![]() |
#931 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Maja widziała? http://www.filmweb.pl/film/Makbet-2015-696196 Dobrze się zapowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Na twitterze Amerykanie pytają czy coś się stało Paris Hilton, bo wszędzie widzą #PrayForParis To nie jest żart.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Dam ![]() Mam nadzieję że dojdą w polowie tygodnia. 2. Ja bym się bala,że po kilku nocach mi wypadną ![]() Cytat:
![]() Wogle apropo tuszy...koleżanka zachwalała odżywke z Eveline i faktycznie rzęsy po niej jak firany. Znaczy po użyciu jako baza pod tusz, niesamowicie wydłuża. I nie skleja ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z odżywek eveline lepsza jest ta 5 w 1. Mam i sobie chwalę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.myślę , że tak , na razie mówili o Amerykanach tylko . 3. ![]() 4.to też niestety prawdopodobne ![]() 5.dokładnie tak . Fanatyzm to stan ducha (chorego) niezależny od tematu , tylko od psychicznych i umysłowych predyspozycji , więc przy odrobinie wysiłku na pewno można by powołać Grupę Zwalczającą Kubusia Puchatka albo Państwo Przeciwników Zupy Pomidorowej W Puszkach . Istota rzeczy to umiejętność manipulacji i wybrania podatnych osobników . 6. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
Od lat jestem lojalna wobec Diorskina ![]() ![]()
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amerykanie bez refleksji wtargnęli na cudze tereny postanowiwszy przerobić je na swój ład. Pretekst zawsze ten sam: demokracja, obalanie dyktatur. A metody do tego wybrano straszne: przewroty, krew, najgorsze bestialstwa - pisze autor komentarza w rosyjskiej gazecie rządowej, wypominając Waszyngtonowi inwazję na Irak. Zarzuca Amerykanom, że to oni "wyszkolili terrorystów, którzy zgnietli reżim Saddama Husajna", którego co prawda "w żadnym razie nie można było nazwać demokratą, lecz za którego rządów w Iraku utrzymywała się pewna równowaga".Autor wypomina też USA "awanturę" w Libii, niepowodzenie w Afganistanie i "samowolne strategie Białego Domu", a także, jak pisze, "niezrozumiałe maniakalne dążenie do obalenia rozsądnego prezydenta Syrii Baszara el-Asada". Cos mi się wydaje ,że ma rację . Wróciłasm z koncertu KULTu , tym razem siedzieliśmy w sektorze, ale to nie to samo ![]() Spodek podświetlony w kolorach francuskiej flagi - robi wrażenie.
![]() |
#939 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2. Że też Bozia dała wolną wolę zamiast dać więcej rozumu... 3. Fakt. Cytat:
2. Niestety może mieć rację. Ale USA w niczym w tej materii od ZSRR czy obecnej Rosji się nie różni. Strony zamieniły się jedynie miejscami przy stoliku. Gra i talia nadal są te same. Biedny Afganistan, biedne kraje posiadające ropę. 3. A jak sam koncert? A wąchałaś CM w galerii? Nagranie pochodzi sprzed 2 tygodni Duran Duran i Eagles Of Death Metal
Don't say a prayer for me now, Save it 'til the morning after nabrało nowego znaczenia...
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#940 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry Baru! Macham znad kawy, ciasta pomarańczowo- imbirowego, i pierwszych pięciu minut które mogę wygospodarować dla siebie od tygodnia.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz testuję odżywkę FEG i mam wrażenie, że po niej są lepsze efekty. A w ogóle to ostatnio się naprodukowałam tutaj o minimalizmie itd., a moja mama poleciała do stanów i przywiozła mi z MACa trochę łupów, które są ładne i nie do końca mi potrzebne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dzięki, będzie następna ![]() A który tusz z Eveline chwaliłaś ? Bo miałam capnąć, postalam przy szafie, pogapilam się i wzięłam w końcu z Rimmela i jakąś nowość, bo nie mogłam sobie przypomnieć ![]() Cytat:
tam gdzie Ameryka tam od razu wojna, taka pokojowa polityka, a ostatecznie chodzsi o kasę, jak zawsze chyba.... Nie strasz ![]() Używam od tygodnia ledwo, więc może za wcześnie. Ale ja tylko pod tusz, na noc bym się nie odważyła chyba...a koleżanka drugie opakowanie i ma wszystkie na miejscu. Cytat:
1. Dzięki ![]() Pewnie MAC do niej za dobry ![]() Ja jestem w sumie w grupie szczęsciar z dlugimi rzęsamy ( tylko biale ![]() ![]() 2. Oj, jak się rozmaże, to się domaluje i znowu będzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze ze poczekałam z zamawianiem w takim razie ![]() Nie mam pojęcia jakie kolory wziąć ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Jeja kusicie tymi minerałami
![]() ![]()
#944 | |||
Panaroja
|
spod zaczynającego się deszczu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.no ba ![]() 3.ISISowi ? Rosji ? 4.mam jednak wrażenie ,że US są znacznie bardziej wścibskie niż Rosja czy ZSRR - one nie "wyzwalały" krajów bliskiego wschodu na tak masową skalę . Wg mnie i tak u podstawy wszystkiego leży fakt , że jednym z głównych napędów gospodarki jest zbrojeniówka , której produkty trzeba opchnąć komuś , a jak nie ma komu , trzeba się postarać żeby było ![]() Cytat:
