|
|
#31 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 576
|
Dot.: Ch³opak po¶wiêca mi za ma³o czasu-woli mamusie.
Miesi±c to krótko. My¶lê, ¿e najlepiej wykazaæ pewne zrozumienie, poczekaæ trochê. Ciê¿ko wyrokowaæ czy jest maminsynkiem czy nie w tej konkretnej sytuacji, w tym momencie. Ale by³abym czujna, bo mo¿e siê okazaæ, ¿e za 3 miesi±ce czy za pó³ roku nic siê nie poprawi.
Có¿, widzê, ¿e autorka zdecydowa³a
|
|
|
|
|
#32 | |
|
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 314
|
No có¿, skoro nie jeste¶cie w stanie zaspokoiæ swoich wzajemnych potrzeb, to mo¿e to i dobra decyzja.
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 345
|
Dobrze zeobila.
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”. |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 105
|
W³a¶nie nie wiem czy dobrze. powiedzia³am mu co czuje ,ze jestem samotna w tym zwiazku ,a on stwierdzi³ tylko ,ze przesadzam i ¶pieszy sie do kolegi który juz na niego czeka³.
Brakuje mi go strasznie a on sie nawet nie odzywa. Macie jakie¶ sposoby na radzenie sobie z têsknot± za eks. W razie czego juz sie ubezpieczy³am przed swoj± g³upot± i wykasowa³am numer telefonu :P |
|
|
|
|
#35 | |
|
ReklaMO(D)¿erca.
Wiadomo¶ci: 9 866
|
Cytat:
![]() mamunia nie mia³a ¿adnej misji dla syna, ¿e mia³ czas na kolegê? ![]() Polecam zrobiæ teraz co¶ dla siebie. Nauczyæ siê czego¶ nowego, mo¿e zacz±æ chodziæ na basen, wiêcej czytaæ, nadrobiæ zaleg³o¶ci ze znajomymi...
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 105
|
Po godzinie 21 juz widocznie nie mia³a :P
Staram sie zaj±c jakos czas i wiem ,ze odciagniecie uwagi od ciag³ego myslenia to najlepsza metoda. Tylko boli to, ¿e nie walczy i tak o sobie odpu¶ci³. |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.