Panny Młode 2017 cz. 8 ;) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-15, 11:42   #3271
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)

Cytat:
Napisane przez Carollis Pokaż wiadomość
Hmmm jestem obecnie na telefonie... i nie widzę tych kafelek do klikania. Muszę kiedyś spróbować na kompie...
Na telefonie też powinny być. Ale to chyba zależy od tego jaką masz przeglądarkę
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 11:51   #3272
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciemnowlosa Pokaż wiadomość
Witam ponownie

ile postów przybyło od mojej ostatniej wizyty, nie nadążam za Wami Dziewczyny

ostatnio byliśmy na targach ślubnych i podpytalam TZta w jakiej sukni by mnie widzial i wybrał tą:

Moim zdaniem jest całkiem ok ale myślę o czymś nieco innym...

Dziewczyny, robicie winietki? Bo mój TZ jest temu przeciwny...
Bardzo ładna suknia
Mój TŻ też kiedyś był raczej bezwinietkowy,a teraz oboje jestesmy zgodni,że winietki będą. Przy naszych ok. 170 gościach bedzie o wiele mniej zamieszania.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny My planujemy z TŻ ślub na 5.08.2017 Wyjaśnijcie mi czy dobrze wstawiłam tego posta czy nie, bo na razie w ogóle nie ogarniam pozdrowionka dla Was!
Hej
Dobrze sobie poradziłaś
Opowiedz coś o Was-ile macie lat,czy zaręczeni, co robicie,skąd jesteście no i pokaż pierścionek

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=DF71CfBioRY

zobaczcie ten filmik

pamiętam natrafiłam na niego jeszcze przed tym jak byłam w zaręczynowym ferworze
Jak słucha się tej pary to widać że bije od nich ogromna miłość i że to wszystko jest takie szczere

I pmka wyglądała bardzo ładnie miała tą suknię którą chyba małgosia wklejała
Bardzo naturalna fajna para,ale widziałam gdzieś filmik z identycznymi słowami,więc nei wiem czy to nie bylo wyreżyserowane... Mnie najbardziej wzruszył ojciec Mlodej.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Hmmm jeśli chodzi o mnie to studiuję na czwartym roku i dorabiam sobie korepetycjami, a mój TŻ od prawie czterech lat już pracuje, jest ode mnie rocznikowo 5 lat starszy. Ja mam 22 lata powiedzcie też coś o sobie, chciałabym Was poznać
Ślubujesz tydzień przede mną
Jeśli chcesz Nas poznać to wejdź na sam początek tego wątku Tam są nasze daty ślubu i pod datami podpięte są nasze nicki. Jak klikniesz na nick to w nowej karcie otworzy Ci się "wizytówka". Tam są podstawowe informacje o Nas
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:05   #3273
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna suknia
Mój TŻ też kiedyś był raczej bezwinietkowy,a teraz oboje jestesmy zgodni,że winietki będą. Przy naszych ok. 170 gościach bedzie o wiele mniej zamieszania.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Hej
Dobrze sobie poradziłaś
Opowiedz coś o Was-ile macie lat,czy zaręczeni, co robicie,skąd jesteście no i pokaż pierścionek

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Bardzo naturalna fajna para,ale widziałam gdzieś filmik z identycznymi słowami,więc nei wiem czy to nie bylo wyreżyserowane... Mnie najbardziej wzruszył ojciec Mlodej.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Ślubujesz tydzień przede mną
Jeśli chcesz Nas poznać to wejdź na sam początek tego wątku Tam są nasze daty ślubu i pod datami podpięte są nasze nicki. Jak klikniesz na nick to w nowej karcie otworzy Ci się "wizytówka". Tam są podstawowe informacje o Nas
Dzieki! Zainstalowałam przed chwilą aplikacje wizaz, chciałabym dołączyć do Was i byc w rozpisce ślubów ale wiem ze muszę sie tu udzielać przez min. 2 miechy))

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Dzieki! Zainstalowałam przed chwilą aplikacje wizaz, chciałabym dołączyć do Was i byc w rozpisce ślubów ale wiem ze muszę sie tu udzielać przez min. 2 miechy))
Super!!! Bardzo się cieszę sale już zalatwiliscie?
Carollis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:07   #3274
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Osoba zakochana zawsze wygląda pięknie
Ale takie podziękowania nie są dla mnie. Ja się stresuje przed kamerą
Oj nie zawsze
Kamera jednak odbiera odwagi. Poza tym niektórzy nie lubią w miejscu publicznym okazywać uczuć,bo są nieśmiali. Więc czasem nie widać kto zakochany a kto nie

