|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Ewula, ja ten ból mam właśnie na plecach (na krzyżach), nie na brzuchu
Mojakaren - Delicol jest na kolki. A te witaminy to jakie wzięłaś? I trzeba suplementować wit. D, jeśli ja będę ją brala w dużej dawce (Prenatal Classic) ? Dziewczyny, u mnie nie ma co być 'regularne', bo mnie tak po prostu rozbolało i bolalo, bolało, poleżałam, wzięłam no-spę (zwykłą) i przeszło W sumie jakoś gorzej się poczułam po spacerze, może dlatego, że dziś dużo odpoczywałam, a potem poszłam nagle na ten spacer* Dlugo nie byłyśmy, jakieś pół godziny, 40 minut, szłam powolutku.*chociaż nie wiem, czzy chodzić, bo mnie naszła refleksja, że jak mi dzik zza drzewa wyskoczy, to nawet nie ucieknę
|
|
|
|
#572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stwierdziłam, że bym wzieła chyba małego na rece i schowala sie za wózkiem licząc na bezbolesne spotkanie uciekanie to chyba byłby zły pomysł
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wzięłam dwie - jedna w kosz po porodzie a druga tam na te dwa dni. Zwykła najzwyklejsza, szkoda mi wywalać po 40 zł za jedną jak ja w tym nie będę chodzić http://allegro.pl/showitem/description/5773149163.html Niebieska łączka ![]() A pościel: pastelowy zygzak i rożowo-szara w grochy ![]() http://allegro.pl/showitem/description/5767569419.html ] |
|
|
|
|
#574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Weźcie przestańcie z tymi dzikami, bo jak sobie nawkręcam to moje dziecko w życiu nie pozna spaceru po lesie
|
||
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, poczytałam właśnie i nie należy uciekać, tylko udawać drzewo
![]() Niby dziki prowadzą nocny tryb życia, ale zdarzało mi się tu widzieć je w dzień. Ale znacznie częściej widujemy sarny, a one są bardzo strachliwe i nie podchodzą blisko. No i najmniej bezpiecznie jest ok. lutego-kwietnia, bo wtedy dziki mają młode. Problem w tym, że mam myśliwskiego psa i obawiam się, że jakby zobaczyła dzika, to instynkt weźmie górę i jej nie odwołam. Inna sprawa, że jest już trochę przygłucha i przyślepa, więc liczę, że może by tego dzika nie zauważyła szybciej niż ja ![]() *hitem jest to, że ostatnio TŻ przyjechał do domu, więc auto na podwórku - pies nic (a jak mieszkałam w bloku, to z II piętra słyszała silnik mojego auta ); TŻ wszedł na ganek, trzasnął drzwiami - pies nic, TŻ wchodzi do domu, otworzył drzwi centralnie obok niej - ona NIC, dopiero jak jej zrobił 'bu' to się ocknęła.Ale spoko, z psem taaak bezpiecznie |
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Moich rodziców pies każdego do domu wypuści, przyjdzie tylko popatrzeć, kto przyszedł i pójdzie sobie
![]() Dobrze, że nie musi nic robić a ludzie i tak respekt czują bo to owczarek niemiecki.
|
#577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja absolutnie kocham psy ale mój to jest strachliwa dupka, w życiu by mnie nie obronił ![]() Cytat:
![]() Obok nas w lesie ostatnio wyskoczyła właśnie sarna, taka ładna bambi z białą dupką Prawie zawału dostałam, ale widok niezapomniany
|
||
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa to moj psiur obronca domu jest. Nie moge powiedziec, dopiero jak zobaczy, ze komus podam reke, wpuszcze do domu i powiem, ze ta osoba ma sie przywitac z Kajtkiem tzn dac sie powachac, to jest ok. Ale to musi widziec, ze jest zaakceptowany przeze mnie albo tz.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Dotka pies hit!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, u nas trzeba mega uważać, bo te sarny to trochę przyglupie są i wyłażą normalnie na drogę w dzień, w nocy, kiedy byś nie chciała.
