Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-15, 10:12   #2041
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Mój Tż jest umierający-sam zapisał się na jutro do lekarza A tak na poważnie to aż zaniemówił i szepcze cały czas plus ma opuchnięte gardło i koszmarny katar, więc po tygodniu udawania, że to nic takiego w końcu idzie po lepsze leki niż miód...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 10:13   #2042
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Wolałabym erotyczny niż mój z dzisiejszej nocy. Śniło mi się, że mój mąż był w domu pomocy społecznej dla psychicznie chorych, w którym kiedyś pracowałam hahah
o ja ....

Cytat:
Napisane przez Sunmade Pokaż wiadomość
Kejka każda teściowa będzie chciała mieć dzieci i wnuki blisko. Ale niektóre nie nalegaja tak jak np Twoja

Ja z moja była niedoszła mieszkałam 3 lata i to był koszmar. Teraz mieszkam 20km od teściów, ale dom budujemy w tym samym miasteczku, będzie nas dzielić jakieś 2 km i przyznaje ze mi to odpowiada. Faktycznie czasem mi pomoże z dzieckiem, później odbierze ze szkoły, przedszkola ale moja teściowa jest bardzo dobra kobieta, nienarzucająca siebie i swojego zdania. Jeśli ja o to nie poproszę, to rzadko wypowiada się na jakiś temat.

---Sen---

Ja juz nie daje rady... Nie potrafię spać na lewym boku! Wszystko mnie boli, nie mogę zasnąć a jak już zasne to po przebudzeniu i tak jestem na prawym boku. Boje się o ta całą zyle główna...

Wyruszamy zaraz do Wrocławia na szybkie zakupy, a po południu na urodzinki siostrzenicy. Także miłego dnia Wam życzę
ja tez cos juz spac na boku nie moge... krece sie jak smrod po gaciach w nocy... budze sie polamana i niewyspana. dzis mnie strasznie oplecy bolaly, w sumie dawno nie cwiczylam, ale nie chce mi sie. dalej mnie boli ucho i szczeka... masakra.
na dodatek synu sie rozlozyl totalnie oszalec idzie
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 10:13   #2043
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Sunmade nauczysz sie, ja sie zmuszalam i jakos mi teraz wychodzi. Ale na prawym tez sypiam, dziecko jest jeszcze na tyle male ze nic nie powinno sie dziac

Wlasnie rzecz w tym, ze ona nie potrafi zrozumiec ze ktos moze chciec mieszkac w bloku...

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 10:21   #2044
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Gosiaczek, sama nieraz nie wiem co ja w ogole robie
Cloche, to jest on, ten promotor pokrotce, mowi im ze ta technika jest najwspanialsza na swiecie i oni sie nakrecaja, ze wszystko nia uda zbadac a potem ja to musze robic a bywa roznie. Ze sprzetem i jego mozliwosciami no i z ograniczeniami wynikajacymi z samej techniki. Jemu bardzo zalezy na tym zeby zrobic wielka kariere, niewazne ze kosztem innych, ale niestety za malutki jest na to... Bo uwaza ze juz wystarczajaca duzo wie i nie musi sie wiecej uczyc. A to pierwszy gwozdz to trumny kariery naukowej. Nie zal mi go bo to cham, co juz nieraz udowodnil

Nie wiem co zrobimy, jesli pojedziemy to na pewno zadnych wycieczek metrem, imprez i przesiadywania w knajpach. Spacerki (i tak mielismy taki plan, lubimy chodzic), obejrzymy najwazniejsze zabytki (tam pewnie beda cale oddzialy pilnowac, bo wiadomo) i tyle. Siedziec w hotelu sie nie da w miescie, gdyby to byl jakis sloneczny kurort jak u Gosiaczka to inaczej...
E... to rób swoje, a potem olać gościa - co do tej trumny to masz rację, pięknie ją sobie tworzy

Myślę, że jak tak zrobicie z tym Paryżem, to będzie ok.