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kimiriko89 Pokaż wiadomość
Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby tak się z moim posprzeczać żeby wyszedł obrażony. Zawsze na bieżąco obgadujemy takie kwestie.
Tylko on bardzo często ma piątkowy wieczór dla kolegów. Nie widziałam potrzeby by go zatrzymywac,bo u nas jest tak,że jak mnie strasznie wkurzy to wolę przemilczeć,bo jestem zvbyt porywcza.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Jestem z okolic Bydgoszczy zaręczyny odbyły się w sposób tradycyjny, tzn.mój TŻ przyszedl do mnie w niedzielne przedpołudnie i w obecności moich rodziców poprosił mnie o rękę. Żeby było śmieszniej dodam, że zaręczyny odbyły się w mojej kuchni wrzucanw załączniku moje maleńkie cudo dziewczyny/chłopaki (bo chyba mężczyźni tutaj też sa ) opowiedzcie jak to było u Was, jak wyglądały Wasze zaręczyny i kiedy wypowiecie sakramentalne TAK
Tutaj są same kobietki
U Nas chyba żadna z Nas nie miała takich tradycyjnych zaręczyn jak Ty My wszystkie bez obecności rodziców
Stary 2015-11-15, 12:09   #3275
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Oj nie zawsze
Kamera jednak odbiera odwagi. Poza tym niektórzy nie lubią w miejscu publicznym okazywać uczuć,bo są nieśmiali. Więc czasem nie widać kto zakochany a kto nie

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Tylko on bardzo często ma piątkowy wieczór dla kolegów. Nie widziałam potrzeby by go zatrzymywac,bo u nas jest tak,że jak mnie strasznie wkurzy to wolę przemilczeć,bo jestem zvbyt porywcza.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Tutaj są same kobietki
U Nas chyba żadna z Nas nie miała takich tradycyjnych zaręczyn jak Ty My wszystkie bez obecności rodziców
Hehe ok to już wiem ze są same babki każde zaręczyny są wyjątkowe od dawna jesteś narzeczoną?
Stary 2015-11-15, 12:12   #3276
malgosiaw123
Zakorzenienie

Drugim razem zacytowałaś swój post Ja nie mam aplikacji na telefonie,pisze z lapka,ale dziewczyny najwyżej Ci pomogą,które używają tej aplikacji

Tak mamy zaklepaną salę i orkiestrę. No i zamówioną mszę w kościele
A Wy co macie?

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Hehe ok to już wiem ze są same babki każde zaręczyny są wyjątkowe od dawna jesteś narzeczoną?
Noo sporo
Od 17 lipca 2014
A Ty od kiedy? A co studiujesz?
Stary 2015-11-15, 12:12   #3277
Caree678
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczyny! U nas weekend był dość energiczny. W piątek byliśmy u naszych znajomych na imprezie, fajnie się spotkać w większym gronie z wszystkimi. Zostaliśmy do soboty a wieczorem do siostry Tz Wyruszyliśmy i dzis będziemy wracać. Zastanawiamy się nad pójściem na listy do m2 byliście? Polecacie? Jak wasze weekendy? Widzę że targi ślubne się zaczęły gdzie mogę sprawdzić jakieś rozpiski gdzie i kiedy się spodziewać? Bo też chcę iść, wciąż się zastanawiamy nad fotografem...
Caree678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:15   #3278
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Drugim razem zacytowałaś swój post Ja nie mam aplikacji na telefonie,pisze z lapka,ale dziewczyny najwyżej Ci pomogą,które używają tej aplikacji

A Wy co macie?
Coś zle kliknąłem...my mamy ustalona na razie tylko date, w lutym po mojej sesji na uczelni chcemy isc ustalić sale i wtedy bedzie już 100 procent pewności ze to bedzie 5 sierpnia

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:

A Wy co macie?

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Noo sporo
Od 17 lipca 2014
A Ty od kiedy? A co studiujesz?
Ja obecnie jestem na pedagogice opiekuńczej i już z moimi tz odliczamy... dość mam tych studiów juz :P

