|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Tan ból głowy to pewnie z nerwów? Dobrze robisz, jedź do babci, na zakupy i odstresuj się
u siorki mam do Lidla dwa kroki więc też się później przejdę po ten termometr. Na razie leżę w łóżku i czuję się jak na wakacjach ![]() Właśnie zauważyłam, że wczoraj otworzyli tu Smyka Megastore i jestem przeszczęśliwa!!
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w smyku sa bebeto luka silvia itp a jak na zlosc nie ma holanda ani torino
|
|
|
|
#993 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
. Chyba jakies przesilenie, bo i ja mam nerwa na tz ![]() A tak w ogole dzien dobry. Idevwiadomosci wlaczyc bo nawet nie wiem co sie na swiecie dzieje
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi
mój też mnie wkurza jak gdzieś mu oczy na boki wędrują. Szczególnie teraz kiedy jestem w ciąży stałam się w tym temacie bardziej wrażliwa. Jednak z drugiej strony to zdrowy odruch bo sama nie raz spoglądam na fajnych facetów ale widzę, że u Ciebie to poważniejszy problem i mam nadzieję, że dasz mu nauczkę i się ogarnie.Cytat:
|
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
monikmi wspolczuje... Co za koleś... W tym dziwnym brzuchu jest JEGO dziecko!!
Ja jem w końcu jem po tej glukozie platki smakują wybornie
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Aż mi wspomnienia wróciły.. Jak miałam 23 lata, byłam młoda, całkiem ładna i zgrabna, no i miałam chłopaka. Mieszkaliśmy razem, zaręczeni byliśmy nawet, a on się ciągle za innymi obracał, komentował, porównywał. Jaką on mi wtedy sieczkę z mózgu zrobił to historia. Zerwałam na szczęście, a później rok się z kompleksów leczyłam.
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
Monikmi-trzymaj się. Trudno jest mi się nawet odnieść do tej sytuacji. Dobrze, że możesz jechać do babci i trochę się odizolować i oby choć trochę udało się Ci odprężyć
|
|
|
|
#999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby on się obejrzał za inna kobietą to nawet pewnie nie zwróciłabym uwagi
niestety traf chciał że zostawił otwartą skrzynkę mailową (i tu mój obrzydliwy nawyk czytania cudzych wiadomości, wiem) i wiadomość od Pani X: "to jak, w weekend pojedziemy na przejażdzkę Twoim nowym audi (nie wiem czy śmiać się czy płakać?)" na to mój małzonek szanowny "jesli chcesz... " wiecej wiadomości nie było ale to mi wystarczy.. W każdym razie dzięki Kobietki za każde słowo otuchy, pomyslałam że zanim trafię do babci to kupię nowy telefon. Skoro już ma taką grubą żonę, to niech chociaż będzie DROGĄ grubą żoną
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
"TWOIM NOWYM AUDI" japierdziele.. jaka blachara :/ a on jak malolat, na auto podryw..
Rece opadaja w takich przypadkach. Na serio.. Ja mojemu zawsze mowie ze polecialam na jego auto (mial starego trupa) ale wozil mnie na studia bo razem studiowalismy haha ![]() Moj sie chwala Bogu nie obraca za innymi no chyba ze z komentarzem JEZU JAKI PASZTET haha :d ja czasem mowie ojej jaka ta dziewczyna jest ladna! A on GDZIE xd zanim zauwazy to po fakcie
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2015-11-14 o 10:56 |
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się kochana i szalej do woli
|
|
#1003 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak bym zobaczyła takiego maila to bym odpisała zeby zapomniala o przejazdzkach blachara i nie pozdrawiam zona X w 6miesiacu ciąży i czy lubi podrywać zajętych facetow
|
|
|
|
#1004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze preparaty na rynku to: Olimp MagMax B6, SWANSON, MAGMIL
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie tak!!
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam Cię, że nie zrobiłaś mu jazdy. Ja bym pewnie nastukała mu w cymbał. a on próbował się jakoś tłumaczyć z tego? Zakupy są dobre na smutki, nie żałuj sobie.
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to mężowi powinna podpalić to i owo, bo to jednak on przysięgał
![]() A laska.. nie ta to inna, jak ktoś szuka to zawsze znajdzie i tu jest problem. |
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Monikmi - strasznie mi przykro. Mam nadzieje, ze facet przemysli swoje zachowanie i wróci na kolanach. A Ty jedz do babci, może idź na zakupy, kup sobie coś ładnego.. I nie daj sobie wmówić, że jesteś gruba albo nie-taka jaką sobie szanowny Pan życzy. Jesteś piękna, a od wieków wiadomo, że kobiety w ciąży są cudownie piękne i amen.
