|
|
#3121 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3122 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Super Cytat:
Witaj ![]() To nie dziwne że płakałaś Idź do lekarza Kościół stroiła nam kwiaciarnia - 600zł, a salę dekoratorka która z nią współpracuje, ogólnie dekor był w cenie ale ja chciałam inne kwiaty, inne kolory itp i zapłaciliśmy 200zł ![]() Cytat:
Cytat:
Hej |
||||
|
|
|
#3123 |
|
Konto usunięte
|
Motylek, niby dlaczego to Wy macie ustępować?!
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Macie racje dziewczyny, nie powinnam ustępować. Co ma byc to bedzie. Niech ona sie martwi! (Tylko, ze ona sie nie martwi) nie no w sumie zmieniam zdanie. Jak to bedzie? Wiem, ze to dwa rożne wesela ale sale i zespol skopiowala ode mnie! Nie wiem czy gościom tak sie spodoba. Och! Jak bede po rozmowie z nią bede znała więcej szczegółów. Teraz i tak nic nie zrobię... Dodam, ze corka mojej chrzestnej zarezerwowała tez tą sale co ja
|
#3125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3127 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie mam coś weny do tych dekoracji, przeglądam pinta, ale tam wszystko albo typowo glamour albo totalne boho, nic pomiędzy Chciałam dekoratorkę i na nią się zdać, ale kosztorys dostałam na 8 tys w tym np. 400zł na pompony papierowe, które po weselu zabiera, znalazłam te pompony za grosze, 80 sztuk chyba jakieś 50-60zł, tylko kto mi to powiesi Cytat:
od gimnazjum, chodziliśmy razem do klasy, na 1 roku studiów zaczęliśmy się dopiero spotykać, wcześniej się przyjaźniliśmy całe liceum. Zaręczyny ponad rok temu, w październiku w Paryżu, a teraz koleżanka zrobiła mi niespodziankę i przywiozła stamtąd cały wór breloków z więżą Eiffela nic ciekawego Dziewczyny jako, że nie dam rady nadrobić 8 części wątku, pochwalcie się kto u was filmuje i fotografuje na weselu, szukam inspiracji waham się nad jmvideo i kameralowe, a fotograf velvetstudio, slubnestudio.net i sacalobra, nie mogę się zdecydować. Do tego wciąż trafiam na nowe osoby, których prace mi się podobają, chcę sobie spisać wszystkich, usiąść w weekend i wybrać kogoś, chętnie przejrzę sobie wasze typy
|
|
#3128 |
|
Konto usunięte
|
motylek825 masakra jakaś
Rozdaj przed nią zaproszenia Ja cieszę się Tż także nie będzie mnie często Jutro jade do gina, ciekawe co mi powie |
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Na forum Panny Młode na FB piszą, że 6 tys. to za dużo za wideo+foto
Są osoby, które mają za 2.5 tys pełne pakiety foto+wideo z dronami i lustrzankami W ramach ciekawostki ktoś wrzucił ich: 6 tys. EURO za usługę :P |
|
|
|
#3130 | |
|
Rozeznanie
|
Zostawić was na parę dni j
Co do sukienek i dekoracji i tym podobnych to saandy ja też praktycznie nic nie mam Cytat:
Ojej jak można zrobić coś takiego własnej siostrze. Współczuje ci takiej sytuacji Ale dlaczego zmieniła zdanie i przełożyła swój ślub na ten sam rok chyba że już tu pisałaś i mi umknęło.
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech podadzą namiary chętnie skorzystamy Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej samemu ogarnąć albo koleżanki poprosić ;p U mnie fotki robi Marcin Kamiński: http://www.marcinkaminski.eu/ Wideo: https://www.facebook.com/RonArtPL/?fref=ts |
|
|
|
|
#3133 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
za 2500
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieewczyny, ceny które Wam podałam dotyczą tej makijażystki klik
Oceńcie czy warto
|
|
#3135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie orientuje jakie gdzie są ceny, ale gdyby makijaż był porządny i spełniał moje wymagania to pewnie bym zapłaciła ![]() Cytat:
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
VinVanara - a ma ona jakieś zdjęcia makijażu na klientkach, zbliżenia na oczy ?
|
|
|
|
#3137 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Coś tam jest.
