Mamy marzec 2016:) Część V - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-14, 10:28   #991
_emma
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Nic dzisiaj nie gotuję, bo pojadę do babci na obiad a on niech sobie
Tan ból głowy to pewnie z nerwów? Dobrze robisz, jedź do babci, na zakupy i odstresuj się u siorki mam do Lidla dwa kroki więc też się później przejdę po ten termometr. Na razie leżę w łóżku i czuję się jak na wakacjach nic nie muszę robić

Właśnie zauważyłam, że wczoraj otworzyli tu Smyka Megastore i jestem przeszczęśliwa!! nie wiecie może, czy są tam wszystkie modele bebetto łącznie z torino?
Stary 2015-11-14, 10:29   #992
misia880
Zakorzenienie

U mnie w smyku sa bebeto luka silvia itp a jak na zlosc nie ma holanda ani torino

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 10:31   #993
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
misia od kiedy pamiętam, miał problem z innymi kobietami. Miałam tylko nadzieję że fakt, że jego żona jest w ciązy powstrzyma go od bycia "zbyt miłym" dla innych lasek -jak widać się myliłam. Może i trochę histeryzuję ale jak już słyszę któryś raz "jaka to ja jestem gruba" a co to sex to już dawno zapomniałam, bo "dziwnie wyglądam z brzuchem" a potem okazuje się że on proponuje przejażdzki jakiejś pannie to aż się żyć odechciewa... tłumaczę sobie że musze się uspokoić dla Maleństwa, dlatego zostanę kilka dni u babci żeby tej gęby nie oglądać.
Sorki za marudzenie, jak sobie to wszystko na raz w głowie poukładam to łzy same lecą.
Dlatego doceniajcie swoich facetów, przede wszystkim za to że są i że Was kochają a porozrzucane majtki albo brudne kubki to już pikuś przy tych najwiekszych plusach
. Chyba jakies przesilenie, bo i ja mam nerwa na tz

A tak w ogole dzien dobry. Idevwiadomosci wlaczyc bo nawet nie wiem co sie na swiecie dzieje

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 10:37   #994
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
od kiedy pamiętam, miał problem z innymi kobietami.
Przykro mi mój też mnie wkurza jak gdzieś mu oczy na boki wędrują. Szczególnie teraz kiedy jestem w ciąży stałam się w tym temacie bardziej wrażliwa. Jednak z drugiej strony to zdrowy odruch bo sama nie raz spoglądam na fajnych facetów ale widzę, że u Ciebie to poważniejszy problem i mam nadzieję, że dasz mu nauczkę i się ogarnie.
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
U mnie w smyku sa bebeto luka silvia itp a jak na zlosc nie ma holanda ani torino
Może dziś się przejadę do tego Smyka. Wczoraj otworzyli tu Zielone Arkady i jest dużo sklepów, których prędzej nie było. Liczę na to, że będzie cała gama tych bebetto
Stary 2015-11-14, 10:37   #995
Bonku
Wtajemniczenie

monikmi wspolczuje... Co za koleś... W tym dziwnym brzuchu jest JEGO dziecko!!

Ja jem w końcu jem po tej glukozie platki smakują wybornie
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 10:37   #996
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Aż mi wspomnienia wróciły.. Jak miałam 23 lata, byłam młoda, całkiem ładna i zgrabna, no i miałam chłopaka. Mieszkaliśmy razem, zaręczeni byliśmy nawet, a on się ciągle za innymi obracał, komentował, porównywał. Jaką on mi wtedy sieczkę z mózgu zrobił to historia. Zerwałam na szczęście, a później rok się z kompleksów leczyłam.
Stary 2015-11-14, 10:38   #997
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
od kiedy pamiętam, miał problem z innymi kobietami. Miałam tylko nadzieję że fakt, że jego żona jest w ciązy powstrzyma go od bycia "zbyt miłym" dla innych lasek -jak widać się myliłam.
zatkało mnie... jedź do babci a on niech na kolanach przyjeżdża przepraszać!
Stary 2015-11-14, 10:46   #998
milenujdka
Wtajemniczenie

Monikmi-trzymaj się. Trudno jest mi się nawet odnieść do tej sytuacji. Dobrze, że możesz jechać do babci i trochę się odizolować i oby choć trochę udało się Ci odprężyć
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 10:51   #999
Smerfetka1990
Raczkowanie

