Maturzystki 2007 :D cz. III - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-21, 18:16   #661
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia
Dot.: Maturzystki 2007 :D cz. III

Cytat:
Napisane przez sugar_kitty Pokaż wiadomość
cmoksia, skąd ja to znam.. teraz też wybrzydzam, a zdarzało mi sie, że wysyłałam komuś nową bluzke,a ta mi szmatę z ciuchlandu. takze na ciuchy sie juz nie chce wymieniac, jezeli cos to kosmetyki nowe i juz.
a jak komus nie odpowiada, niech spada nie?
no ja tez tak pare razy mialam, dlatego pozbywam sie kosmetykow na rzecz ciuchow, a ciuchy wystawie na allegro, jak nie pójdą, oddam na pck chociaz zdaje sobie sprawe, ze tylko ułamek tego idzie naprawde dla potrzebujących , bo po drodze sobie kazdy bierze co mu sie podoba i biednym oddają same szmaty

dobra, lece, bo za 15 minut TŻ przyjdzie, a ja się świece od kremu jak psu jajca musze sie ogarnąć, wypachnić, twarz ogarnąć itd o, wypróbuje nowy tusz moze sobie łoka nie wydłubie

wrócę do Was pewnie po 23 papa
Stary 2007-09-21, 18:18   #662
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość
Wiec ma na imię Dawid.. Poznalismy sie na kurniku(niezle prawda?) Jest z Gdanska i za tydzien bedziemy juz razem na stale
To gratulacje,gratulacje *:

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 18:34   #663
la primavera
Wtajemniczenie

oooo... jacie Cam gratulacje hm... dwaj maniacy Chinczyka:P no chyba, że na kurniku grasz w coś innego?:p Kalambury?
la primavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 18:34   #664
kasiaaa178
Rozeznanie

sugar fatuch musze miec ale narazie nam dali troche czasu na zakup ;p
slyszalam ze jutro mamy isc do jakiegos baru?

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 18:43   #665
hamster_killer
Zakorzenienie

GG do hamster_killer

Ach Cammmm, no to zacne grono Singielek maleje...
A na kurniku najlepszy jest chińczyk, bezapelacyjnie

A ja zaczynam się syzkowac, ide dzisiaj na Bollywoodzka impreze, od roku się wybieram ale ilekroć była to zawsze wypadało mi coś innego, a to 18stka, a to czyjeś urodziny, a to jakas inna impreza... Mimo czerwonego i kapiącego nosa mam plan wyglądać niczym młoda bogini
hamster_killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 19:12   #666
jennuś
Zakorzenienie

wszyscy mnie zostawili

koleżanki pojechały na studia do mieszkań, chłopak wyjechał za granicę a przyjaciel mnie ignoruje Dobrze że jadę za tydzień bo czuję się samotnie Do tego ciągle serce mnie boli.

Edytowane przez jennuś
Czas edycji: 2007-09-22 o 09:42
jennuś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 19:16   #667
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

Kasia, Michal jutro ma przepustke także chcemy sie gdzies wybrać w pare osob po przysiedze sie nie udało, bo był chory, ale teraz nic nie stoi na przeszkodzie

siedzialam godzine w wannie i pomarszczylam sie jak stara baba
czekam az sie odmarszcze i biore sie za kolejne zabiegi
Stary 2007-09-21, 19:25   #668
kleiner-Igel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
wszyscy mnie zostawili

koleżanki pojechały na studia do mieszkań, chłopak wyjechał za granicę a przyjaciel mnie ignoruje Dobrze że jadę za tydzień bo czuję się samotnie Do tego ciągle serce mnie boli.

PS. Wogóle to chyba się zakochałam Jestem wredną suką
jenn
Przecież nie możesz się winić za coś, co jest niezależne od Ciebie
Stary 2007-09-21, 19:35   #669
sylweczenka
Wtajemniczenie

otóz to
sylweczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 19:46   #670
Liiii
Zakorzenienie

nie jestes wredna suka ! wiem cos o tym

a ja czuje sie jak mloda bogini hamster :P ide na dzampreee i sie od***aalam ze szok:P

hehehe wogole schudlam 2 kg

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 19:52   #671
kasiaaa178
Rozeznanie

sugar bar czy jakas potancowa?