|
#1009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety dorobiliśmy się lepszych samochodów i większych pieniędzy, ale do wszystkiego doszliśmy RAZEM, z tym że ja nie podrywam chłopców na audi, żenada Znam tą dziewczynę, mieszka niedaleko 30ka z dorosłym już dzieckiem, oczywiście bez faceta bo jest taka tępa że cycki opadają. Zadbana, włosy nawet dałoby radę podpalić bo ma doczepione, sztuczne tworzywo chyba też się szybko pali? Zrobiłam mu jazdę, nazwał mnie histeryczką i pojechał na piwo do kolegi. W gębę nie dałam, a szkoda!
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-11-14 o 11:06 |
|
|
|
|
#1010 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przez 4lata jeździłam vw golfem II z '87 roku
ale jeżdżenie nim na imprezy to byla zawsze szydera jak jechałam z koleżankami zimny łokieć faceci zawsze na światłach szydzili jak mi tlumnik sie urwal to byla jazda zawsze tez jak jakas taka fajna fura na światłach stala to ja gazowalam ze niby chce sie ścigać jeszcze nawet w tym roku nimx jeździłam ale dla bezpieczeństwa w ciąży zmieniliśmy i poszedł na zlom mimo ze silnik byl dobry nie do zajechania
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Któregoś_dnia - dobrze mówisz, to facet ma swój rozum i wie, że tak robić nie powinien.
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Monikmi - palony plastik mocno śmierdzi, wiec uważaj, żeby Cię straż miejska nie złapała
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo ja tam przyjadę! daleko nie mam! ![]() ![]()
|
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale niech stracę! trzydziescidwa ja mogę gadać, ale on jest niewinny "bo to tylko kolezanka", a gówna nie ruszam bo zaczyna śmierdzieć a szczerze to szkoda mi zdrowia na takie rozmowy bo to i tak bez sensu... tak jak któregoś_dnia napisała, jeśli chce innej kobiety to i tak ją znajdzie, ta czy inna. To tylko kwestia na ile pozwoli mu wybrakowana moralność i sumienie, co do którego istnienia też mam wątpliwości. Ja postaram się zająć głowę czymś innym, po prostu. Mam moje Maleństwo i o nie musze dbać, ale współczuje mu takiego ojca.Jadę do tego lidla, bo mi babcie w beretach wszystkie termometry wykupią dzieki Dziewczynki za każde dobre słowo!
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-11-14 o 11:21 |
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Standard, oczywiście Twoja wina. Nie daj sobie nic wmówić, facet zachowuje się jak dzieciak, zdziwiony, że w ciąży brzuch rośnie. Pamiętaj, że jesteś piękna z ciążowym brzuszkiem i żadna lala z doczepkami nigdy nie będzie konkurencją |
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym napisała chyba do niej. Żeby się nie ośmieszała i gdzie indziej szukała atrakcji. I czy wiedziała, że do żonatych się nie startuje.
a jak tak bardzo zależy jej na przejażdzce, to mogę ją zabrać. ciekawa bym była jej reakcji. I może gdyby się dowiedziała, że wiem, to sama by wyluzowała.![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nadszedł ten dzień, kiedy i ja muszę powalczyć z prasowaniem. A uzbierało się
![]() Malinka i Mira, serio odezwijcie się, bo straszne rzeczy słyszymy w telewizji. |
|
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie to uważam, że monikmi-nie powinnaś nic pisać tej dziewczynie, bo trochę to dziecinne i dałabyś się wciągnąć w jej intrygę i może jeszcze bardziej nagabywała Ci męża. Twój mąż sam powinien dać jej do zrozumienia, że nie jest nią zainteresowany. Powinniście ze sobą szczerze porozmawiać, jak oboje ochłoniecie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

u siorki mam do Lidla dwa kroki więc też się później przejdę po ten termometr. Na razie leżę w łóżku i czuję się jak na wakacjach 

. Chyba jakies przesilenie, bo i ja mam nerwa na tz 
mój też mnie wkurza jak gdzieś mu oczy na boki wędrują. Szczególnie teraz kiedy jestem w ciąży stałam się w tym temacie bardziej wrażliwa. Jednak z drugiej strony to zdrowy odruch bo sama nie raz spoglądam na fajnych facetów ale widzę, że u Ciebie to poważniejszy problem i mam nadzieję, że dasz mu nauczkę i się ogarnie.

dokładnie tak!!