Mamusie styczniowe 2016, cz. VI - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-15, 14:10   #1231
czarnulax
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI

Byliśmy w kawiarni i zaspokoiłam swoją ogromną chcicę na sernik z wiśniami w frużelinie Od tygodnia już mi się chciało
Poza tym, to u nas już też leje

Gratuluję nowych tygodni

Casa nie wiem jak to jest z ketonami, ale dobrze, że masz niedługo wizytę, to rozwieje Twoje wątpliwości

Jerzyczka fajna bryka Super ze strony rodziców
U nas teście się uparli, że siostrze męża płacili za wózek dla synka, to nam też muszą. I nie było gadania.
A moja mama ostatnio wpadła w jakiś szał zakupów Już kilka paczek idzie do nas
Pochwal się zakupami jak dojdą!

niezdara co tam u was? Dawno nie zaglądałaś coś.

Ja też widziałam leżaczek Tiny Love na żywo, ale już dawno poleciałam go oglądać, bo czaję się na niego od samego początku

W załączniku przesyłka od milutkiej
1.jpg
2.jpg
Stary 2015-11-15, 14:15   #1232
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
W lakierach to podobno szkodliwe są toluen i formaldehyd, a także uczulająca kamfora. Ale większość producentów tego już nie stosuje, chyba, że jakieś szemrane firmy. Można skład sprawdzić w razie wątpliwości.
mam lakiery z biedro i rossa więc nie powinno być takich specyfików a tak to maluję w dużym pokoju więc jest przewiew i nie śpimy później w tym więc się nie przejmuję

Ja sobie nie wyobrażam psa w domu mieć Od zawsze pieski były u nas na zewnątrz w swojej budzie. Kiedy było -10 st i niżej to były brane do środka na noc a tak to cały czas na zewnątrz i nie sądzę, żeby działa im się krzywda nie znoszę sierści psa w domu, zapachu psa w domu i w ogóle Zawsze jak przychodzę do koleżanki to mnie coś strzela bo wszędzie ta sierść.. aż się boję cokolwiek jeść u Tż był piesek w mieszkaniu, wiecznie w herbacie, na kanapkach, ręcznikach, pościeli jak już się nie wstydziłam to mu powiedziałam, żeby pies nie wchodził do niego do pokoju i żeby odkurzał częściej itd a jak piesek zdechł to teściowa była wniebowzięta - mówiła że w końcu skończy się koszmar z sierścią tak to piesek jej nie przeszkadzał, ale sierści nie znosiła

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Czarna super rzeczy
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 14:17   #1233
86ewula
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ewula, masz strzykawkę i sól fizjologiczną? Przepłukaj sobie zatoki, to naprawdę super pomaga.
Sól mam strzykawki nie. A jak tak pod ciśnieniem raz jedną raz drugą dziurkę? Smaruje maścią viks mentolowa pod nosem ale to tylko na chwile działa. W dzień się męczę A na noc zakraplam kropelkami bo bym nie dała rady. :/
86ewula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 14:21   #1234
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Nie wiem kurde czy zamawiać ten nieszczęsny przewijak
Stary 2015-11-15, 14:23   #1235
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Jerzyczka super, że już wszystko jest Jaki kolor fotelika macie?
Mint Sheep najlepsze

Dotka też poluję na ten leżaczek
Kolor BlackCrystal, taki czarny z wzorem
Cytat:
Napisane przez 86ewula Pokaż wiadomość
Jerzyczka gratuluję fury. Hartan super jakościowo firma. Mój brat szarpnął się dwa lata temu dla 3 dziecka bo przy dwójce wcześniejszych dzieci szlag go trafiał z wózkami. Ciągle coś się im psuło w nich. Chciał mi go oddać/ sprzedać ale mi się piankowe koła w nim nie podobają. .. tak to jest super. Bratowa sobie chwali.

Co do podejścia moich rodziców do kolejnego wnuka. Cieszą się strasznie ale to już 6 wnuczek a jeszcze 7 jest w drodze, wiec ich zapał jest sprawiedliwy dla wszystkich. Czyli nie traktują mnie inaczej niż moje rodzeństwo. Zawsze po równo i sprawiedliwie. Nawet jak odwiedzają nas to później starają się odwiedzić tez innych żeby nie było ze tylko u mnie są najczęściej itd. Mieszkają 2 klatki obok a bywają u nas średnio co 3ms he he zawsze dzielą równo i kasę i uczucia
Gratuluję tygodni i udanych zakupów.
Ja dziś zdycham dalej. Biorę juz paracetamol po pół tabletki bo nie daje rady. 3 dzień ból głowy, zębów i zatok. Oczy mi łzawią i nos mam zatkany. Męczarnia straszna chociaż gardło przestało boleć. ..

