|
|
#3391 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)
Cytat:
![]() 1.5 roku to chyba taki optymalny czas na zalatwianie.
|
|
|
#3392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
boje się że tego nie ogarniemy, tego całego zalatwiania i stresu z tym związanego my slubujemy w sierpniu 2017 wiec jakos w lutym pójdziemy załatwiać sale, bo mamy jedna juz upatrzona i spawdzona, co do reszty ciagle sie zastanawiamy ale do najbliższych wakacji mysle musimy juz wszystko miec zalatwione
|
|
|
|
|
#3393 |
|
MerDer 4ever
|
Ja za dj płace 1800, za foto 2800 i za video 4500
Sale rezerwowałam w kwietniu, pozostałych niedługo pózniej jakoś. Niedawno była rozmowa o cenach zreszta
|
|
|
|
#3394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witam Was w ogole raz jeszcze, teraz juz troszke lepiej(choc nadal nie do końca) ogarniam Wizaz wiec moze poznajmy sie lepiej?
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
A co chcesz o nas wiedzieć? czytałaś może wizytówki z pierwszej strony? |
|
|
|
|
#3396 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3397 |
|
polaczek cebulaczek
|
pod kazda z dat masz nasze nicki. jak klikniesz na nie to otworza ci sie nasze wizytowki
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle dzisiaj znalazłam niechcący baaardzo fajnego fotografa. Nie wiem, czy nie lepszego, niż nasz ;P Motylek, naprawdę spróbuj jeszcze z nią porozmawiać. I z rodzicami. To naprawdę nie fair, że tak nagle się wepchała i to jeszcze bierze tych samych usługodawców. Gdyby moja siostra coś takiego odwaliła, to bym jej w ostrych słowach powiedziała, co myślę. Ale my jesteśmy ze sobą tak zżyte, że ostre słowa to czasem normalka i wiem, że długo by się nie obrażała. Nie wiem, jakie macie relacje, ale wiem, że to ona jest nie w porządku. Może jej jeszcze oddać masz termin...? Rozmowa, ale szczera i może jakoś się dogadacie? ![]() Co do fontanny, to mają stronę w budowie. Ale wyglądało to tak, że wiele pionowych, cienkich strumieni wody, na których wyświetlały się różne obrazki. Zmieniały się kolory, do tego był podkład muzyczny. Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2015-11-15 o 23:57 |
|
|
|
|
#3399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedno kliknięcie i już tyle o Tobie czy o kimkolwiek innym wiem czy ja również będę mogła się o taką wizytóweczkę ubiegać po upływie 2 miesiecy czy moge nawet wcześniej...? Jak to wygląda w "realu" (hmm no dobra, w sumie to w wirtualu )? Czekam na odpowiedź i życzę wszystkim kobietkom dobrych snów!
Edytowane przez Carollis Czas edycji: 2015-11-16 o 00:32 |
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Poszliśmy spać wczoraj chwilkę po 20
|
|
|
#3402 |
|
Zadomowienie
|
Eee tyle Nacytowałam i mi się aplikacja zamknęła
To postaram się odtworzyć Motyl NIE ODWOŁUJ PROSZĘ! Nie daj się! !!!! Mamy się skrzyknac i przyjechać wszystkie przemówić siosirrze do rozumu?? ala:Dominika zdążają się przy tarczycy omdlenia, nie wiem czy to typowy objaw ale moja koleżanka zaslabla podczas siedzenia na ubikacji! Nie lekceważ tego ![]() Carollis ale masz chaos w twoich postach A sale rezerwowalismy tydzień po zareczynach bo się okazało ze zdecydowalismy sie na kwiecień a to nie dwa lata tylko półtora roku i dwie sale juz nie miały naszego terminu ale znaleźliśmy z super cena wiec nie żałuję. W ogóle jeden z dekoratorow do którego pisałam zaznaczył ze po targach ślubnych najlepsi usługodawcy juz nie będą mieli terminów na 2017. Zresztą pisałam chyba do 10 dekoratorow i ponad połowa nie ma już terminow wiec za późno się zdecydowałam bo chciałam Sama robić ale tż nalega żebym kogoś wzięła bo czasu na to nie bedzie trz mieszkamy za granicą i tylko urlop na ślub weźmiemy.
