|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
tez jestem ciekawa, jeszcze nie odpisal.. ![]() no coz, to jest oszustwo, bo czesto jedne rzeczy sa w jednym sklepie inne w innym (czesto w innych miastach )dzieki Iwonko za tego kolege! Cytat:
a to zle, ze cwicze codziennie inne partie ciała? np jednego dnia plecy, innego rece i brzuch itp? tzn daje mniejsze efekty? znudził mi sie juz ten obwodowy, tzn wszystkiego po trochu ![]() BEATKO cudownego urlopu i pieknej pogody!!!
|
||
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze efekty daje FBW czyli całe ciało na 1 sesji
moim zdaniem każy krem wsadzony do oka piecze ![]() ja w każdym razie nei trwfilam na taki, który by tego nie robił
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na kazda partie są 2 cw, kazde cwiczenie po 3 serie po 12-15 powtorzen. gdzie to upchnąc ![]() ja robie 10min rozgrzewki,potem wybrana partie ciala, a na koniec nogi albo brzuszki naprzemiennie. no i potem łaze po biezni troche, albo po steperze. ja juz nie wiem ![]() tez takiego nigdy na oczy nie widzialam
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc jedyny mozliwy sposób wsadzenia sobie kremu do oka, to taki jak opisałam - tak sobie wykombinowałam. Jakieś inne pomysły na temat mozliwości wsadzenia sobie kremu do oka? Jestem otwarta na wszelkie sugestie, bo to mi pozwoli uniknąc uczulenia i zużyć tę butlę 400ml do końca. Kompik dzisiaj przyjeżdża. Edit: znam całe mnóstwo kremów, które tego nie robią.
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
to o czym piszesz to jest właśnie badziewny trening dla zawodowców
cała kulturystyka już dawno od tego odeszła strasznie dinozaurowata wiedze ma ten Twój trener ale najważniejsze, ze jesteś zadowolona i przykładasz sie do treningu
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie wazna jest pewnosc, ze wykonuje cwiczenia poprawnie.. bo z technika bylo kiepsko, a tam nie ma kto pokazac jak co robić ![]() ale nadal nie rozumiem co w tym złego. jesli cwicze jedna partie ze tak powiem z góry czyli ręce/barki/plecy albo klatkę, a potem na zmiane (zeby nie robic tego codziennie) brzuch/nogi. a tak co 2 dzien robila wszystko, wiec i tak wychodzi mniej wiecej na to samo.. jak dla mnie. ale nie upieram sie przy tym, ze tak jest lepiej Bron Boze mi po prostu tgo chyba odpowiada, co nie znaczy ze nie przestanie. a efekty widze wieksze, bo bardziej sie przykladam tak jak napisałas dzieki i tak |
|
|
|
|
#2737 |
|
Rzabbocop
|
http://kozaczek.pl/plotka.php?id=1794
![]() Gnomo małż powiedział, ze skoro czaisz o co biega w zdjęciach, to kup sobie statyw. Wykadruj zdjęcie z TŻ a potem zamień sie z nim miejscami i będziesz miała takie jakie chesz
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko widzialam to już. szok normlanie
![]() edit: tata obejrzal prezentacje.. ehh czasami juz sama nie wiem co myslec
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Rabbka, szok! Nawet moją baletnicę by odchudzili.
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie nie, podobalo sie, ale oczywiscie uslyszalam, ze moglam tam tez umiescic jego zone kurcze, moze to ja zle mysle. to wszystko jest tak poplątane, ze juz czasem sie gubie.wkleilam tam zdjecie moje i mojej siostry i napisalam, zeby zawsze mial dla nas czas, kurcze, jestesmy jego dziecmi, zona to dla mnie w jakis sposob odrebna kategoria. nie o to chodzi, ze nie jest wazna. moze i moglam ja tam umiescic, ale ten pomysl wszedl nagle, mialam mało czasu. cos sie obawialam ze to uslysze.. to nie bylo w formie pretensji, ale jednak.. moze jakiegos zalu. on tak panicznie sie boi, ze ona sie poczuje wykluczona. ale wykluczona z czego? przeciez zdaje sobie doskonale sprawe, ze to nie jej szukałam. nie potrafi z wlasnej woli dac mi chwili sam na sam z nim. a ja tego bardzo potrzebuje. nie wiem, nie bylam nigdy w takiej sytuacji jak ona i szczerze mowiac nigdy bym sie nie chciala w niej znalesc, jak chyba zadna kobieta. wiem ze i tak dobrze na mnie zareagowala i w ogole. ale czy teraz juz zawsze bede musiala ja stawiac na 1 miejscu z tata? bo mam wrazenie ze tego ode mnie wymagają ![]() to sie pozaliłam...
