![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2007 :D cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobra, lece, bo za 15 minut TŻ przyjdzie, a ja się świece od kremu jak psu jajca ![]() ![]() ![]() ![]() wrócę do Was pewnie po 23 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#662 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Wtajemniczenie
|
oooo... jacie Cam gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
sugar fatuch musze miec ale narazie nam dali troche czasu na zakup ;p
slyszalam ze jutro mamy isc do jakiegos baru?
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Ach Cammmm, no to zacne grono Singielek maleje...
![]() A na kurniku najlepszy jest chińczyk, bezapelacyjnie ![]() A ja zaczynam się syzkowac, ide dzisiaj na Bollywoodzka impreze, od roku się wybieram ale ilekroć była to zawsze wypadało mi coś innego, a to 18stka, a to czyjeś urodziny, a to jakas inna impreza... Mimo czerwonego i kapiącego nosa mam plan wyglądać niczym młoda bogini ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
wszyscy mnie zostawili
![]() koleżanki pojechały na studia do mieszkań, chłopak wyjechał za granicę a przyjaciel mnie ignoruje ![]() ![]()
"Są góry, przez które trzeba przejść, inaczej droga się urywa" Ludwig Thomas Edytowane przez jennuś Czas edycji: 2007-09-22 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Kasia, Michal jutro ma przepustke także chcemy sie gdzies wybrać w pare osob
![]() ![]() siedzialam godzine w wannie i pomarszczylam sie jak stara baba ![]() czekam az sie odmarszcze i biore sie za kolejne zabiegi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przecież nie możesz się winić za coś, co jest niezależne od Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#669 |
Wtajemniczenie
|
otóz to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
nie jestes wredna suka ! wiem cos o tym
![]() a ja czuje sie jak mloda bogini hamster :P ide na dzampreee i sie od***aalam ze szok:P hehehe wogole schudlam 2 kg ![]()
![]() |
#671 |
Rozeznanie
|
sugar bar czy jakas potancowa?
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
chyba CK, ale to pewnie jutro wyjdzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#673 |
Rozeznanie
|
e tam fajnie bylo ;p a kibelki to na mase hehehe nawet chybaq nie mielibysmy auta zeby pojechac gdzies bo wojtka citroena rodzice zabrali a on sie buja"biala limuzyna" hehehhe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jennuś mam dla Ciebie info, moja kolezanka z klasy rowniez zamieszka w Mrowisku, Bogusia ma na imie, taka mala super dziewczyna, bedzie ekonomie studiowac takze tam dzialaj ![]() a mozna wiedziec w kim? i czemu TŻ za granice pojechal i na ile? ja powiem tyle, ze ostatnio mam takie dupiate dni ze szkoda gadac. siedze ogladam tv albo wlaczam kompa, nic nie robie, nie chce mi sie na studia isc, wszystko mam doslownie w dupie, chyba to ta jesienna melancholia czy jak to tam sie nazywa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
martyna mam tak samo i jesze bym jadla to czego nie moge
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
a to swoja drogą... chociaz ostatnio to tez mi sie nie chce jesc specjalnie, a przez ten cholesterol to juz dostalam fiola na punkcie tego co jem
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
nie lubie takich wiejskich imprezek
![]() ![]()
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
Martyna-Bogusia co w hokeja gra??
