|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2882 |
Konto usunięte
|
Nooo, zjarałam sobie twarz i przez 3 dni nakładałam kefir.
![]() Ok, już nie będę komentować niektórych wypowiedzi w tamtym wątku... dżizysss ![]() Zaraz sobie obejrzę film "Rasa" -> "The Breed". Ogladałyście? Horror. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Muszę go odświeżyć
![]() Nie,nie oglądałam ![]() ![]()
![]() |
#2884 | |
Konto usunięte
|
Oto opis filmu. ![]() Cytat:
Hmm, wydaje się być ciekawy, zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Ale straszny
![]() ![]() Będziesz się bała zasnąć po seansie ![]()
![]() |
#2886 |
Konto usunięte
|
Nooo, chyba taki faktycznie będzie.
![]() Zdam później relację. ![]() Eee tam, nie będę się bała później zasnąć, raczej nie występują u mnie takie objawy. ![]() Ostatnio oglądałam film "Cake". ![]() ![]() Ok, lecę, dobranoc (choć może tu jeszcze dzisiaj wpadnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Oooo,znowu nowy av
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja z horrorów pamiętam 'teksańską masakrę piłą mechaniczną' ![]() ![]() Miłych snów ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2888 | |
Konto usunięte
|
O ile dobrze pamiętam to czwarty.
![]() ![]() Cytat:
![]() Teksańska to faktycznie niezła kosiara ![]() ![]() Fajny jest też "Zły Zakręt", obie części są całkiem przyzwoite, ale jedynka jednak chyba ciekawsza. Dwa dni temu oglądałam "Potwora", ale według mnie totalny niewypał. ![]() Aha, "Rasa" był ciekawy, ale spodziewałam się, że będzie trochę straszniejszy. ![]() ![]() Bye, bye. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Silvuś,tak zachwalasz,że mam aż ochotę obejrzeć jakiś horror
![]() ![]() Z tym,że ja nie lubię takichp ołączonych z fantasy-czyli na przykład jakieś zmutowane zwierzęta itp. ,wolę takie bardziej realne,jak ta teksańska masakra właśnie ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2890 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Również życzę miłego dnia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2891 |
Raczkowanie
|
Kurcze... pies mnie prawie pogryzł...
![]() ![]() Ale miałam stracha... jutro kolejny seans z psem... Silva... zmieniasz te avatary w taaaaakim tempie... ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I po takiej przygodzie masz ochotę jeszcze go jutro wyprowadzać?Ja bym nie ryzykowała.Nie wiadomo,co mu do głowy strzeli. A jak wygląda collie?Co to za rasz?,tak sie nazywa ![]()
![]() |
![]() |
#2893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Collie, owczarek szkocki... jest naprawdę piękny... Wiem, troszkę ryzykuję... ale może zakupię mu jakiś kaganiec, bo on jak złapie to tylko raz... Siedział długo w klatce, nie mogę mu się dziwić... ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczny jest ![]() ![]() A dlaczego,jak złapie,to tylko raz ![]() A moim numerem jeden jest West ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, pies który potrzebuje dużo dużo ruchu w końcu się denerwuje... Byłam przerażona, ale muszę go oswoić... Jak złapie to tylko raz - ten ma wyjątkowo wielki pysk - sekunda i ląduję bez kawałka tyłka ![]() Babcia raczej nie da rdy go ujarzmić - jest ogromniasty... hm... może tak uważam bo w domu mam ratlerka - Mikserka... ah... rzucę Ci link do niej http://picasaweb.google.pl/Ethachic/Mikserek ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
Raczkowanie
|
A co to jest West
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Od dawien dawna oglądam horrory i już nie straszą mnie tak bardzo jak kiedyś. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to piękna rasa. ![]() Cytat:
![]() To jest West http://foto4lapy.pl/zdjecia/d/946-2/...+White+Terrier Pełna nazwa - > West Highland White Terrier Sama byłam ciekawa. Słodziutki terierek. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2898 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczny Mikserek ![]() ![]() ![]() ![]() A zdjęcie w kołderce (Ty tam jesteś?) fajowskie ![]() Widzę,że Pani Prezes mnie wyręczyła w odpowiedzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Silvuś ![]() ![]() Nie masz teraz żadnej psinki,prawda?
![]() |
![]() |
#2899 | |||
Konto usunięte
|
Tak.
![]() Jeszcze nie, ale może jutro obejrzę, bo teraz już nie mam siły. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() http://bip.kprm.gov.pl/bip/showArtic...d=1268&typ=new Cytat:
Oto one. ![]() http://www.abc.com.pl/serwis/du/1998/1051.htm Cytat:
![]() Poza tym- co prawda Collie oraz większość innych ras nie jest wymieniona wśród ras agresywnych, ale oczywiste jest, że wiele też zależy od danego osobnika. Właściciel sam powinien wiedzieć (w przypadku ras nieagresywnych) czy powinien założyć kaganiec czy nie. W przypadku tego Collie, Elittle sama chce zadbać o bezpieczeństwo innych, co jest rzecz jasna słuszne ![]() Wiem. ![]() Nie, nie miałam od tamtego dnia żadnego zwierzaka. ![]() Może kiedyś, ale wątpię... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Silvuś
![]() Ja bym sobie nie życzyła bliższego spotkania z psem,z którejś rasy uznanej za niebezpieczną i w sumie to się dziwię,żel udzie takie psy w ogóle kupują/trzymają.Oni sami się ich nie boją ![]() I tak,jak Ty-uważam,że nawet ,jak jakiś pies nie należy do ras tu wymienionych,to i tak powinien iść w kagańcu,a na symczy to obowiązkowo. Jak będę miała możliwość to Bibliotekarza obejrzę ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() |
#2901 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie kiedyś taki mały brzdąc (pies) dziabnął w kostkę jak jechałam na rowerze. ![]() ![]() Powiem Ci, że tez się nad tym zastanawiałam-dlaczego ludzie w ogóle kupują psy agresywne (biorąc pod uwagę to, że nie kupują ich do ochrony jakiegoś obiektu). ![]() Mialam kiedyś psa berneńskiego -> http://www.psy.pl/images/rasy/00005big.jpg Niezbyt agresywne, ale swoje za uszami też mogą mieć. ![]() Wabiła się - Saba. Niestety rodzice ją oddali do hodowli,ponieważ dotkliwie pogryzła mojego dziadka ![]() Ale to nie do końca jej wina. ![]() Łapa zaplątała jej się w furtce i nie mogła wyjąć. Strasznie piszczała, a dziadek próbował jej pomóc. Najwidoczniej z bólu zaczęła go 'kąsać', nie wiem, może myślała, że chce jej zrobić krzywdę, pewnie bardziej ją bolało jak próbował ją oswobodzić. ![]() Natomiast Niunia (Cavalier King Charles Spaniel) była istnym aniołem. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2902 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Małe to takie ![]() ![]() A bolało samo ugryzienie i później ![]() Cytat:
![]() Tak sobie myślę,że każda rasa ma w sobie jakiś urok-nie ma psów ładniejszych i brzydszych,w każdym można znaleźć coś ,co zachwyci . Pewnie było tak,jak piszesz - dziadek próbował ją uwolnić i tym sprawiał jej większy ból,dlatego sie broniła gryząc dziadka-biedna psina ![]() I dziadek też,bo bycie gryzionym pewnie nie należało do przyjemnmości :/ . Cytat:
![]() I rzeczywiście,kaganiec chyba nawet by na jej mordkę nie pasował . Nic mi się robić nie chce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2903 | ||
Konto usunięte
|
Właśnie nie bardzo, delikatnie mnie ugryzł
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj ja też dzisiaj jakaś otępiała (w sensie, że nic mi się nie chce. ![]() ![]() Nie no, nikt za mnie tego nie zrobi, muszę iść. ![]() ![]() P.S. Życzę smacznego . ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Ty się przynajmniej za ziemniaki już wzięłaś
![]() ![]() Wzajemnie,smacznego życzę ![]() ![]()
![]() |
#2905 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2906 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj,to chyba piesek nie dla mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2907 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Aj ja jestem w tych innych albumach ![]() Wiem, fantazja ogólnie mnie ponosi, mam jakieś takie wizje. Ej Fresa, Mikser to nie jest pies dla ciebie, więc jaki jest idealny? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze piszecie o psach, ja tam wole koty
![]() A najbardziej nielubie jamnikow, bo jak bylam mala to jeden mnie ugryzl ![]() z kagancami macie racje ![]() Ap ropo horrorow, wlasnie jakis ogladam, oczywsicie co chwile wychodze, bo bym spac nie mogla ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idealny dla mnie,to-grzeczny jak buldog francuski i śliczny jak Westie ![]() ![]() Cytat:
Żmijko,nie ma się czego bać-to tylko film ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2910 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co nie? ![]() ![]() ![]() Hmm, jakie wizje? ![]() ![]() Cytat:
Uuuu, straszek? ![]() Tak sobie mogę mówić, ale na Hostelu sama zamykałam co jakiś czas oczy. ![]() A jaki jest tytuł tego filmu? Fresuś, obejrzałam ten Trójkąt Bermudzki-to jest taki naukowo-przygodowy z domieszką akcji. ![]() ![]() Najlepsze, że cała zaistaniała sytuacja w filmie jest wynikiem czegoś o czym założyłam kiedyś wątek. ![]() Nie napiszę o czym, bo jeśli byście kiedyś oglądały ten film, to wszystko Wam zepsuję, pisząc tutaj o tym. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.