![]() 2.niee , nie świat - idioci niech się skończą . Chociaż jak się patrzy na historię to tylko pobożne życzenie ![]() 3.poka co dostałaś ![]() obudziłam się dziś o wpół do dwunastej , umyłam głowę i zastanawiam się, cobytu z tak pięknie rozpoczętym dniem ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczaki ale to jeszcze droższe od Cliniqa ![]() I z tego co pamiętam, to na Polskę, nie mają bladego ciepłego odcienia. Ale dawno nie podchodziłam do nich. Cytat:
![]() Ty jesteś taka ciepła oliwkowa może odcienie buff? piszą, że dla skóry jak kawa z mlekiem? Tylko ciemniejsze numerki być musiała? No jest kłopot na początku. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-15 o 11:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z eveline mam akurat ten i jest świetny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ze-lashes.html
ten miałam poprzednio https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...k-mascara.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Golden ponoć jest żółty, na tym najjaśniejszym poziomie jeszcze tego nie widać więc bym nie brała. Ja zawsze używałam goldenów i te Warmy są dla mnie zbyt beżowo-neutralne. Czyli dla Cię mogą być dobre. Jeśli chodzi o poziomy to wydaje mi się, że dziesiątki są jak fairesty w innych firmach, dwudziestki jak fair/light a trzydziestki to już będą normalne light i troszku w górę. Na fejsiku mają swatche ale ponoć mało adekwatne do rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
Nude ![]() ![]() ![]() Karkki - żółtych odcieni sypańca nie ma w klasycznej wersji ale macnij gdzie w Sephorze czy inszym Douglasie ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2015-11-15 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
#952 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz jeszcze mi się przypomniało, że nie podobało mi się w niej to, że po kilku godzinach tusz wyglądał na bardziej "szary" bo ta baza jest biała i zaczynała prześwitywać. ad 2. No ja nie wiem czy widok mnie pożerającej hamburgera ze szminką na policzkach jest tak łatwy do zatuszowania ![]() Cytat:
3. Proszę bardzo, zdjęcie nie najlepsze bo już jest prawie ciemno ![]() ![]() A tak jeszcze w temacie zakupów, przejrzałam sobie Asos i tak sobie myślę, że ciuchy ciążowe i oversize u nich są o wiele fajniejsze. Dużo ładnych, podstawowych krojów, a jak chcę sobie kupić jakąś prostą sukienkę midi to mogę sobie szukać do us*anej śmierci, bo same opinające ciało, odsłaniające plecy miniówy ze złotymi badziewiami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() I nie mam nic do opinających kiecek z dekoltem i cekinami, jak ktoś szuka to fajnie, że są, tylko słabi mnie brak różnorodności. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-15 o 13:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Nindżopesz
|
Ja mam ale do osób wymyślających kroje ubrań - czemu najwyraźniej większość uważa, że wszystkie kobity marzą o eksponowaniu pleców, biustu, ramion, kształtów w obcisłych ubraniach, ewentualnie o obrzuceniu się kryształami, cekinami, złotem etc. -_- Teraz na szczęście jest moda na oversize ale wcześniej łaziłam po Allegro i kupowałam ciuchy w rozmiarze 46-48, akurat wtedy były luźne... bo i 42-44 bywały obcisłe. A jak już coś czarnego i dużego to też musiało mieć hafty albo diamenty żeby było uroczo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i na Allegro rządzi głównie Japan style i pomniejszona rozmiarówka. Ja w Rezerwatach i jemu podobnych sklepach mam luzy w S przy czym normalnie mam rozmiar 38/40. ![]() Z jednej strony pomniejszona rozmiarówka, z drugiej powiększona Eeeech... Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-15 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ze o koreańcach nie wspomnę ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. Fajne łupy ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-11-15 o 13:57 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie ja na razie radzę sobie np. kupując męskie basic t-shirty ![]() Cytat:
![]() No fajnie, że są, ale dobrze by było, gdyby projektanci pomyśleli też o kobietach, które rano chcą założyć coś niezobowiązującego, bo nie oszukujmy się - do takich krojów, jakie opisałam, najlepiej założyć obcasy, wciągnąć brzuch i się mocno wyprostować. Dlatego najczęściej kończę w jeansach i t-shircie... Cytat:
![]() A z tym, żeby było uroczo - no cóż, jest popyt, jest i podaż ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie Wy widzicie te dopasowane sukienki z dekoldem? Tylko bez cekinów , krysztalkow i innych dupereli, i koniecznie z zakrytymi plecami i dlugość przed kolano. Szukam takiej od dawna, w bordo lub butelkowej zieleni i nie mogę znależć. A i dostępna w Pl .. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-11-15 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.