![]() |
#121 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk w 2016 r.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Ja tez musze sie pozbyc kilku flaszek ze swojej kolekcji i wtedy spokojnie kupic te ktore od dawna mi sie podobaja - nawet te drozsze
![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkich nie-zakupów : )
Ja się wzięłam za próbki, dziś i jutro testuję, kilka rozdam, resztę wrzucam do paczek przygotowanych do wysyłki. Nie mam ich aż tak dużo, ale będzie luźniej w szafce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Założyłam Plik Wstydu, w grudniu dałam krechę (czyli zero zakupów dla siebie), zobaczymy czy wytrzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Z nudów chyba nie zdarzyło mi się kupić perfum(ciastka czy czekoladę to często) . Za to pozytywna opinia kilku wizażanek była częstym impulsem do zakupu (wszyscy kupują to ja też muszę) , czasem starczyło jedno 'bierz' napisane przez lubianą przeze mnie wizażankę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
ja w nagrodę ze bycie twardą kupiłam koszulę i bluzkę, ale z wyprzedaży i takie, na które od dawna się czaiłam, więc in plus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja tam jestem zadowolona, że nie więcej. Lubię wysokie obcasy i przy tym wzroście praktycznie niezależnie od tego, jak wysokie założę szpile, czy platformy, większość facetów na ulicy nadal jest ode mnie wyższych ![]() A w kwestii dopasowania ciuchów, no cóż.... przez lata wypracowałam sobie dobre relacje z maszyną do szycia (no i mam znajomą krawcową, jak przypadek jest szczególnie wymagający). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Podczytuję od kiedy wątek powstał, nawet zasubskrybowałam.
![]() Na chwilę obecną marzy mi się tak bardzo - bardzo wyłącznie Botrytis. Reszta może poczekać, bo...patrzę na swoją kolekcję i czuję nasycenie. ![]() I dziś sprzedałam dwa flakony - jedyne w kolekcji, które mnie uwierały i za tę kwotę nie kupię żadnych perfum, choć mogłabym. Ale nie chcę. ![]() Przysięgam uroczyście, że ograniczam kupowanie perfum i zamykam wymiany - chyba, że coś mnie znudzi, ale podejrzewam, że to już nie nastąpi. W kolekcji mam już same ukochane cuda i mogłabym na chwilę obecną tylko powolutku chomikować(no, po zdobyciu Botry, bo to jednak zapach, który muszę mieć ). Na czas nieokreślony przerzucam się na świece zapachowe, ale też na spokojnie, bez napięcia i obłędu w oczach. Ot tak, żeby nie zwariować, żeby dalej było pachnąco. ![]() I powiem Wam, że jest mi z tym cudownie.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Cześć, można dołączyć? Nie zakładam sobie ram czasowych, ale mam postanowienie: kupić nową flaszkę dopiero wtedy, kiedy skończę którąś z obecnych i choć część odlewek. Z jednym wyjątkiem - na pewno kupię L de Lolita, jak znajdę gdzieś w dobrej cenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]() I oczywiście - kciuki trzymam też mocno za Was wszystkie. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak na poważnie to dziękujemy za wsparcie i kciuki. Nowe uczestniczki są mile widziane, a założenia odwyku że kupię flachę jak skończę bardzo sensowne. Też nie chcę wymian bo mam to co lubię, no i boję się nowych zapachowych miłości na odwyku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaa, i dołączam do grona hobbitów ![]() Edytowane przez triflee Czas edycji: 2015-11-15 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hobbity gora! ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
czytam i zaczynam się automatycznie garbić, chciałabym choć przez jeden dzień mieć 160cm wzrostu
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ile masz? ja mam 173 cm i jest mi tak akurat, na szczęście TŻ wysoki ![]() co do flaszek, u mnie na półce 41, w tym niektóre zdublowane... i mam wrażenie, że totalny misz masz, bo i retro się znajdzie, i róża słodka, gęsta, lekka, konfiturowa, ogrodowa, i gourmandy do bólu zębów, i przyprawowce... chciałabym zostawić tylko ukochane różane zapachy i ukochane przyprawowce. ewentualnie 1-2 słodziaki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
od ostatniego mierzenia w szkole (ok.20 lat temu) żylam sobie ze świadomością, że mam 184 cm. Niedawno dowiedziałam się, że mam jednak sporo więcej, przybiło mnie to strasznie, jakoś nie mogę tego zaakceptować i przyznaję się tylko do 184cm. Pewnie mój wzrost to jedna z przyczyn perfumowego szaleństwa, nie mogę iść na zakupy ciuchowe więc przyjemniej kupić kolejną flaszkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problemy z ciuchami miewam, acz teraz już coraz rzadziej - za to jak byłam nastolatką, to znalezienie długich spodni graniczyło z cudem. Ja tak lubię być wysoka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć, też chętnie dołączę, jeśli można
![]() ![]() Przede wszystkim przychodzę trzymać za Was kciuki, a sama chciałabym może nie tyle nic nie kupować, co mocno się ograniczyć. Cytat:
![]() Wspólnorozbiórkowy wątek to dla mnie zło i źródło wszelkich pokus ![]() Chciałabym kupować max. 1 odlewkę w miesiącu, a nową flaszkę kupić dopiero wtedy, gdy wykończę jeden z flakonów (ale najchętniej to jeszcze później później) i domęczę kilka odlewek. Ja mam 163, myślę, że do tego wątku też bym pasowała ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Szoszoszo Czas edycji: 2015-11-15 o 12:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Nindżopesz
|
Przejrzałam swoje flaszki i wszystko nadal kochane. Tylko muszę sprzedać trochę mililitrów np. Turmalina bo w życiu sama tego nie zużyję (przy moim tempie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja jestem średniak przy Tobie! podejrzewam, że Ty i VI4 musicie mieć za to piękne, długie nogi i cudowną możliwość noszenia wszystkiego do płaskich butów! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak ogólnie, to szkoda życia na przejmowanie się rzeczami, na które nie mamy kompletnie wpływu - można pracować nad sylwetką, dbać i cerę, włosy etc, ale wzrostu ni huhu nie dodamy ani nie odejmiemy. Zamiast się przejmować, że ktoś za mały czy za duży, lepiej znaleźć plusy i się z nich cieszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.