|
|
#1291 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
![]() :pros i: szkoda mi kolejnych 2 stów jak to chyba aż tak trudne nie może być![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1292 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Kazdy, nawet 1 ml sie liczy. Daj znac jak po operacji. Jestesmy z Wami. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula super zakupki
Jerzyczka też rozważałam ten kolorek fotelika, ale szary jednak wygrał Magda kupuj przewijak i się nie zastanawiaj Kamilka ogromne kciuki |
|
|
|
#1294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
W sklepie tak od reki do sprzedania mieli tylko ten, caly czarny, niebieski i jakas czerwien a ze u mnie w gre wchodzily tylko czernie albo ten Twoj szary, to wygrala czern, bo szarego nie bylo Macalam wczoraj w ogole kocyki niemowlaka i sredniaka z la millou i dlatego wczoraj tak sie zabralam za zamowienie, bo przepadlam takie cudne sa! Nie mieli wczoraj wzoru w owieczki, dlatego nie kupilam stacjonarnie, ale po prostu czad sa te produkty! Nie moge sie doczekac przesylki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1295 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Rozeznanie
|
Jerzyczka ja też mam ten sam kolor fotelika
![]() Kamilka cały czas trzymam za Was kciuki, ale rano będę trzymała jeszcze mocniej powodzenia
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
U nas to nawet ciężko mówić o "kąciku". Tak mamy meble w pokoju, że łóżeczko z żadnej strony nie będzie dotykało niczego. Plus tego taki, że przynajmniej łatwiej będzie z różnych stron podejść.
|
|
|
|
#1298 |
|
Rozeznanie
|
Pompony kupowałam od sprzedawcy decoracje8 nie pamiętam ile zapłaciłam ale za komplet coś koło 100zl ale to było w czerwcu. Tez chciałam robić sama ale bałam się ze wyjdą mało gęste, że wydam na tiul i wyjdą lipne dlatego zamówiłam. Wydaje mi się ze ten tiul jest sztywniejszy. Pompony są bardzo gęste i sztywne. Co do prania ,wystarczy je prysznicem opłukać i powiesić nad wanną. Kurzy się jak wszystko. Choć zauważyłam że najwięcej kurzu jest w pokojach gdzie się ścieli codziennie łóżko.
![]() Kamilka trzymam kciuki i wierzę że wszystko się uda. Dużo siły dla Was ! Czym są szczególne te kocyki ? Cały czas się zastanawiam nad ich fenomenem i ceną .... Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-11-15 o 19:42 |
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Ewula dzięki zaraz poszukam, teraz pewnie przed świętami będą droższe. My w sypialni codziennie ścielimy, wiec tam jest masakra, jeszcze jak grzejniki chodzą to max co 2 dni się odkurza.
|
|
|
|
#1300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak mam to wytlumaczyc, po pierwsze maja piekne wzory. Material z jakiego sa wykonane jest przemily, po prostu az sie chce go dotykac i dotykac. I po prostu, podobaja mi sie ich produkty mam nadzieje, ze ta poduszka do karmienia od nich bedzie tez strzalem w dziesiatke, bo wzielam ja po pierwsze do karmienia a po drugie, zeby byla takim przytulakiem dla synka i ozdoba lozeczka w planach mam kupic od nich tez komplet do wozka, podusie i kocyk mniejszy,ale to poczekam moze na styczen, bo sa pilniejsze wydatki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja niewierząca więc tylko trzymam kicuki
na pewno wszystko będzie dobrze Cytat:
tylko sobie lezy taki barłóg
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka ja chyba kocyk przedszkolaka kupię z LaMillou bo na razie te malutkie mi wystarczą z MikoMinky
![]() Jak dostaniesz paczkę to od razu wrzucaj fotki! |
|
|
|
#1303 |
|
Rozeznanie
|
Ale ta strona kocyka bąbelkowa jest taka milutka czy ta druga ? Czy ona jest zwykła bawełniana czy taka welurkowa ?
|
|
|
|
#1304 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też na razie będzie tylko kącik. Łóżeczko, komoda i tyle. Ładna pościel musi wystarczyć eh...
W nocy znowu jak wstaje to zauważyłam, że najwygodniej mi obrócić się do pozycji na czworaka i dopiero się podnieść. kamilka Ogromne kciuki za Was trzymam. Mocno wierzę, że wszystko będzie dobrze Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
Też bym chciała zawiesić pompony nad lozeczkiem ale póki co nie mam pomysłu jaką kompozycje zrobić, jak zawiesić, ile sztuk itd.
|
#1306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamówiłam właśnie tiul...zobaczymy co z tego wyjdzie;d
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drugiej strony jest po prostu bawełna ona jest taka jakby welurowo-polarowa ... nie wiem, ale bardzo przyjemna w dotyku ![]() niepozorna, myślisz że się opłaca z LaMillou zamawiać? Biorąc po uwagę ile podobnych produktów jest na allegro i to z dobre 50 -60 taniej? ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Ja tak robię zaścielam tylko jak ktoś ma przyjść
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka
dacie rade, powodzenia
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja najwięcej kurzu mam w sypialni. każde strzepniecie kołdry, narzuty powoduje że wszystko fruwa. W pokoju młodego nikt nie przebywa to się nie Kurzy tak. W gościnnym średnio. ![]() Ten mój komplet pomponów składa się z jednego 30 cm plus chyba 25 cm, 15 cm i dwie 10cm. Dokładnie nie pamiętam. |
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Sa biale reczniki w Ikei? Na stronie tez sa?
Potrzebuje czegos w bieli wlasnie bo te co mam nie beda mi pasowac do lazienki :P |
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/zestaw-pompony-tiu...740393725.html Cytat:
|
||
|
|
|
#1314 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
. I wzielam kocyk sredniaka, bo wymiarowo nie jest o wiele wiekszy od niemowlaka a dluzej posluzy. Dodatkowo dla mnie to bardziej kocyko-kolderka jest ale ta Twoja posciel tez jest przepiekna kurcze! Wszystko ma tam niezwykly urok. Mi do wozka teraz pasuje cos w kolorze wanilii, chcialabym jasny kocyk do wozka moze tez spojrze na to mikominky, mowisz, ze jestes zadowolona?![]() Cytat:
Obie strony w dotyku sa bardzo przyjemne, a ta babelkowa to w ogole szal kura do karmienia jest chyba cala z tej milutkiej tkaniny, a zalezalo mi, zeby mojemu synkowi bylo milo jak bedzie na niej lezal ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-15 o 20:31 |
||
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, trzymam kciuki!
![]() Byliśmy na obiedzie u teściów, teściu przywitał mnie per "grubciu" - tylko, że ja teraz ważę niecałe 65 kg a on chyba ze 130 Tak patrzę na te kocyki, o których piszecie i mimo wszystko cieszę się, że mi kocyki uszyła mama (i również rożek i kolderkę) i już nie kuszą mnie w ogóle te kocyki, bo do najtańszych nie należą
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2015-11-15 o 20:35 |
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam 4 racuchy z jabłkami i cukier 110
|
|
|
|
#1317 | |||
|
Zakorzenienie
|
śliczne te kotki Cytat:
![]() współczuję cukrzycy też sie z nią zmagam więc wiem jak jest ciężko.. No ale jeszcze kilka tygodni musimy dać radę Cytat:
![]() najmocniejsze Cytat:
na czym robiłaś te racuchy? na mące czy czymś innym? moja apka twierdzi ze dziś 50 dni do porodu, no więc postanowiłam torbę spakować udało mi się tak mniej więcej (niektóre rzeczy jeszcze mi idą z Gemini, albo są niewyprane) i już jest ogromna same ręczniki, szlafrok i podkłady zajmują tyyyle miejsca, a gdzie tam reszta rzeczy...Nie wiem co dla Małego spakować bo nie wie co szpital zapewnia, chyba gina podpytam na następnej wizycie, albo tam zadzwonię.... Ogólnie dziś mam płaczliwy nastrój i wystawiałam cierpliwość TŻa na próbę zbyt dużo razy, na szczęścicie zniósł to dzielnie
|
|||
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Mąka orkiszowa, jedno jajko, mleko na pół z wodą, szczypta proszku do pieczenia i jabłka. Smażyłam na odrobinie oleju kokosowego, dłużej niż normalnie bo na małym gazie, żeby się nie przypaliły, ale jestem w szoku a takie pyszne były.
|
|
|
|
#1319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moj tesciu ma podobna mase ciala A mozna dostac takie tkaniny w ogole gdzies? Moze wlasnie poprosze Mame, zeby mi uszyla cos chodzi mi o takie tkaniny minky, musze poszukac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

Aaaa i mama mi kupiła szydełko, a babcia mnie nauczy robić na nim. I wspólnymi siłami zrobimy sówki 

21.06.2014r.

ale tęskniłam 
same ręczniki, szlafrok i podkłady zajmują tyyyle miejsca, a gdzie tam reszta rzeczy...