![]() Jak tak to znam bo to bardzo dobra znajoma mojej znajomej czyli Magdy J., córki pani J. co biologii uczy w trójce ![]() Cam dziewczę gratuluję ![]() ![]() Jenn kochana ![]() ![]() Ej no wszyscy jakieś imprezy czy coś, a Ja tylko w niedzielę idę na roczek siostrzyczki mojej kumpelki,a tak to dupa- mój ostatni weekend w domu nie obfituje w wydarzenia towarzyskie, bo wszyscy sobie gdzieś pojechali już. ![]()
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Martina@ czytałam dzisiaj artykuł w poradniku domowym (
![]() ![]() ![]() Cam: gratuluje ![]() ![]() kurcze, a do mnie sie jakis z mojego wydziału podwala .. super ![]() ![]()
![]() |
#680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Martyna to bede szukać małej dziewczyny o imieniu Bogusia ![]() A dupiate dni też mam. PS. przepraszam za rozpisanie sie ale musialam sie wyugadac
"Są góry, przez które trzeba przejść, inaczej droga się urywa" Ludwig Thomas Edytowane przez jennuś Czas edycji: 2007-09-22 o 09:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
ejj a ogladal ktos miss polski, ktor wygrałą, o ja finalu nie objerzealam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
nie ogladalam... za to w koncu obejrzalam 1 odc 3 serii prison break'a
![]() ![]() ![]() i zmykam spac, bo jutro rano po tz jade ![]() ![]() przez weekend bede zajeta,wiec w poniedzialek sie odezwe ![]() milego weekendu ![]()
![]() |
#683 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Osiaczku, nie zanosi sie zebym i ja miala loverboja tak wiec spokojna glowa twoja ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak czytam i czytam... Myślę, że czas studiów to bardzo duża próba dla wielu związków (szczegolnie tych na odległość) i przede wszystkim nowy etap w naszym życiu. Sama widzę ile to zmieniło już w moim życiu i ile zmieniło w życiu moich znajomych. Czuję, że poniekąd zaczyna sie dla mnie coś nowego i trochę odcinam się od przeszłości, która byla przecież super - ale mimo to chcę zrobić ten krok do przodu. Jestem o tyle w lepszej sytuacji, że nie mam tej drugiej polowy, wiec tesknic bede za przyjaciółmi i rodziną, a to dla mnie coś innego i myślę, że się w tej kwestii ze mną zgodzicie. Jennuś - jeśli chodzi o twoja sytuację, może masz gorszy dzień i to dlatego, a jesli nie, to dla mnie wyglada to tak: przywiązałaś się bardzo do swojego mężczyzny, na pewno darzysz go dużym uczuciem, ale tak szczerze - dobrze ze postawil kawe na lawe i powiedzial ze go nie stać na częste przyjazdy, ale to zabrzmialo też troche jak calkowity brak chęci (moim zdaniem). Sama wiesz jak zareagowalas na slowa swojego przyjaciela ktory powiedzial ze zrobi wszystko zeby widywac cie jak najczesciej. Nie siedze w Twojej glowie, ale skoro cie te slowa ruszyly, to moim zdaniem jakies uczucia co do niego posiadasz. (btw tez mam przyjaciela, ktory ciagle wyznaje mi milosc, ja twierdze ze sobie jaja robi, on twierdzi ze nie, w kazdym razie jedyne co czuje kiedy mi to mowi, to jest litosc. a szkoda bo super chlopak) My baby mamy takie cos w głowach, ze bomy sie rozstac/zerwac z kimś z kim jestesmy dlugo, bo przeraza nas mysl, ze moglybysmy zostac same albo nie daj Boze nie uda sie z tym drugim i wyjdziemy na kompletne idiotki. Mam inny poglad na ten temat, trzeba łapać Pana Boga za nogi i próbować różnych opcji ![]() ![]() Oczywiscie sa tutaj dziewczyny ktore sa super szczesliwe ze swoimi tztami i niech tak pozostanie na wieki jezeli to jest to, co daje im szczescie. ale teraz jest dobry moment by zamknac jedne drzwi, a otworzyc nastepne - bo szczegolnie dla tych z nas ktore wyjezdzaja zaczyna sie zupelnie nowy etap w zyciu ale sobie wyklad strzelilam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Wtajemniczenie
|
polac Ci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
lej, chociaz wirtualnie sie napije
![]()
![]() |
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IMPREZA!! WSCIEKLY DLA KAZDEGO!!! 5 kolejek!!! mam doła... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
gadaj, jestesmy tu same obecnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#688 |
Wtajemniczenie
|
wiem...a wiec, jak wiecie, kamerzysta i ów romans z nim mi sie przydarzyl, jesli rozmowy i sms mozna nazwac romansem....i wszystko było pięknie ładnie, on pisal slicznie, marzyl razme ze mna...i był powazny. tk mi si przynajmniej zdawalo...a wczoraj zaledwie 2 sms, dzis nic...nie wiem...cossie stalo...czy po prostu bajka, ze nie ma dziewczyny, okazala sie nieprawda...i ona poczytla sms...ale waptie, czuje ze sie cos stalo...albo nie wiem...ale to dziwne, naprawde dziwne, pisac tydzien ze soba, wydawało misie ze znam go na wylot, on zreszta mnie tez...najwidoczniej sie nabrałam...on mi wczorja napsial, ze ciezki dzien i klopoty w pracy...tyle...nie mam pojecia co sie stalo...dziwnie mi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
poczekaj
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
rzekalbym ze za pozno, ja napisal zcy wsio jest ok, 1 sms, 2 dlaczog sie ni odywasz. 3 ok to ja juz nie bede pisala 4. nalezy mi sie chyba jkeis wyjasnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.