Edytowane przez Carollis
Czas edycji: 2015-11-15 o 12:16
Stary 2015-11-15, 12:15   #3279
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caree678 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny! U nas weekend był dość energiczny. W piątek byliśmy u naszych znajomych na imprezie, fajnie się spotkać w większym gronie z wszystkimi. Zostaliśmy do soboty a wieczorem do siostry Tz Wyruszyliśmy i dzis będziemy wracać. Zastanawiamy się nad pójściem na listy do m2 byliście? Polecacie? Jak wasze weekendy? Widzę że targi ślubne się zaczęły gdzie mogę sprawdzić jakieś rozpiski gdzie i kiedy się spodziewać? Bo też chcę iść, wciąż się zastanawiamy nad fotografem...
Hej
U mnie weekend był nudny. TŻ w piątek był z kumplami,a wczoraj siedzieliśmy w domu. Nie mogę się doprosić,żeby iść gdzieś potanczyć
Na Listy do M,chciałabym iść,ale TŻ nie chce
Ale ma większą oglądalność niż nowy Bond,więc pewnie warto
Lekka, świąteczna komedyjka,a takie przecież większość lubi
Stary 2015-11-15, 12:17   #3280
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caree678 Pokaż wiadomość
Najlepiej wpisz sobie w Google
A co do Listów do M to podobno gorsze niż pierwsza część.
Stary 2015-11-15, 12:17   #3281
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Coś zle kliknąłem...my mamy ustalona na razie tylko date, w lutym bo mojej sesji na uczelni chcemy isc ustalić sale i wtedy bedzie już 100 procent pewności ze to bedzie 5 sierpnia
A nie boisz się,że nie będzie terminu? Nie wiem jak jest w Waszych okolicach,ale np w łodzkim w maju tego roku, na mojej sali i na większości sal wolny był już tylko kwiecień i październik, listopad '17.
Teraz wolne są już tylko pojedyncze weekendy kwietnia.
A od kiedy jesteście zaręczeni?
Stary 2015-11-15, 12:19   #3282
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
A nie boisz się,że nie będzie terminu? Nie wiem jak jest w Waszych okolicach,ale np w łodzkim w maju tego roku, na mojej sali i na większości sal wolny był już tylko kwiecień i październik, listopad '17.
Teraz wolne są już tylko pojedyncze weekendy kwietnia.
A od kiedy jesteście zaręczeni?
Powiem Ci ze generalnie sie nie boję...u mnie te sale zamawia sie tak 1,5-1 rok na przód. Liczę ze będzie ok chcemy sie tym zajac tak na spokojnie po sesji ;D zareczeni jesteśmy od 12 lipca tego roku sorki za pisownię, słownik w telefonie ma swoje humory ;D

Edytowane przez Carollis
Czas edycji: 2015-11-15 o 12:22
Stary 2015-11-15, 12:24   #3283
Key_b
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Witam jak tam?
A dobrze dobrze gnijemy od rana w lozku jak zawsze w niedzielę chciałam się wyspać a wstalismy o 7 bez budzika

Cytat:
Oj nie zawsze :
Kamera jednak odbiera odwagi. Poza tym niektórzy nie lubią w miejscu publicznym okazywać uczuć,bo są nieśmiali. Więc czasem nie widać kto zakochany a kto nie :

Tutaj są same kobietki
U nas tz najpierw zapytał się moich rodziców i zgodę tradycyjnie z kwiatami i flaszka a później wyjechaliśmy na wakacje i poprosił mnie

Cytat:
Coś zle kliknąłem...my mamy ustalona na razie tylko date, w lutym po mojej sesji na uczelni chcemy isc ustalić sale i wtedy bedzie już 100 procent pewności ze to bedzie 5 sierpnia

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Ja obecnie jestem na pedagogice opiekuńczej i już z moimi tz odliczamy... dość mam tych studiów juz
Jak jesteś na aplikacji to wystarczy kliknąć na post/posty które chcesz cytować i na samej górze ci się zbierają i później tam klikasz w prawym górnym. Rogu i wszystkie masz i możesz odpowidac

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:36   #3284
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Key_b Pokaż wiadomość
A dobrze dobrze gnijemy od rana w lozku jak zawsze w niedzielę chciałam się wyspać a wstalismy o 7 bez budzika

U nas tz najpierw zapytał się moich rodziców i zgodę tradycyjnie z kwiatami i flaszka a później wyjechaliśmy na wakacje i poprosił mnie

Jak jesteś na aplikacji to wystarczy kliknąć na post/posty które chcesz cytować i na samej górze ci się zbierają i później tam klikasz w prawym górnym. Rogu i wszystkie masz i możesz odpowidac
Powolutku ogarniam ale jak coś zle zacytuję to proszę bądźcie wyrozumiałe
Stary 2015-11-15, 12:40   #3285
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Idziemy z Tż-tem do jego rodziców na obiad. Najem się jak świnka a potem pojadę do pracy
Dzisiaj na noc przyjeżdżają siostra, siostrzenica i szwagier więc będzie wesoło Zajrzę do Was wieczorem. Miłego dnia
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:41   #3286
Carollis
Raczkowanie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53465857]Idziemy z Tż-tem do jego rodziców na obiad. Najem się jak świnka a potem pojadę do pracy
Dzisiaj na noc przyjeżdżają siostra, siostrzenica i szwagier więc będzie wesoło Zajrzę do Was wieczorem. Miłego dnia [/QUOTE]