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Troche mnie zasmucilas ale od poloznej wiem, ze stawianie sie macicy powinno byc na calej dlugosci brzucha. A u mnie to wypukle bylo napiete- nie twarde, a po drugiej stronie bylo mieciutkie. Wiec macica nie mogla mi sie "stawiac" tylko z lewej strony co? Co mowicie?
Ja nie mówię, że u ciebie to nie dziecko. Ale u mnie macica czasem jakby biła się o miejsce z pęcherzem moczowym i jak twardniała, to właśnie z tej jednej strony... był to etap, że wszelkie części ciała dziecka były za małe, żeby tak wyglądać. No i do tego ten magnez... I teraz to już wiem, że u mnie akurat tak to się prezentuje. Ale wiesz, ja mam łożysko na przedniej ścianie, może to też inaczej być.
No i zależy jaki typ jesteś - ja nie chciałam się np. przedwcześnie ruchami rajcować, bo obawiałam się, że zamiast dzieckiem będę cieszyć się kotletem wolę poczekać i być pewna. Ale niektóre, albo większość, potrzebuje choćby tego wyobrażenia i są wtedy szczęśliwsze - to bym się nie wgłębiała i cieszyła i już
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 10:21   #2045
MiniMonix
Zakorzenienie

Haha no mega poryty sen. W ogóle to zaczał się od tego, że przełożona zadzwoniła czy nie chcę sobie dorobić i przyjść do pracy na noc. Oczywiście w ciąży na l4, ale co tam :p w pracy jedna z pacjentek miała gorączkę i poszłam do niej sprawdzić temperaturę, a tam z jednej z sal mój mąż wychodzi w piżamie i pyta co tu robię.. No bo jak to na l4 w pracy?! Co najlepsze to był oddział, na którym były najgorsze przypadki. Wstałam o 4.50 bo tak to było realistyczne, jakby działo się na prawdę :p

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 10:24   #2046
velika
Winter is coming

gosiaczek machnij sobie to co cloche polecała:
https://www.youtube.com/watch?v=DWRGsg5xMLQ
to są normalnie jakieś czary ostatnio też mnie plecy bolały, zrobiłam sobie dwa zestawy z tego i znowu jest ok
Ja też sypiam na obu bokach.
Kejka, jak nie rozumie to już jej problem. Gdyby były u mnie w mieście duże mieszkania w nowych blokach, to bym nigdy nawet nie rozważała budowy domu. Ale wszędzie są max 3 pokoje, a jak nam się kiedyś zachce drugiego dziecia, to ja nie dam rady na takim metrażu ;( jakby mi zbudowali mieszkanie 80 m to bym pierwsza była w kolejce do kupna, ale ni ma uroki małych miast ;/ Poza tym każdy lubi co innego, owszem przyjemnie jest wypić kawkę na tarasie i mieć przestrzeń, ale tą przestrzeń trzeba sprzątać, a ogród pielęgnować. No nie wiem, jak patrzę na rodziców czy teściów, którzy wiecznie coś mają do zrobienia w domu i koło niego to błogosławię to moje mieszkanko, którego ogarnięcie na błysk zajmuje 2 godziny

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2015-11-15 o 10:26
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 11:38   #2047
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Pamiętaj, ze u każdego inaczej to moze wygladac
Nie stresuj sie
Cloche nie zjedz mnie
no cos ty
ja tylko pisalam o sobie... a stawianie macicy to nic zlego, o ile nie jest zbyt czeste i bolesne. wchodzimy w ten etap, ze macica sobie zaczyna "trenowac". to sie chyba nawet jakos tam nazywa, skurcze braxtona-kogos tam na H u mnie tego stanowczo za duzo i czesto wrecz tak, ze jakby dech w piersiach zapiera, dlatego porzadny magnez, inaczej cierpie... i kto wie, czy sie szyjka nie skraca zbytnio...
Stary 2015-11-15, 11:48   #2048
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Wolałabym erotyczny niż mój z dzisiejszej nocy. Śniło mi się, że mój mąż był w domu pomocy społecznej dla psychicznie chorych, w którym kiedyś pracowałam hahah
to niezłe sny nas męczą

ja to w swoim snie z dwoma facetami (tym razem osobno nie na raz) ale pchał wszedzie gdzie sie dało ze tak powiem

co do spania to prawie całą noc przesypiam na lewym boku wtedy nad ranem się budzę i przewracam na prawy na dwie godzinki