Kasia nie wyobrażam sobie swojego zmarźlucha wywalić na dwór ona mnie budzi w nocy żeby ją kocem nakryć bo jej zimno. ; D jest obrażona jak jej każe wyjść z pokoju. .. Choć sierść tez mnie wkurza. Niby krótkowłosy amstaff ...ale sypie się straszne. ..teraz szczególnie na zimę. , wczoraj odkurzałam a wieczorem pół szufelki sierści. .. ale takjuż 10 lat więc się przyzwyczaiłam. .. ciesze się ze dziecko będzie chować się z psem bo jak widzę niektóre dzieci jak panicznie boją się psów to aż mi ich szkoda. ..

Dziś wymyśliłam co zrobię w prezencie dla bratowych i siostry pod choinkę. Jestem pełna zapału. Będzie to choinka z białych piórek na pniu i drewnianej podstawie z mchem. Można poszukać na necie. Będę zamawiać rzeczy na allegro i zadanie na jesienne wieczory mam.
Super pomysł z choinką, bardzo bym chciała się nadawać do takich rzeczy
Fajnie, że Bratu sprawdza się Hartan Mam nadzieję, że u mnie też będzie ok zdrowiej
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Byliśmy w kawiarni i zaspokoiłam swoją ogromną chcicę na sernik z wiśniami w frużelinie Od tygodnia już mi się chciało
Poza tym, to u nas już też leje

Gratuluję nowych tygodni

Casa nie wiem jak to jest z ketonami, ale dobrze, że masz niedługo wizytę, to rozwieje Twoje wątpliwości

Jerzyczka fajna bryka Super ze strony rodziców
U nas teście się uparli, że siostrze męża płacili za wózek dla synka, to nam też muszą. I nie było gadania.
A moja mama ostatnio wpadła w jakiś szał zakupów Już kilka paczek idzie do nas
Pochwal się zakupami jak dojdą!

niezdara co tam u was? Dawno nie zaglądałaś coś.

Ja też widziałam leżaczek Tiny Love na żywo, ale już dawno poleciałam go oglądać, bo czaję się na niego od samego początku
]
słodkie te sówki
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
mam lakiery z biedro i rossa więc nie powinno być takich specyfików a tak to maluję w dużym pokoju więc jest przewiew i nie śpimy później w tym więc się nie przejmuję

Ja sobie nie wyobrażam psa w domu mieć Od zawsze pieski były u nas na zewnątrz w swojej budzie. Kiedy było -10 st i niżej to były brane do środka na noc a tak to cały czas na zewnątrz i nie sądzę, żeby działa im się krzywda nie znoszę sierści psa w domu, zapachu psa w domu i w ogóle Zawsze jak przychodzę do koleżanki to mnie coś strzela bo wszędzie ta sierść.. aż się boję cokolwiek jeść u Tż był piesek w mieszkaniu, wiecznie w herbacie, na kanapkach, ręcznikach, pościeli jak już się nie wstydziłam to mu powiedziałam, żeby pies nie wchodził do niego do pokoju i żeby odkurzał częściej itd a jak piesek zdechł to teściowa była wniebowzięta - mówiła że w końcu skończy się koszmar z sierścią tak to piesek jej nie przeszkadzał, ale sierści nie znosiła

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Czarna super rzeczy
Nie wyobrażam sobie trzymać psa na dworze.. Jakoś nie miałabym serca naprawdę. Wolałabym nie mieć po prostu Ja mam sznaucera, on nie ma sierści tylko włosy więc w ogóle nie linieje A jakbym miała psa, który non stop był w domu nagle wygnać na dwór to by mi chyba serducho pękło.. Ale ja miękka jestem, wiem, że pieskom na dworze się krzywda nie dzieje, no ale takie mam podejście, że pies to też domownik
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 14:25   #1236
mojakaren
Zakorzenienie

czarnula śliczne te rzeczy dla córeczki

Oj dzisiaj taki dzień, że słodycze by się pochlaniało
Szarlotka, którą wczoraj upiekłam znika w błyskawicznym tempie, a w lodówce na wieczór już się chłodzi galaretka z bananami i mandarynkami, do tego będzie jogurt waniliowy i posypka czekoladowa

