzystą ![]() ![]() ![]() ![]() mamy spadkowy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mamy taką. Olcia lubi targać ![]() ja też ![]() Zaraz Wam moją Gwiazdę wrzucę. No nie mogę się z niej przestać śmiać. a zabrać nie sposób ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
#2649 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku dziekuje, nocka ok, o 1 w nocy tylko moze ze 20 minut kaszlu, a tak w miare przespalismy
![]() dzis rano kaszle malo, wiec pewnie znowu wracamy do wykrztusnych - tylko pewnie kupie niemiecki odpowiednik flegaminy - rzucam sie myslami caly czas, wolalabym zilowe i uniknac chemicznych lekow, ale ambroxol sobie chyba najlepiej jednak radzi (przynajmniej u mnie). Ah Dragusia dzieki za wypisane leki, pytalam wczoraj o ten capval,a le on tylko na recepte ![]() najlpesze, ze moj organizm chyba wspolodczuwa z M. bo tez zaczelam kaszlec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie nie podobaja te lalki przypominajace noworodki
![]() Sorce i panika swietnie to ujely, dlaczego ![]() najbardziej lubie szmaciane (takie jak ma BYou dla Zosi) - a lalki z haby? |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
panika ahh teraz dopiero zauwazylam, ze ona pelza z torebka
![]() ![]() Sorce talentma F. po mamie ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Sorce no co za idioci z tej smieciarki ![]() ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-11-12 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Wtajemniczenie
|
Panika, damessa nad damessą! To ja dziad torebki noszę jak listonoszki, a Olcia już na jednym ramionku
![]() Scarlett, Filip nigdy nic sobie nie wkładał ani do buzi, ani do innych otworków w ciele i nie przejmuję się małymi elementami (chociażby tymi kołeczkami z magicznych mozaik [musiałam sprawdzić w słowniku jaka jest liczba mnoga słowa MOZAIKA ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Moderna, śmieciarzy zgłaszamy notorycznie do zarządcy, który ma to w dupce. Ale już niedługo bo odwołaliśmy niedawno (w końcu!) firmę, która zajmuje się zarządzaniem i administracją naszego bloku. A z talentem moim to przesada... nie mam wcale żadnego daru, lubię się tak dziubdziać w różnych pierdołach. Nie wygląda to jak arcydzieła, ale mnie sprawia frajdę ![]() Flagi poszły dzisiaj do żłobka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- smutne: http://diply.com/viral-trends/articl...gers-reactions
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
wszyscy chłopca widzą
![]() wczoraj znów było: "a ile chłopczyk ma?" ("chłopczyk" w fluo różowo-pomarańczowo-żółtej kurtce i kiecce z falbaną) Cytat:
genialną układankę magnetyczną (auta) dostał rok temu na Gwiazdkę. Wszystkie elementy są. odkąd jest Olusia, to jednak ma nakaz zabawy na stoliku lub kanapie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Wtajemniczenie
|
AAAAle sobie dogodziłam! Moi rodzice przywieźli mi "od chłopa" jabłka, marchew i buraki. Zrobiłam sobie sok 4 marchewki i 3 jabłka i nie dość, że wyszło mi aż 800ml to jeszcze taaaaaakie pyszne! Mniam!
![]() |
#2655 |
MBZ♥
|
Sorce, super że Pchełka przybiera
![]() Też lubię takie zabawy plastyczne z Zosią. Teraz malowałam Jej kroplę deszczu, miała pomalować w środku i potem wyciąć. Wyszła trochę kwadratowa ale jest ![]() Kwiatuszku o widzisz, o grzybku nie pomyślałam ![]() Pani, od małęgo Ola wie, że do kompletnego looku potrzebna jest torebka ![]() ![]() Też daję małe elementy ![]() ![]() Takie magnetyczne układanki były w lidlu w tym roku. Oliwko, piękne te lale Anne G. ![]() Taką mozaikę quercetti mamy ![]() Moderna cieszę się, że noc lepsza ![]() ![]() Ceny rebornów ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2015-11-12 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak idzie Zosi wycinanie? Bo Filip tylko nacina i przecina. Ogólnie można napisać, że rządzi nim myśl o destrukcji kiedy ma nożyczki w dłoni. O, frajdę ma kiedy przetnie kwadrat i nagle robią się dwa trójkąty ![]() Krople u nas to kreski ![]() ![]() Wiecie jaką miałam wizytę ciekawą (myślałam, że to kurier przyszedł)? Otóż pracownik ZUS mnie odwiedził i skontrolował ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2658 |
MBZ♥
|
Zagraj koniecznie
![]() ![]() Kupiłam Jej nożyczki z podwójnym uchwytem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
że co? że jak? skąd ty bierzesz takie rzeczy??? tam się 4 palce naraz wkłada?
#2660 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiesz, że pierwsze pytanie moje było czy to nie kontrola na żądanie pracodawcy? Chociaż szefów mam pod względem rodzicielstwa i ciąży w porządku, szczególnie, że chyba wzbudzam ich litość jako osoba "po przejściach". PODPINAM SIĘ POD PYTANIE!
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
ło matko, jaka kooperatywa krojczych!!! jakie przedmioty nie z tego świata masz jeszcze w domu???
![]() ![]()
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam magnetyczna z Janod, gdzie mozna chlopca przebierac, ale M. jakis czas temu nie ogarnial i najlepsza zabawa bylo rozrzucanie elementow po pokoju, moze teraz by mu sie spodobalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
MBZ♥
|
Moderna
![]() ![]() Scarlett najwięcej to Zosiek ma zwierzaków, littlest pet shop czy tych little people. No i domki rządzą. Teraz czaję się na domek czajnik z my little pony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Wtajemniczenie
|
Ech nie dam rady sie odnieśc do tego co chce...Z od rana mi wali brzydkie kupy, ciągle coś w brzuszku chodzi
![]() Miałam z nią jechac do lumpka i na zakupy (mama miała mi ją zabrac na spacer) ale pozostanie tylko sklep, apteka i Rossmann po pampki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
MBZ♥
|
Moderna spróbuj
![]() Teraz moja siostra kupiła Jej układankę, którą będzie można przyczepiać do lodówki. Fajna sprawa jak coś będę robić w kuchni. ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Demeter, dajesz probiotyk? Zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M. dopiero od niedawna trzyma prawdilowo jedna reka, ale ciezko mu sie otwiera je kciukiem, zaciska ladnie, ale tez tylko proste ciecia - za malo z nim bawie sie w plastyke ![]() oj kontrola ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- cudnie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
MBZ♥
|
Jeszcze polecam takie pastele:http://toma.com.pl/katalog-produktow...ne-dwustronne/
świetnie się nimi maluje. Żywe kolory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.