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ta reakcja taty nie dziwi, podobnie, jak rozumiem, ze Tobie jest przykro. Wstaw do tej prezentacji szybko jeszcze żonkę i prześlij mu drugi raz, przeproś, napisz, że Ci przykro, że nie pomyślałaś. I nie smutaj sie. Edit: Chyba przyjdzie Ci zaakceptować to, że ona jest dla niego równie ważna jak reszta jego rodziny, czyli Ty i Twoja siostra. Navi, ona nie jest Twoją rywalka o względy taty, te uczucia do nie i do ciebie i siostry są zupełnie inne. Chyba ciężko będzie o sam na sam z tatą. Edit2. Czytam twój post po raz kolejny i doczytałam jeszcze parę rzeczy. Postaw się w jej sytuacji. Nagle, po kilku latach szczęśliwego związku pojawia się dorosła córka, która rości sobie prawo do jej mężczyzny. Być może ona też poczuła się zagrożona w tej sytuacji, a twój tata to dostrzegł. I chwała mu za to, bo okazał sie wrażliwym mężczyzna. On wie, że jego stosunek do żony i rodziny nie uległ zmianie, przez to, że pojawiłaś sie Ty, ale ona być może nie bardzo potrafi sobie z tym poradzić. I być może stad tata chciałby, żeby ona stała sie dla Ciebie równie, niemalże, bliska jak on sam. Navi, tak sobie gdybam, ale może wyłowisz z tego sens i będzie trochę lżej.
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-09-22 o 12:53 |
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
navi głowa do góry
Maglisa ma rację, ja mam trochę inne zdanei, ale je pzremilcze ![]() a co do treningu jak Ci odpowiada to ćwicz generalnie taki trening jest cieńki, bo używa sie za małych ciężarów traci sie kupę czasu za mało podkręca metabolizm za mało stumuluje wydzielanie testosteronu nie dochodzi do mikrourazów chociaż to wszystko jest też sprawą indywidualną najważniejsze że ćwiczyśz i sprawia Ci to radość, bo najlepszy trening to trening wykonany
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Coś napisałam, ale się wystraszyłam, ze moge zostac odebrana niezgodnie z intencjami i zrobie komus przykrość. To wymazałam.
Pinguś. |
|
|
|
#2744 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
ja dziś w biegu i tnę niestety... Cytat:
Kurcze, ale to jest oszustwo, bo najgorzej się na coś nastawić, "napalić" psychika ludzka tego rozczarowania po czymś takim bardoz nie lubi. Będę bojkotowała HM, nawet mi to łatwo przyjdzie, bo oprócz bielizny nic tak nie kupiłam jakoś nigdy, a i bielizna teraz nie taka, bo nie mają tyle pod biustem ile potrzebuję. Cytat:
najważniejsze żebym wierzyła, że to działa a najbardziej lubię krem Clinique spf30, pewnie za mały, ale mi pasuje i lubie go i latem i zimą.Cytat:
Jak tylko odpisze to dam znać No ciekawa jestem reakcji Twojego taty i samego ppsa też ![]() A oszukiwanie w sklepach mi się baaardzo nie podoba! Cytat:
![]() Suuuper!!! ![]() Do mnie też mógłby nowy przyjechać ![]() Cytat:
zarówno filmik, jak i porada dla Gnomo ![]() Beatko baw się dobrze, wypoczywaj, zwiedzaj i spędzaj czas cuuudownie!!! ![]() EDIT: Navi - no ja jednak myslę inaczej niż Magliska, choć w ogólnych założeniach się zgadzam ![]() Ale ja mam dość radykalne poglądy to się nie wypowiem. A możesz powiedzieć, bo tego nie mogę zrozumieć, jak tata Ci powiedział o żonie?? Podziekował i wtrącił, czy jak?? |
|||||
|
|
|
#2745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Maglisko bardzo mądre rzeczy piszesz
Cytat:
