|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemcy V
Ja jestem przerazona, dzieci w domu nie pozamykam prezciez. A kazde wyjscie do kina, kawiarni, nawet do szkoly! jest potencjalnie niebezpieczne w obliczu tego co dzieje sie w Europie
|
|
#902 |
|
Konto usunięte
|
Widze ze negatywna propaganda na was podzialala
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli uwazasz, ze to co stalo sie w Paryzu to "negatywna propaganda"? Bo to tym wlasnie mowimy.
Ciekawa jestem w takim razie co nazwiesz faktami, ktorymi nalezaloby sie przejac i co musialoby sie stac, zebys ewentualnie zaczela sie martwic o swoje dziecko.
|
|
#904 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to tez Propaganda...wlasnie wszyscy chca zebysmy sie bali i tak mysleli...a to co w Paryzu sie stalo to po prostu polityka Ameryki i Europy za ktora placa niewinni ludzie!!!
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
Tak na dobra sprawę, nigdzie nie jest bezpiecznie
jak nie ruscy to Arabowie czy amerykańcy. Zawsze cos... A w Polsce moze i ataków jeszcze nie ma, ale za to pełno pijanych kierowców za kierownica. Eh brak słów. Tez sie cały dzień martwię
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesli chodzi o Paryz, to niestety , ale to nie pierwszy raz tak dlugo jak dlugo sie terrorysci dobrze beda miec, tak dlugo musimy sie spodziwac, takich akcji. Teraz widac dokladnie przed czym uciekaja uciekinierzy
Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2015-11-14 o 18:58 |
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myslalam. Nie doczytasz ale sie wypowiesz
|
|
|
#908 | |
|
Konto usunięte
|
Doczytalam. ktos sie obawia ze bomba spadnie na DE i o tym sie wypowiedzialam, ze chodzi to o Paryz to nic nie pisalo.
Powiazalam to z uciekinierami o ktorych jest glosnio i zle sie o nich ludzie wypowiadaja. ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ciezko skojarzyc, ze dzisiaj akurat w nawiazaniu do zamachow w Paryzu rozmowy sie tocza, faktycznie
Poza tym Kasia wspomniala o tym, ze chodzi wczorajsze wydarzenia Cytat:
Niedawno mialas wpadke (akurat smieszna) kiedy nie doczytalas czy chodzi o progi podatkowe czy o szkole podstawowa. Tyle o tym z mojej strony, czytaj uwazniej, jesli chcesz sie wypowiadac na jakis temat.
|
|
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
Czy ty masz jakis problem i swoja flustracje tutaj wyrzucasz?
wypominasz mi ze zle przyczytalam niedawno i napisalam o czyms innym. Bardzo ci dziekuje za ten sarkazm :-( Mam wrazenie, ze czepiasz sie. przykro mi , ze teraz padlo na mnie :-( O Paryzu to ja wiem dopiero od 2-3h, wczesniej nie ogladalam wiadomosci , wiec moje skojarzenia byly takie, a nie inne. |
|
|
|
|
#911 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Jak wysylacie kase do Polski, zeby jak najmniej stracić?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie z innej beczki
![]() Słyszałam ostatnio różne teorie na temat dzieci i ilosci pokoi w mieszkaniu. Czy to prawda ze kazde dziecko musi miec swoj pokój ? Ja mam mieszkanie bardzo duze, 70 m ale sa tylko 2 ogromne pokoje. I co? moze ktos nakablowac na nas? dla mnie to normalne ze mala by byla z nami na poczatku a potem przeciez my mozemy spac salonie jak by 2 dziecko bylo. A potem oni razem w pokoju. Czy to jest w ogóle mozliwe?
|
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
Ogórek pazurek - koniecznie zobacz
http://www.br.de/puls/events/slam-20...-slam-100.html wiersz miłosny do Północnych Niemiec bardzo fajne polecam!
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Paula ja nigdy nie słyszałam o takim czymś...