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 14:25   #1237
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Kasia mam ten sam problem, mamy Kajtka i kurde nie wyobrazam sobie, zeby spal na dworze, ale przeraza mnie ilosc siersci w domu.
No my niestety tak samo. Nie wiem co zrobimy z nasza suczka. Nie chce zeby dziecko siersc mialo w buzi na raczkach itd. Czeszemy ja bardzo czesto ale niestety codzienne odkurzanie to i tak koniecznosc :-(

Mojakaren Piertusiowata gratki nowego tygodni
Jezyczka cudowny wozek ale cena nie powiem imponujaca...
Czarnula sliczne te rzeczy. Kocyk z kotkami jaki piekny
Nic nie mow o ciachach. Od wczoraj tak mi sie chce cos slodkiego ze niedlugo chyba zejde... W domu nic nie mamy a w mojej pipidowie sklep zamkniety...:-(

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2015-11-15 o 14:41
Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 14:33   #1238
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Iola tak mysle, ze juz leze ponad tydzien jeszcze 2 tygodnie i kilka dni, wiec jak cos to moge wyjsc do domu na chwile, przepakowac sie i do mamy do szpitala. O ile moj syn nie uzna, ze jednak "mamusiu, tatusiu tak was kocham, ze chcialem was juz zobaczyc, wyprobowac wozek, lozeczko i w ogole wszystko co kupiliscie dla mnie"
Lepiej żeby uznał, że posiedzi jeszcze troszkę w brzuszku żeby być duży i silny

Jeśli chodzi o zwierzęta w domu to ja jestem dużym zwolennikiem psa czy kota przy dziecku Natomiast gdy miałam psa to też mnie sierść denerwowała Teraz mam kota i jest jej zdecydowanie mniej

czarnulax Śliczne te kotki

mojakaren Uwielbiam galaretkę

Edytowane przez iola14
Czas edycji: 2015-11-15 o 14:36
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:29   #1239
kinga1701
Zakorzenienie

czarnula śliczne zakupy, kocyk jest super

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Nie wiem kurde czy zamawiać ten nieszczęsny przewijak
Dlaczego się zastanawiasz? Mi się wydaje, że lepiej mieć niż schylać się cały czas, kręgosłup może długo nie pociągnąć.

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

Oj dzisiaj taki dzień, że słodycze by się pochlaniało
Szarlotka, którą wczoraj upiekłam znika w błyskawicznym tempie, a w lodówce na wieczór już się chłodzi galaretka z bananami i mandarynkami, do tego będzie jogurt waniliowy i posypka czekoladowa

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Ja znalazłam i wydrukowałam obrazki do małych ramek, mąż powiesi ta dużą to będziemy mogli zawieszać małe i zostanie zamówić tylko imię jak już będzie pewne i będzie gotowe chociaż to

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-11-15 o 15:17
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:34   #1240
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 86ewula Pokaż wiadomość
Sól mam strzykawki nie. A jak tak pod ciśnieniem raz jedną raz drugą dziurkę? Smaruje maścią viks mentolowa pod nosem ale to tylko na chwile działa. W dzień się męczę A na noc zakraplam kropelkami bo bym nie dała rady. :/
Tak, pod ciśnieniem najpierw w jedną dziurkę, potem w druga. Głowa na płasko na lewym boku = w lewą dziurkę, na prawym - w prawą.

Nie stosuj kropelek, w ciąży nie wolno!

I zrób sobie herbatkę majerankową - 1-2 łyżeczki majeranku na kubek wrzątku.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:50   #1241
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasia, ale samy ary to trochę mało
My mamy w sumie 37 arów i co z tego, skoro jak puszczę psa samego na pole, to połazi po ogródku i siedzi na schodku przed domem i obserwuje. Ona potrzebuje aktywności: albo rzucania jej piłki, albo spacerów (najlepiej po lesie - terier), najlepiej jak codziennie jest i to i to.

I ja nie wiem co Wy z tą sierścią macie, toż to krótkowłose! Ja mam szorstkowłosego psa, to dopiero futrzaste,ale czeszemy ją regularnie i spokojnie wystarczy odkurzanie 1, max 2x w tygodniu.