teraz nie chce juz tego zmieniac. bo takie bylo moje zalozenie, zeby to bylo z usmiechem, na luzie, my mamy na tych zdjeciach glupie miny (identyczne zresztą ). chcialam zeby sprawilo mu to radosc a on wszedzie znajduje jakies odsuwanie zony na bok... Cytat:
![]() Cytat:
...). tak samo facet potrzebuje czasem chwili luzu od dziewczyny/zony, zeby potem wrocic bardziej stesknionym. ja nie bylam zazdrosna o czas jaki oni sobie spedzali razem, a ona caly czas musiala byc z nami.. Cytat:
maglisa trafila w sednno moich przemyslen, ale ja chetnie poznam wszystkie aspekty ... moze jest cos o czym ja nie pomyslalam? no, a ciezarow to ja wcale nie uzywam malych, wypraszam sobie! ![]() czemu to oznacza, ze uzywam malych, bo nie cwicze i plecow i klatki i rak, tylko kazdego dnia co innego to sie przeciez nie wyklucza...no, ale Twoje ostatnie zdanie podsumowuje wszystko edit: maglisko ja nie z obrazalskich w kazdym razie ciezko mnie urazic, jesli wiem ze mialo sie dobre intencje. wasze opinie sa dla mnie naprawde wazne. nie mam z kim o tym porozmawiac.. ![]() edit: Iwonko no ![]() jak powiedział mi o zonie? ja wiedziałam juz wczesniej o niej ![]() nie wiedziałam tylko o małej.ale szczerze, to nie pamiatam w jaki sposob powiedział. na pewno napisał w mailu. chyba tak po prostu. jakbyscie mialy jakies przemyslenia, to prosze, piszcie chociaz na PW, zeby stad nie kasować bardzo mi pomagacie. z mama o tym nie pogadam, podrzutek wyjechał (zreszta, on ma troche inne zdanie na rozne tematy i tylko z tego klotnie wychodzą-bez sensu) no i tak ciezko mi to trzymac w sobie. cudownie moc sie komus wygadac, nawet wirtualnie
|
||||
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Navi chodziło mi o to, jak po ppsie urodzinowym powiedział Ci coś o żonie, czy braku jej
hehehe, nie o to kiedy i jak w ogóle tylko o tej sytuacji myślę ![]() Pps bardzo fajny No cóż dla każdego z Was to nowa sytuacja. ja mam raczej taki liberalny charakter, nie jestem zaborcza, czy zazdrosna i raczje nie ograniczałabym tak mojego męża. Wiadomo, że pewnie kobitka była w szoku, no ale bez przesady poza tym wychodze z założenia, że mężów, żony można mieć kilka w życiu a dzieci się chce czy nie, ma przez całe życie. Ale to moja subiektywna opinia.A nie próbowałas pogadać z ta babką sama?? jak kobieta z kobietą?? że dla Ciebie to też nowa sytuacja itd.? |
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w mailu odpisał mi ze to bardzo mile z mojej strony i słodkie i w ogole, ale chwile potem rozmawialismy na msn to juz powiedzial, ze NO,ale moglas tam umiescic ją ble ble ble ale ze to nie zadna pretensja, tak tylko mowi...oczywiscie ze z nia rozmawialam. na poczatku bylo bardzo dziwnie ktoregos dnia to napięcie zrobilo sie juz jakies takie nie do zniesienia no i obie sie poryczałysmy (jak to baby ) i rozmawialysmy o tej sytuacji. jeden wieczor spedzilysmy caly razem, gadając ze 3godziny. ona jest cudowną kobietą i podziwiam ją za to jak reaguje. nie mniej jednak uwazam ze jest zbyt wrazliwa (ale coz, charakteru chyba nie da sie w ten sposob oceniac, ze ktos jest 'zbyt' lub 'za malo' jakis). ona jest bardzo tolerancyjna, odnoszę jednak dziwne wrazenie, ze traktuje mnie wlasnie jako swoją rywalkę ![]() moze z czasem to wszystko się ustabilizuje... wzruszyło mnie, ze cwiczy naukę angielskiego przed przyjazdem do mnie
|
|
|
|
|
#2748 |
|
sophisticated
|
boję się, że nie zdążę więc tylko się odniosę na razie do tego co Maglisa napisała, resztę przeczytam mam nadzieję za chwilkę na początku o sytuacji Navi.