Byłam w autohaus , znaleźliśmy fajna opcje dla mnie z tym autem Pomimo mojego widzimisie na moj wymarzony model.. Konkretnej decyzji na auto nie podjęłam, ale juz sie cos ruszyło! A podwyżka od grudnia w pracy
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podobno tez rodzic nie moze spac z dzieckiem, a my spimy i jakos nikt jugentamtu nie informuje
|
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Bejata To tylko brać
|
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero dziecko szkolne powinno miec swoj pokoj
ale tez bez Panik..moje siedza w jednym i zyja...corka i tak odrabia lekcje w horcie...Emenyx faaaajne
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#921 |
|
in the dark of night
|
Czy witaminę D kupię w aptece bez recepty?
|
|
|
#922 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#923 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Czy dostanę tu coś na prawdę skutecznego na wypadanie włosów? Polećcie coś, bo teraz tak mi włosy lecą, że aż strach...
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A badałaś swoją tarczycę, nie cierpisz czasem na niedoczynność?
|
|
|
#926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I dolaczam sie do porady, zeby zbadac tarczyce, a zwlaszcza poziom ferrytyny i witaminy D. U mnie od tego lecialy wlosy. |
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć nie aż tak jak teraz. Może to przez wodę... ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Dziękuję za odpowiedz! ![]() Na pewno coś wypróbuję.
|
|
|
#929 |
|
Konto usunięte
|
Czesto przyczyna jest blacha -stres.
Jak zauwazymy ze wlosy wypadaja i myslimy sobie co sie stalo, to wszystko jest ok. Nikt nie pomysli ze z ok 3 m-ce wczesniej cos sie wydarzylo w naszym zyciu i mielismy wiecej stresu. Nie wowie, ze tak jest u ciebie, bo moze rzeczywiscie cos jest z tarczyca czy jakies inne niedobory masz, ale jesli nie to... moze i to sres o ktorym juz dawno zapomnialas. Kiedys gdzies tez czytalam o przesileniu wiosenny i jesiennym i ze u niektorych wtedy mocniej wlosy leca z glowy, ale sie tematem nie zaglebialam, wiec nie wiem o co chodzi. Ja lubie wcierac olej we wlosy. Mialam kiedys olej rewitalizujacy od Khadi. Co prawda jakos mi wlosy nie wypadaly, chcialam tylko przyspieszyc ich wzrost, bo mnie fryzjerka za mocno ciachnela. Wlosy po 1,5 m-ca mialy juz dopowiednia dlugosc i tak sobie mniej uzywalam az ktoregos dnia mialam wrazenie ze chyba ciut wiecej wlosow w trakcie mycia wypada. Normalnie nie lecialy, ale jak je myslam i byly mokre to sie kratka odplywowa w wannie zapychala, tyle klakow bylo :-( Wrocilam do regularnego uzywania i sprawa sie wyregulowala. Ogolem mialam wszystkie 3 rodzaje oleji Khadi. Obecnie wcieram Olimedica. Dr. Hauschka czeka w szafie i chcialam jeszcze wyporbowac Weleda, ktorej sie troche boje, bo mialam olej Ikarov, ktory tez zawieral duzo rozmarynu. Rozmaryn ma pobudzac cebulki, tylko ze u mnie duzo rozmarynu w skladzie przeklada sie nie tylko na ladny zapach( lubie zapach rozmarynu), ale i na podraznienie skory glowy. Moja pobudza az za mocno. A jak jest ona podrazniona to u mnie wzmaga to wypadanie. Olimedica tez cos tam ma, ale pod koniec skladu, nie czuc go. Tak samo wszelakie szampony z kofeina, podrazniaja mi skore glowy i powoduja wypadanie wlosow :-( |
|
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Ja się z Khadi bardzo męczyłam, bo dla mnie wali kadzidłem. Szkoda, bo faktycznie przyspiesza porost włosów.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

jak nie ruscy to Arabowie czy amerykańcy. Zawsze cos... A w Polsce moze i ataków jeszcze nie ma, ale za to pełno pijanych kierowców za kierownica. Eh brak słów. Tez sie cały dzień martwię
tak dlugo jak dlugo sie terrorysci dobrze beda miec, tak dlugo musimy sie spodziwac, takich akcji.

Pozdrawiam