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:12   #2049
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
no cos ty
ja tylko pisalam o sobie... a stawianie macicy to nic zlego, o ile nie jest zbyt czeste i bolesne. wchodzimy w ten etap, ze macica sobie zaczyna "trenowac". to sie chyba nawet jakos tam nazywa, skurcze braxtona-kogos tam na H u mnie tego stanowczo za duzo i czesto wrecz tak, ze jakby dech w piersiach zapiera, dlatego porzadny magnez, inaczej cierpie... i kto wie, czy sie szyjka nie skraca zbytnio...
hicksa chyba
Machnęłam bluze do kompletu jestem poryta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (217,6 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez gosiaczek071
Czas edycji: 2015-11-15 o 12:16
Stary 2015-11-15, 12:26   #2050
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
hicksa chyba
jestem pod ogromnym wrażeniem cudowności których szyjesz!!! Zazdroszczę talentu
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 13:01   #2051
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
to niezłe sny nas męczą

ja to w swoim snie z dwoma facetami (tym razem osobno nie na raz) ale pchał wszedzie gdzie sie dało ze tak powiem

co do spania to prawie całą noc przesypiam na lewym boku wtedy nad ranem się budzę i przewracam na prawy na dwie godzinki

Ale macie sny:hahah a: nie śmie powiedzieć kropcia czy to nie czasem jakieś Twoje podświadome fantazje erotyczne których jeszcze nie zrealizowałaś:hah aha::haha ha:

Ja się z Wami witam dalej z bólem głowy od wczoraj nie przestała bleć nawet po zażyciu pół tabletki,,,KOSZMAR
Stary 2015-11-15, 13:03   #2052
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Ale macie sny:hahah a: nie śmie powiedzieć kropcia czy to nie czasem jakieś Twoje podświadome fantazje erotyczne których jeszcze nie zrealizowałaś:hah aha::haha ha:

Ja się z Wami witam dalej z bólem głowy od wczoraj nie przestała bleć nawet po zażyciu pół tabletki,,,KOSZMAR
haha myślisz że mam aż takie potrzeby hahaha
mój tż mi w zupełnosci wystarcza

Stary 2015-11-15, 13:03   #2053
beth007
Zadomowienie

Gosiaczek071 cuda robisz :-D

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 13:03   #2054
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
hicksa chyba
uwielbiam te Twoję cudeńka co szyjesz...

Skąd bierzesz ściągacz kupujesz na necie??????
Stary 2015-11-15, 13:04   #2055
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
hicksa chyba
super komplecik! może złożymy Ci tu jakieś zamówienie co

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-15, 13:10   #2056
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
super komplecik! może złożymy Ci tu jakieś zamówienie co
ooooooo super pomysł machniech hurt dla dziewczynek i chłopców w promocyjnej cenie:b rzydal:
Stary 2015-11-15, 14:06   #2057
gocha_cz
Raczkowanie

Witam się i ja po obiedzie, tak się najadłam że znowu się nie mogę ruszyć

gosiaczek jak zwykle szacun, śliczne rzeczy

co do teściowych to moja właśnie dzwoniła do synusia dlaczego nie przyjechaliśmy do nich i co robimy, oczywiście przy okazji wypytała co na obiad jemy i czy surówka jakaś jest... no tak trzeba sprawdzić czy aby jej syna nie głodze
nic mi się ostatnio nie chce jakiś leń we mne wstąpił
ruchy
też ostatnio się martwiłam że nie czuję już dłuższy czas i oczywiście w głowie milion scenariuszy ale rano nie wytrzymałam i wstałam zjadłam miodu i spowrotem do łóżka i nie wiem czy to ten miód czy przypadek ale po pół godz. mały zaczął szaleć
włosy
mi też lecą na łeb na szyje, nie dość że zęby to i włosy
spanie
też źle sypiam jak na boku to mnie biodra zaraz zaczynają boleć jak na plecach to kręgosłup i tak noc mi mija na zmienieniu pozycji co kilkanaście minut i stękaniu, prwy bok plecy lewy bok, lewy bok plecy i znowu na prawy bok i tak w kółko
gocha_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 14:25   #2058
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość

uwielbiam te Twoję cudeńka co szyjesz...

Skąd bierzesz ściągacz kupujesz na necie??????
Ściągacz? Kupiłam kiedyś ale nie pa witam gdzie. Nie miałam pomysłu na ten materiał, wczoraj mnie olśniło, ze bedzie fajnie wygladac z ta dresowka. Jeszcze uszyłam taki komplet, ale portki troche za małe do bluzy.