Nie rozumiem dlaczego to Navi ma się wykazywać zrozumieniem sytuacji ojca , a nie ojciec sytuacji navi. Prezentacja była od córki dla ojca, żona będzie miała urodziny dostanie swoje życzenia, navi nie przejmuj się tym, musiał tak widocznie napisać, bo ma lęki, ale to jest jego problem. Sama dobrze wiesz, że nie ma idealnych ludzi, twój tata też ideałem nie jest i pewnie nie raz zdarzy mu się zachować nie tak, bo to zawikłana sytuacja jest po prostu. Zrobiłaś idealnie, nic nie dosyłaj, przypilnuj tylko terminu jej urodzin albo imienin, co tam obchodzi i wyślij życzenia. Wszystkich spraw jedną wizytą, a tym bardziej jednym mailem się nie załatwi, powolutku się poukłada, nie martw się kochanie jako, że nie przeczytałam reszty dyskusji, możliwe, że nie w temacie napisałam, jeśli tak to edytuję te mądrości niezwłocznie ![]() EDIT aha Iwonka, bo Brewka to też Iwonka o czym Beatka wie EDIT2 navi, a żonka przyjeżdża razem do Polski? muszę na razie zmiatać wrrr, jak ja nie lubię weekendów, posiedzieć mi z wami wcale nie dają ![]() |
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klops ale już będę pamiętała ![]() No, ja własnie to, co Brewka napisała próbowałam nieudolnie przekazać ![]() W każdym razie własnie tak myślę, jak tu Brewka napisała. Tym bardziej Navi, że to dopiero poczatek Waszego nowego, wspólnego życia każdy musi się przyzwyczaić w swoim rytmie.Ale to miłe, że się uczy angielskiego pewnie żeby zrozumieć o czym rozmawiasz z tatą żartowałam ![]() Nie martw się Navi, wszystko dobrze wyszło ![]() Jeny jestem padnięta. Dwa okna umyte, posprzatane, część prania zrobiona, zakupy na dwa razy też, zaraz odkurzam i dalsze pranie. Okien więcej dziś już nie myję ![]() Ale pogoda pięęęękna |
|
|
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie macie racje. tak, przyjezdzają we 3 , on ona ono ![]() zrobilam tak, ze dokleilam zdjecie zony przed corkami, zeby wyszło, ze zycze mu czasu dla wszystkich 3 kobiet jego zycia. fajnie wyszło ![]() okazalo sie, ze ona jeszcze tego nie widziala, on na nia strasznie chucha dmucha, byc moze wcale by jej to nie uraziło no ale sama chyba lepiej sie poczułam ![]() Cytat:
).ona zna angielski, ale ma braki w słownictwie przez to, ze musiala sie nauczyc holenderskiego, to angielski odszedl w zapomnienie troche. no mile to bardzo ![]() pogoda pieeekna ![]() dzis sobie daruje silownie. pojde jutro ![]() dzieki wam za wszystkie słowa
|
||
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
No-dobrze,że Brewuś to napisałaś
bo ja akurat tak też uważam Navi-to był Twój prezent dla ojca a nie dla NICH nie wiem po co ona miałaby się tam znaleźć budujesz w koncu relację TY-OJCIEC ewentualnie TY-SIOSTRA a ona tak naprawdę jest obca ![]() poza tym nasympatię i zaufanie trzeba sobie zasłużyć ![]() i nie można nikogo do niczego zmusić myślę,że zyskałaby więcej w waszych oczach,gdyby odsunęłaby się w kąt-przynajmniej od czasu do czasu-a wtedy i Wy chętniej byście ją zapraszali na swoje pogaduchy ot,taka przewrotność ludzka,ale tak jest ![]() poza tym nie jesteś matką jego dzieci tylko córką więc nie rozumiem czemu ma czuć się zagrożona ![]() co by się za dużo nie rozwodzić-to uważam,że postąpiłaś bardzo dobrze i to nie Ty a ojciec powinien z nią sobie stosunki układać tak myślę