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-21, 19:55   #672
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

chyba CK, ale to pewnie jutro wyjdzie bo w Łęcznej potańcowy nie ma, a na wiochy nie chcę się tłuc mam złe wspomnienia po galaxie
Stary 2007-09-21, 19:59   #673
kasiaaa178
Rozeznanie

e tam fajnie bylo ;p a kibelki to na mase hehehe nawet chybaq nie mielibysmy auta zeby pojechac gdzies bo wojtka citroena rodzice zabrali a on sie buja"biala limuzyna" hehehhe

Stary 2007-09-21, 19:59   #674
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

Cytat:
wszyscy mnie zostawili

PS. Wogóle to chyba się zakochałam Jestem wredną suką

Jennuś mam dla Ciebie info, moja kolezanka z klasy rowniez zamieszka w Mrowisku, Bogusia ma na imie, taka mala super dziewczyna, bedzie ekonomie studiowac takze tam dzialaj

a mozna wiedziec w kim? i czemu TŻ za granice pojechal i na ile?

ja powiem tyle, ze ostatnio mam takie dupiate dni ze szkoda gadac. siedze ogladam tv albo wlaczam kompa, nic nie robie, nie chce mi sie na studia isc, wszystko mam doslownie w dupie, chyba to ta jesienna melancholia czy jak to tam sie nazywa

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 20:06   #675
sylweczenka
Wtajemniczenie

martyna mam tak samo i jesze bym jadla to czego nie moge
Stary 2007-09-21, 20:10   #676
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

a to swoja drogą... chociaz ostatnio to tez mi sie nie chce jesc specjalnie, a przez ten cholesterol to juz dostalam fiola na punkcie tego co jem

73->72->71->65->60
Stary 2007-09-21, 20:10   #677
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

nie lubie takich wiejskich imprezek w Lublinie jest zdecydowanie lepiej
Stary 2007-09-21, 20:33   #678
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Martyna-Bogusia co w hokeja gra??
Jak tak to znam bo to bardzo dobra znajoma mojej znajomej czyli Magdy J., córki pani J. co biologii uczy w trójce

Cam dziewczę gratuluję A za niedługo chyba zostane tu jedyną singielką

Jenn kochana na milość niestety nie ma się absolutnie żadnego wpływu niestety...nie obwiniaj się więc proszę.

Ej no wszyscy jakieś imprezy czy coś, a Ja tylko w niedzielę idę na roczek siostrzyczki mojej kumpelki,a tak to dupa- mój ostatni weekend w domu nie obfituje w wydarzenia towarzyskie, bo wszyscy sobie gdzieś pojechali już.
Stary 2007-09-21, 20:37   #679
agatkaz88
Zakorzenienie

Martina@ czytałam dzisiaj artykuł w poradniku domowym () na temat podwyższonego cholesterolu i to moze byc od picia wiec jak teraz masz zamiar nie pic to sie powinien zmniejszyc

Cam: gratuluje i na zdjęcie czekam

kurcze, a do mnie sie jakis z mojego wydziału podwala .. super . a tż- towi coś odpierdala, delikatnie rzecz ujmując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-21, 20:51   #680
jennuś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleiner-Igel Pokaż wiadomość
jenn
Przecież nie możesz się winić za coś, co jest niezależne od Ciebie
mogę, bo n ie powinnam
Cytat:
Napisane przez martina@ Pokaż wiadomość
Jennuś mam dla Ciebie info, moja kolezanka z klasy rowniez zamieszka w Mrowisku, Bogusia ma na imie, taka mala super dziewczyna, bedzie ekonomie studiowac takze tam dzialaj

a mozna wiedziec w kim? i czemu TŻ za granice pojechal i na ile?

ja powiem tyle, ze ostatnio mam takie dupiate dni ze szkoda gadac. siedze ogladam tv albo wlaczam kompa, nic nie robie, nie chce mi sie na studia isc, wszystko mam doslownie w dupie, chyba to ta jesienna melancholia czy jak to tam sie nazywa
TŻ wyjechał za granicę na 1,5 mies. jest juz tam 2 tyg. ale jak z nim kiedys gadalam na temat dojazdow do mnie to powiedzial ze jego nie stac na czeste przyjazdy i bedzie przyjezdzal raz na jakiś czas i zebym to ja przyjezdzala do niego. A ta osoba powiedziala w tajemnicy (oczywiscie tajemnica nie zostala zachowana bo on to powiedzial mojej kum[peli od ktorej wymusilam zeby mi powiedziala to) że dla mnie jest w stanie zrobić bardzo dużo. Nawet zaharowywać się dniami nocami byle mieć pieniadze i moc przyjeżdząc do mnie co tydzień na weekend 300 km. Byle tylko być ze mną. JAk to uslyszalam to wybuchnęłam płaczem, nigdy czegoś takiego nie poczułam. Mimo ze kocham TŻ to wszystko co ostatnio robi ta osoba jest dla mnie jednym wielkim zaskoczeniem. Najlepsze jest to że ten chlopak ma swoją dziewczyne, ale im sie nie układa, a ja mam TŻ.Nie wiem co robić. Mętlik w głowie, 100 myśli na sekundę. TŻ dlaeko stąd a ja nie wiem czy szukam kogoś na zastepstwo czy ja naprawde cos czuje do niego. Zresztą jeden sie do mnie nie odztwa bo rozmowy sa bardzo drogie, a drugi nie odzywa sie do mnie bo dałam mu kosza. Więc i tak nie mam wyboru.