Musze sie z piżamy przebrać i cos posprzątać. Od rana tylko łażę na gore do maszyny

Dziekuje wam za miłe słowa kochane jesteście
Hurtowo moge uszyc czapki dla maluszków bo sie szybko szyje. A z bluzami i portkami trzeba troche posiedzieć. Śmiesznie sie szyje takie małe

Mnie przestała troche głowa bolec. Małego dzis nie czuje za bardzo...ale nie bede świrować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (146,3 KB, 38 załadowań)
Stary 2015-11-15, 14:27   #2059
gosiaczek071
Zakorzenienie

Nie wiem czemu z tel nie moge dodać wiecej niz 1 zdjexie. Dol bluzy i rekawy do wykończenia jeszcze. A tu portki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (153,2 KB, 35 załadowań)
Stary 2015-11-15, 14:42   #2060
Kalpana
Zakorzenienie

Gosiaczek ale się rozszyłaś

Ja uważam, że choćby teściowa była najlepsza pod słońcem, to i tak lepiej mieszkać samemu

Wczoraj mnie to moje dziecko wystraszyło, bo ani raz się nie ruszało. Wieczorem pojadłam słodkiego i nadal nic Dzisiaj rano się do niego dobijałam i w końcu łaskawie się odezwało. Leniwiec jeden, nawet mu się ruszać nie chce

A to mój brzucho sprzed 2 dni. Oczywiście poranny, bo zgrabniutki, wieczorem już nie jest taki fotogeniczny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9145.jpg (80,0 KB, 61 załadowań)

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2015-11-15 o 14:43
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:05   #2061
MiniMonix
Zakorzenienie

To widzę że nie tylko moje dziecię się ostatnio mniej rusza. Myślałam, że będzie coraz częściej a wczoraj nic, dzisiaj tylko przed południem.. No nie wiem. Jutro lekarz, to zobaczę co tam w brzuchu wyrabia

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:20   #2062
velika
Winter is coming

moje też się średnio rusza. Coś posmyra, czasem mam wrażenie, że kopnie, ale nie wiem, czy to kopniak czy kotlet jak to mawia cloche
gosiaczek jak zwykle cudne te rzeczy
mój bebzon i ostatnie zakupy. Ja chcę już przeceny i znać płeć, żebym mogła kupować miliony rzeczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18t4 d 2.jpg (70,7 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18t4d.jpg (69,6 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PB160181.jpg (80,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PB160182.jpg (56,9 KB, 34 załadowań)

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:31   #2063
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
To widzę że nie tylko moje dziecię się ostatnio mniej rusza. Myślałam, że będzie coraz częściej a wczoraj nic, dzisiaj tylko przed południem.. No nie wiem. Jutro lekarz, to zobaczę co tam w brzuchu wyrabia
Może nasze maluchy są senne przez tą pogodę i nic im się nie chce? Tak a propos to mi też się oczy same zamykają, a tu nic z tego, bo synek zrezygnował z drzemki w ciągu dnia. Wieczorem też prędko spać nie pójdę, bo jeszcze randka z TŻtem przez skype'a

Używacie wazy do zupy? Oglądam w necie, chciałabym kupić, ale nie wiem jaka wielkość dla 4 osób + ewentualnie 2 gości. Ktoś coś wie i doradzi?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:38   #2064
justyna_fli
Zadomowienie

Dziewczyny, co za sny ja mam w miare normalne, tylko dzis mi sie snilo ze moja mama nie mogla ogarnac ze do gondoli wozka juz daja ta budke przeciwsloneczna i koniecznie mi kazala dokupic
gosiaczek jak zwykle cuda uszylas rozkrecasz sie widze
ruchy
Moje mlode tez jakos mnie ostatnio skacze. I jak sie polozy reke na brzuchu to zaraz cisza. Jak sie zdejmie, to znow skacze. Maz sie wkurza na to zawsze
Piekne brzuszki dziewczyny velika u Ciebie to prawie nic nie widac, ja mialam wiekszy bez ciazy i super zakupki
tesciowe
Ja na moja specjalnie nie narzekam, ale pod jednym dachem za zadne skarby bym nie zamieszkala dosc ze maz dom postawil na tej samej dzialce i ona go urzadza, tzn niby sie pyta co mi sie podoba ale na koncu i tak robi po swojemu ale juz nawet nie mysle o tym bo mi cisnienie skacze
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 16:08   #2065
gosiaczek071
Zakorzenienie

Fajne brzuszki
Moj jest leniwy dzis. Nienawidzę takiej pogody :/

Justyna fli ja szyje często ale tu wrzucam tylko to co dla malucha. Ostatnio szylam czapki i kominy dla Hani koleżanek z klasy i podusie sówki

Pojadłem pomidorówki od teściowej i maluch sie obudził znaczy smakowało mu czy raczej nie
Stary 2015-11-15, 16:34   #2066
cloche
Zakorzenienie

Gosiaczek, te dresiki cudne sa, wszystkie absolutnie! ja jak ogarne maszyne to tez bym chciala na cos sie porwac... tylko nie wiem na co... no i nie wiem, czy jakies kroje skads mam brac? czy to sie "na wprawione, krawieckie oko" robi? bo jesli tak, to chyba sie poddaje

Kalpana, mamy takie same nocniki tylko ze my w wersji zoltej...

velika, no nie wygladasz na ciezarna... ja bym cie w kolejce nie przepuscila zaraz wam wrzuce moj balonik...

jeszcze cos chcialam, ale nie pamietam... objadlam sie lodow waniliowych z goracymi owocami (tym razem truskawki i jagody) i jest mi blogo... a brzuch jeszcze wiekszy...

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Gosia, smakowalo!!! teraz sie probuje nalykac wod i szaleje z radosci

aaa juz wiem co mialam pisac. co do ruchow:
velika, na polowkowych podpatrz, kiedy dzidzia jak sie rusza i jak i gdzie to odczuwasz - ja sobie dzieki temu zlokalizowalam TO co trzeba odpowiednio i teraz to juz coraz wiecej czuje. najczesciej jak legne gdzies po jedzeniu ale czesto czuje jeszcze podobne ruchy gdzies z boku i wtedy wiem, ze to ten "kotlet" jednak przebija sie przez kiszke i walczy o miejsce z macica
Stary 2015-11-15, 16:36   #2067
cloche
Zakorzenienie

Macie z rana. Taki jeszcze nienajedzony brzuszek. To tak a propos "rano nie widać, wieczorem wywala" zatem u mnie tak nie widać:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1447602034114.jpg (20,2 KB, 88 załadowań)
Stary 2015-11-15, 16:47   #2068
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

cloche ale cudny duzy brzusio!!!!

Zostaje jeszcze jedna noc u tej... Samochod nam cos nawala, ucieka zbyt duzo paliwa cos i na 120 km nie bede ryzykowac ze nie dojade. Koszmar dziewczyny, nie wiem jak dam rade... I jeszcze szef meza swiruje...

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 16:48   #2069
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
Macie z rana. Taki jeszcze nienajedzony brzuszek. To tak a propos "rano nie widać, wieczorem wywala" zatem u mnie tak nie widać:

no piękny okaz:lo ve: kiedy ja taki bede mieć mój to wzdęcie po jedzeniu... a już marzy mi sie taki odstający.
Stary 2015-11-15, 17:40   #2070
AsiaPo
Mama Land

Velika: U Ciebie faktycznie nic nie widać! Jestem/byłam w szoku, aż do momentu brzucha Cloche
Takiego nie mam nawet ja

Co do domowych fast foodów to:
* w piątek zrobiłam hot dogi (czego później żałowałam bo się ulatniały do atmosfery w iście śmierdzący sposób ale to nie ja, to Dziecko )
* dziś moje pierwsze frytki z ziemniaków nigdy nie potrafiłam ich robić, aż tu nagle dziś mamy przełom
W ogóle wydaje mi się, że będąc w ciąży lepiej gotuję

U nas pogoda piękna, ale jak większość z Was, które się wypowiedziały - mam turbo lenia! Wczoraj za to był u mnie mój Przyjaciel, który jakoś tak wydoroślał, dojrzał i zmądrzał, że stwierdziłam, że czas i na mnie chyba zacznę faktycznie ćwiczyć

We wtorek idziemy zobaczyć naszego Pasożyta niestety nasze laboratorium przyjmuje próbki do badań tylko w srody i piątki, a tydzień temu jedząc śniadanie właśnie w piątek olśniło mnie, że to ten dzień, później w środę wypadło święto, więc idę z połową kompletu badań dodam, że zmieniam lekarza, więc tym bardziej mi wstyd, że idę z "gołymi rękami"
AsiaPo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości