![]() |
#391 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
A propos kota: jest mały i prosty, czyli zawsze można coś dorobić, np. jakiś drobny motyw sięgający obojczyka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz sie chcialam brac za jego samodzielne zdrapywanie ![]() ![]() jednak po przeczytaniu Twojego komentarza stwierdzilam, ze nie jest taki zly i niech sobie juz bedzie ![]() i zamiast drapania pokrylam kota Bepanthenem ![]() zaluje, ze moj osteteczny wybor nie padl na roze w stylu geometrycznym, ktora marzyla mi sie od dluzszego czasu. mysle, ze ten wzor bylby w moim przyadku bardziej trafiony .. Edytowane przez kiitty Czas edycji: 2015-11-16 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
nibyżona
|
kiitty szczerze Ci powiem, że jak czytam Twoje posty to też mam wrażenie, że się pospieszyłaś
![]() ![]() EmCa ładnie jest ![]() ![]()
#394 |
Rozeznanie
|
EmCa: ta mapa będzie to świetnie uzupełniała
![]() Nixie: Ptaszor na plus ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wypowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie jeszcze 3 dni i wjeżdża nowy tatuaż, już się zaczynam ekscytować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie planuję wprawdzie samej twarzy, ale chcę na ciele umieścić 2 całe sylwetki kobiet + 1 popiersie i nie widzę powodów dla których nie miałabym tego robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastanawiam sie nad wypelnieniem tego kota -co o tym myslicie? czarnym jednolitym kolorem albo metoda kropkowa. z tym ze wolalabym wtedy, zeby jego ogon skierowany byl ku gorze i wtedy niewiadomo co z tym sercem zrobic .. na jakas kokarde przerobic i wypelnic np. czerwonym? taki tatuaz pasowalby do rozy, ktora ciagle jest w mojej glowie .. ![]() ![]() ehh, mysle i mysle, a pewnie i tak zostawie tak jak jest .. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Przyczajenie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;53470613]A podchodzi lżej do osób, które pierwszy raz się dziarają i to w dodatku na brzuchu i żebrach? D:
[/QUOTE] Ja wprawdzie nie robiłam u Lule, a u Kolanka, ale jak ostatnio u nich byłam to u Lule jakaś dziewczyna robiła też swój pierwszy i się nieźle stresowała - nigdy nie widziałam żeby się komuś tak ręce ze strachu trzęsły (w czasie przygotowań - potem jedną rekę trzymał Lule, a drugą jej chłopak ![]() ![]() ![]() Kiedyś już tu wrzucałam moje poprzednie to przy okazji pokażę nowy od Kolanka i wcześniejsze motylki też u niego robione: |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#401 | |
nibyżona
|
Cytat:
![]()
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
macie racje, najlepiej bedzie jak oswoje sie z obecnym tatuazem i wstrzymam sie z decyzja o jego ewentualnym rozbudowaniu /coverowaniu /usunieciu.
troche sie pospieszylam z decyzja, byc moze wcale nie bylam jeszcze gotowa na tatuaz .. ale skoro juz go mam to przeciez w momencie tatuowania musialam byc pewna, ze wlasnie ten wzor chce miec. jak tak na niego patrze, to wcale nie jest taki zly ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
To chyba jest częsta reakcja, ta pierwsza myśl "co ja najlepszego zrobiłam". Mimo, że się wszystko dobrze przemyśli. Ja tak miałam przy 2 pierwszych tatuażach, przy kolejnym już nie. Ale teraz są integralną częścią mnie. Trzeba się oswoić, dopiero po jakimś czasie będzie wiadomo czy to jest ok, czy jednak nie.
#404 |
Zadomowienie
|
Też tak miałam przy pierwszym, drugiego dnia chciałam cofnąć czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
nibyżona
|
ja tak miałam przy mojej czaszce przez chwilę, ale dlatego że moja matka wprowadziła szantaż emocjonalny
![]() ![]() więc spoko to się zdarza. ![]() ![]() a lepiej taki mały wzór niż jakbyś zrobiła coś dużego, no i spoko studio wybrane też dużo daję ![]()
#407 |
Zakorzenienie
|
uff, czyli wychodzi na to ze to normalne i pewnie sie do niego przyzwyczaje
![]() a ideologii nie dorabiam, wzor wymyslilam sama (2 dni przed tatuowaniem ![]() teraz po prostu troche zaluje, ze nei zdecydowalam sie jednak na roze .. no ale moze i na nia sie z czasem zdecyduje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
roseisrose motyle fajne, jak bede w Polsce chce tez sobie zrobic podobnego u Edka albo Patryka Hiltona
![]()
![]() |
#409 |
Ha ha ha ha ha
|
udało mi się dopchać na konsultacje do Cykady
![]()
![]() |
#410 |
nibyżona
|
supcio! co tam nowego się będzie tworzyć?
![]() ja odłożę w końcu to idę do Kasi z Saveetat ![]()
#411 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Konto usunięte
|
Ja po kolejnej sesji przerabiania rekawa. Kontury w zasadzie mamy zrobione. Teraz czas na kolorowanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() BTW Bardzo fajny motyw z motylami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogólnie widzę tendencję taką. Tatuaż jest modny, więc coraz więcej ludzi chce mieć własny. Ale często bywa to nieprzemyślana kwestia, ludzie idą na żywioł, a potem żałują czy choćby mają wątpliwości czy dobrze zrobili. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Rozeznanie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53494086]Dla mnie to nie jest normalne.
Ogólnie widzę tendencję taką. Tatuaż jest modny, więc coraz więcej ludzi chce mieć własny. Ale często bywa to nieprzemyślana kwestia, ludzie idą na żywioł, a potem żałują czy choćby mają wątpliwości czy dobrze zrobili. Moim zdaniem Ty nie byłaś jeszcze gotowa na tatuaż. Raz chcesz to, raz tamto, a zaraz byś usuwała czy coverowała. Pospieszyłaś się i tyle. Dobitnie to pokazują pierwsze posty po tatuowaniu. Strasznie się przejęłaś kilkoma nieprzychylnymi opiniami.[/QUOTE] Zgadzam się w pełni ![]() Dla mnie takie wahania tuż po zrobieniu oznaczają, że nie było się w pełni zdecydowanym na tatuaż. Co chcę na pierwszy tatuaż wymyśliłam w tydzień, a konkretny wzór w jeden dzień, ale po zrobieniu byłam mega przeszczęśliwa i nawet przez chwilę nie myślałam o coverze czy usuwaniu ![]() Edytowane przez victorion Czas edycji: 2015-11-17 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mialam rozkmine po pierwszym tatuazu i po pierwszej sesji rekawa. Nie myslalam o usuwaniu ale o tym, ze zrobilam cos nieuchronnego i juz nie moge sie wycofac. I nie uwazam takiego myslenia za cos nienormalnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
emca ale myslisz teraz ze lepsza bylaby cma cala w jednym kolorze?
Ogolnie fajne, ale bladziutkie teTwoje kolory ![]() nixie łoo mroczny ten Twoj ptak. Lubie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oryginalnie ona jest z żółtym odwłokiem (czy ćmy mają odwłok??), ale wydawało mi się, że żółty nie będzie pasował. Bladziutkie, mówisz? Hm... krzykliwe by nia pasowały do bladych róż... brąz je uwypuklił i to mi się podoba. A, z ciekawosci, jak Ty byś to kolorystycznie widziała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
spokojnie, juz sie z kotem zaprzyjaznilismy
![]() jedynie jeszcze rozwaze jego wypelnienie, jesli zdecydowalabym sie robic kolejny tatuaz, bo po prostu wtedy lepiej by sie z nim komponowal. jesli jednak postanowie, ze na tym jednym tatuaze poprzestane, to nic w nim nie bede zmieniac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
No ja właśnie też się nie zgadzam. Moja decyzja o tatuażu była bardzo przemyślana. I to uczucie nie oznaczało tego, że nie byłam gotowa, tylko właśnie wynikało z tego, że zrobiłam coś dla mnie nieodwracalnego. I też nie wydaje mi się, że jest to objaw nie dojrzałości czy braku pewności, może bardziej wynika to z charakteru. Jeden idzie na żywioł drugi analizuje i przetrawia.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.