Cytat:
misia od kiedy pamiętam, miał problem z innymi kobietami. Miałam tylko nadzieję że fakt, że jego żona jest w ciązy powstrzyma go od bycia "zbyt miłym" dla innych lasek -jak widać się myliłam. Może i trochę histeryzuję ale jak już słyszę któryś raz "jaka to ja jestem gruba" a co to sex to już dawno zapomniałam, bo "dziwnie wyglądam z brzuchem" a potem okazuje się że on proponuje przejażdzki jakiejś pannie to aż się żyć odechciewa... tłumaczę sobie że musze się uspokoić dla Maleństwa, dlatego zostanę kilka dni u babci żeby tej gęby nie oglądać.
Sorki za marudzenie, jak sobie to wszystko na raz w głowie poukładam to łzy same lecą.
Dlatego doceniajcie swoich facetów, przede wszystkim za to że są i że Was kochają a porozrzucane majtki albo brudne kubki to już pikuś przy tych najwiekszych plusach
Przykro mi strasznie że tak się niektórzy zachowują. Mam koleżankę co ma męża podobnego typu. Pojedź do babci i się spróbuj oderwać od tej sytuacji. A on niech przemyśli swoje zachowanie...
Smerfetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 10:51   #1000
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Przykro mi mój też mnie wkurza jak gdzieś mu oczy na boki wędrują.
Gdyby on się obejrzał za inna kobietą to nawet pewnie nie zwróciłabym uwagi niestety traf chciał że zostawił otwartą skrzynkę mailową (i tu mój obrzydliwy nawyk czytania cudzych wiadomości, wiem) i wiadomość od Pani X: "to jak, w weekend pojedziemy na przejażdzkę Twoim nowym audi (nie wiem czy śmiać się czy płakać?)" na to mój małzonek szanowny "jesli chcesz..." wiecej wiadomości nie było ale to mi wystarczy..

W każdym razie dzięki Kobietki za każde słowo otuchy, pomyslałam że zanim trafię do babci to kupię nowy telefon. Skoro już ma taką grubą żonę, to niech chociaż będzie DROGĄ grubą żoną

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 10:54   #1001
misia880
Zakorzenienie

"TWOIM NOWYM AUDI" japierdziele.. jaka blachara :/ a on jak malolat, na auto podryw..
Rece opadaja w takich przypadkach. Na serio..

Ja mojemu zawsze mowie ze polecialam na jego auto (mial starego trupa) ale wozil mnie na studia bo razem studiowalismy haha

Moj sie chwala Bogu nie obraca za innymi no chyba ze z komentarzem JEZU JAKI PASZTET haha :d ja czasem mowie ojej jaka ta dziewczyna jest ladna! A on GDZIE xd zanim zauwazy to po fakcie

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2015-11-14 o 10:56
Stary 2015-11-14, 10:57   #1002
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
"to jak, w weekend pojedziemy na przejażdzkę Twoim nowym audi (nie wiem czy śmiać się czy płakać?)"
Znasz tą szmatę? Ona wie, że Twój mąż jest zajęty? Włosy jej podpal i będzie po kłopocie.. będzie wyglądała jeszcze dziwniej od Ciebie Trzymaj się kochana i szalej do woli
Stary 2015-11-14, 10:57   #1003
Bonku
Wtajemniczenie

Ja jak bym zobaczyła takiego maila to bym odpisała zeby zapomniala o przejazdzkach blachara i nie pozdrawiam zona X w 6miesiacu ciąży i czy lubi podrywać zajętych facetow
Stary 2015-11-14, 10:58   #1004
Smerfetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
dziewczyny, ile "napinań" macicy dziennie to bezpieczna ilość? Bo wczoraj miałam jakieś oblężenie i zastanawiam się czy do gina się nie odezwać
Niby 10 w ciągu dnia. Ale ja jak 3 tygodnie temu miałam z tym problem to co chwilę miałam twardy brzuch. I to było czasami tak że przez godzinę nie puszczał. Nie martw się. Lekarzowi warto powiedzieć bo może dostaniesz luteinę na hamowanie tych skurczy ale najważniejsze to teraz dużo leżeć i po paru dniach powinno być lepiej. Mi się wszystko uspokoiło. Luteinę brałam dwa tygodnie i teraz już nie trzeba. A i co najważniejsze to magnez! min 3 razy na dzień. Ja biorę teraz już cały czas.
Najlepsze preparaty na rynku to: Olimp MagMax B6, SWANSON, MAGMIL
Smerfetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 10:59   #1005
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Ja jak bym zobaczyła takiego maila to bym odpisała zeby zapomniala o przejazdzkach blachara i nie pozdrawiam zona X w 6miesiacu ciąży i czy lubi podrywać zajętych facetow
dokładnie tak!!
Stary 2015-11-14, 11:00   #1006
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Gdyby on się obejrzał za inna kobietą to nawet pewnie nie zwróciłabym uwagi niestety traf chciał że zostawił otwartą skrzynkę mailową (i tu mój obrzydliwy nawyk czytania cudzych wiadomości, wiem) i wiadomość od Pani X: "to jak, w weekend pojedziemy na przejażdzkę Twoim nowym audi (nie wiem czy śmiać się czy płakać?)" na to mój małzonek szanowny "jesli chcesz..." wiecej wiadomości nie było ale to mi wystarczy..