Ostatnio rano jechaliśmy do pracy i na środku drogi nieżywa sarna, pełno krwi, a to okolica pełna domów... Nie zapomnę jak się tu wprowadzaliśmy, było mega późno, jechaliśmy dostawczakiem, bo wieźliśmy łóżko, MEGA mgła, ciemno jak w tyłku,a tu nagle sarna przed maską ![]() Ruda, mój pies jest raczej z tych obronnych, tak normalnie to słyszy każdy szmer, każde stuknięcie na klatce, albo jak pies szczeka 8 bloków dalej. Nie lubi obcych, nie da się poglaskać i wyskoczy z zębami jak ktoś spróbuje Ale tu na wsi jest jakaś mniej czujna Swoje też wiek robi, bo w sierpniu stuknęło jej 12 lat.Jezuuu, piszę do TŻta czy już kończą, a on że chyba nie. A ja myślałam, że już niedługo będzie.. |
|
|
|
#581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem bardzo zestresowana jazdą nocą, bo wiem, że jest ich cała masa..Cudna jest ![]() A mój mały ma dziś dzień rozpychania się i czkawki. Jak tylko przestaje czkać to kopie z całych sił, wypycha, rozpycha się ze złości chyba. I potem znowu czkawka Przy takich ruchach dociera do mnie jaki On jest już duży I przeraża mnie to jednocześnie, bo się czuję jakbym połknęła kosmitę takie to dla mnie czasem nie do pomyślenia
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-12 o 20:14 Powód: . |
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, kosmita zawsze spoko
ja też czasem czuję jakbym miała Obcego w brzuchu, zwłaszcza jak czuję pod ręką jak się przesuwa ![]() Dzisiaj mnie tak chamsko po boku kopał, że aż bolało - pierwsze bolesne kopniaki ![]() I centralnie stópką w moją dłoń przywalił, aż było czuć wyraźnie
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ zawsze mówi, że mam Obcego w brzuchu, bo co przyłoży rękę to ten się rozpycha jakby chciał się wydostać
![]() Wczoraj mi tak zasadził w żebro, że aż się zerwałam na równe nogi z krzesła. Zaczyna przeginać mały wierciuszek
|
|
|
|
#584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przypomniałaś mi o filmie Obcy i coś w tym jest kurde wiercipięty
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, co do koszyka zamowien to ja sie jeszcze zastanawialam na tym probiotykiem biogaia, bo ponoc dobry ale ostatecznie nie wrzucilam....
My tez mowimy, ze obcy sie budzi bo nieraz niezle czadu daje.... Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
Aż mam ochotę obejrzeć po raz setny ten film
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Predator jest ok ale w swoim filmie
fakt sentyment do tych filmow jest ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, nienawidzę takich filmów
![]() A ten probiotyk to dla nas, czy dla dzieciaków? |
|
|
|
#592 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj ja też. Tak samo jak Władców pierścieni, Harrych Potterow, Avatarow itd
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znoszę Harrego Pottera |
|
|
|
|
#595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kocham i Harrego, i Wladce i Hobbita ![]() Ja w ogole jestem filmomaniaczka uwielbiam ogladac filmy, i seriale ![]() Dzis w tvn Iron Man i pewnie obejrze po raz 73636 z moim ukochanym Robertem Downey Jr ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Nawet nie wiedzialam,ze cos takiego jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie ogladalam harrego i nie mam zamiaru ogladac, bardzo mnie ten film irytuje.... No ale Downey jr mrrrrr ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga dzieki za info
nie widzialam go w rossie ale w sumie tez nie bylam nastawiona na szukanie dobrze wiedziec, ze na miejscu jest dzieki.Mi avatar tez sie podobal ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa jest taki duży dla dorosłych i taki malutki dla dzieci. Ten dla dzieci u nas wisi przy butelkach, smoczkach itd
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Dlugo nie byłyśmy, jakieś pół godziny, 40 minut, szłam powolutku.

stwierdziłam, że bym wzieła chyba małego na rece i schowala sie za wózkiem licząc na bezbolesne spotkanie
uciekanie to chyba byłby zły pomysł 

); TŻ wszedł na ganek, trzasnął drzwiami - pies nic, TŻ wchodzi do domu, otworzył drzwi centralnie obok niej - ona NIC, dopiero jak jej zrobił 'bu' to się ocknęła.

Ja jestem bardzo zestresowana jazdą nocą, bo wiem, że jest ich cała masa..