|
|
#3139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest ich sporo na rynku bo 8tys to przesada chyba ze ma się salę na 500-700 osób i tak duże wesele.Ja mam fotografów: Perfect Sense Studio (pare postow temu się chyba pomyliłam i napisałam zamiast perfect to photo ) Btw w klubie wrzuciłam to zdjęcie ich co mi się tak podoba, a nie mają go na stronie. 2 fotografow za 3049zł. Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o jej makijaże z pf to ma dobre, lekko czasem mało widoczne konturowanie, ale jest dobrze. Makijaż jest wyważony
|
|
|
#3140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie siedzę i przeglądam zespoły i Dj. I jest z tym dylemat . Ja wole muzykę na żywo, mój A obstawa Dj-a. Na każdym weselu na jakim byłam występował zespół i jakoś ciężko wyobrazić mi sobie inna formę do takiej okazji.Spokojnego wieczoru życzę
|
|
|
|
|
#3141 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No cena dla mnie za duża jednak, 2,5tys za kościół, 3,5 za sale i reszta bukiety, samochód i jakieś inne bzdety
Cytat:
Cytat:
![]() Podoba mi się Twój fotograf i cena też fajna
|
|
#3142 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mamy fotoimpress.pl Cytat:
A w ogóle napisałam Do 5 dekoratorow i oni co prawda podali mi orientacyjne cenniki itd ale większość juz terminów na 2017 nie ma to tz się śmiał ze z salą i zespołem Nie było takiego problemu jak z dekoracjami.I jedni mi odpisali ze po targach ślubnych (w styczniu są w poznaniu) raczej nie mam co liczyć na dobrych wykonawców. Dobrze że najwazniejsze juz mamy bo teraz bym latala i panikwala ![]() ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- https://youtu.be/nLuExiiyrmY To ten filmik w ogole nie oddali uroku kościoła i tej sali. wygląda ona na małą i tandetna(pomijając juz te dekoracje A tak przy okazji to w tym kościele i w tej sali ja będę slubowac i się weselic
03.10.15-> 16.04.17..."Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński Edytowane przez Key_b Czas edycji: 2015-11-13 o 07:18 |
||
|
|
|
#3143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53435945]
[/QUOTE]Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myśle, ze gryzie ja to ze jestem od niej młodsza i juz wychodzę za maz. Ja jeszcze nie mam weny co do dekoracji. Jeszcze nie szukam bo nie wiem czy do slubu dojdzie! ![]() Witam sie z pracy, miłego dnia
|
|
#3144 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() Myślałam że te dekoracje Alex są drogie ale ta to już dowaliła ![]() Do mnie odpisali teraz inny: wkleili mi mnóstwo zdjęć z przeważnie tych co wrzucałyśmy tu na inspiracje popularnych z zapytaniem które mi się podobają, już po tym domyśliłam się, że cenę też będą mieć niezłą. Ja zostanę przy tej swojej, o ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Ja również się witam z pracy, czekam tylko na szefa i jadę z nim na ostro... Przegiął wczoraj tak, że mam ochotę go rozszarpać Oby się nie skończyło na tym, że dziś zostanę bezrobotna - no cóż, uprzedziłam wczoraj D. że taka sytuacja może zaistnieć.... Ale nie pozwolę sobie, nie jestem jego koleżanką...
