|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Zuken, mnie się pasy na ścianie bardzo podobają
![]() Fajnie też wyglądają w tym samym kolorze, tylko różne natężenie koloru, np. jasny szary i ciemniejszy ![]() Baby, Malwi ma rację - bez sensu się tak przejmujesz tym wszystkim. Zwłaszcza, że masz chyba najmniejszy brzuch z nas wsystkich, więc w ogóle nie wiem w czym problem i po co się tym tak spinasz. Kamilka, dużo zdrówka dla Was, daj znać co z małą, do klubu wysyłam zaproszenie. Joanna, a jaki masz stopień referencyjności? Zawsze jest tak, że jak coś jest nie tak, to wysyłają do szpitala z lepszym stopniem. Ja też rodzę w Bochni, więc jak coś nie tak, to dziecko wyślą do Ujastka, ale zakładam, że będzie okej. Czarnula, Kinga, odebrany! Będziemy zaraz składać! Niepozorna,a które ręczniki wzięłaś? Ja wzięłam biały i niebieski. Biały jest super, bo się składa 'kopertowo', a niebieski się mojej mamie mega podobał ![]() Malwi, wiem że to frustrujące tak leżeć Ale sama wiesz, że to dla Waszego dobra. Tym bardziej sytuacja Kamilki nam tu uświadamia, że naprawdę nie znamy dnia ani godziny. Jezu, taak mnie coś w brzuchu w środku boli jak kaszlę, że szok, chyba jakiś mięsień sobie naciągnęłam
|
|
|
|
#1083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dotka kuruj sie jeszcze nie szalej z tym wychodzeniem tyle.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|||
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Nie szaleję, bylismy tylko wózek odebrać i u mojej mamy na chwilę
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że dzwonią :p w ogóle dobrze ze jest internet.. Nie wyobrażam sobie leżeć gdzieś bez neta i tylko sam tv masakra! |
|
|
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
Kamilka gratulacje córeczki i kciuki dalej dla niej, żeby dalej pokazywała jaka jest silna
Przyznam, że dopiero od Was dowiedziałam się o Paryżu... Okropne. To nie powinno mieć miejsca.
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
MALWI powiem ci po wczorajszym ze lepiej siedziec na miejscu, choć by nas sąsiadki nie wiem jak wnerwialy... Mnie kroplówkę mieli próbować odłączyć o 18 a o 17:46 mała była na swiecie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1089 |
|
Zadomowienie
|
DOTKA dzięki ogarnę sie moze jutro i wyjde
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bym się chyba zapłakała bo w telefonie nie mam neta
Tż musiałby skombinować na biegu cokolwiek bo bym wyszła z siebie i stanęła obok
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
No to przedstawiam Wam naszą brykę
![]() W wersji z gondolą i z fotelikiem. Do fotelika, tak jak pisałam, dokupiliśmy śpiworek MaxiCosi, bo zależy nam, żeby pasy zapinać na podstawowym ubranku, a nie na kombinezonie/śpiworze. Ten ma dziurę w kroku + na pasy na górze. Baby Design Husky, kolor Navy + fotelik MaxiCosi Cabriofix. |
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
malwi mam nadzieje, że bóle ustaną i uda się do mamy przenieść, a maluch zechce siedzieć jak najdłużej w brzuszku. Tego leżenia to współczuję, szczególnie w szpitalu, bo w domu to jeszcze jakoś leci.
|
|
|
|
#1094 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
Dotka super wózek
mam taki sam fotelik też mam cabriofix ale czarny A masz wersję winterpack?Edit Ok dojrzałam mufkę :P
Edytowane przez pietrusiowata Czas edycji: 2015-11-14 o 19:02 |
|
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór
![]() Dotka Super pojazd, zazdroszczę mój jeszcze w kartonie. Naprawdę super wózek Kurcze dziewczyny zazdroszczę Wam tej Ikei, ja szczerze mówiąc nigdy nie byłam, choć nie raz przejeżdżałam nieopodal , ale jestem silna i wiem że dla trwałości mojego związku małżeńskiego muszę odpuścić bo ja straszna śmieciucha jestem i zbieraczka Jestem wytrwałą kolekcjonerką rzeczy mało potrzebnych zamówienie z gemini jeszcze nie kliknięte ale cudowny i śliczniutki box kosmetyczny czy etui na smoka już dawno cieszą moje oczy |