Martyna to bede szukać małej dziewczyny o imieniu Bogusia Jak znasz jeszcze kogos kto bedzie mróweczką to daj znać.

A dupiate dni też mam.

PS. przepraszam za rozpisanie sie ale musialam sie wyugadac

Edytowane przez jennuś
Czas edycji: 2007-09-22 o 09:44
jennuś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 21:51   #681
sylweczenka
Wtajemniczenie

ejj a ogladal ktos miss polski, ktor wygrałą, o ja finalu nie objerzealam
Stary 2007-09-21, 22:48   #682
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

nie ogladalam... za to w koncu obejrzalam 1 odc 3 serii prison break'a
i zmykam spac, bo jutro rano po tz jade
przez weekend bede zajeta,wiec w poniedzialek sie odezwe
milego weekendu
Stary 2007-09-21, 23:00   #683
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Martyna-Bogusia co w hokeja gra??
Jak tak to znam bo to bardzo dobra znajoma mojej znajomej czyli Magdy J., córki pani J. co biologii uczy w trójce

Cam dziewczę gratuluję A za niedługo chyba zostane tu jedyną singielką
tak, to ta Bogusia takie to małe a takie niepozorne

Osiaczku, nie zanosi sie zebym i ja miala loverboja tak wiec spokojna glowa twoja

Cytat:
Napisane przez agatkaz88 Pokaż wiadomość
Martina@ czytałam dzisiaj artykuł w poradniku domowym () na temat podwyższonego cholesterolu i to moze byc od picia wiec jak teraz masz zamiar nie pic to sie powinien zmniejszyc

Cam: gratuluje i na zdjęcie czekam

kurcze, a do mnie sie jakis z mojego wydziału podwala .. super . a tż- towi coś odpierdala, delikatnie rzecz ujmując
kurde, to ten alkohol po takim czasie tez moze wyjsc?

Cytat:
TŻ wyjechał za granicę na 1,5 mies. jest juz tam 2 tyg. ale jak z nim kiedys gadalam na temat dojazdow do mnie to powiedzial ze jego nie stac na czeste przyjazdy i bedzie przyjezdzal raz na jakiś czas i zebym to ja przyjezdzala do niego. A osoba do ktorej coś czuje powiedziala w tajemnicy (oczywiscie tajemnica nie zostala zachowana bo on to powiedzial mojej kum[peli od ktorej wymusilam zeby mi powiedziala to) że dla mnie jest w stanie zrobić bardzo dużo. Nawet zaharowywać się dniami nocami byle mieć pieniadze i moc przyjeżdząc do mnie co tydzień na weekend 300 km. Byle tylko być ze mną. JAk to uslyszalam to wybuchnęłam płaczem, nigdy czegoś takiego nie poczułam. Mimo ze kocham TŻ to wszystko co ostatnio robi ta osoba jest dla mnie jednym wielkim zaskoczeniem. Najlepsze jest to że ten chlopak ma swoją dziewczyne, ale im sie nie układa, a ja mam TŻ. MAm wrażenie że wypuściłam z rąk cudownego faceta. A tŻ tyle razy mnie skrzywdził... Nie wiem co robić. Mętlik w głowie, 100 myśli na sekundę. TŻ dlaeko stąd a ja nie wiem czy szukam kogoś na zastepstwo i dlatego takie uczucia do tego drugiego czy ja naprawde cos czuje do niego. Zresztą jeden sie do mnie nie odztwa bo rozmowy sa bardzo drogie, a drugi nie odzywa sie do mnie bo dałam mu kosza. Więc i tak nie mam wyboru.

Ten drugi facet to mój przyjaciel.

Martyna to bede szukać małej dziewczyny o imieniu Bogusia Jak znasz jeszcze kogos kto bedzie mróweczką to daj znać.

A dupiate dni też mam.

PS. przepraszam za rozpisanie sie ale musialam sie wyugadac
Bogusia to jest ziomek

tak czytam i czytam...
Myślę, że czas studiów to bardzo duża próba dla wielu związków (szczegolnie tych na odległość) i przede wszystkim nowy etap w naszym życiu. Sama widzę ile to zmieniło już w moim życiu i ile zmieniło w życiu moich znajomych.

Czuję, że poniekąd zaczyna sie dla mnie coś nowego i trochę odcinam się od przeszłości, która byla przecież super - ale mimo to chcę zrobić ten krok do przodu.