|
|
#3145 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc na nich najwyższa pora,żeby sukienki oglądaly ![]() Ja foto i wideo jeszcze nie mam,więc nie pomogę. ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
Ja bym tyle nie dała. Ale ja też chyba makijażu nie stawiam na pierwszym miejscu. Dla mnie wystarczyłaby mocna kreska i będę zadowolona. Nie chcę w tym dniu wyglądać zupełnie inaczej niż na co dzień,a kreska to mój znak rozpoznawczy ![]() Ja makijażem się nie przejmuje,ale sen z oczu spędza mi fryzjer. Nie wiem gdzie ja znajdę ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
Przecież kościół nie wygląda źle.---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3146 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#3147 |
|
Konto usunięte
|
Cytując dziewczynę z innego wącisza mam dzisiaj dzień jabłka - leżę i gniję. W sensie - wolne
Przyjechałam do siostry i siostrzenicy ale śpią ![]() W ogóle miałam nie palić od dzisiaj bo wczoraj skończyłam paczkę ale obudziłam się taka zła, wydarłam się na Tż-ta bez powodu i stwierdziłam, że to nie ten moment |
|
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53441369]Cytując dziewczynę z innego wącisza mam dzisiaj dzień jabłka - leżę i gniję. W sensie - wolne Przyjechałam do siostry i siostrzenicy ale śpią ![]() W ogóle miałam nie palić od dzisiaj bo wczoraj skończyłam paczkę ale obudziłam się taka zła, wydarłam się na Tż-ta bez powodu i stwierdziłam, że to nie ten moment Dzien jabłka ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Chyba musze jechac wymienić moje body na większy rozmiar. Wzięłam bez zastanowienia rozmiar s i wyszło na to, ze cycki mam za duze
|
|
#3149 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kompletnie nie mam tendencji do opalania, cale lato jestem biala wiec u mnie naturalnie taki efekt bedzie Cytat:
Co za babsztyl!!!! Moze jeszcze termin ma przed wami? Ja bym nie ustepowala tylko z nia pogadala i powiedziala zeby ona przelozyla, bo to co robi sie kupy nie trzyma... Cytat:
6 tys. To nie jest duzo za foto+video ja prawdopodobnie dam ponad 4000PLN za samo foto a do tego jeszcze musze doliczyc cene albumow ![]() Cytat:
Nie powalila mnie na kolana, taka przecietna... W ogole malo wodac na tych zdjeciach. Cytat:
Co za buc mialas prawo nie odbierac bo to nie byly twoje godziny pracy ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53441369]Cytując dziewczynę z innego wącisza mam dzisiaj dzień jabłka - leżę i gniję. W sensie - wolne Przyjechałam do siostry i siostrzenicy ale śpią ![]() W ogóle miałam nie palić od dzisiaj bo wczoraj skończyłam paczkę ale obudziłam się taka zła, wydarłam się na Tż-ta bez powodu i stwierdziłam, że to nie ten moment ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Jeszcze leze w lozku... dzisiaj zajecia na 12, a potem o 15 jade do TZ
|
|||||
|
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są warci uwagi, ale trzeba pojechać do nich do Kraśnika po umowę, chyba że na większą odległość robią wszystko inaczej, bo ja mam 1h drogi do Kraśnika. Madzia pieczonka robiła makijaż mojej koleżance ze szkoły na ślub. Ja wolę siebie. Wiem ze w lublinie są dobre wizażystki, ale ja wymagam więcej niż bycia "dobrym". Dlatego sama się maluje Nie chodzi o to że uważam się za niewiadomo kogo, tylko wiem czego chce i wiem ze mogę tego nie dostać od tych wizażystek, wole się nie rozczarować, a sama siebie znam i umiem wszystko zrobić jak chce. Moją siostre i mamę będzie malować koleżanka ze szkoły. Ech, ogólnie to ja się zamuje wizażem, bo pewnie nie wiesz ![]() U mnie z dekoracją nie będzie takiego problemu. Mam 1500zl a chce wystroić wszystko delikatnie w tiul jak pojadę na salę to się dowiem co oni mi dają w cenie ( bo jest dekoracja ale pomarańczowa a ja chcę czerwień i blekit wiec musze dopytac) a ogólnie to pomoże mi przyjaciółka bratowej. Ona robi wiązanki ślubne i powiedziała ze jest zainteresowana tez dekoracją, dlatego wiem ze 1500zl spokojnie mi starczy Cytat:
nie lubię filmów gdzie jest cała msza puszczona. 1h filmu to msza Ale cham i prostak. Powiedz mu, bo to nie twoja wina a się na tobie wyżywał. Zero profesjonalizmu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

ala:
waham się nad jmvideo i kameralowe, a fotograf velvetstudio, slubnestudio.net i sacalobra, nie mogę się zdecydować. Do tego wciąż trafiam na nowe osoby, których prace mi się podobają, chcę sobie spisać wszystkich, usiąść w weekend i wybrać kogoś, chętnie przejrzę sobie wasze typy 

Są osoby, które mają za 2.5 tys pełne pakiety foto+wideo z dronami i lustrzankami
Co do sukienek i dekoracji i tym podobnych to saandy ja też praktycznie nic nie mam
Ale dlaczego zmieniła zdanie i przełożyła swój ślub na ten sam rok chyba że już tu pisałaś i mi umknęło.

. Ja wole muzykę na żywo, mój A obstawa Dj-a. Na każdym weselu na jakim byłam występował zespół i jakoś ciężko wyobrazić mi sobie inna formę do takiej okazji.
03.10.15->
16.04.17...

ja prawdopodobnie dam ponad 4000PLN za samo foto a do tego jeszcze musze doliczyc cene albumow