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżu kochane takie jestescie ze szok ja bylam pewna, ze ona to juz widziala. a to tylko tata jak zwykle starał sie byc zapobiegliwy ![]() ale ciesze sie, ze ja tam dokleiłam.. ona zrobila bardzo duzo, zebym sie dobrze czuła w ich domu, a zycząc mu czasu dla najwazniejszych osob, powinnam i ja tam umiescic... a zagrozona sie czuje, bo zaczelismy relacje z ojcem kiedy ja mam 20lat z hakiem i tak jakby 'nie wygladam' jak corka. wiecie o co chodzi? ![]() ja chyba jestem w stanie ja zrozumieć.. chyba
|
|
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem sikawka do kwadratu
i nie tylko w ciąży Cytat:
a myślisz,że to mentalność czy jednak klimat mamy trochę zimniejszy? ![]() widziałam ten filmik-niezły Navi-no i mądra z Ciebie dziewczynka ja to zawsze taki kogucik jestem ![]() no rozumiem,że jak zobaczyła taką laskę to mogła poczuć się zagrożona,ale bez przesady aaaa...ciągle zapominam zapytać używacie tych margaryn do pieczenia? bo ja to zawsze masło dawałam,ale moze one lepszejsze są? no,ale czy one transów nie mają? |
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie najpierw zjezyłam
mi mądrosc przychodzi po chwili ale zdziwilo mnie to, ze jak spytalam tate, czy ona juz to widziala, to on powiedzial,ze sadzi ze nie.. co oni sobie poczty sprawdzają ![]() a potem napisal zebym juz nic w tym temacie nie pisala (tej zmiany) bo on wykasuje te maile. dziwne
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslę, że w ogóle pojawienie się Ciebie, córki, jeszcze z jakiejś egzotycznej Polski... Nowa sytuacja w jakiej znalazła sie jej rodzina... To wymaga widocznie z jej strony czasu, żeby się z tym uporać. Edit: Dobrze, że dołozyłaś zdjęcie żony taty, zrobiłas to wszakże dla niego.
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
hmm moze masz racje maglisko..
tak, mysle ze dobrze zrobilam, bardzo mi za to dziekowal, a i jej sie ogromnie podobalo ![]() z egzotycznej polski hehe no, ale to prawda.. ![]() dzieki |
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja może za bardzo empatyczna jestem, dlatego tak uważam, jak uważam. Może ja to krzywo jednak widzę? Dziewczyny uważają inaczej. Sama nie wiem.
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do ucieranych daje czasem margarynę pół na pół z masłem, ale smak już jest gorszy. Do kruchego i półkruchego tylko masła. MArgaryna nigdy nie osiąga stanu skupienia potrzebnego ciastu kruchemu. Zawsze w którymś momencie sie ta cholera zaczyna mazać.
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy ma prawo do własnego odczuwania pewnych sprawa i do widzenia świata swoimi oczami ![]() Najważniejsze w tym wszystkim żeby Navi z tata i jego rodziną się dotarli i o to nam wszystkim przecież chodzi ![]() Beatka już pewnie mknie autkiem piekna pogoda na takie wyprawy, ech się rozmarzyłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

)
a to zle, ze cwicze codziennie inne partie ciała? np jednego dnia plecy, innego rece i brzuch itp? tzn daje mniejsze efekty? znudził mi sie juz ten obwodowy, tzn wszystkiego po trochu 

jak na kazda partie są 2 cw, kazde cwiczenie po 3 serie po 12-15 powtorzen. gdzie to upchnąc 

) i rozmawialysmy o tej sytuacji. jeden wieczor spedzilysmy caly razem, gadając ze 3godziny. ona jest cudowną kobietą i podziwiam ją za to jak reaguje. nie mniej jednak uwazam ze jest zbyt wrazliwa (ale coz, charakteru chyba nie da sie w ten sposob oceniac, ze ktos jest 'zbyt' lub 'za malo' jakis). 
ale już będę pamiętała