03.10.15-> 16.04.17..."Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
|
|
|
#3403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie chodzi o to,że stawiasz wszystko ponad nią. Masz takie marzenie i do niego dążysz. Jak chcesz kupić nowy laptop to nie patrzysz na to czy ona ma,bo akurat go bardzo potrzebujesz. Jak robisz urodziny,bo chcesz spędzić ten dzień ze znajomymi to też nie możesz patrzeć na nią. I ona powinna zrozumieć,że tym bardziej tak jest ze ślubem i weselem. Ona chce zrobić przed Tobą? Ona jest cwana,bo Tobie wjeżdża na psychikę,byś Ty czuła się winna,ale ona też o Tobie nie myśli, tylko o sobie. ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- ![]() Kosztuje 17 zł bez promocji. BTW do kiedy jest promocja na pudry w Rosmanie? ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
Ja nie nakładam nigdy sama,bo boje się,że nie pokryje wszystkich odrostów,ale ja się farbuję na blond i mam dość geste wlosy. ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3404 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3405 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Witajcie po weekendzie
![]() Witam nową Motylek nie poddawaj się ! A np jak oni zdecydowaliby się na datę to nie moglibyście przełożyć tego przed nich ? Czy nie byłoby wolnych terminów ? Ja bym tak zrobiła Jak już bezczelność to po całości !Vin co z tą dekoratorką ? Odpisała Ci ? My byliśmy w sobotę w kinie - Listy do M. 2 - mnie się podobało, kino się pośmiało, babki pobeczały. Nie żałuję że na to poszliśmy ![]() Zaglądnęliśmy do 4f - kupiliśmy sobie po czapce na zimę i ja jeszcze rękawiczki. Weekend tragedia - był to weekend z zacnym wf, w sobotę mieliśmy mieć zajęcia na hali ale z racji tego, że grupa ich zaskoczyła i było 30 os więcej pozwolili sobie aby udać się z nami na spacer 15km na kopiec Marszałka, gdzie nikt nie by przygotowany bo uprzedzili nas, że będzie to w nd. I tak o 9 rano bez wody, jedzenia, stroju i obuwia udaliśmy się na za***☠☠☠i**stą wycieczkę, po jakiś lasach, błotach.... Ola mądra adidasy na 7cm koturnie więc jak wracałam to już nóg nie czułam... A w nd znowu 6h wf.. Rano mnie tak kolana bolały, że myślałam że umrę :P Na szczęście już po weekendzie !
|
#3406 |
|
Konto usunięte
|
Motylek, ja bym radziła tak jak dziewczyny spotkać się z najbliższymi i to omówić. Dla mnie to kpina! Twoja siostra jest egoistką
Jakby mi moja siostra taki numer zrobiła to... |
|
|
|
#3407 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Dominika zdrówka !
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołek, tak
Wyceniła to co chciałam na 2200.
|
|
#3409 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
I jak to oceniasz
Bo nie wiem co chciałaś ![]() I czy ktoś inny Ci jeszcze wyceniał ![]() Żeby mieć porównanie :P
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
"Biorąc pod uwagę rzeczy,które Panią interesują ustalilysmy cenę 2200zl.( wychodzi nam 2230,ale ta koncowke urywamy ) W tym 1500zl za Kościół ☠A reszta to Bukiety ☠oraz ewentualne zaproszenia, menu i plan stołów.Zaproszenia liczylysmy po 3,50, plan stołu 50 zl oraz 20 menu po ☠3 zl.Plus dojazd do Krakowa. Kesli chodzi o zaproszenia prosze nam wyslac co Pania interesuje, gdyż nie wszystko jesteśmy w stanie zrobić.Tak więc jeśli będą nie wykonalne kwota ulegnie oczywiście zmianie.
