|
|
#1591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
![]() najbardziej mi brakuje sushi
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wyruszamy do domu
wreszcie swoje lozko ![]() My chcemy miec kolejne dziecko/dzieci ale chyba jak sie wybudujemy ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1593 |
|
Rozeznanie
|
Ja jem sushi ale wegetariańskie albo ze smażoną krewetką lub kalmarem
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Rozeznanie
|
My mieszkanie kupiliśmy 5 lat temu, w momencie kiedy mówiliśmy że nie chcemy nigdy mieć dzieci, dzieci są głupie itp.
|
|
#1596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
HAHAHAH;D;D;D takie same podejście miałam a teraz już odliczam dni żeby wycałować tego skarba;D My na szczęście się wybudowaliśmy więc możliwości na zaludnianie planety są;d |
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie dajmy się zwariować
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie orientalne potrawy przygotowywałam na kokosowym. a gotuję ich niemało... https://www.pritikin.com/your-health...d-for-you.html---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- ja tylko nie jadam wątróbki z zakazanych. Unikanie nadmiernej dawki wit A. akurat do mnie przemawia. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- W Wawie jest knajpka co robi specjalne sushi dla kobiet w ciąży. Niestety, całość na szybko zapiekają na sam koniec, ale może w końcu odważę się spróbować, co to znaczy 'pieczone sushi' :P |
|
|
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie zrobiłam obiad i jestem meeega zmęczona
![]() Makaron żytni piersi kurczaka w takim sosie z warzywami bakłażan, pomidory, por, papryka, czosnek ![]() Ja bym chciała tylko 1 dziecko, mąż mówi że jak będziemy mieć kase to chce drugie no zobaczymy
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Z ta pietruszką to tam chodziło, żeby najbardziej soków z niej nie pić, do zupy czy obiadu można dodać niewielkie ilości.
|
|
|
|
#1605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dostanie synka w prezencie Cytat:
piękna data ![]() ja dziś kończę 30 lat ![]() ale impreza była miesiąc temu bo robiliśmy razem z TŻem, a on miał we wrześniu, no wiec dziś dzień jak co dzień, siedzę cały dzień sama w domu, co jakiś czas tylko ktoś zadzwoni albo napisze życzenia Cytat:
![]() ja przez Kingę dziś robiłam racuchy z jabłkami, na mące żytniej razowej na drugie śniadanie. Wyszły niezłe i cukier miałam super po nich ![]() Cytat:
http://www.srokao.pl/2015/06/filtry-...-apteczne.html http://www.srokao.pl/2015/06/fitry-p...rogeryjne.html i już wiadomo które filtry sa ok a które nie U mnie właśnie kolejne pranie się kręci
|
||||
|
|
|
#1606 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia to co się wcześniej nie chwalilas? Kochana Wszystkiego co tylko najlepsze! Szczęśliwego rozwiązania i dużego zdrowego synusia
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
mama przywiozła mi właśnie blachę drożdzowego! Szkoda, że mam zerowy apetyt :/ ktoś chce wpaść na ciacho?
|
|
|
|
#1608 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A najlepszy kontakt mam z siostrą 7 lat młodszą Jest nadzieja, że to moje dzieci się dogadają Cytat:
cały czas chcieliśmy trójkę, ale nie w takim tempie to ostatnie Mieliśmy zacząć się starać jak syn będzie miał 2 lata a wyszło jak wyszło My na razie mamy 2 pokoje, ale dostaliśmy już zgodę i mamy środki na przebudowę tak żeby dołączyć sąsiadujące mieszkanie. Tylko, że z remontem ruszamy na wiosnę, więc trochę się pomęczymy na malutkim metrażu ![]() Z jedzenia nie ruszam tylko surowego i serów pleśniowych, ale ja tego nigdy nie jadłam a resztą nie przejmuje się jakoś bardzo
|
||
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia - wszystkiego najlepszego!! Sto lat
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia sto lat
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia najlepszego, żeby cukry były łaskawe, żeby poród był szybki i jak najmniej bolesny, wytrwałości, miłości i zrozumienia i marzeń spełnienia.
|
|
|
|
#1612 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie Ewusia, wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
|
|
#1613 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tym jedzeniem ja myślę ze nie ma co swirować. Trzeba we wszystkim zachować zdrowy umiar i będzie dobrze...
|
#1616 |
|
Rozeznanie
|
Z jedzeniem to tż świrował na wakacjach i zanim coś zjadłam to przeglądał talerz, czy wszystko było ugotowane :P
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wczoraj przekonałam jak bardzo tz zależy.. Oj nigdy chyba nie byliśmy tak w nerwach ale wszystko skończyło się póki co dobrze.. im większy brzuszek tym widzę że bardziej zwraca uwagę na to co jem, jak się ubieram itd.. Na wakacjach tz pilnował tylko żeby wszystkie warzywa i owoce były umyte dla mnie
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-11-16 o 16:02 |
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewusia, najlepszego!
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
Ewcia wszystkiego najlepszego
![]() My planowaliśmy więcej dzieci, ale później. Mi się jednak instynkt rozkręcił ciut za szybko no i już... No i właśnie nie wiem, czy będziemy chcieli drugie, jak coś wspominam tż to tylko się uśmiecha, a ja... Z chęcią przytuliłabym jeszcze kogoś, najlepiej jakąś małą łobuziarę, ale nie chciałabym między nimi dużej różnicy, a tu jeszcze studia do skończenia, praca by się przydała, mieszkanie niezbyt wystarczające (duże, ale "nieustawne"). No i przejście ciąży jeszcze raz... No i przypominam sobie dzieciństwo j byłam bardzo szczęśliwa jako jedynaczka
|
#1620 |
|
Rozeznanie
|
Ewa spełnienia marzeń !
Ja właśnie zjadłam makaron z brokułami w sosie z gorgonzoli. Sery pleśniowe jem normalnie. Większość jest z mleka pasteryzowanego Wiec nie ma żadnego zagrożenia. ja bym chciała dwójkę dzieci. Najlepiej tak z dwa lata różnicy. Choć boje się ciąży przy ponad rocznym szkrabie. .. wiec pewnie jeżeli będzie drugie to raczej później.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

wreszcie swoje lozko 
za półtora roku chcemy kupić mieszkanie i dopiero jak bede miala dwa pokoje dla dzieci to zdecyduje się na drugie 

hahaha
wszystkie orientalne potrawy przygotowywałam na kokosowym. a gotuję ich niemało... 

chyba dostanie synka w prezencie