W każdym razie dzięki Kobietki za każde słowo otuchy, pomyslałam że zanim trafię do babci to kupię nowy telefon. Skoro już ma taką grubą żonę, to niech chociaż będzie DROGĄ grubą żoną
O chorera.
Podziwiam Cię, że nie zrobiłaś mu jazdy. Ja bym pewnie nastukała mu w cymbał. a on próbował się jakoś tłumaczyć z tego?
Zakupy są dobre na smutki, nie żałuj sobie.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 11:00   #1007
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Jak dla mnie to mężowi powinna podpalić to i owo, bo to jednak on przysięgał
A laska.. nie ta to inna, jak ktoś szuka to zawsze znajdzie i tu jest problem.
Stary 2015-11-14, 11:01   #1008
Darkanddark
Zakorzenienie

Monikmi - strasznie mi przykro. Mam nadzieje, ze facet przemysli swoje zachowanie i wróci na kolanach. A Ty jedz do babci, może idź na zakupy, kup sobie coś ładnego.. I nie daj sobie wmówić, że jesteś gruba albo nie-taka jaką sobie szanowny Pan życzy. Jesteś piękna, a od wieków wiadomo, że kobiety w ciąży są cudownie piękne i amen.
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 11:01   #1009
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja mojemu zawsze mowie ze polecialam na jego auto (mial starego trupa) ale wozil mnie na studia bo razem studiowalismy haha
My też jako para jeździliśmy starym chrupkiem, starszym ode mnie, rdza jadła go z każdej strony ale jaki człowiek był wtedy beztroski i szczęśliwy niestety dorobiliśmy się lepszych samochodów i większych pieniędzy, ale do wszystkiego doszliśmy RAZEM, z tym że ja nie podrywam chłopców na audi, żenada

Znam tą dziewczynę, mieszka niedaleko 30ka z dorosłym już dzieckiem, oczywiście bez faceta bo jest taka tępa że cycki opadają. Zadbana, włosy nawet dałoby radę podpalić bo ma doczepione, sztuczne tworzywo chyba też się szybko pali?

Zrobiłam mu jazdę, nazwał mnie histeryczką i pojechał na piwo do kolegi. W gębę nie dałam, a szkoda!

Edytowane przez monikmi
Czas edycji: 2015-11-14 o 11:06
Stary 2015-11-14, 11:05   #1010
Bonku
Wtajemniczenie

Ja przez 4lata jeździłam vw golfem II z '87 roku ale jeżdżenie nim na imprezy to byla zawsze szydera jak jechałam z koleżankami zimny łokieć faceci zawsze na światłach szydzili jak mi tlumnik sie urwal to byla jazda zawsze tez jak jakas taka fajna fura na światłach stala to ja gazowalam ze niby chce sie ścigać Facet ruszal z piskiem opon a ja spokojnie moim trupem hehehe jeszcze nawet w tym roku nimx jeździłam ale dla bezpieczeństwa w ciąży zmieniliśmy i poszedł na zlom mimo ze silnik byl dobry nie do zajechania
Stary 2015-11-14, 11:07   #1011
Darkanddark
Zakorzenienie

Któregoś_dnia - dobrze mówisz, to facet ma swój rozum i wie, że tak robić nie powinien.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Monikmi - palony plastik mocno śmierdzi, wiec uważaj, żeby Cię straż miejska nie złapała
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 11:09   #1012
misia880
Zakorzenienie

I dymu duzo jest

Stary 2015-11-14, 11:10   #1013
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Znam tą dziewczynę, mieszka niedaleko 30ka z dorosłym już dzieckiem, oczywiście bez faceta bo jest taka tępa że cycki opadają. Zadbana, włosy nawet dałoby radę podpalić bo ma doczepione, sztuczne tworzywo chyba też się szybko pali?