Jestem o tyle w lepszej sytuacji, że nie mam tej drugiej polowy, wiec tesknic bede za przyjaciółmi i rodziną, a to dla mnie coś innego i myślę, że się w tej kwestii ze mną zgodzicie.

Jennuś - jeśli chodzi o twoja sytuację, może masz gorszy dzień i to dlatego, a jesli nie, to dla mnie wyglada to tak: przywiązałaś się bardzo do swojego mężczyzny, na pewno darzysz go dużym uczuciem, ale tak szczerze - dobrze ze postawil kawe na lawe i powiedzial ze go nie stać na częste przyjazdy, ale to zabrzmialo też troche jak calkowity brak chęci (moim zdaniem). Sama wiesz jak zareagowalas na slowa swojego przyjaciela ktory powiedzial ze zrobi wszystko zeby widywac cie jak najczesciej. Nie siedze w Twojej glowie, ale skoro cie te slowa ruszyly, to moim zdaniem jakies uczucia co do niego posiadasz. (btw tez mam przyjaciela, ktory ciagle wyznaje mi milosc, ja twierdze ze sobie jaja robi, on twierdzi ze nie, w kazdym razie jedyne co czuje kiedy mi to mowi, to jest litosc. a szkoda bo super chlopak)

My baby mamy takie cos w głowach, ze bomy sie rozstac/zerwac z kimś z kim jestesmy dlugo, bo przeraza nas mysl, ze moglybysmy zostac same albo nie daj Boze nie uda sie z tym drugim i wyjdziemy na kompletne idiotki. Mam inny poglad na ten temat, trzeba łapać Pana Boga za nogi i próbować różnych opcji oczywiscie nie chce tutaj znowu wyjsc na dziewczyne ktora zostala zraniona i nienawidzi facetow 'tego kwiatu jest pół świata' (czy jakos tak to lecialo), wiecie o co mi chodzi.

Oczywiscie sa tutaj dziewczyny ktore sa super szczesliwe ze swoimi tztami i niech tak pozostanie na wieki jezeli to jest to, co daje im szczescie.

ale teraz jest dobry moment by zamknac jedne drzwi, a otworzyc nastepne - bo szczegolnie dla tych z nas ktore wyjezdzaja zaczyna sie zupelnie nowy etap w zyciu

ale sobie wyklad strzelilam

73->72->71->65->60
Stary 2007-09-21, 23:26   #684
sylweczenka
Wtajemniczenie

polac Ci bozzzzeee chora jestem
Stary 2007-09-21, 23:28   #685
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

lej, chociaz wirtualnie sie napije

73->72->71->65->60
Stary 2007-09-21, 23:34   #686
sylweczenka
Wtajemniczenie

:ga duly::pij emy::rotfl ::c waniak-okulary:

IMPREZA!!

WSCIEKLY DLA KAZDEGO!!! 5 kolejek!!!

mam doła...
Stary 2007-09-21, 23:36   #687
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

gadaj, jestesmy tu same obecnie

73->72->71->65->60
Stary 2007-09-21, 23:44   #688
sylweczenka
Wtajemniczenie

wiem...a wiec, jak wiecie, kamerzysta i ów romans z nim mi sie przydarzyl, jesli rozmowy i sms mozna nazwac romansem....i wszystko było pięknie ładnie, on pisal slicznie, marzyl razme ze mna...i był powazny. tk mi si przynajmniej zdawalo...a wczoraj zaledwie 2 sms, dzis nic...nie wiem...cossie stalo...czy po prostu bajka, ze nie ma dziewczyny, okazala sie nieprawda...i ona poczytla sms...ale waptie, czuje ze sie cos stalo...albo nie wiem...ale to dziwne, naprawde dziwne, pisac tydzien ze soba, wydawało misie ze znam go na wylot, on zreszta mnie tez...najwidoczniej sie nabrałam...on mi wczorja napsial, ze ciezki dzien i klopoty w pracy...tyle...nie mam pojecia co sie stalo...dziwnie mi...
Stary 2007-09-22, 00:00   #689
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

poczekaj pewnie masz milion czarnych scenariuszy w glowie, ale moze faktycznie ma klopoty w pracy... jak nie napisze jutro to napisz do niego w niedziele czy mozesz mu jakos pomoc, tak nie narzucajac sie bedze dobrze, nie ma co panikowac

73->72->71->65->60
Stary 2007-09-22, 00:07   #690
sylweczenka
Wtajemniczenie

rzekalbym ze za pozno, ja napisal zcy wsio jest ok, 1 sms, 2 dlaczog sie ni odywasz. 3 ok to ja juz nie bede pisala 4. nalezy mi sie chyba jkeis wyjasnienie no to po ptokach
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości