![]() |
#1561 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1563 |
Zadomowienie
|
Szczeperka, Darkanddark super że wszystko dobrze!
![]() ![]() Dark narobiłaś nam stracha ale najważniejsze że jest ok ![]() ![]()
#1564 |
Zakorzenienie
|
U mnie z 70E/F przeskoczyło teraz według kalkulatora na 75G.
![]() Super! ![]() Wiedziałam, że wszystko będzie dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ![]()
![]() |
#1565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą moja mama ze mną też od dziecka latała do lekarza, nagabując go o hormony wzrostu, bo byłam bardzo malutka w porównaniu do rówieśników. Twierdził,że wszystko jest ze mną w porządku i jeszcze ją przerosnę. Co prawda nie przerosłam, do tego dobiłam ledwie 150 cm wzrostu, ale na zdrowie nigdy specjalnie nie narzekałam :P Pewnie Wasza Dzidzia będzie drobną osóbką,ale za to nadrobi charakterkiem ![]() ![]() Słuchaj lekarza - odpoczywaj dobrze się odżywiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
Monikmi - doczytałam, ciesze się bardzo, że pogodziłaś się z mężem, chociaż częściowo. Ciche dni nigdy nie są dobre i w sumie to nic pozytywnego nie wnoszą do związku. Najważniejsze się dogadać. Niech się chłop trzyma na baczność, bo jest pod obserwacja całego wątku
![]()
#1567 |
Wtajemniczenie
|
Pisze dopiero teraz bo bylismy oglądac domek znajomych wprowadzili się miesiąc temu, mają przepięknie w moim stylu taki homebook w 3d
![]() dark ciesze się ze wszystko dobrze! bedziesz miec malutką zdrową kruszynkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam na kazdej wizycie badanie na samolota
![]() Nie lubie tddgo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
Bonku, mogłaś walnąć sobie na Bożenie jakiś fantazyjny wzorek, żeby bardziej zachęcić doktora do badania.
![]() Super, że wszystko ok. ![]() Idę chyba spać. ![]()
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Dark super że z małą wszystko ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zadomowienie
|
Bonku ale już duży Twój Kawaler, super! gratulacje że wszystko dobrze
![]() Nie martw się ginem, u mnie jest tak samo. Pyta na początku czy dobrze wszystko, jak nie to na fotel a jak tak to zmierzy tylko szyjkę podczas usg i tyle ![]() Darka następnym razem powiem Tż ze ma być miły bo zostanie zlinczowany na wizazu haha ![]() ![]()
#1572 | |||
Zakorzenienie
|
Żałuj
![]() Bardzo się cieszę, że synuś zdrowy i sytuacja z mężem pogodzona!! ![]() ![]() ![]() Pampuchy ![]() Cytat:
![]() ![]() Może to zgaga? Są ciut większe ale za to mniej jędrne ![]() ![]() Cytat:
![]() Strasznie się cieszę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1573 |
Zadomowienie
|
gratuluje dziewczyny pomyślnych wieści
monikmi - najważniejsze że dzidziuś jest zdrowy a to że mąż się teraz będzie musiał trochę opiekować - może to na plus dla waszego związku wyjdzie ![]() ![]() a z ta opierają to szkoda że nie mogą ci tego zrobić przy cesarce na jednym znieczuleniu od razu.. Darkanddark- ja jak się urodziłam to ważyłam 2200 i jestem zdrowa i szczęśliwa (mam niecałe 160cm- ale dziewczynie to nie przeszkadza zawsze mogę ubrać szpilki ) tylko dbać teraz o siebie dziewczyny - koniec z lataniem na miotle po domu |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Emma nie nie bo to ewidenie bol pieczenie skory albo kosci/ zeber.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam, że dzisiaj top model było.
![]() ![]() Dobranoc dziewczyny! ![]()
![]() |
#1577 |
Zadomowienie
|
dla mnie zgaga wciąż jest zagadką. Jeden dzień mam potem kilka nie potem znowu tak - a jem to samo..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Wtajemniczenie
|
Szczeperka, Darkanddark, Bonku to super ze wizyty się udały i są dobre wiesci
![]() Monikmi mam nadzieję, ze leki pomogą i wszystko będzie ok. Wspominalas cos o CC, plus jest taki ze umowisz się na termin i będziesz miała stres zw z wyczekiwaniem z głowy ![]() Polly a ja o dziwo pamietalam i ogladalam od początku do końca ![]()
01.04.2016 synek ![]() ![]() Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-11-16 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Rozeznanie
|
Kalina sukienke polecam w 100% brzusio wygląda rewelacyjnie!!!
![]() Ktoregos_dnia ja wczoraj kupiłam ten korektor ![]() Nadia ona ma to do siebie że możesz ją sobie podwinąć do góry i pomarszczyć na brzuchu naprawdę super leży ![]() Trzydziescidwa niestety w kremach nie pomogę ja smaruję się oliwką zaraz po kąpieli a później balsamem z dove. Rozstępy już się pokazały także to chyba nie uniknione... Po ciąży będzie czas na powrót ![]() ![]() ![]() Emma kopiuje tą listę ![]() Lewek gratulacje III trymestru ![]() Verrerie na pewno juro Cię przyjmą zobaczysz także ściskam mocna!!! Smerfetka jak juz pisał wyżej ją można nosić na milion różnych sposobów marszczysz na brzuszku i masz krótszą a brzuch od razu chowa ![]() ![]() ![]() Mira Ktoregos_dnia kochane głowy do góry wszystko jest do zrobienia także jeszcze będziemy super laski i to po 30 i po ciąży jednej czy dwóch a nawet trzech ![]() ![]() Nienzajoma dużo zdróweczka!!! ![]() Monikm bardzo się cieszę że z dzidzią wszystko dobrze! A co z Twoim zdrówkiem że musisz leżeć?Cofam pytanie!!! Kochana zdróweczka żeby to jak najszybciej zniknęło!!! ![]() Misia niestety będziemy się juz co raz szybciej męczyć. Ja mieszkam na 4 piętrze kiedyś to wbiegałam bez zadyszki a teraz to nawet babcie zdarza mi sie przepuszczać ![]() Fjolek moje też do dużych nie należą także teraz się nimi zachwycam ![]() Szczeperka gratulacje zdrowego chłopa!!! ![]() Dark gratulacje zdrowej dziewuszki!!! Nie przepraszaj ja sama się denerwuję bo także moja mała jakaś mała... Ale nic za tydz mam wizytę i także się denerwuję ![]() Bonku gratulacje dużego zdrowego chłopa!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku ją w miarę lubiłam, z czasem zaczęła mnie wkurzac. ![]() Już wcześniej wiedziałam, że go nie będzie, bo widziałam zdjęcia z tego wietnamskiego faszyn łika. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
Bardzo, bardzo się cieszę!
![]() ![]() Szczeperka gratuluję zdrowego chłopaka ![]() Kładę się już, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Wtajemniczenie
|
Mnie od początku wkurza ;-)
Zgadzam się ![]()
01.04.2016 synek ![]() ![]() Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-11-16 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wybaczył, chociaż udaje dotkniętego jeszcze żebym go chwaliła jaki to on dobry a ja taka histeryczka ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoooc Mamuśki! ![]()
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-11-16 o 22:41 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
Monikmi to juz dwa plusy, trzeci jest taki ze Grażyna nie ucierpi
![]() W tym szpitalu w którym będę najprawdopodobniej rodzić to nawet jak jest wskazanie to czekają aż się akcja zacznie, chyba ze jest ułożenie pośladkowe lub inna syt, która determinuje cc Wszyscy się boja ordynatora i tam raczej nikt za kasę nie zrobi
01.04.2016 synek ![]() ![]() Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-11-16 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zadomowienie
|
zbieram się do łóżka - może dzisiaj uda mi się przespać całą noc.
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.