Smacznego obiadku i miłego dnia!
Stary 2015-11-15, 12:41   #3287
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Key_b Pokaż wiadomość
Serio? E to juz wiedziałaś co Cię czeka
A jakby rodzice się nie zgodzili to co?
Stary 2015-11-15, 12:45   #3288
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Serio? E to juz wiedziałaś co Cię czeka
O to widzę key_b miała podobnie jak ja Hahaha U mnie było coś na zasadzie "chciałbym prosić o rękę państwa córki" i potem od razu przede mna kleknal kwiatki dla mamy i cos mocniejszego dla taty obowiązkowo
Stary 2015-11-15, 12:48   #3289
VinVinara
Zakorzenienie

Wiecie co? Chyba pójdę przymierzyć jakieś suknie. Zobaczę jak koszmarnie wyglądam i będę miała motywację do ćwiczeń. Co myślicie?
Stary 2015-11-15, 12:50   #3290
Key_b
Zadomowienie

Cytat:
Serio? E to juz wiedziałaś co Cię czeka :
A no widziałam jak juz do polski jechaliśmy I zanim pierścień dostałam to u jubilera przymierzam bo teściowa kupiła 16 a ja mam 9

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Eee a jakby się jie zgodzili to blada bo już Za późno no i od razu po powrocie z wakacji były zmowiny bo sobie rodzice tz zazyczyli

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:58   #3291
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cześć dziewczyny, witam się chora odpoczywam dziś w domu, spałam do 11 prawie

O zamachach dowiedziałam się jak wracaliśmy z wycieczki busem z Berlina, zaczęły być kontrole policji jeszcze w Niemczech, później straż graniczna w Polsce już, wiec coś bylo nie tak, straszna wiadomość mam nadzieje ze otrzasna się teraz z tym wpuszczaniem do Europy wszystkich jak leci

Widziałam pytanie o winietki - u nas będą napewno

Witam nowa PMke

I idę robić jakąś zupę na rozgrzanie, nie wychodzę dziś nigdzie i się kuruje

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 13:03   #3292
malgosiaw123
Zakorzenienie

Kurczę kusi mnie kupno tej paletki z Rossmanna Wibo..

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Wiecie co? Chyba pójdę przymierzyć jakieś suknie. Zobaczę jak koszmarnie wyglądam i będę miała motywację do ćwiczeń. Co myślicie?
Idź my lubimy oglądać/czytać relacje z przymierzania
Stary 2015-11-15, 13:04   #3293
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Kurczę kusi mnie kupno tej paletki z Rossmanna Wibo..

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Idź my lubimy oglądać/czytać relacje z przymierzania
Czekamy na relacje fajne miejsce, podoba mi się tu
Stary 2015-11-15, 13:07   #3294
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Hej

Wróciliśmy z targów i jestem przerażona sukniami ślubnymi jakie widziałam.
Jeden wielki błyszczący kicz
Jedynie garnitury nam wpadły w oko i zaproszenia.
Stary 2015-11-15, 13:08   #3295
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Hej

Wróciliśmy z targów i jestem przerażona sukniami ślubnymi jakie widziałam.
Jeden wielki błyszczący kicz
Jedynie garnitury nam wpadły w oko i zaproszenia.
Oj...na pewno coś znajdziesz ciekawego nie ma co się załamywać
Stary 2015-11-15, 13:09   #3296
Carollis
Raczkowanie

Ja zastanawiam sie nad taka suknia...tylko nie wiem czy w 2017 bedzie jeszcze w katalogu

http://kasia.net.pl/bigimg.php?foto=....jpg&title=216
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1447589388159.jpg (29,9 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez Carollis
Czas edycji: 2015-11-15 o 13:12
Stary 2015-11-15, 13:12   #3297
taedio
MerDer 4ever

Witam nowa PM

Ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne i nie poszłam do szkoły
Zafarbowalam wczoraj włosy ale wgl nie chwyciła mnie farba i jestem zlaaaa

jutro na przymiarki idę
Stary 2015-11-15, 13:13   #3298
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Witam nowa PM

Ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne i nie poszłam do szkoły
Zafarbowalam wczoraj włosy ale wgl nie chwyciła mnie farba i jestem zlaaaa

jutro na przymiarki idę
Heja suuuuper, a kiedy ślub?
Stary 2015-11-15, 13:13   #3299
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Oj...na pewno coś znajdziesz ciekawego nie ma co się załamywać
Nie załamuję się. Będę pewnie szyła wymarzoną
Stary 2015-11-15, 13:14   #3300
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Nie załamuję się. Będę pewnie szyła wymarzoną
Dokładnie, zawsze jest jakieś wyjście, a to pewnie okaże się dla Ciebie najlepsze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości