|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
O jejku! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze z Malutka.. Mało brakowało do 8 ale i tak bardzo długo wytrzymalyscie razem
![]() Kurcze to już drugi poród u nas.. Coś się śpiesza te nasze dzieciaki. Oby Malwi jeszcze wytrzymała te parę tygodni Jadę na uczelnie.. Pada.. Eh ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Dziewczyny klub
|
|
|
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
Kamilka trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo
![]() Dobrego dnia życzę, nam wszystkim
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamilka dacie rade, Mala juz tyle wytrzymala, widac ze jej sie chce zyc i bedzie walczyc.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi już nie dużo zostało
![]() Kurcze ktoś wraca z imprezy, drugi ma jakieś kanapki i sałatkę z majonezem siedzę z przodu ale się nie da już wytrzymać jeszcze trzęsie jak głupie.. Matko kochana chyba zacznę samochodem jeździć
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo masakra, wspolczuje Ci takiej podrozy.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Samochodem mogę jeździć i nic mi nie jest.. A tu już któryś raz jak ledwo wytrzymuje.. Jeszcze 30 km ale najgorszego bo przez miasto
dobrze ze przestało padać
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda no to nie masz przyjemniej podróży. Powinien być zakaz jedzenia i picia. Ja zawsze jak gdzieś jadę i już musze brać coś do zjedzenia najczęściej biorę chalke albo suchego rogala i wodę. Po co komuś uprzykszac podróż
----- A tak w ogóle witamy się w 31tc
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Az mi serce do gardla podeszlo jak to przeczytałam. Trzymam za was kciuki, musi byc dobrze :-*
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa - zakaz teoretycznie jest ale wiesz jak to z przestrzeganiem w takich miejscach..
Oklaski za 31 tydzień Ja też zaczynam jeszxze tydzień i 8 msc..
|
|
|
|
#1031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tobie również gratki
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, zostajemy do poniedzialku u rodzicow
![]() Kamilka, szok..... Tu w planach wyjscie bylo :O trzymajcie sie dzielnie, musi byc dobrze Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1035 | |
|
Rozeznanie
|
KAMILKA trzymam kciuki za Was !
Cytat:
Gratki nowego tygodnia. |
|
|
|
|
#1036 |
|
Wtajemniczenie
|
Slyszalyscie co się stało w Paryżu? Ci cholerni islamisci są wszędzie :-(
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, Kamilka, trzymajcie się obie, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam tylko powiem, niech sobie wiecej sciagaja muzulmanow. Na pewno docenia ich pomoc.
|
|
|
#1039 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie tak. Mają swoich uchodźców...
|
#1040 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
Trzymam mocno kciuki żeby mała jak najszybciej doszła do siebie Ty też odpoczywaj ![]() Magdusiaaa Magda Gratuluję kolejnego tygodnia |
|
|
|
#1041 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też czytam składy i syropu g-f nie spożywam. Uważam ze ten syrop to kpina i wyciągania kasy od osób które nie są świadome tego jak czytać składy ![]() Cytat:
Cytat:
długą całkiem masz szyjkę Cytat:
współczuję straty pierwszej ciąży super Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
akurat we Francji jest ich naprawdę dużo, ale najgorsze jest to ze tak naprawdę wystarczy garstka fundamentalistów żeby się skrzyknęła no i już Jakoś mnie dobiły te informacje od rana gratuluję rozpoczęcia kolejnych tygodni
|
||||||||
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie to jest, przecież wcale nie trzeba mieć masy uchodźców, żeby jacyś terroryści przeniknęli na teren państwa. Rzeczywiście, wystarczy kilku zwariowanych zbrodniarzy. Poza tym sugerowanie, że Francuzi mają co chcieli bo wpuszczali uchodźców jest naprawdę nie na miejscu w tej chwili.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2015-11-14 o 09:50 |
|
|
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka jestem z Wami całym sercem i bardzo mocno trzymam kciuki za córeczkę! Da radę malutka
russiandoll witaj ![]() Mamy tp na ten sam dzień ![]() malwi jeśli mama wszystko załatwi u siebie to jedźcie tam - będziesz się lepiej czuła i miała najlepsza opiekę zuken świetne wyglądają te pasy! Co do poduszki to ja planuję przynajmniej 1,5 roku bez
|
#1045 |
|
Rozeznanie
|
Kamilka gratulacje
trzymajcie się dzielnie |
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren po rozmowie z mama stanelo na tym, ze czekamy tak czy inaczej do pt, jak sie bede caly czas skracac, to jedziemy do niej bez dyskusji. Teraz mam lezec. Dzisiaj mi tez odstawili kroplowke, ze juz za dlugo biore. Po dwoch dniach zobaczymy co sie bedzie dzialo.
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby nic zlego sie nie dzialo! To co sie we francji dzieje to jakas masakra.... Ale ja tam bylam z 10 lat temu i juz byla cala masa muzulmanow i innych nacji wiec generalnie na wlasne zyczenie nasciagali sobie problemow..... |
|
|
|
|
#1048 |
|
Rozeznanie
|
Kamilka gratuluję ! Wiem ze ciężko się cieszyć ale malutka szybko nadrobi i zanim się obejrzysz będziecie tulić się w juz w domu. Uszy do góry. Jest w dobrych rękach. Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia i dużo sił. Daj znać ile malutka waży i jak jej stan oceniają lekarze. Pamiętaj ze oni zawsze muszą powiedzieć że stan ciężki bo są ostrożni, szczególnie w pierwszej dobie maleństwa. Wierzę że wszystko będzie dobrze. Pomodlę się za Was.
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrr,dowiedziałam sie ze ta glupia siostra wczoraj powiedziala ze wygladam jakbym zaraz miala rodzic. Nienormalna jakas albo kobiety w ciazy nigdy nie widziała.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Baby skoro wiesz, ze jest glupia, to po co dobierasz sobie do glowy jej durne gadki. Ona to mowi po to, zeby byl kwas. Olej panne goracym moczem.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

siedzę z przodu ale się nie da już wytrzymać 

Ja też zaczynam 

No nie bardzo.