Zresztą ja tam uważam,że dziecko od sierści nie umrze, chyba że ma alergię
Dużo nie dużo mój pies to taki trochę leń więc przy zabawie chwile pobiega za patykiem i znudzony...
sierść...o la bogaaa...przy labradorze tyle nie miałam...sprzątanie dwa razy w tygodniu...nie pamiętam tych czasów...CODZIENNIE bywało mało
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 16:33   #1242
niezdara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość

niezdara co tam u was? Dawno nie zaglądałaś coś. :pala
Fakt, nie udzielałam się dawno, ale zaglądałam jakoś nie nadążałam za czytaniem i tak wyszło ale tęskniłam

u mnie od jutra 31 tydzień, wszystko już kupione oprócz przewijaka i kosmetyków. Mała ma się dobrze, choć walczymy z cukrzycą ciążową, co nie jest łatwe...
Wczoraj przyjechali moi rodzice i do porodu pewnie juz nie zajrzą więc korzystając z ich pomocy zrobiliśmy przemeblowanie i rozstawilišmy łóżeczko dla małej. Trochę wcześnie, ale zapach drewna wywietrzeje chociaż (a my alergicy) i koty się przyzwyczają i zdążą znudzić
Poza tym przytyłam już prawie 9 kg, a tu jeszcze dwa miesiące... Czuję się jak wieloryb.

Polub mnie https://www.facebook.com/dailybetterblog/

Edytowane przez niezdara
Czas edycji: 2015-11-15 o 16:34
niezdara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 16:43   #1243
86ewula
Rozeznanie

Cytat:
Tak, pod ciśnieniem najpierw w jedną dziurkę, potem w druga. Głowa na płasko na lewym boku = w lewą dziurkę, na prawym - w prawą.

Nie stosuj kropelek, w ciąży nie wolno!

I zrób sobie herbatkę majerankową - 1-2 łyżeczki majeranku na kubek wrzątku.
Kurcze z braku strzykawki wlewam sobie tą sól i próbuje wciągnąć bo się albo wylewa albo leci gardłem tak mam nos zapchany. Wiem ze kropelek nie wolno ale śpiąc na lewym boku tak mnie zatyka w lewej dziurce że aż rozsadza głowę. Budzę się w nocy, robię herbatę, chodzę żeby się odetkało. . I nic. .. w desperacji wkropiłam kropelkę. Stwierdziłam ze to mniejsze zło niż męczarnia...przynajmniej zasnęłam. .
poczytałam na necie i wysłałam męża do apteki po najsłabsze kropelki 0.025 żeby mieć w razie czego na noc bo w domu mam tylko xylometazolin 0.1 .... sól i woda morska na zatokowe dla mnie za słabe. .. a wolę nie dopuścić do zapalenia zatok. .
W dzień jakoś daje radę.
Spróbuję jeszcze ten majeranek. Nie słyszałam o tym.
Stary 2015-11-15, 16:46   #1244
kinga1701
Zakorzenienie

Niepozorna super, że u was wszystko dobrze, a mała ile waży? Z cukrzycą nie jest łatwo mi coraz gorzej wyniki na czczo wychodzą, znowu dziś przekroczone Wcale nie za wcześnie na łóżeczko, właśnie dobrze zdąży wywietrzeć. I wyprawka już prawie gotowa +9 kg to dobra waga, a do wieloryba to jeszcze daleko, daleko.

Ok chwalę się i ja tak wygląda na ten moment ta rama. Obrazki pewnie będą się zmieniać, a nad nimi będzie imię małego. Rama jest przemalowana ze starego lustra(jest jaśniejsza niż na zdjęciu), obrazki sama drukowałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (57,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (68,9 KB, 19 załadowań)
Stary 2015-11-15, 16:53   #1245
mojakaren
Zakorzenienie

Kinga świetna ta rama! bardzo fajny pomysł i piękna ozdoba

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2015-11-15, 17:07   #1246
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Mamusie, które nie po raz pierwszy zostają "mamami" - pytanie: czy skurcze przepowiadające to takie coś ala nieregularne bóle menstruacyjne?
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 17:08   #1247
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Niepozorna super, że u was wszystko dobrze, a mała ile waży? Z cukrzycą nie jest łatwo mi coraz gorzej wyniki na czczo wychodzą, znowu dziś przekroczone Wcale nie za wcześnie na łóżeczko, właśnie dobrze zdąży wywietrzeć. I wyprawka już prawie gotowa +9 kg to dobra waga, a do wieloryba to jeszcze daleko, daleko.