Pozdrawiamy Perfect Day" ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Nie pisalam do innych firm jeszcze. Zajme sie tym na urlopie albo dzis popoludniu
|
|
#3411 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Bo ja im tyle nawydziwiałam i mam 700 hhahaha
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Ja im napisalam ze nie chce zadnych dywanow. Zadnych swiec i rozwalonych płatków wzdłuż nawy. Napisałam że mam dwa ołtarze do przystrojenia i ewentualnie kleczniki i jakieś pojedyncze kwiatki na ławki albo jakiś materiał. I tyle. Nie wiem skąd taka cena
|
|
#3413 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Dziwne...
|
#3414 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chcesz edytować post w aplikacji to musisz znaleźć swój, kliknąć na niego i na gorze po prawej będzie znaczek długopisu i tam się edytuje. Każdy cytat kończy się na [/QUOTE] A zaczyna [QUOTE=nick;nr (chyba posta)] tam gdzie masz rozwalone to usuń cytaty (zostaw tylko swoją wypowiedź) każda następna osoba która będzie to czytać nie będzie wiedziała o co chodzi Cytat:
Foto 1 osoba: 1500-4000 Foto 2 osoby: 3000 i więcej DJ: od 2000 do nawet 6-7 tys jeśli są 2 osoby i maja dekoracje światłem i ogólnie niewiadomo co.... Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
tylko parę ławek tiulem i jeśli krzesła będą brzydkie to krzesła tiulem. I raczej tyle. Na salę mam przeznaczone 1500, na kościół 500. Bo tiul jest dość tani na necie.
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Najwyżej Kościół przystroje sama. Co mi tam
Na stronie mojego kościoła jest informacja, ze trzeba przystroic wszystkie ołtarze kwiatami
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio strasznie drogo. |
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Będę szukać dalej
|
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytalam DO kiedy są podkłady U mnie wiadomo, już pisałam,że wystrój podzielimy kosztami na pary,które biorą w tym dniu ślub. Wiem,że zazwyczaj na głównym ołtarzu stoją dwa duże wazony z kwiatami. Tiul na ławkach, wzdłuż dojścia do ołtarza i ustrojony klęcznik i krzesła dla Pary Młodej i świadków. Mnie to raczej wystarczy,chociaż średnio odpowiada mi dywan jaki jest przy wejściu na ołtarz,ale przecież nie rozkażę zdjąć go proboszczowi,bo w zyciu na to się nie zgodzi,a TŻ powie,że wymyślam ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() Własnie dziewczyny-jak to jest z tym zwyczajem/obowiązkiem podchodzenia po ślubie pomodlić się przy bocznym ołtarzu?
|
||
|
|
|
#3419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Key_b Na telefonie czasem coś zle nacisne i nie widze tego, ze robie tu taki chaos! Wiem, ciężko sie czyta, dlatego postaram sie takich błędów nie popełniać. W tym tygodniu dzwonic będziemy po salach zeby sie dowiedzieć jakie terminy sa wolne, trzeba miec ogląd na sprawe takie weselich to kosmiczne koszty ;D
|
|
|
|
|
#3420 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Witam się |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

my slubujemy w sierpniu 2017 wiec jakos w lutym pójdziemy załatwiać sale, bo mamy jedna juz upatrzona i spawdzona, co do reszty ciagle sie zastanawiamy ale do najbliższych wakacji mysle musimy juz wszystko miec zalatwione

ala:
03.10.15->
16.04.17...
Jakby mi moja siostra taki numer zrobiła to...
Bo nie wiem co chciałaś
podchodzenia po ślubie pomodlić się przy bocznym ołtarzu?