Zrobiłam mu jazdę, nazwał mnie histeryczką i pojechał na piwo do kolegi. W gębę nie dałam, a szkoda!
weź go porządnie O☠☠☠☠☠☠☠ i jej też coś powiedz do słuchu albo ja tam przyjadę! daleko nie mam!
Stary 2015-11-14, 11:12   #1014
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość

Monikmi - palony plastik mocno śmierdzi, wiec uważaj, żeby Cię straż miejska nie złapała
No właśnie słyszałam że za palenie śmieci teraz grozi wysoki mandat ale niech stracę!

trzydziescidwa ja mogę gadać, ale on jest niewinny "bo to tylko kolezanka", a gówna nie ruszam bo zaczyna śmierdzieć a szczerze to szkoda mi zdrowia na takie rozmowy bo to i tak bez sensu... tak jak któregoś_dnia napisała, jeśli chce innej kobiety to i tak ją znajdzie, ta czy inna. To tylko kwestia na ile pozwoli mu wybrakowana moralność i sumienie, co do którego istnienia też mam wątpliwości. Ja postaram się zająć głowę czymś innym, po prostu. Mam moje Maleństwo i o nie musze dbać, ale współczuje mu takiego ojca.

Jadę do tego lidla, bo mi babcie w beretach wszystkie termometry wykupią dzieki Dziewczynki za każde dobre słowo!

Edytowane przez monikmi
Czas edycji: 2015-11-14 o 11:21
Stary 2015-11-14, 11:14   #1015
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Zadbana, włosy nawet dałoby radę podpalić bo ma doczepione, sztuczne tworzywo chyba też się szybko pali?

Dobry bobrze, i ta nataką poleciał? Fuj

Standard, oczywiście Twoja wina. Nie daj sobie nic wmówić, facet zachowuje się jak dzieciak, zdziwiony, że w ciąży brzuch rośnie. Pamiętaj, że jesteś piękna z ciążowym brzuszkiem i żadna lala z doczepkami nigdy nie będzie konkurencją
Stary 2015-11-14, 11:22   #1016
_polly_
Zakorzenienie

Ja bym napisała chyba do niej. Żeby się nie ośmieszała i gdzie indziej szukała atrakcji. I czy wiedziała, że do żonatych się nie startuje. a jak tak bardzo zależy jej na przejażdzce, to mogę ją zabrać. ciekawa bym była jej reakcji. I może gdyby się dowiedziała, że wiem, to sama by wyluzowała.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość

Standard, oczywiście Twoja wina. Nie daj sobie nic wmówić, facet zachowuje się jak dzieciak, zdziwiony, że w ciąży brzuch rośnie. Pamiętaj, że jesteś piękna z ciążowym brzuszkiem i żadna lala z doczepkami nigdy nie będzie konkurencją

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 11:22   #1017
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym słyszała opis laski, która odbiła męża mojej koleżance! Ja bym jej dała nauczkę!! Męża w jaja kopnąć, że mu się odechce raz na zawsze!
Stary 2015-11-14, 11:24   #1018
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bonku Pokaż wiadomość
ja przez 4lata jeździłam vw golfem ii z '87 roku :d ale jeżdżenie nim na imprezy to byla zawsze szydera :d jak jechałam z koleżankami zimny łokieć faceci zawsze na światłach szydzili :d jak mi tlumnik sie urwal to byla jazda :d zawsze tez jak jakas taka fajna fura na światłach stala to ja gazowalam ze niby chce sie ścigać Facet ruszal z piskiem opon a ja spokojnie moim trupem hehehe :d jeszcze nawet w tym roku nimx jeździłam :d ale dla bezpieczeństwa w ciąży zmieniliśmy i poszedł na zlom mimo ze silnik byl dobry nie do zajechania :d
:d
Stary 2015-11-14, 11:24   #1019
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Dziewczyny, nadszedł ten dzień, kiedy i ja muszę powalczyć z prasowaniem. A uzbierało się

Malinka i Mira, serio odezwijcie się, bo straszne rzeczy słyszymy w telewizji.
Stary 2015-11-14, 11:26   #1020
milenujdka
Wtajemniczenie

W sumie to uważam, że monikmi-nie powinnaś nic pisać tej dziewczynie, bo trochę to dziecinne i dałabyś się wciągnąć w jej intrygę i może jeszcze bardziej nagabywała Ci męża. Twój mąż sam powinien dać jej do zrozumienia, że nie jest nią zainteresowany. Powinniście ze sobą szczerze porozmawiać, jak oboje ochłoniecie
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości