![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biała Podlaska
Dziewczyny, wiecie może gdzie w BP oferują Olaplex? Oprócz Tymoszyńska Atelier.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kogo możecie polecić na ślubny make-up ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Chociaż jak spojrzałam na Twoje wypowiedzi na innych tematach to widzę że jesteś reklamą. Pomyliłaś/łeś naszą cudowną Białą Podlaską na wschodzie kraju z Bielsko-Białą. Przysnęło się w szkole na geografii, co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
4 lata temu byłam druhną i razem z PM dałyśmy się pomalować w Kosmedzie (skrzyżowanie Tysiąclecia z Narutowicza). Byłam zachwycona! Oczy zrobione pięknie, wszystko się trzymało. Tylko brwi pominięte (może dlatego że i tak mam gęste więc już odpuściły sobie). Na swój ślub też prawdopodobnie tam pójdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
kmjk priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Byłam niedawno w salonie Babska Fanaberia na Francuskiej (przy skrzyżowaniu z al. Jana Pawła II) i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Czy możecie mi polecić specjalistki/specjalistów - fryzjerstwo i wizaż z Białej Podlaskiej. Chodzi o wykonanie makijażu i fryzury dla Panny Młodej. Nie mieszkam na miejscu i nie mam tam niestety znajomych i nie orientuję się, czy posty, które już pojawiały się na wątku odnośnie ślubnych fryzur są aktualne - tj. czy np. jakiś salon nie został zamknięty albi nastąpił transfer fryzjerów itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Ja również poszukuję makijażu i fryzjera na swój ślub, który będzie w okolicach Białej - czy jest opcja złapania jakiegoś dobrego wizażysty/wizażystki która ogarnie i włosy i twarz i to najlepiej z dojazdem na miejsce? wesele mamy jakieś 40km od Białej, a że mam niemowlaka na cycu to nie jestem za bardzo mobilna ![]() HELP!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
witam poszukuje jakiegos dobrego fryzjera w białej podlaskiej który umie profesjonalnie zajac sie włosami kreconymi ktos cos? chodzi mi o sciecie, wycieniowanie. dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
Dot.: B//
Mam ten sam problem... Także jakbyś trafiła na kogoś kto ma rękę do loków to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
bylam na rogu prostej na przeciwko urzedu skarbowego i .... niestety lipa. ;-( przerzedzila wlosy tymi smiesznymi nozyczkami specjalnymi troche podciela nic specjalnego a w dodatku miala swie babki jeszcze oprócz mnie kazała mi sobie samej suszyc włosy bo nie miala czasu... była jeszcze praktykantka która myla i czesała podczas mycia prawie głowe mi urwala a podczas czesania ciagala za wlosy niesamowicie dopiero gdy zwrócilam jej uwage zeby wziela grzebien szeroki bo kręcone wlosy tym sie rozczesuje to poczerwieniala a szefowa powiedziala "oj no tak zapomnialam "... a ty bylas juz moze gdzies? jakie salony omijac??? a no i podkreslam ze mialy sie krecic lepiej a kreca sie gorzej...
Edytowane przez aldona0408 Czas edycji: 2016-05-21 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Byłam, bo przez 3 lata od kiedy wróciłam do BP ciężko byłoby nie ścinać włosów
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- I zapomniałam jeszcze dodać że cena w tym trzecim salonie za strzyżenie była wygórowana, bo 65 zł to chyba trochę dużo jak na Białą... W Wawie płaciłam niewiele więcej, ale przynajmniej byłam zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
Własnym doświadczeniem niestety nie pomogę, bo mam proste druty ;p Ale od jakiegoś czasu zadomowiłam się w Babskiej Fanaberii i jak czekałam z farbą na głowie, to fryzjerka strzygła dziewczynę z kręconymi włosami - z długości i z cieniowaniem no i wg mnie wyszło jej bardzo ładnie, dziewczyna też wyglądała na zadowoloną z efektu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
hmmm nastepnym razem spróbuje tam ;-) dzieki. tam chyba sa dwie fryzjerki blondynka i brunetka to ktora strzygla dziewczyne z kreconymi włosami? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
poczekam az troszke wloski ofrosna i tam sie wybiore dzieki i pozdr ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
To jak się wybierzesz daj znać jak było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
Co prawda nie w samej Bialej, ale z okazji slubu w rodzinie bylam w Piszczacu, w salonie Matrix. Pani fryzjerka(imienia niestety nie pamietam, blondynka) nie tylko ocenila nam wszystkim wlosy, doradzila, dwom z nas(w tym mi) obciela wlosy, a potem ulozyla. Super fryzura, dobrze dopasowana, dostaje mnostwo komplementow. Moje wlosy same sie kreca jak chca i najwazniejsze, ze fryzjerka uzwglednila to i nie usilowala na sile prostowac czy forsowac jakiejs swojej wizji. Absolutnie polecam!
W tym samym salonie jest rowniez makijazystka, ktora tez nam wszystkim robila makijaz i wszystkie bylysmy zadowolone.
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
podbijam watek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Witam, ile mniej więcej kosztuję upięcie w Tymoszyńska Atelier?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.