|
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam straszny zapierdziel. Wczoraj robiłam wszystko na raz, a i tak nie zrobiłam wszystkiego co chciałam. Dzisiaj od rana w szkole, a potem na szkoleniu i dopiero wróciłam do domu. Brzuch jest tak twardy jak nigdy. Tż namawia, żeby pojechać do szpitala, ale ja jestem strasznie uparta i wolę się położyć, może choć trochę się poprawi.
Cytat:
![]() Kamilka, gratuluję choć wiem, że nie jest Ci łatwo. Trzymam kciuki za malutką ![]() Cytat:
![]() Ile sztuk pampersów?
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłabym do wanny poleżała ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Moja paczuszka z geminii jest 50 km od miejsca docelowego choć pisze, że przed końcem dnia ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Oooo!!! Dziewczyny co wy na takie cudo?
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka super, że się udało odebrać wózek. Fajnie uczucie mieć go już w domu i patrzeć i się uśmiechać do niego
Magda wrzucasz termometr, nalewasz wody i się relaksujesz ja tak od czasu do czasu robię tylko dla mnie ta dozwolona temp wody jest zimna, ale ostatnio jak mnie brzuch pobolewał poleżałam i pomogło.
|
|
|
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
magda1706 gadżet roku
Mam problem z zamówienie z Gemini mój koszyk tył szybciej niż jakakolwiek ciężarna i osiągnął wagę 600 okrągłych złotych
|
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stoi sobie mój taki piękny Nie mam termometru.. W zimnej się nie wykąpię ![]() Fiksuje się mega chyba.. ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1102 |
|
Rozeznanie
|
A jak ty się czujesz ? Nie należę do klubu wiec nie wiem czy juz tam coś pisałaś. Jak malutka ?
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka super furka. Jak ja Wam zazdroszcze ze macie juz wozki. Moj poki co jeszcze gdzies tam sobie czeka...
Magda moje marzenie od poczatku ciazy polezec w wannie pelnej goracej wody
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widze zdjec
Magda nawet mi nie mow, ja marze o prysznicu gdzie bede mogla normalnie stac i nie trzymac sluchawki w rece.
|
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
magdano właśnie wydawało mi się że niezbyt wiele mi brakuje bo takie rzeczy jak waciki ( mam 6 paczek), patyczki (mam 4 paczki), chusteczki nawilżane ( x 16), woreczki na pieluchy ( x5) gaziki jałowe (x6), niejałowe (x6) ciułałam od pierwszego pozytywnego testu
więc tu wychodzi na to że jednak jestem zbieraczem ciułaczem i HURT to mój żywioł. Muszę na spokojnie zejść z ilości.
|
|
|
|
#1108 |
|
Rozeznanie
|
Magda ja czasem biorę kąpiel, nie mam termometru ale staram się nie przesadzić z temperaturą. Najgorzej potem z wanny się wygrzebać :P
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja sie od początku kąpie tak jak przed ciążą. Wchodzę do wanny i dopiero nalewam wodę. Letnia to ona na pewno nie jest. .. kładę się w wannie tak żeby nie sięgała mi brzucha ale bardzo pomaga na kręgosłup i moje nerki które często mnie bolały przed ciążą. Woda na pewno jest b. Ciepła bo cała łazienka zaparowana. .. nie siedzę długo, aż wystygnie. Robie tak codziennie od początku ciąży. Leżąc w wannie oglądam brzuch jak młody skacze. Śmieje się że go Już przyzwyczajam do rytuału kąpieli
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

jeszcze net jest i nówka bus 

Tż musiałby skombinować na biegu cokolwiek bo bym wyszła z siebie i stanęła obok

, ale jestem silna i wiem że dla trwałości mojego związku małżeńskiego muszę odpuścić
Jestem wytrwałą kolekcjonerką rzeczy mało potrzebnych zamówienie z gemini jeszcze nie kliknięte ale cudowny i śliczniutki box kosmetyczny czy etui na smoka już dawno cieszą moje oczy
Te kupne mega mi nie podchodzą i nie smakują.. mam wrażenie jakby tam było mega dużo cukru wsypanego..