|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVII
To chyba nie reguła, bo u mnie pani powiedziała że dostawy do wszystkich Rossów w mieście były właśnie wczoraj, ale towar wykładali dopiero na dziś.
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
Dalej nie wiem czy chce true matcha czy astora
jak sie wkurzę to kupie dwa chociaż wolałabym tego uniknąć
|
|
|
|
#3573 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam przez was Lovely Oh Oh Blusher !
Sama raczej nie wybrałabym takiego koloru, ale za 4 czy 5 zł można spróbować. Nałożyłam na twarz i jakoś mi tak dziwnie w tym migoczącym różu... On błyszczy jak rozświetlacz. Mieszane uczucia Jestem za to zadowolona z tego podkładu Efektimy - ma mega dobre krycie! Na co dzień używam minerałów, ale przyda mi się na jakieś większe wyjścia. Dobrze poradził sobie z moimi zaczerwienieniami. A kolor jasny jest idealny dla mnie
|
#3575 | |
|
żona bez ogona
|
Cytat:
Na szczęście wzięłam Astora i jakiś Eveline Cover coś tam w CND, a w promocji wyszedł za jakieś 6 zł z groszami
|
|
|
#3576 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3578 |
|
żona bez ogona
|
Bo kolor wydał mi się przyjemniejszy
Odcień 100 ma bardzo ładny beżowy odcień, nie jest ekstra jasny, ale ja akurat nie należę do aż takich bladziochów. Z True Match najjaśniejszy N1 był dla mnie za jasny i zdecydowanie za różowy, N2 nie było testera, ale dziewczyny pisały, że jest w nim zdecydowanie mniej różowych tonów niż w N1
|
|
#3579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki podumam jeszcze mam w zapasie dwa kody tic taka także wiecie
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
A mi ten tusz z kolagenem jakos nie podpasowal
Jak dla mnie bardzo suchy, po przejechaniu rzes nic na nich nie zostaje, zadnego efektu nie daje. nie wiem czy stary czy on tak maja ![]() I chya sie troche obsypuje
|
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Wibo-...9235,1648,5069 Mam ją dzisiaj cały dzień na oczach i jestem jak najbardziej na tak. Ta czarna kredka jest twarda, ale dzięki temu trzyma się oka jak należy, nie wyblakła, jest git. Ta strona do rozświetlania ma piękny kolor, taki ani złoty, ani różowy. Na linii wodnej trzyma się do teraz, a w kąciku oka już całkiem zeszła. Natomiast dzisiaj okropnie wiało więc standardowo zalałam się łzami, a ta jasna strona jest bardzo miękka i nie było opcji, żeby się nie rozpuściła ;-) ale ogólnie polecam, to jest chyba jakaś nowość w szafie wibo, bo jeszcze nie widziałam żadnych opinii na wizażu. Dorwalam ją w ostatni dzień promocji na oczy, za piątaka ;-) Dziś też testuję podkład z Astor, który był w cnd (anti shine make up), w kolorze 201sand. Kolor jest prze- pię- kny. Nigdy nie brałam dla siebie żadnych podkładów w odcieniu sand, bo okazywały się za ciemne, a ten jest pięknym, jasnym beżem. I to kolejny produkt z Astor, który nie ciemnieje, a wręcz rozjaśnia na buzi. Ogólnie jestem zachwycona tą marką. Oczywiście czytałam opinie na kwc o tym podkladzie i są beznadziejne.Ten podkład ma w sobie bardzo dużo talku. I dlatego trzeba przed nałożeniem posmarować twarz kremem. Najlepiej takim, który nie wchłonie się od razu (jak siarkowa moc np), ale bardziej tłustym (np. ziaja). I nie należy nakładać go za dużo pod oczami i w okolicy nosa na policzkach, bo lubi podkreślać pory. Ale to, jak utrzymuje twarz w macie przez cały dzień wynagradza wszystko. Makijaż mam juz od godziny 9 i jest w stanie nienaruszonym. Mam tendencje do dotykania twarzy, a podkład nic a nic się nie stał. Poza tym twarz jest wygładzona jak po fotoshopie, jak kartka papieru dosłownie. A o moich skłonnościach do świecenia w strefie T mogę zapomnieć. Mam nadzieję, że ten podklad wróci do sklepu w niezmienionej formule, a ewentualnie w nowym opakowaniu ;-) Edytowane przez ekspres do kawy Czas edycji: 2015-11-14 o 17:46 |
|
|
|
|
#3585 |
|
Rozeznanie
|
No i niestety korektory Bell Hipoalergenic u mnie w mieście wymiecione
|
|
|
|
#3586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja coś bym kupiła, ale nie wiem co :-P jakoś tak kuszą mnie te eleganckie opakowania pudrów z eveline :-D też tak macie, że chcecie kupić produkt, bo ładnie wygląda? :-D |
|
|
|
|
#3587 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3588 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Są jak najbardziej dostępne, tylko może wyspy mają ograniczony asortyment? Ja kupowałam w salonie Inglota w galerii handlowej bo akurat tam byłam
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten brąz ma jakieś brokatowe drobinki? Hakuro są bardzo ok |
|
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
Ja nadal się zastanawiam, czy chcę czekoladkę z bourjois, bo regularnej ceny na pewno nie zapłacę : o
|
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam czekoladke i jestem zadowolona, naprawdę fajny bronzer, ale trzeba postępować z nim z umiarem ;-)
|
#3594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytałam. Ciocia zachwycona bo chce ze dwa loreale akurat to troszkę zaoszczędzi a razem jedziemy
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
dziś poszłam pobuszować w pudrach i kupiłam to co chciałam czyli Stay Matte transparentny z Rimmela, zachwalany przez Was smooth"n wear z Wibo a niechcący wpadł mi w oko ultra trwały matujący podkład z Eveline w ślicznym prostokątnym pudełeczku z lusterkiem i gąbeczką o taki klik
i jestem nim po pierwszych testach zachwycona. Poza tym wzięłam paletkę korektorów z Wibo perfekt look. |
|
|
|
#3596 |
|
żona bez ogona
|
A ile kosztuje ta czekoladka Bourjois po promocji?
Ten bronzer ma podobno czerwone tony, ja bardzo takie lubię, to może też bym się na niego skusiła
Edytowane przez wildDaisy Czas edycji: 2015-11-14 o 18:15 |
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do innego Rossa nie chciało mi się iść, ale może warto jednak.
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2015-11-14 o 18:30 |
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;53458779]W tym miesiącu kupowałam, aktualna cena to 15 zł za dwupak
Są jak najbardziej dostępne, tylko może wyspy mają ograniczony asortyment? Ja kupowałam w salonie Inglota w galerii handlowej bo akurat tam byłam [/QUOTE]dzięki za odpowiedz a ogolnie je polecacie? |
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie pudru wibo fixing to nie wyczuwam absolutnie żadnego zapachu, szczerze mówiąc to bałam się go kupić ze względu na liczne opinie o zapachu, bo jestem wrażliwa na takie rzeczy i zaraz boli mnie głowa
może zmienili coś w jego formule i zrezygnowali z perfumowania? kupowałam też wczoraj i dziś korektory z eveline i wczoraj cena w jednym to 13,49, a dzisiaj w innym r. po 11,99 ![]() to samo miasto, dziwne...
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

jak sie wkurzę to kupie dwa chociaż wolałabym tego uniknąć
[COLOR="Silver"]

podumam jeszcze 

za swatch 

tp