Ok chwalę się i ja tak wygląda na ten moment ta rama. Obrazki pewnie będą się zmieniać, a nad nimi będzie imię małego. Rama jest przemalowana ze starego lustra(jest jaśniejsza niż na zdjęciu), obrazki sama drukowałam.
Bardzo fajny pomysł z tą ramką
a 9 kg co to jest...są tacy co 25-35 tyją :P tym się trzeba pocieszać
Stary 2015-11-15, 17:26   #1248
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Kinga świetna ta rama! bardzo fajny pomysł i piękna ozdoba

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
Bardzo fajny pomysł z tą ramką

Dzięki dziewczyny, fajnie że jeszcze komuś się podoba Wymyśliłam sobie w ramce bo my nad naszym łóżkiem mamy ramki z różnymi napisami i obrazkami tyle że czarno białe, a to jest ściana obok i tak stwierdziłam, że będzie pasować.
Stary 2015-11-15, 17:38   #1249
kasia01987
Wtajemniczenie

Ja myślę czym ożywić pokój młodego bo wszystko szaro-białe...
POMOCYYY
Stary 2015-11-15, 17:44   #1250
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:

czad
Ja też mam 9 kg do przodu i czuję się już jak orka no a wiem, że nie jestem duża, ale no tak jakoś ten balast mnie wkurza

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
POMOCYYY
Kołderka, podusia coś?
Ja po wczorajszym zamówieniu będę miała wszystko szaro-biało-miętowe
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 17:44   #1251
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

ja mam plus 18

ważyłam się 2tyg temu
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 17:50   #1252
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
POMOCYYY
Dodatki: obrazki, ramki, naklejki, jakiś napis, pudełka,lampka, pościel, kocyk,
Stary 2015-11-15, 17:51   #1253
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość

Kołderka, podusia coś?
Ja po wczorajszym zamówieniu będę miała wszystko szaro-biało-miętowe
też myślę o mięcie lub turkusie ...tylko nie wiem co;d pościel już zamówiona z szarym minky ... może poczytam o tych pomponach, bo naklejki na ścianę same pstrokate

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
ja mam plus 18

ważyłam się 2tyg temu
pewnie Kasia drobniutka jesteś i stąd tyle
Stary 2015-11-15, 17:55   #1254
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Kinga super to wymyslilas! Przepiekna ramka...

A mi chyba ladnie rozeszly sie miesnie brzucha. Jak leze na wznak i chce wstac podpierajac sie rekoma to na srodku brzucha tak sporo powyzej pepka robi mi sie taka wielka gula... I to na pewno nie jest dziecko. Strasznie to wyglada

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 17:57   #1255
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
POMOCYYY
przy szaro bialym pokoju możesz poszaleć z dodatkowym kolorem
Na pewo mięta, błękity, żółty

Mogą to być zasłony, pompony, kolorowe literki z imieniem, dywanik itd.

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2015-11-15, 17:58   #1256
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej ! Byliśmy w nowootwartej galerii i zaszłam z ciekawości do Rossa jeszcze na chwilę i nie wiem czy taka promocja jest we wszystkich, ale kupiłam płyn do kąpieli z Babydream 1l za 12.99 a 0.5l z pompką też 12.99 także zaoszczędziłam drugie tyle

Na 20 idziemy do kina na Listy do M A teraz idę poodpoczywać po łażeniu
Stary 2015-11-15, 17:59   #1257
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Dodatki: obrazki, ramki, naklejki, jakiś napis, pudełka,lampka, pościel, kocyk,
chyba obrazki plus czytam o pomponach jak je robic...te tiulowe wygladaja bajecznie
Stary 2015-11-15, 18:17   #1258
czarnulax
Zakorzenienie

niezdara no to super, zaglądaj częściej +9kg to nie jest zły wynik
kinga super to wygląda
Stary 2015-11-15, 18:18   #1259
86ewula
Rozeznanie

Kasia ja mam dwie ściany grafitowe a dwie takie cytrynowe. Do tego białe meble, szara sofa i szare dodatki. Tez się bałam że będzie zbyt poważnie. Dlatego Kupiłam na allegro pompony. Narazie wiszą na karniszu ale chcę je powiesić na haku pod sufitem. Do tego zamówiłam naklejki na ścianę. Wklejalam kilka stron wcześniej. Resztę klimatu zrobią z czasem zabawki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1447607880026.jpg (39,8 KB, 25 załadowań)
Stary 2015-11-15, 18:20   #1260
tygrysek83
Zadomowienie

[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53468414]Mamusie, które nie po raz pierwszy zostają "mamami" - pytanie: czy skurcze przepowiadające to takie coś ala nieregularne bóle menstruacyjne?[/QUOTE]

U mnie inaczej, ale myśle że każdy może inaczej odczuwać. Zresztą jak te właściwe.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
POMOCYYY

Zabawki i książeczki z czasem zrobią swoje.
tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości